nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
KB9

#6751 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by KB9 »

drugtito2011 wrote:Ubica je imao dobrog učitelja, od 1:05 do 2:35

https://www.youtube.com/watch?v=fRE3uZpdIeU
ovo babuka dobri?
punosvega

#6752 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by punosvega »

"Zaždio" danas u banderu na sredini raskrsnice, zaokruženo na drugoj slici. Sreća pa ga je bandera zaustavila. mogao je nekoga pokositi, često bude pješaka tu na ostrvu.

Image

Image
tempuser

#6753 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

amar1994 wrote:
tempuser wrote:
The BEN10 wrote: Bravo, najveći je problem u sistemu. Jer, u čemu je razlika da govance kazniš 5 ili 40 godina, mrtve cure ne možeš vratiti nazad. Stvar je u tome da se ovaj usrani sistem popravi !
Imali ste priliku 02.10.2016. da ga pokusate popraviti, sad ne prdite da vam sistem ne valja - sto ste trazili to ste i dobili!
ma cega bolan, ja evo otvoreno kazem , glasao za : nasu stranku(ali kolicina papaka koji su stajali iza i ispred mene je nevjerovatna :shock: ) , 90% tih je glasalo za zelenase , ne moze , svi su dosli u SA :izet: , tako da je sad vecinsko stanovnistvo papak :D i otuda proizilazi pobjeda sdooo , kao i opce poznato ponasanje ljudi kako na cesti i u saobracaju, tako i u skolama, fakultetima, kafanama itd, al to je za druge teme :run:
Bolan kad zine, ja znam ko je i sta je , ne treba mi se predstavljat :wink: :izet:
nOOOOrOOd znOOOO :bih: :thumbup:
Jah, sad nije niko! Vecina vlada manjinom, vecina je dokazala da joj je dobro! As simple as that!
amar1994

#6754 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

tempuser wrote:
amar1994 wrote:
tempuser wrote: ma cega bolan, ja evo otvoreno kazem , glasao za : nasu stranku(ali kolicina papaka koji su stajali iza i ispred mene je nevjerovatna :shock: ) , 90% tih je glasalo za zelenase , ne moze , svi su dosli u SA :izet: , tako da je sad vecinsko stanovnistvo papak :D i otuda proizilazi pobjeda sdooo , kao i opce poznato ponasanje ljudi kako na cesti i u saobracaju, tako i u skolama, fakultetima, kafanama itd, al to je za druge teme :run:
Bolan kad zine, ja znam ko je i sta je , ne treba mi se predstavljat :wink: :izet:
Jah, sad nije niko! Vecina vlada manjinom, vecina je dokazala da joj je dobro! As simple as that!
ja ti kazem realno, za vecinu se slazem :-) :thumbup:
tempuser

#6755 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Logovan wrote:
tempuser wrote:
The BEN10 wrote: Bravo, najveći je problem u sistemu. Jer, u čemu je razlika da govance kazniš 5 ili 40 godina, mrtve cure ne možeš vratiti nazad. Stvar je u tome da se ovaj usrani sistem popravi !
Imali ste priliku 02.10.2016. da ga pokusate popraviti, sad ne prdite da vam sistem ne valja - sto ste trazili to ste i dobili!
Zašto generalizuješ?
Ne generalizujem ja nista. Pogledaj izborne rezultate, cca 1/2 birackog tijela izaslo na izbore, od toga je manje od 1/2 glasalo da buude drugacije, sto znaci da 75% gradjana ili podrzava sadasnje stanje ili ne zeli da ga mijenja.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#6756 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by un1ted »

amar1994 wrote:
tempuser wrote:
ma cega bolan, ja evo otvoreno kazem , glasao za : nasu stranku(ali kolicina papaka koji su stajali iza i ispred mene je nevjerovatna :shock: ) , 90% tih je glasalo za zelenase , ne moze , svi su dosli u SA :izet: , tako da je sad vecinsko stanovnistvo papak :D i otuda proizilazi pobjeda sdooo , kao i opce poznato ponasanje ljudi kako na cesti i u saobracaju, tako i u skolama, fakultetima, kafanama itd, al to je za druge teme :run:
Ja sam glasao za SDA. Kada narod hoce da ga guze, treba mu i omoguciti. Bez zajebancije.
condy

#6758 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by condy »

tempuser wrote:
Jes to izgubio na izborima? :mrgreen:

Nisam optimista da bi i ti tvoji nesto bolje napravili....
tempuser

#6759 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

condy wrote: Jes to izgubio na izborima? :mrgreen:

Nema tu mojih! Ja sam konstatujem stanje, svi kukaku, a svi se uredno naguze da im ga pristave!
sema911s

#6760 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by sema911s »

tempuser wrote:

Nema tu mojih! Ja sam konstatujem stanje, svi kukaku, a svi se uredno naguze da im ga pristave!

Gorane,,,,
Ko je mogao promjenit stanje,,,, reci jednu osobu sa onih papircina koja ima damu, znanja, hrabrosti, uticaja da nesto promjene... Samo jednu osobu...

