KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kinaski

#6751 Re: KUP BiH

Post by Kinaski »

Baltazar_khan wrote:

nalijepi ješa novinarsku seljačinu :thumbup:
odjebo ga jesa, nakon zahirovica odjeban je i novinar

taj strasni jesa

zz 90+
armin071

#6752 Re: KUP BiH

Post by armin071 »

shbc wrote:
Ako ti ne mozes sabrati 2 i 2, odnosno povezati zasto je napisano u istom komentaru "psuje se majka cetnicka" i "koje li ironije pljesce se himni Srbije", onda ti ja tu stvarno ne mogu pomoci. Za to je potrebno nesto sto si trebala razvijati sama tokom zivota. Pocinje na I, zavrsava na Q.
Ona je izgleda u Becu zapela na jeziku tako da IQ ne treba to nista da te cudi. A i treba je shvatiti ona ovdje brani sve ono cega normalan stidi.
Logovan

#6753 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: Izlizan ti fol ;-)
Moj ti, psuje covjek mater pred kamerama, predsjednik kluba.....a papani mrtvu kcerku treneru,,,,bolest, sta drugo....al tebi cirkuzanje sa tih spomenutih 20 000 glavna fora.... :thumbup:
Ma ne možeš sa njim normalno popričati. Pokušavaju biti duhoviti, a ne ide im baš najbolje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6754 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

insaneinthebrain wrote:
Tomahawk11 wrote:[

Izlizan ti fol ;-)
Moj ti, psuje covjek mater pred kamerama, predsjednik kluba.....a papani mrtvu kcerku treneru,,,,bolest, sta drugo....al tebi cirkuzanje sa tih spomenutih 20 000 glavna fora.... :thumbup:
a vi kad ste psovali amaru slagiranog ivicu to je bilo uredu :roll:
Nije ba u redu. Gdje sam rekao da je u redu? Ko bi to normalan rekao da je u redu?
I kakve to veze ima sa ovim? Da li ti je to ok sto neka budala psuje Ivicu Amaru, pa da dovedes u vezu sa ovim? Da ovo opravdas?
Ovo je skandal. Pogotovo sto je ovako nesto uradio predsjednik jednog kluba.
supercali

#6755 Re: KUP BiH

Post by supercali »

moje vidjenje
dino mozda i ne zna o tih 20000 al i mene zanima za sta je to bilo najmenjeno i zbog cega nije donijeto i sl
drugo bez obzira da je neko i duzan 20000 ti kao predsjednik ne trebas sebi dozvoliti ovakav istup
trece psovaca ce uvijek biti samo je pitanje koliko nisko idu ti psovaci al nebitno je sad to
cetvrto navijaci sarajeva uletili? sto ih nisu zgazili ovi specijalci jbt
odes da navijas za svoj klub a prvo ti je bitno ukrasti trans od navijacke grupe (razumijem ja ta nadmetanja unutar navijackih grupa i sl al to nije ono sto je meni i vecini zanimljivo i u prvom planu)

sarajevo je dobro rezultatski proslo u tz ako uzmemo u obzir sva desavanja
kakva je utakmica bila ne znam jer nisam gledao
insaneinthebrain

#6756 Re: KUP BiH

Post by insaneinthebrain »

Tomahawk11 wrote:
insaneinthebrain wrote:
Tomahawk11 wrote:[

Izlizan ti fol ;-)
a vi kad ste psovali amaru slagiranog ivicu to je bilo uredu :roll:
Nije ba u redu. Gdje sam rekao da je u redu? Ko bi to normalan rekao da je u redu?
I kakve to veze ima sa ovim? Da li ti je to ok sto neka budala psuje Ivicu Amaru, pa da dovedes u vezu sa ovim? Da ovo opravdas?
Ovo je skandal. Pogotovo sto je ovako nesto uradio predsjednik jednog kluba.
naravno da nije uredu, nego samo kazem da se desava na svim tribinama. i bice takvih retarda kod svakog. a plus jos je ovo visoki funkcioner jednog kluba kojem to ne prilici
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6757 Re: KUP BiH

