Sve po zakonuSenf wrote:Cek' a sta je onda Fahro ako je ovaj profiter ?![]()
![]()
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
almir90
#6751 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- emigrazione
#6752 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Znaci vec prvi dan si pomislio da ce preko noci nestati svi kantoni i entiteti...sutnuti Niksica, a ustoliciti Rileta...dobar siMan of steel wrote:Prije bih rekao da je narod porazio sam sebe, po običaju.direktni wrote:IZGLEDA DA JE VLAST PONOVO POBJEDILA SVOJ NAROD! TUŽNO!
Prvi dan kada smo ih napali sve je mirisalo na uspjeh, sada već mislim da je taj momentum izgubljen i to najvjerovatnije nepovratno.
Poslušnici i plaćenici iz raznih političkih centara su uspjeli spinovati čitavu stvar i opet podijeliti ovce na tabore.
Jedni pokušavaju iskoristiti čitavu gungulu i iz nje izvući korist, a drugi pokušavaju okriviti te prve kako bi nekako prikrili činjenično stanje da je narod izašao na ulice da upravo njima jebe mater.
O promjenama i otkazima uskoro niko neće ni pričati jer idu izbori pa nek stoka glasa.
Nema ovdje pomoći sve dok nas dragi bog ne blagoslovi jednim Staljinom.
Iskreno sretan sam sto vam je plan propao, objasnjavati necu jer nema potrebe...
I sto je interesantno, cim neko pokusa da definise neke zahtjeve koji su realni i izvodljivi odmah se povezuje sa SDA, ili ga se svrstava u ''budzetlije''...
-
emirolini
#6753 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Neka me tuceCreasy wrote:
Žena zmaj!
-
almir90
#6754 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Gdje je sad lajk da kliknem, vala ne bi se bunio da me ova lupa po graduCreasy wrote:
Žena zmaj!
- ilkbahar
#6755 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
cudno, ali i ja sam se danas zapitala kako to da na protestima ne poznajem ni jedno lice, cak ni iz vidjenja.
neki cudni likovi!
-
matematicar_teski
#6756 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
koja je ova meni nepoznataemirolini wrote:Neka me tuceCreasy wrote:
Žena zmaj!
- shiljak
#6757 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jesu čuli za suzavac i slično? Šta su se poredali ko sardinevon_admir wrote:Da posjetimo mirni protesti traju i dalje u Ukrajini,sto nije slucaj kod nas.I oni su poceli mirno.Dalje je samo posljedica ..Znamo mi nas jebo ti nas...![]()
Sad ima net,youtube itd pa se ima ovakvih milion snimaka protesta koji pocnu mirno pa zavrse na kraju sa upotrebom sile nazalost ili jedne ili druge strane drugacije na ide.Zali Boze samo mrtvih u tim protestima sirom svijeta
-
Nokian808
#6758 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jeb*ote pa ja onda patim od amnezijeunderwater wrote:Nokian808 wrote:Dobro, sad ja ne znam kakav je puls naroda u vašim rodnim selima, dragi SDA aktivisti, ali gradjani SARAJEVA su definitivno u većini sa nama...![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini sarajlija koji je bio na protestima je dzevad TOPA (to ti je onaj s Hummerom)
![]()
![]()
![]()
Sve ostalo su gradjani iz sandzakistana
A ja mislio da sam sarajlija
- hrastov žižak
#6759 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
družiš se sa indolentim, lijenim, neosviještenim ljudima?ilkbahar wrote:cudno, ali i ja sam se danas zapitala kako to da na protestima ne poznajem ni jedno lice, cak ni iz vidjenja.![]()
neki cudni likovi!
- House
#6760 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM
Draško Ćup, nezaposleni magistar farmcija iz Omarske morao je platiti kaznu od 550 KM nakon što je protestovao na banjalučkom Trgu Krajine želeći ukazati na preveliku nezaposlenost među mladima.
Dodo kara
Draško Ćup, nezaposleni magistar farmcija iz Omarske morao je platiti kaznu od 550 KM nakon što je protestovao na banjalučkom Trgu Krajine želeći ukazati na preveliku nezaposlenost među mladima.
