BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
6
9%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
55%

Total votes: 69

drndalo

#6751 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by drndalo »

diablobih wrote:
drndalo wrote:Rekose mi da Mtel akcija S net+ iako pise da zavrsava sutra, nastavlja barem do februara, tj. za pretplatnike koji prenose broj. Zavrsava samo za pre-paid prenose... Informacija od danas.
Ja sam mislio da se zavrsava na kraju godine, ne sutra. Bas sam aktiviran danas na taj paket, ili ti ga vec jucer i prezadovoljan.
U reklamama je pisalo 30.11. Imam ovdje onaj papir...

I meni se cini da su vec bili najavili produzenje do Nove. Ali odem sinoc pitati jer ne stigoh ranije, i rekose mi da je javljeno da za prelaz pre-paid korisnika ostaje 30.11. a za pretplatnike koji prelaze se produzava, rece mi do kraja februara.
vojopd

#6752 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by vojopd »

diablobih wrote:
drndalo wrote:Rekose mi da Mtel akcija S net+ iako pise da zavrsava sutra, nastavlja barem do februara, tj. za pretplatnike koji prenose broj. Zavrsava samo za pre-paid prenose... Informacija od danas.
Ja sam mislio da se zavrsava na kraju godine, ne sutra. Bas sam aktiviran danas na taj paket, ili ti ga vec jucer i prezadovoljan.
Internet leti?
beni-bu-man

#6753 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

vojopd wrote:
diablobih wrote:
Internet leti?
deder nam turite taj jedan speedtest :mrgreen:
dejang93

#6754 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dejang93 »

Akcija za S+ Net produžena do 28.02.2019. godine
pepeljara

#6755 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

Akcija s+ bez mogucnosti kupovine uredjaja :)

znaci isto, zategni jedno da bi drugo ponudio :D naravno ovim nisu nista bitno izmjenili osim sto napravise marketinski trik za budale ;)
diablobih

#6756 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by diablobih »

pepeljara wrote:Akcija s+ bez mogucnosti kupovine uredjaja :)

znaci isto, zategni jedno da bi drugo ponudio :D naravno ovim nisu nista bitno izmjenili osim sto napravise marketinski trik za budale ;)
A sto bih ja kupovao uredjaj ako vec imam dobar uredjaj i sta ima marketinski kod 20 GB, beskonacno poruka i 100 minuta prema svim mrezama?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6758 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by un1ted »

I mene interesuje šta je loše u ""triku" koji kaže:

-pretplata 16.70KM (s PDV)
-100 minuta ka svima
-neograničen SMS (nada ovo skoro ništa ni ne znači, jer ko danas koristi SMS :mrgreen: )
-20GB interneta.

Nije mi baš najasnije kome problem predstavlja nemogućnost kupovine uređaja od strane telekoam :) Pa ne radi se o nekim uber sniženjima pa da se telefon kupuje od telekoma. :bih:
vojopd

#6759 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by vojopd »

Da vidis brzine iz Banjaluke i okoline... 15 je premija :D.
HardCore

#6760 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by HardCore »

Pa ljudino ti bi da placas pretplatu 17KM i da dobijes telefon u vrijednosti od 300KM za marku, a pretplata za 2 godine kosta 407 KM, hahah bas si pametan, vidi se da si pokupio svu pamet svijeta
thekupus

#6761 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by thekupus »

Ma ja bolan, mtel s ovih 17 KM nema profit nikakav, možda 30 feninga

:) :-)
Sanjarko

#6762 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Kupio sam Mtel karticu za internet samo, do 8 mjeseca 2019 vazi samo da znate, barem ove sto se ovdje prodaju. Kad aktiviram postam utiske.
pepeljara

#6763 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

HardCore wrote:

Pa ljudino ti bi da placas pretplatu 17KM i da dobijes telefon u vrijednosti od 300KM za marku, a pretplata za 2 godine kosta 407 KM, hahah bas si pametan, vidi se da si pokupio svu pamet svijeta
Pa ljudino ko je spomenuo za marku, nego mogucnost uopste kupovine uredjaja, zato je ponuda debilna. :thumbup:

Ko ima dobar uredjaj to ga ne afektuje, ali te veze dvije godine. To ti ga dodje, kupi uredjaj uz preplatu i vezi se sa malo interneta ili samo internet.

ili - ili .
Sanjarko

#6764 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

http://www.speedtest.net/my-result/a/4482287906

Mtel ona XY tarifa, 30 Gb. :thumbup:

Jedva sam sve nastimao jer kako sam pisao duduk sam sto se tice informatike.

Sad mi jedno nije jasno. Kako sam prebacio tarifu, u ovoj XY tarifi u meniju Mtel-a nema sedmicne ponude. :?:

Ovdje na prometnim mjestima nema Mtel bon dopuna, onih vaucer dopuna kako se vec zovu, nego samo elektronski dopune idu na broj.

Sve u svemu. Zadovoljan. :thumbup:
MTV

#6765 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by MTV »

Odaberi server mtel Banjaluka ili Logosoft Sarajevo prikazat ce veci download (barem meni) jer taj Eltin je cesto opterecen.
Sanjarko

#6766 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Image

Evo na laptopu putem hotspota. Nije lose.

PS. Jesu li sedmicnu ukinuli? Ili je do mene nesto? Kartice itd. :?
beni-bu-man

#6767 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

Vizionar 1985 wrote:Image

Evo na laptopu putem hotspota. Nije lose.

PS. Jesu li sedmicnu ukinuli? Ili je do mene nesto? Kartice itd. :?
Djaba magla ovo ono :mrgreen:

Image
Sanjarko

#6768 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Ma znam ali meni dobro, jos pogotovo ako ima idalje ona sedmicna. Zabiljezio sam kod njen pa cu vidjeti ima li je. Naspram Haloo-a je isto skoro. Samo sto sada oni, Mtel daju vise iako to tvrdi BHT. :D
MTV

#6769 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by MTV »

Nece ni meni speedtest vise od 8Mbps. Garant zaguseno. Ali HD video pici. :thumbup:
thekupus

#6770 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by thekupus »

Image

Nije kao da je Marindvor centralni dio glavnog grada, pa da treba biti normalan Internet :roll:
beni-bu-man

#6771 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

thekupus wrote:Image

Nije kao da je Marindvor centralni dio glavnog grada, pa da treba biti normalan Internet :roll:
kod mene hrasno kaze 19/4
beni-bu-man

#6773 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

diablobih wrote:Ali tebi je beni eronet, njemu je bht :D
Ima mogucnost da promjeni operatera :mrgreen:
tnt-tunja

#6774 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by tnt-tunja »

Pozdrav!

Ima li neka dobra dusa iz Sarajeva da bi mi dopunila racun Go Free mreze sa 10KM? U Lukavcu i na nekim mjestima u Tuzli nisam uspio pronaci nikoga da nudi dopunu za ovu mrezu, a prijeti mi gasenje broja.
Broj telefona i sve ostalo onda u PP.

Hvala unaprijed!
beni-bu-man

#6775 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

tnt-tunja wrote:Pozdrav!

Ima li neka dobra dusa iz Sarajeva da bi mi dopunila racun Go Free mreze sa 10KM? U Lukavcu i na nekim mjestima u Tuzli nisam uspio pronaci nikoga da nudi dopunu za ovu mrezu, a prijeti mi gasenje broja.
Broj telefona i sve ostalo onda u PP.

Hvala unaprijed!
moze li se to online dopuniti ??
Post Reply