Post by hrasno38 »

Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!

http://www.klix.ba/sport/nogomet/dino-s ... /150531057

Nista manja papcina od ovog Husica iz Slobode.
nKrkan

#6758 Re: KUP BiH

Post by nKrkan »

Kakvi su ono primati psuju mrtvu kćerku čovjeku :shock: jedva čekam njihov dolazak na Koševu , a i kad bi ispali i oni izvuku plave komšije vjerovatno se ide i na Grbavicu .
shbc

#6759 Re: KUP BiH

Post by shbc »

hrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!

Da. Isto je pjevati tu pjesmu i nekome psovati :thumbup:

Samo nastavi. Nije da sam nesto drugo ocekivao od tebe.
nosara

#6760 Re: KUP BiH

Post by nosara »

hrasno38 wrote:Inace Dino Selimovic je reprezentativni predstavnik predsjednika jednog sportskog kluba pogotovo kad uzme mikrofon!!

Dobro pjeva... Neka ga sipa angazuje... :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6761 Re: KUP BiH

Post by mali_milojica »

Mislim da mu vise nije do pjesme...osim ako ne bude pjevao u cuzi :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#6762 Re: KUP BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Nas uredno ubiše u Banja Luci, nema žutih kartona :-)

Kako ide borba protiv korupcije u BiH fudbalu, hoće li biti tužbi, logično bi bilo da tuže onu seljačinu Azmira :D
nosara

#6763 Re: KUP BiH

Post by nosara »

Baho i Buki se ne gase... Nisu jos samo o kuhanju... :D
armin071

#6764 Re: KUP BiH

Post by armin071 »

insaneinthebrain wrote: naravno da nije uredu, nego samo kazem da se desava na svim tribinama. i bice takvih retarda kod svakog. a plus jos je ovo visoki funkcioner jednog kluba kojem to ne prilici
Ama bolan niko normalan ne opravdava ove izlete navijaca, ali zato tu ima policija da to rjesava. Pa koliko se vec dugo medju nama prica o psovacima sa Istoka, ali djaba uvijek bude pojedinaca koji useru motku. Ovdje je bilo orkestrirano od tribine, predsjednika, novinara..... I sta misle sad kako ce oni biti docekani na Kosevu?? Papanijadu treba iskorjeniti sa stadiona(bez izuzetaka), jer opet ce pasti mrtva glava a onda je kasno..... Listicu ovdje iskljucujem jer ono dole je bio nacionalisticki i fasisticki linc.
nosara

#6765 Re: KUP BiH

Post by nosara »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nas uredno ubiše u Banja Luci, nema žutih kartona :-)

Kako ide borba protiv korupcije u BiH fudbalu, hoće li biti tužbi, logično bi bilo da tuže onu seljačinu Azmira :D
Ja cu sutra tuzit toplane... I oni traze svoje pare... :D
Logovan

#6766 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Hahahah jao poređenja hahahahah hajde reci da se šališ hahaha
Samprotivsviju

#6767 Re: KUP BiH

Post by Samprotivsviju »

Hebo me svako ako ti imas 15 godina, najbolje da uzmemo kameru i pratimo kojeg Zeljinog predstavnika koji voli popiti pa snimiti nece li sta onako pripit reci ili odpjevati na racun Sarajeva :-)

Znaci 15 godina mamsimum
hrasno38

#6768 Re: KUP BiH

Post by hrasno38 »

shbc wrote:

Nemoj se ljutiti ali to nije nikako primjereno predsjedniku takvog jednog kluba kao sto je Sarajevo! Ma koliko se mi ovde "supali" Sarajevo jeste veliki klub i to Balkanskim prostorima, sa velikom istorijom i predsjednik kluba bi trebao da bude taj koji cuva taj dignitet. Jedno je slaviti a drugo na vrlo ruzan nacin podjebavati protivnika. To je zadatak za igrace a ne predsjednika kluba.
Charuga
Globalni moderator

#6769 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nas uredno ubiše u Banja Luci, nema žutih kartona :-)
Zato Jakupović nama daje žute, j.bem li mu svašta.

