UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#6751 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote: Napisao si nesto tipa Neymar se spremio na dive (kod penala). Ne kontam, gledam i ja klip i ne kontam. :-) Pa mozda se spremio na koliziju sa igracem, ali i to se tesko razaznaje. Milisekunde su u pitanju.

Ah veliki klub. I PSG je pun ko brod. Sto njima ne navlace malo? Ha ja.
Pa jesam, napisao sam, tvrdim da se spremao na simuliranje. Pao bi u svakom slučaju taman igrač PSG-a bio odmaknut metar od njega. Ko zaustavi u pravom trenutku, znat će da je ovako.

Pa ja, veliki klub. Daleko su veći i poznatiji klub od PSG-a. Oni su ništa prema Barceloni.
2002 wrote:Logovan na aparatima/infuziji/transfuziji :lol:
Pozdravio te padavicar CR koji je izmislio simuliranje i za Neymara i za sve ostale, je*o te on kako te nije sramota spominjati simuliranje a gotivis Penalda pe*era.
Jesam, na aparatima sam. :nargila: Neymar i Suarez su sinoć dokazali da su isti kurac u simuliranju kao i Ronaldo, a ti pričaj šta god hoćeš. Ne možeš govoriti CR izmislio simuliranje, a Suarez sam sebi zapeo i traži penal. Isto ovo je radio i Ronaldo.

Ako me nerviraju ova dvojica iz Barce sa glumom, onda me nervira i Ronaldo, a sva trojica su majstori na terenu. Je l' ti ovo teško shvatiti? :? Nadam se da nije.

A ti se zapitaj malo kako tebe nije sramota opravdavati padavičare iz Barce zato što je ko fol Ronaldo veći padavičar.
Last edited by Logovan on 09/03/2017 09:12, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia

#6752 Re: UEFA Champions League

Post by Melbourne_Australia »

Dr. Kuca wrote:Najveci klub u historiji fudbala. Ruku na srce drugi penal nije postojao, ali nije prvi ni zadnji put da sudije pogrijese ali to neumanjuju spektakularnu igru barcelone, ko imalo razumije fudbal vidio je sinoc kakav je rizik u igri bio kod njih a sa druge strane nevjerovatna amaterska postavka trenera psg-a, mada je barcelona vrsila nevjerovatan presing svih 95 min, zaista nevjeroatna predstava. Druga stvar sto je neymar definitivno preuzeo Messijevo mjesto, def je postao najvazniji igrac barcelone. Zaista spektakl.
Najveci klub :lol: :lol: do prije par godina Notinghem forest imao vise titula prvaka evrope :lol: A da ne pricam o Milanu ili Realu...
vicious

#6753 Re: UEFA Champions League

Post by vicious »

Aa, ne mogu da vjerujem da se još uvijek sa istim žarom truni o penalima, sudijama, poklonima, analiziraju klipovi itd.

Na svaki takav post ima samo jedan odgovor:
omar little wrote:After the 85th minute:

Barcelona had 6 shots.
Barcelona scored 3 goals.
PSG completed 4 passes, 3 from kick off situations.

Paris Saint-Germain completed a mere one pass from open play in the final 10 minutes
of their incredible Champions League Round of 16 loss to Barcelona.
Od 6 golova sami su direktno skrivili bar 4. I još onaj gospodin što stoji kao zamrznut kod šestog gola - vrh :lol:
2002

#6754 Re: UEFA Champions League

Post by 2002 »

Pozdrav za aparatiste ili ti ga ljubitelje C. Ronalda :lol:
agent_zero

#6755 Re: UEFA Champions League

Post by agent_zero »

Kakva sudijska lakrdija sinoć :roll:
ultima_palabra

#6756 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Eh da je neko rekao da će Barca ovima dati 6 golova, a da pritom Messi neće odigrati ništa :-)

Jeste sudija pogurao sa onim drugim penalom, ali PSG je primao komične golove nedopustive na CL nivou... slično kao i zemljaci im iz Monaca prije dvije sedmice.

Prvih 85 minuta je nešto što se moglo očekivati realno, a ono na kraju je kao iz nekog jeftinog filma :D
avetinja

#6757 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

Što se tiče prvog penala, diskutabilno je. Nije se namjerno sapleo, ali je sudija njegov pad vjerovatno vidio kao pokušaj da zaustavi Neymara, kada je vidio da će sigurno proći. I meni je nakon x puta gledanja tako izgledalo, a minut nakon toga nije. Pitanje je trenutka.

Što se tiče ruke Mascherana, to nije penal. Jeste igrao rukom, ali nakon uklizavanja i ruka mu je bila na podu, u prirodnom položaju.

