Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je ovo simpatičan autić i ništa više od toga. Izgleda da je dobro urađen, ali ako ga je radio da bi izvukao ovu lovu mislim da je odabrao pogrešan model.
citroen xm wrote:Meni je ovo simpatičan autić i ništa više od toga. Izgleda da je dobro urađen, ali ako ga je radio da bi izvukao ovu lovu mislim da je odabrao pogrešan model.
, oko 12-13000 je realnije, al da slazem se, da je 200sx vec bi prodan bio ili sl.
mada bi ja i ovog da imam viska
citroen xm wrote:Meni je ovo simpatičan autić i ništa više od toga. Izgleda da je dobro urađen, ali ako ga je radio da bi izvukao ovu lovu mislim da je odabrao pogrešan model.
, oko 12-13000 je realnije, al da slazem se, da je 200sx vec bi prodan bio ili sl.
mada bi ja i ovog da imam viska
Ne razumijem se u Nissane toliko, ali nadam se da ima originalne točkove i da je na šestoj slici ovo samo odsjaj boje...a i ova govna treba poskidati sa stakala.
Ne razumijem se u Nissane toliko, ali nadam se da ima originalne točkove i da je na šestoj slici ovo samo odsjaj boje...a i ova govna treba poskidati sa stakala.
nisu ovo su ili brock ili rcdesign( citaj "bezveze"), a na koja govna mislis , folije? ,ako je jesu slazem se
umjesto da je kakav bbs ili volk fini stavio, on ovo smece i trazi 20k