odjebo ga jesa, nakon zahirovica odjeban je i novinarBaltazar_khan wrote:
nalijepi ješa novinarsku seljačinu
taj strasni jesa
zz 90+
Moderators: Charuga, Tomahawk11
odjebo ga jesa, nakon zahirovica odjeban je i novinarBaltazar_khan wrote:
nalijepi ješa novinarsku seljačinu
Ona je izgleda u Becu zapela na jeziku tako da IQ ne treba to nista da te cudi. A i treba je shvatiti ona ovdje brani sve ono cega normalan stidi.shbc wrote:
Ako ti ne mozes sabrati 2 i 2, odnosno povezati zasto je napisano u istom komentaru "psuje se majka cetnicka" i "koje li ironije pljesce se himni Srbije", onda ti ja tu stvarno ne mogu pomoci. Za to je potrebno nesto sto si trebala razvijati sama tokom zivota. Pocinje na I, zavrsava na Q.
Ma ne možeš sa njim normalno popričati. Pokušavaju biti duhoviti, a ne ide im baš najbolje.Tomahawk11 wrote: Izlizan ti fol![]()
Moj ti, psuje covjek mater pred kamerama, predsjednik kluba.....a papani mrtvu kcerku treneru,,,,bolest, sta drugo....al tebi cirkuzanje sa tih spomenutih 20 000 glavna fora....
Nije ba u redu. Gdje sam rekao da je u redu? Ko bi to normalan rekao da je u redu?insaneinthebrain wrote:a vi kad ste psovali amaru slagiranog ivicu to je bilo ureduTomahawk11 wrote:[
Izlizan ti fol![]()
Moj ti, psuje covjek mater pred kamerama, predsjednik kluba.....a papani mrtvu kcerku treneru,,,,bolest, sta drugo....al tebi cirkuzanje sa tih spomenutih 20 000 glavna fora....
naravno da nije uredu, nego samo kazem da se desava na svim tribinama. i bice takvih retarda kod svakog. a plus jos je ovo visoki funkcioner jednog kluba kojem to ne priliciTomahawk11 wrote:Nije ba u redu. Gdje sam rekao da je u redu? Ko bi to normalan rekao da je u redu?insaneinthebrain wrote:a vi kad ste psovali amaru slagiranog ivicu to je bilo ureduTomahawk11 wrote:[
Izlizan ti fol![]()
I kakve to veze ima sa ovim? Da li ti je to ok sto neka budala psuje Ivicu Amaru, pa da dovedes u vezu sa ovim? Da ovo opravdas?
Ovo je skandal. Pogotovo sto je ovako nesto uradio predsjednik jednog kluba.
Da. Isto je pjevati tu pjesmu i nekome psovatihrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dino-s ... /150531057
Nista manja papcina od ovog Husica iz Slobode.
