ovo babuka dobri?drugtito2011 wrote:Ubica je imao dobrog učitelja, od 1:05 do 2:35
https://www.youtube.com/watch?v=fRE3uZpdIeU
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- KB9
#6751 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
-
punosvega
#6752 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
"Zaždio" danas u banderu na sredini raskrsnice, zaokruženo na drugoj slici. Sreća pa ga je bandera zaustavila. mogao je nekoga pokositi, često bude pješaka tu na ostrvu.

-
tempuser
#6753 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jah, sad nije niko! Vecina vlada manjinom, vecina je dokazala da joj je dobro! As simple as that!amar1994 wrote:ma cega bolan, ja evo otvoreno kazem , glasao za : nasu stranku(ali kolicina papaka koji su stajali iza i ispred mene je nevjerovatnatempuser wrote:Imali ste priliku 02.10.2016. da ga pokusate popraviti, sad ne prdite da vam sistem ne valja - sto ste trazili to ste i dobili!The BEN10 wrote: Bravo, najveći je problem u sistemu. Jer, u čemu je razlika da govance kazniš 5 ili 40 godina, mrtve cure ne možeš vratiti nazad. Stvar je u tome da se ovaj usrani sistem popravi !) , 90% tih je glasalo za zelenase , ne moze , svi su dosli u SA
, tako da je sad vecinsko stanovnistvo papak
i otuda proizilazi pobjeda sdooo , kao i opce poznato ponasanje ljudi kako na cesti i u saobracaju, tako i u skolama, fakultetima, kafanama itd, al to je za druge teme
Bolan kad zine, ja znam ko je i sta je , ne treba mi se predstavljat![]()
![]()
nOOOOrOOd znOOOO![]()
- amar1994
#6754 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja ti kazem realno, za vecinu se slazemtempuser wrote:amar1994 wrote:Jah, sad nije niko! Vecina vlada manjinom, vecina je dokazala da joj je dobro! As simple as that!tempuser wrote: ma cega bolan, ja evo otvoreno kazem , glasao za : nasu stranku(ali kolicina papaka koji su stajali iza i ispred mene je nevjerovatna) , 90% tih je glasalo za zelenase , ne moze , svi su dosli u SA
i otuda proizilazi pobjeda sdooo , kao i opce poznato ponasanje ljudi kako na cesti i u saobracaju, tako i u skolama, fakultetima, kafanama itd, al to je za druge teme
![]()
nOOOOrOOd znOOOO![]()
-
tempuser
#6755 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne generalizujem ja nista. Pogledaj izborne rezultate, cca 1/2 birackog tijela izaslo na izbore, od toga je manje od 1/2 glasalo da buude drugacije, sto znaci da 75% gradjana ili podrzava sadasnje stanje ili ne zeli da ga mijenja.Logovan wrote:Zašto generalizuješ?tempuser wrote:Imali ste priliku 02.10.2016. da ga pokusate popraviti, sad ne prdite da vam sistem ne valja - sto ste trazili to ste i dobili!The BEN10 wrote: Bravo, najveći je problem u sistemu. Jer, u čemu je razlika da govance kazniš 5 ili 40 godina, mrtve cure ne možeš vratiti nazad. Stvar je u tome da se ovaj usrani sistem popravi !
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#6756 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam glasao za SDA. Kada narod hoce da ga guze, treba mu i omoguciti. Bez zajebancije.amar1994 wrote:ma cega bolan, ja evo otvoreno kazem , glasao za : nasu stranku(ali kolicina papaka koji su stajali iza i ispred mene je nevjerovatnatempuser wrote:Imali ste priliku 02.10.2016. da ga pokusate popraviti, sad ne prdite da vam sistem ne valja - sto ste trazili to ste i dobili!The BEN10 wrote: Bravo, najveći je problem u sistemu. Jer, u čemu je razlika da govance kazniš 5 ili 40 godina, mrtve cure ne možeš vratiti nazad. Stvar je u tome da se ovaj usrani sistem popravi !) , 90% tih je glasalo za zelenase , ne moze , svi su dosli u SA
![]()
nOOOOrOOd znOOOO![]()
- relax11
-
condy
#6758 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jes to izgubio na izborima?tempuser wrote:Imali ste priliku 02.10.2016. da ga pokusate popraviti, sad ne prdite da vam sistem ne valja - sto ste trazili to ste i dobili!The BEN10 wrote: Bravo, najveći je problem u sistemu. Jer, u čemu je razlika da govance kazniš 5 ili 40 godina, mrtve cure ne možeš vratiti nazad. Stvar je u tome da se ovaj usrani sistem popravi !
Nisam optimista da bi i ti tvoji nesto bolje napravili....
-
tempuser
#6759 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema tu mojih! Ja sam konstatujem stanje, svi kukaku, a svi se uredno naguze da im ga pristave!condy wrote: Jes to izgubio na izborima?![]()
- sema911s
#6760 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tempuser wrote:Nema tu mojih! Ja sam konstatujem stanje, svi kukaku, a svi se uredno naguze da im ga pristave!condy wrote: Jes to izgubio na izborima?![]()
Gorane,,,,
Ko je mogao promjenit stanje,,,, reci jednu osobu sa onih papircina koja ima damu, znanja, hrabrosti, uticaja da nesto promjene... Samo jednu osobu...
Dobro znas ko se stavlja na liste, koliko su isti pametni i kakvi su ka ljudii
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#6761 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ukinut videodrugtito2011 wrote:Ubica je imao dobrog učitelja, od 1:05 do 2:35
https://www.youtube.com/watch?v=fRE3uZpdIeU
O cemu se radi?