- Drvosjeca iz Dejcica
#6761 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
http://www.youtube.com/watch?v=SOs78dkBbL8#t=0#t=43House wrote:Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM
![]()
Dodo kara
Tako ti je to kada živiš u sunčanom režimskoj tvorevini.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 11/02/2014 23:52, edited 1 time in total.
-
satale
#6762 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Premier liga se igra petkom samo, ovo u sedmici nema efekta. 
-
Nokian808
#6763 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kakva malodušnostklaki wrote:I ja sam druže odustoO'zone wrote:Njah, sve je otišlo u kurac.madridist wrote:Kako je krenulo ovo jedino korisno od protesta će bit ako se evropljani uplaše te nas u strahu od kakvih sukoba ubace u neki brzi voz za priključenje Nato savezu i EU ..ako ne ovo je sve ošlo u q
Pa pobogu jeste li vi BOSANCI ili P*icke.
Čuli za bosanski INAT I TVRDOGLAVOST?
- gnjev
#6764 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hahahahrastov žižak wrote:družiš se sa indolentim, lijenim, neosviještenim ljudima?ilkbahar wrote:cudno, ali i ja sam se danas zapitala kako to da na protestima ne poznajem ni jedno lice, cak ni iz vidjenja.![]()
neki cudni likovi!
Aferim !
-
ramze14
#6765 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

Zao mi ovakvih sto su po ko zna koji put izmanipulisani..
- shiljak
#6766 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
gnjev wrote:Hahahahrastov žižak wrote:družiš se sa indolentim, lijenim, neosviještenim ljudima?ilkbahar wrote:cudno, ali i ja sam se danas zapitala kako to da na protestima ne poznajem ni jedno lice, cak ni iz vidjenja.![]()
neki cudni likovi!
Aferim !
- Janjicar
#6767 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
KAko su mu mogli naplatiti kaznu kada prema Deklaraciji Ljudskih prava osoba ima pravo na slobodu okupljanja i udruživanja (čl. 20.) ?? Da li su narusena ovdje ljudska prava?House wrote:Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM
![]()
Dodo kara
-
SarajevoOpen
#6768 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hrast ga zabi na oci izlazi 
- House
#6769 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Janjicar wrote:KAko su mu mogli naplatiti kaznu kada prema Deklaraciji Ljudskih prava osoba ima pravo na slobodu okupljanja i udruživanja (čl. 20.) ?? Da li su narusena ovdje ljudska prava?House wrote:Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM
![]()
Dodo kara
Pitaj preCednika Sjeverne Srpske Republike
-
AmorJuve
#6770 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ljudi da vas pitam par pitanja, laickih... (lektore i pametnjakovice molim da mi ne odg. nego sta konkretno i ako ovo sve ima smisla sto pitam neka odg.)
U Zenici sazivaju plenum. Totalno sam protiv svih ovih ljudi koji vode proteste, jedan profa u kafani daje ocjene, govore i mito da prima, svasta nesto. Drugi do neki dan na bingu zivot izgubi, nigdje veze lik s politikom i mladima Zenice.
Eh sad pitanje, ko ce izabrat te neke buduce skupstinare premijere ministre? Plenum, ok ali kako? Ko ce glasati za te ljude i kako? Oni sabrat ljude od Usore,Tesnja, Maglaja, Zavidovica pa do Olova, Varesa, Breze? Sve mi djeluje nemoguce totalno.
Ja da vjerujem da je neko posten jer je kao gradjanin i nije politicar, posten bez zakona, ma daj...
I jos jedno pitanje za vas koji znate tematiku, ja sam IT inace bez posla naravno. Zar nije lakse bilo proteste napraviti, blokirati vlade dati zahtjeve za da smanje plate, da smanje ovo da ispitaju ono da vako nako... Ne dati da izadju dok sami ne donesu zakone koji ce ih trapat u zatvore?