Što se tiče drugog penala, nije postojao. Suarez je to atraktivno odglumio, doduše, ne baš dobro, prvo se hvata za glavu, a onda za vrat.
mO k3

#6758 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

agent_zero wrote:Kakva sudijska lakrdija sinoć :roll:
Ne diraj mi denisa :) dobar je .....
AmiĐa_Idriz

#6759 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

"Najveci comeback u historiji Lige Prvaka"

:facepalm:
skafiskafsnjak

#6760 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

AmiĐa_Idriz wrote:"Najveci comeback u historiji Lige Prvaka"

pa ja , sudije i barselone :lol: :lol: :lol: :lol:
kakotakonikako

#6761 Re: UEFA Champions League

Post by kakotakonikako »

Sinoc igrac odluke je bio Di Marija ( realovac cini mi se :D ). Kad je Cavani dao gol za 3:1 on nasao da stavlja prst na usta i utisava publiku ( valjda naucio od penalda ). A onda oko 85 minute ide sam prema golu i promasi mrtvi zicer. Njemu u Barceloni trebaju podici spomenik. Kakav kreten i moron. Mislim da ce zavrsiti negdje u treceligaskom klubu.
AmiĐa_Idriz

#6762 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

kakotakonikako wrote:Sinoc igrac odluke je bio Di Marija ( realovac cini mi se :D ). Kad je Cavani dao gol za 3:1 on nasao da stavlja prst na usta i utisava publiku ( valjda naucio od penalda ). A onda oko 85 minute ide sam prema golu i promasi mrtvi zicer. Njemu u Barceloni trebaju podici spomenik. Kakav kreten i moron. Mislim da ce zavrsiti negdje u treceligaskom klubu.
Cuj 'Penaldo' :zzzz:
skafiskafsnjak

#6763 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

AmiĐa_Idriz wrote:
kakotakonikako wrote:Sinoc igrac odluke je bio Di Marija ( realovac cini mi se :D ). Kad je Cavani dao gol za 3:1 on nasao da stavlja prst na usta i utisava publiku ( valjda naucio od penalda ). A onda oko 85 minute ide sam prema golu i promasi mrtvi zicer. Njemu u Barceloni trebaju podici spomenik. Kakav kreten i moron. Mislim da ce zavrsiti negdje u treceligaskom klubu.
Sad mozemo reci ... Penalona :D
ja71

#6764 Re: UEFA Champions League

Post by ja71 »

I u drugoj utakmici sinoc je sudija presudio u korist Borusije.
Kod rezultata 1:0 Dembele pravi grub faul a ima vec zuti.
Da je tu popusio 2. zuti sumnjam da bi zavrsilo 4:0
kakotakonikako

#6765 Re: UEFA Champions League

Post by kakotakonikako »

AmiĐa_Idriz wrote:
Nije valjda da ne znas ko je penaldo. Svasta.
ultima_palabra

#6766 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Pa jeste realno... sad što nije bila Bog zna kakva igra i golovi su većinom penali i greške odbrane, ko te pita. I Liverpool-Milan je bilo slično, jedni se opustili, drugi na foru uvalili 3 gola za 6 minuta :mrgreen:
didgeridoo

#6767 Re: UEFA Champions League

Post by didgeridoo »

AmiĐa_Idriz wrote:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ronal ... /170227020
AmiĐa_Idriz

#6768 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

ultima_palabra wrote:

Pa jeste realno... sad što nije bila Bog zna kakva igra i golovi su većinom penali i greške odbrane, ko te pita. I Liverpool-Milan je bilo slično, jedni se opustili, drugi na foru uvalili 3 gola za 6 minuta :mrgreen:
A jebes ga imas 90 minuta protiv sterilne ekipe, njima bi Željo zabio makar 3 kunem ti se :mrgreen:

A u Istanbulu za 45 minuta zabiti 3 komada najjacoj ekipi svijeta tada iako si u psihickom knock downu....maleno li je :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#6769 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

kad hoces da pregledas highlightse utakmice "Arsenal Bayern 1:5" moras i datum pored napisati.
Muhamed Đakmić

#6770 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

AmiĐa_Idriz wrote:kad hoces da pregledas highlightse utakmice "Arsenal Bayern 1:5" moras i datum pored napisati.
:lol: :(
skafiskafsnjak

#6771 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

Muhamed Đakmić wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:kad hoces da pregledas highlightse utakmice "Arsenal Bayern 1:5" moras i datum pored napisati.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6772 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

skafiskafsnjak wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pisnuo:
pirmin

#6773 Re: UEFA Champions League

Post by pirmin »

Dobar :lol: :lol:
Fajcion

#6774 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Aha znači došli ste sa prednosti od 4 gola. Domaćin će biti poguran malo (negdje oko 2 gola ili nebitno za 1 ) a vi ako primite ili ne postignete koji više i zaslužili ste da ispadnete. :lol: .Logika 8-)
Svaka čast pojedinim forumašima ali ovdje veliki broj laprda samo nebo je granica :bih:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6775 Re: UEFA Champions League

Post by bordo gandalf »

Tomahawk11 wrote:
2002 wrote:
Tomahawk11 wrote:De ba, mene bi bilo stid nekog drugog prozivati, a tim za koji navijas/simpatises ti pun padavicara :-)
Ovo djecije dodavanje nekakvih nadimaka da ne komentarisem :skoljka:
Rece simpatizer lika i djela padavicara nad padavicarima :lol:
Pa bolan ne bio, ja ne pobijam da Ronaldo zna pasti kad ne treba i da trazi sve i svasta i ja to nikad necu odobravati, ali zato ima citava ekipa koja to secira i vrsi forenziku, dok se za Neymara i Suareza pravite mutavi :lol: :lol:
Joj tomahawk kralju ti si meni gori sto se upustas u raspravu sa njim
Post Reply