-
zrakomlat
#6762 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kovacevi ... /161012115
Kako bi se spriječile saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom koje su česta pojava na ulicama kako glavnog, tako i ostalih gradova u BiH, a pješaci su nerijetko na meti bahatih i nesavjesnih vozača, Kovačević je naglasio da nije dovoljno izmijeniti samo Zakon o sigurnosti saobraćaja koji je u parlamentarnoj proceduri, već se u prvom redu mora promijeniti Zakon o oduzimanju imovine koja je upotrijebljena za izvršenje krivičnog djela.
"Stanje je alarmantno i mora se promijeniti set zakona. Zakon o sigurnosti saobraćaja će, nažalost, novom promjenom kaznene politike pogoditi isključivo poštene ljude, koji će registrirati vozila, produžavati vozačke dozvole, plaćati enormne kazne jer moraju plaćati, s druge strane one opasne društvene grupe ponovno će ostati van kontrole", upozorio je on.
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
- Logovan
#6765 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
"Jasmina nije na radnom mjestu i ne možemo vam dati njen kontakt telefon, ne možete je dobiti nikako"kakavdanakneiskustvu wrote:http://source.ba/clanak/BiH/418276/Sour ... rijelazima
Nije ofirna nikako.
-
tempuser
#6766 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I pokusaj je bolji od statusa quo.sema911s wrote:tempuser wrote:Nema tu mojih! Ja sam konstatujem stanje, svi kukaku, a svi se uredno naguze da im ga pristave!condy wrote: Jes to izgubio na izborima?![]()
Gorane,,,,
Ko je mogao promjenit stanje,,,, reci jednu osobu sa onih papircina koja ima damu, znanja, hrabrosti, uticaja da nesto promjene... Samo jednu osobu...
Dobro znas ko se stavlja na liste, koliko su isti pametni i kakvi su ka ljudii
- vješalica
#6767 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
šljam šljamski se uhljebio i radi št amu je kurcu čeifLogovan wrote:"Jasmina nije na radnom mjestu i ne možemo vam dati njen kontakt telefon, ne možete je dobiti nikako"kakavdanakneiskustvu wrote:http://source.ba/clanak/BiH/418276/Sour ... rijelazima
Nije ofirna nikako.
šljamuša od matere
šljam mu od ćaće koji se također bahati sa autom
to je to što oni uživaju podršku kroz svoje retardirane roditelje koji su zauzeli radna mjesta
osim toga ovakvima treba izgon iz države pa neka tamo po sjeniti prijepolju budu "viđeni u društvu"
- vješalica
#6768 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sve to stojikakavdanakneiskustvu wrote:http://source.ba/clanak/Alen/418307/Biv ... -na-terenu
ali kamara starih je zaposlila svoju nesposobnu djecu i stanje je takvo kakvo jeste
što bi on uposlio da mu dijete glumi ramba i zamara se u ovom sistemu sa mafijom?
bolje sjediti i gemati pite u stanici,šarnut par naloga radi norme i pedala kući
on da se zamjera i kurči podzemlju nema teorije
bolje je sarađivati za cvaju nego se muštrati i sebi dušmane praviti
a uostalom nisu ni sposobni da bi se muštrali sa komadima debelih faca poput sefića
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
- Daryl Dixon
#6770 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mamu steroidašku 
- relax11
- ljevoruki
#6772 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako mislis uhljebio?vješalica wrote: šljam šljamski se uhljebio i radi št amu je kurcu čeif
šljamuša od matere
to je to što oni uživaju podršku kroz svoje retardirane roditelje koji su zauzeli radna mjesta
osim toga ovakvima treba izgon iz države pa neka tamo po sjeniti prijepolju budu "viđeni u društvu"
Intereuropa je privatna firma, realni sektor, nije drzavna agencija da se finansiraju iz budzeta.
Ne branim nikoga, pogotovo vozaca ubicu ili njegovu porodicu, zelim mu da ostari u zatvoru jer je zasluzio ali neke stvari bas ne shvatam.
- vješalica
#6773 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
cilj života doći u grad i uhljebiti seljevoruki wrote:Kako mislis uhljebio?vješalica wrote: šljam šljamski se uhljebio i radi št amu je kurcu čeif
šljamuša od matere
Intereuropa je privatna firma, realni sektor, nije drzavna agencija da se finansiraju iz budzeta.
Ne branim nikoga, pogotovo vozaca ubicu ili njegovu porodicu, zelim mu da ostari u zatvoru jer je zasluzio ali neke stvari bas ne shvatam.
može se uhljebljavati i u realni sektor ako nisi znao
-
alipasijaner
#6774 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da se kolektivna svijest promijenila poslije nemilog dogadjaja nije, vracam se kuci s kraja na kraj grada i opet raja divljaju, voze slalom, zalijepe se na karambolku. Treba mijenjati Zakon, trkacu oduzmes vozilo, ponistis vozacku na 3, 5, 10 godina, ako ga zaustave da vozi s ponistenom dozvolom direktno ga posaljes u zatvor, ako nema mjesta u zatvoru svezes ga za radijator, sve ostale kazne su afirmativne.
- Logovan
#6775 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa ti što divljaju su Sefići, Rastoderi, itd. Boli njih neka stvar hoće li napraviti sudar i hoće li ubiti nekoga.alipasijaner wrote:Da se kolektivna svijest promijenila poslije nemilog dogadjaja nije, vracam se kuci s kraja na kraj grada i opet raja divljaju, voze slalom, zalijepe se na karambolku. Treba mijenjati Zakon, trkacu oduzmes vozilo, ponistis vozacku na 3, 5, 10 godina, ako ga zaustave da vozi s ponistenom dozvolom direktno ga posaljes u zatvor, ako nema mjesta u zatvoru svezes ga za radijator, sve ostale kazne su afirmativne.