Dobro pjeva... Neka ga sipa angazuje...hrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Mislim da mu vise nije do pjesme...osim ako ne bude pjevao u cuzihrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Ama bolan niko normalan ne opravdava ove izlete navijaca, ali zato tu ima policija da to rjesava. Pa koliko se vec dugo medju nama prica o psovacima sa Istoka, ali djaba uvijek bude pojedinaca koji useru motku. Ovdje je bilo orkestrirano od tribine, predsjednika, novinara..... I sta misle sad kako ce oni biti docekani na Kosevu?? Papanijadu treba iskorjeniti sa stadiona(bez izuzetaka), jer opet ce pasti mrtva glava a onda je kasno..... Listicu ovdje iskljucujem jer ono dole je bio nacionalisticki i fasisticki linc.insaneinthebrain wrote: naravno da nije uredu, nego samo kazem da se desava na svim tribinama. i bice takvih retarda kod svakog. a plus jos je ovo visoki funkcioner jednog kluba kojem to ne prilici
Ja cu sutra tuzit toplane... I oni traze svoje pare...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nas uredno ubiše u Banja Luci, nema žutih kartona
Kako ide borba protiv korupcije u BiH fudbalu, hoće li biti tužbi, logično bi bilo da tuže onu seljačinu Azmira
Hahahah jao poređenja hahahahah hajde reci da se šališ hahahahrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Hebo me svako ako ti imas 15 godina, najbolje da uzmemo kameru i pratimo kojeg Zeljinog predstavnika koji voli popiti pa snimiti nece li sta onako pripit reci ili odpjevati na racun Sarajevahrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Nemoj se ljutiti ali to nije nikako primjereno predsjedniku takvog jednog kluba kao sto je Sarajevo! Ma koliko se mi ovde "supali" Sarajevo jeste veliki klub i to Balkanskim prostorima, sa velikom istorijom i predsjednik kluba bi trebao da bude taj koji cuva taj dignitet. Jedno je slaviti a drugo na vrlo ruzan nacin podjebavati protivnika. To je zadatak za igrace a ne predsjednika kluba.shbc wrote:Da. Isto je pjevati tu pjesmu i nekome psovatihrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Nista manja papcina od ovog Husica iz Slobode.![]()
Samo nastavi. Nije da sam nesto drugo ocekivao od tebe.
Zato Jakupović nama daje žute, j.bem li mu svašta.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nas uredno ubiše u Banja Luci, nema žutih kartona
Po vama vas svako mrzi, Zenica vas mrzi, Mostar i Banja Luka svakako (za Z.Mostar i Banja Luku si u pravu ali oni mrze svakoga) mrzi vas Bihac, mrzi vas sva provincija i stalno se oplakujete i zalite. Shvati budala je uvijek i svugdje bile pogotovo na stadionima a pogotovo danas u ovaj naopaki vakat. Ne mozes sa par budala zakljucivati na cijeli grad.shbc wrote:Ovako nesto, nicim izazvan, tesko. Ili ja sjedim na jedinoj tribini u drzavi gdje ne dolaze "svakakvi".rage_guy wrote:Pa svakavih gadosti mozes cuti i na stadionima kod nas u Sarajevu. Sto se pravis lud kad znas dobro da svakavi ljudi dolaze na stadione.
Ali obzirom da ne postoji grad na svijetu koji Sarajevo vise mrzi od Tuzle i nisam previse sokiran. Samo sam mislio da je preostalo barem nesto ljudskosti i pored te mrznje. Psovati nekome kcerku koja je izgubila zivot, samo zato sto trenira klub koji dolazi iz grada koji ne volis... Ne znam, mozda je do mene.
Nije stvar poredjenja nego je stvar kako predsjednici ne treba da se ponasaju. Ali vi ste zaista neka posebna sorta ljudi...za svakoga nadjete manu ali ste vi nevini ko francuske sobarice i sve sto uradite to je u redu. Da ne potezem pricu da ot tri posljednje utakmice sudije sude u vasu korist dvije.Logovan wrote:Hahahah jao poređenja hahahahah hajde reci da se šališ hahahahrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Jos mi samo objasni sta je toliko ruzno u pjesmi... Ili smatras da je necuveno da predsjednik jednog kluba zajebava najvece rivale i direktne konkurente za naslov prvaka nakon pobjede?hrasno38 wrote:Nemoj se ljutiti ali to nije nikako primjereno predsjedniku takvog jednog kluba kao sto je Sarajevo! Ma koliko se mi ovde "supali" Sarajevo jeste veliki klub i to Balkanskim prostorima, sa velikom istorijom i predsjednik kluba bi trebao da bude taj koji cuva taj dignitet. Jedno je slaviti a drugo na vrlo ruzan nacin podjebavati protivnika. To je zadatak za igrace a ne predsjednika kluba.shbc wrote:Da. Isto je pjevati tu pjesmu i nekome psovatihrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!
Nista manja papcina od ovog Husica iz Slobode.![]()
Samo nastavi. Nije da sam nesto drugo ocekivao od tebe.