Dobro znas ko se stavlja na liste, koliko su isti pametni i kakvi su ka ljudii
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#6761 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

drugtito2011 wrote:Ubica je imao dobrog učitelja, od 1:05 do 2:35

https://www.youtube.com/watch?v=fRE3uZpdIeU
Ukinut video

O cemu se radi?
zrakomlat

#6762 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zrakomlat »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/kovacevi ... /161012115

Kako bi se spriječile saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom koje su česta pojava na ulicama kako glavnog, tako i ostalih gradova u BiH, a pješaci su nerijetko na meti bahatih i nesavjesnih vozača, Kovačević je naglasio da nije dovoljno izmijeniti samo Zakon o sigurnosti saobraćaja koji je u parlamentarnoj proceduri, već se u prvom redu mora promijeniti Zakon o oduzimanju imovine koja je upotrijebljena za izvršenje krivičnog djela.
"Stanje je alarmantno i mora se promijeniti set zakona. Zakon o sigurnosti saobraćaja će, nažalost, novom promjenom kaznene politike pogoditi isključivo poštene ljude, koji će registrirati vozila, produžavati vozačke dozvole, plaćati enormne kazne jer moraju plaćati, s druge strane one opasne društvene grupe ponovno će ostati van kontrole", upozorio je on.
Logovan

#6765 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Logovan »

"Jasmina nije na radnom mjestu i ne možemo vam dati njen kontakt telefon, ne možete je dobiti nikako"

Nije ofirna nikako. 8-)
tempuser

#6766 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

sema911s wrote:
tempuser wrote:

Gorane,,,,
Ko je mogao promjenit stanje,,,, reci jednu osobu sa onih papircina koja ima damu, znanja, hrabrosti, uticaja da nesto promjene... Samo jednu osobu...

Dobro znas ko se stavlja na liste, koliko su isti pametni i kakvi su ka ljudii
I pokusaj je bolji od statusa quo.
vješalica

#6767 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

Logovan wrote:
"Jasmina nije na radnom mjestu i ne možemo vam dati njen kontakt telefon, ne možete je dobiti nikako"

Nije ofirna nikako. 8-)
šljam šljamski se uhljebio i radi št amu je kurcu čeif
šljamuša od matere
šljam mu od ćaće koji se također bahati sa autom
to je to što oni uživaju podršku kroz svoje retardirane roditelje koji su zauzeli radna mjesta
osim toga ovakvima treba izgon iz države pa neka tamo po sjeniti prijepolju budu "viđeni u društvu"
vješalica

#6768 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

sve to stoji
ali kamara starih je zaposlila svoju nesposobnu djecu i stanje je takvo kakvo jeste
što bi on uposlio da mu dijete glumi ramba i zamara se u ovom sistemu sa mafijom?
bolje sjediti i gemati pite u stanici,šarnut par naloga radi norme i pedala kući
on da se zamjera i kurči podzemlju nema teorije
bolje je sarađivati za cvaju nego se muštrati i sebi dušmane praviti
a uostalom nisu ni sposobni da bi se muštrali sa komadima debelih faca poput sefića
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#6769 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Daryl Dixon

#6770 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Daryl Dixon »

mamu steroidašku :evil:
ljevoruki

#6772 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ljevoruki »

vješalica wrote: šljam šljamski se uhljebio i radi št amu je kurcu čeif
šljamuša od matere
to je to što oni uživaju podršku kroz svoje retardirane roditelje koji su zauzeli radna mjesta
osim toga ovakvima treba izgon iz države pa neka tamo po sjeniti prijepolju budu "viđeni u društvu"
Kako mislis uhljebio?
Intereuropa je privatna firma, realni sektor, nije drzavna agencija da se finansiraju iz budzeta.
Ne branim nikoga, pogotovo vozaca ubicu ili njegovu porodicu, zelim mu da ostari u zatvoru jer je zasluzio ali neke stvari bas ne shvatam.
vješalica

#6773 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

ljevoruki wrote:
vješalica wrote: šljam šljamski se uhljebio i radi št amu je kurcu čeif
šljamuša od matere
Kako mislis uhljebio?
Intereuropa je privatna firma, realni sektor, nije drzavna agencija da se finansiraju iz budzeta.
Ne branim nikoga, pogotovo vozaca ubicu ili njegovu porodicu, zelim mu da ostari u zatvoru jer je zasluzio ali neke stvari bas ne shvatam.
cilj života doći u grad i uhljebiti se
može se uhljebljavati i u realni sektor ako nisi znao
alipasijaner

#6774 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by alipasijaner »

Da se kolektivna svijest promijenila poslije nemilog dogadjaja nije, vracam se kuci s kraja na kraj grada i opet raja divljaju, voze slalom, zalijepe se na karambolku. Treba mijenjati Zakon, trkacu oduzmes vozilo, ponistis vozacku na 3, 5, 10 godina, ako ga zaustave da vozi s ponistenom dozvolom direktno ga posaljes u zatvor, ako nema mjesta u zatvoru svezes ga za radijator, sve ostale kazne su afirmativne.
Logovan

#6775 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Logovan »

alipasijaner wrote:Da se kolektivna svijest promijenila poslije nemilog dogadjaja nije, vracam se kuci s kraja na kraj grada i opet raja divljaju, voze slalom, zalijepe se na karambolku. Treba mijenjati Zakon, trkacu oduzmes vozilo, ponistis vozacku na 3, 5, 10 godina, ako ga zaustave da vozi s ponistenom dozvolom direktno ga posaljes u zatvor, ako nema mjesta u zatvoru svezes ga za radijator, sve ostale kazne su afirmativne.
Pa ti što divljaju su Sefići, Rastoderi, itd. Boli njih neka stvar hoće li napraviti sudar i hoće li ubiti nekoga.
Post Reply