Hvala
U Zenici sazivaju plenum. Totalno sam protiv svih ovih ljudi koji vode proteste, jedan profa u kafani daje ocjene, govore i mito da prima, svasta nesto. Drugi do neki dan na bingu zivot izgubi, nigdje veze lik s politikom i mladima Zenice.
Eh sad pitanje, ko ce izabrat te neke buduce skupstinare premijere ministre? Plenum, ok ali kako? Ko ce glasati za te ljude i kako? Oni sabrat ljude od Usore,Tesnja, Maglaja, Zavidovica pa do Olova, Varesa, Breze? Sve mi djeluje nemoguce totalno.
Ja da vjerujem da je neko posten jer je kao gradjanin i nije politicar, posten bez zakona, ma daj...
I jos jedno pitanje za vas koji znate tematiku, ja sam IT inace bez posla naravno. Zar nije lakse bilo proteste napraviti, blokirati vlade dati zahtjeve za da smanje plate, da smanje ovo da ispitaju ono da vako nako... Ne dati da izadju dok sami ne donesu zakone koji ce ih trapat u zatvore?
Hvala
-
x_lecter
#6771 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Janjicar wrote:KAko su mu mogli naplatiti kaznu kada prema Deklaraciji Ljudskih prava osoba ima pravo na slobodu okupljanja i udruživanja (čl. 20.) ?? Da li su narusena ovdje ljudska prava?House wrote:Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM
![]()
Dodo kara
- Janjicar
#6772 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
House wrote:Janjicar wrote:KAko su mu mogli naplatiti kaznu kada prema Deklaraciji Ljudskih prava osoba ima pravo na slobodu okupljanja i udruživanja (čl. 20.) ?? Da li su narusena ovdje ljudska prava?House wrote:Banjalučanin izašao na proteste i platio kaznu 550 KM
![]()
Dodo kara
Pitaj preCednika Sjeverne Srpske Republike
mater mu cigansku ebem... Ne znam zasto se momak ne obrati ako vec nije Helsinskom komitetu il kome vec ko je zaduzen za ljudska prava.
- House
#6773 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Dodara yebe i ne vadi

- emigrazione
#6774 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ocito nisi u toku, svako normalan i dobronamjeran se cudi zasto se nije od pocetka krenulo sa tim zahtjevima...ali fazon je sto to uopste nije ni bio povod ovih protesta, sad je to valjda i najvecim budalama jasnoI jedno pitanje za vas koji znate tematiku, ja sam IT inace bez posla naravno. Zar nije lakse bilo proteste napraviti, blokirati vlade dati zahtjeve za da smanje plate, da smanje ovo da ispitaju ono da vako nako... Ne dati da izadju dok sami ne donesu zakone koji ce ih trapat u zatvore?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6775 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Mogli bu dugo o tome sta znaci "normalni protesti", ali ne zelim vise o tome.arshavin wrote:Za normalne proteste DA.-LIBERO- wrote:A ti si kao vidio svrhu protesta, bilo kakvih, od samog pocetka.arshavin wrote:Je li moguce da protestuju ali na nekom trgu kao u ostalim gradovima bez da se blokira glavna saobracajnica?
Ne vidim svrhu.
Za proteste kojim se ne zna sta se uopste hoce,za proteste koji ima svako sat drugog predstavnika,za proteste kojim se ugrozava sigurnost gradjana nisam NIKAD.
Zahtjeva ima. Cak uopste nisu previse razliciti kod vecine ljudi, ako se uzme u obzir da na ulici imas koliko hoces individuslnih prica, problema, sudbina...i ako uzmes u obzir da imas barem 2-3, mozda i vise, razlicita pogledfa na potencijalno rjesenje.
Kada se sve to uzme u obzir, zahtjevi su jako definisani. Ima ih vec, sem ako se ne pravis da ne znas ni za njih. To je najlakse.
Druga stvar, a zapravo prva. Artikulacija u hodu, ao sto se sada i desava, je nesto sto odaje, mozda, utisak da stavovi i zahtjevi nisu slozni. Evo prilike. Plenum gradjana Sarajeva, pa bujrum.