Ode Bekrija, sad igramo sa tri zadnja vezna ... :mrgreen:
shbc

#6770 Re: KUP BiH

Post by shbc »

http://ba.n1info.com/a85615/Sport-Klub/ ... oboda.html

I tu mitovi po ko zna koji put padose u vodu... Kao da je Slobodi trebalo platiti da vi ne budete sampioni. Al haj... 70 godina iza nas ovako vam smijesnih prica. Zasto bi sada bilo nesto drugacije.
Korisničkoime

#6771 Re: KUP BiH

Post by Korisničkoime »

shbc wrote:
rage_guy wrote:Pa svakavih gadosti mozes cuti i na stadionima kod nas u Sarajevu. Sto se pravis lud kad znas dobro da svakavi ljudi dolaze na stadione. :D
Ovako nesto, nicim izazvan, tesko. Ili ja sjedim na jedinoj tribini u drzavi gdje ne dolaze "svakakvi".

Ali obzirom da ne postoji grad na svijetu koji Sarajevo vise mrzi od Tuzle i nisam previse sokiran. Samo sam mislio da je preostalo barem nesto ljudskosti i pored te mrznje. Psovati nekome kcerku koja je izgubila zivot, samo zato sto trenira klub koji dolazi iz grada koji ne volis... Ne znam, mozda je do mene.
Po vama vas svako mrzi, Zenica vas mrzi, Mostar i Banja Luka svakako (za Z.Mostar i Banja Luku si u pravu ali oni mrze svakoga) mrzi vas Bihac, mrzi vas sva provincija i stalno se oplakujete i zalite. Shvati budala je uvijek i svugdje bile pogotovo na stadionima a pogotovo danas u ovaj naopaki vakat. Ne mozes sa par budala zakljucivati na cijeli grad.
hrasno38

#6772 Re: KUP BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:

Hahahah jao poređenja hahahahah hajde reci da se šališ hahaha
Nije stvar poredjenja nego je stvar kako predsjednici ne treba da se ponasaju. Ali vi ste zaista neka posebna sorta ljudi...za svakoga nadjete manu ali ste vi nevini ko francuske sobarice i sve sto uradite to je u redu. Da ne potezem pricu da ot tri posljednje utakmice sudije sude u vasu korist dvije.
shbc

#6773 Re: KUP BiH

Post by shbc »

hrasno38 wrote:
shbc wrote:

Nemoj se ljutiti ali to nije nikako primjereno predsjedniku takvog jednog kluba kao sto je Sarajevo! Ma koliko se mi ovde "supali" Sarajevo jeste veliki klub i to Balkanskim prostorima, sa velikom istorijom i predsjednik kluba bi trebao da bude taj koji cuva taj dignitet. Jedno je slaviti a drugo na vrlo ruzan nacin podjebavati protivnika. To je zadatak za igrace a ne predsjednika kluba.
Jos mi samo objasni sta je toliko ruzno u pjesmi... Ili smatras da je necuveno da predsjednik jednog kluba zajebava najvece rivale i direktne konkurente za naslov prvaka nakon pobjede?
MHAB

#6774 Re: KUP BiH

Post by MHAB »

Otkud Husić u službenim prostorijama kada mu je zabranjen rad u fudbalu na godinu dana zbog Siminog hana? Azmir ima novog jarana koji ga savjetuje kako raditi protiv Sarajeva. Ponijela te pjesma moj Azmire....
avetinja

#6775 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

:lol: :lol: :lol:

Braća koja su zajedno pjevala protiv Želje, sada se pobila. Kako to? Đe zapelo?

Neka, tako vam i treba. Trebala je policija pustiti da se marva obračuna. Ionako nije šteta.
Post Reply