BHF_Manijak wrote:
Jarane, ruku na srce jedino jadno ovdje je ovaj tvoj post! Niko ovdje nije zaslijeplje, jedini koji jest si ti realno!
Svaka cast Modricu jedino, ostali igraci su mudo marjanovo i PROSJEK Evrope, htio ti to priznati ili ne!
Jelavicu svaka cast, dobar napadaca, ali nista bolji od naseg Dzeke npr koji je za njega svjetska klasa!
Eduardova klasa se ZNALA, to je tacno, sad je lik pao qrci za usi i reci da je i sada na nivou onom kada je za Arsenal igro je SMIJESNO, budi ba realan.
Ovo za Srnu, samo mogu na to reci:

! Jarane, nama kazes da smo ajdni a onda napises da je kao Srna svjetska klasa no eto mocni Shakhtar ga nije htio pustit ni za kakve pare svijeta, ma qrac iza usiju, tu suplju moze neko na indexu ili poskoku progutati!

Da je stigkla kakva ponuda iz liga petice od 15-20 miliona kako bi se u Shakhtaru udarali u guzicu...Mani se te djecije price, cuj nije ga Shakhtar ni za kakve pare htio pustit, ko da jebote o Realu prica a ne o ukrajinskom klubu!

Da je on tako valjo, davno bi on u ligi petice igro! Nije los igrac, ali daleko od toga da padnes na guzicu kad ga gledas.
Vezano za Mandzukica, ista stvar! Magaht ga se zeli rijesit jer nije zadovoljan s njim a ne zato sto se otimaju za Marija! Izvor su mi njemacki mediji! I porediti Dzeku i Mandzukica, posebno iz vremena Wolfsburga je neozbiljno, Dzeko je bio zakletva u tom periodu, a Mario je samo dio tima s kojim Magath i nije retjerano ocaran, a Helmes mu je dodatno pokvario planove (Mariju)! OK je napadac, no za Dzeku smijesan, posebno u periodu Wolfsburga kako rekoh.
Za Perisica ok, ali ja sam ubjedjen da on jikad nista ozbiljnije nece napraviti u Dortmundu, nece prevazici tu ulogu vrijednog jokera. Zivi bili pa vidjeli...
Takodjer ova zadnja konstatacija ti je za valjat se od smijeha! Cuj igrali bi u svim timovima sem u Barci i Realu!

Jaro, nema "da ovo da ono", nego je ili igras ili ne igras, oni da aljaju igrali bi, nema tu hipotetike! Oni da su valjali ko sto ih ti predstavljas, sigurno bi igrali u jacim timovima, ne zanosi se bezze, ko da neki klbu nekog namjerno ne zeli da kupi samo zato sto je Hrvat, pa eto uinat nece. Usetali bi se malo morgne, da mogu doprinjeti jacini nekog kluba, sigurno bi bili kupljeni dosad.
Ne bjezim od toga da se i mi Bosanci znamo neriejtko zanijeti nasom (ne)kvalitetom repke, da umislimo da smo neko ili nesto pa da nas spuste na tlo, no ti navalja gluposti u ovm postu samo takvih, a pricas o nekoj jadnoj nasoj prici i kako ne zelimo da progledamo od ljubomore, mislim wtf?!

Budi trunku realan i vidjet ces da je tako kako sam i napisao.