malakh wrote: ↑26/12/2019 07:33
pitanje je sto je slagao da su to samo oni radili, odnosno sto izbjegava spomenuti i ostale ucesnike. ne osporavam urađeno, cak sto vise, svaka cast, ali su sve prisvojili, a zna se da je neke stvari proceduralno nemoguce uraditi bez suglasnosti opcine, a opcine i undp su i ucestvovali u projektima, a oni su to stihijski privukli i narod spinovali da su samo oni radili.
to bas i nije posteno.
konkretno, hvalio sam ministra stetu da radi posao opcinskih nacelnika, ni ne misleci da su mu nacelnici opcina pomogli, a ispostavilo se da je to sve u suradnji sa opcinama. dakle i sam sam bio obmanut...
Slagao Forto, naravno slagao... Nije pošteno i malakh je obmanut.
Ne spominje Forto (pa sad k'o na dodjeli oskara)
Evropsku banku za obnovu i razvoj, Upravu za indirektno oporezivanje, uposlene u Službenom listu, sindikat radnika i radnica u fabrikama autobusa i minibusa, supružnike i partnere trudnica, GRAS, Centrotrans, domara koji je zamjenio sijalicu u sali za sastanke, Poresku upravu Federacije Bosne i Hercegovine, konzularni odjel britanske ambasade, USAID, prozvođača opreme za gasne instalacije, Amiru - suprugu Enesa vozača bagera, Bill Gates-a i OS windows, parlamentarce koji su usvojili odluke o ino-zaduženju, zastupnike u Skupštini KS, Bakira i Budnju - koji su pomogli u kreiranju broja korisnika socijalnih usluga, gospođu iz službe protokola Općine Novi Grad, sekretaricu načelnika Općine Ilidža, malog crnog sa Energopetrolove pumpe, IPSA, UNSA, CIA, OSA, BANU, Preporod, Napredak, Prosvjetu...Željka Komšića...
Nego, mogu li dva "trik pitanja" u vezi rada članova ove vlade KS?