Fakat, zasto mi sad moramo slusati komentare ovog lika sto svrsava na svaki potez Srbije, koliko god beznacajan bio?karanana wrote:zasto je federalna popustila? ko ih jebe, eto im tamo njihov dragisa i njihova reprezentacija a neka federalna paralelno stavi svoga komentatora. pa ko voli nek izvoli. ali jok, federalci popustili i sada svi slusamo gileta.
I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
-
samo malo
#676 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
- Sarcom
#677 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Zato sto smo mi iz FBiH papci pa kod nas moze sve proci.karanana wrote:zasto je federalna popustila? ko ih jebe, eto im tamo njihov dragisa i njihova reprezentacija a neka federalna paralelno stavi svoga komentatora. pa ko voli nek izvoli. ali jok, federalci popustili i sada svi slusamo gileta.
-
samo malo
#678 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Inace, ja sad ne kontam, zasto Marjana nema vise nikako?
Dal je to samo privremeno ili?
Sto se tice ukidanja Mijajlovica na prvom mecu, to je sto posto direktiva iz vile u Laktasima, dodik okrenuo crveni telefon i porucio Davidovicu "Davidovicu, dal znas ti da racunas? e racunaj da ti je noga ako budem morao slusati Vuka Brankovica u drugom poluvremenu". Kakav pritisak javnosti, kakvi bakraci. Dodiku se digo kurac, on je ionako tamo alfa i omega.
I iskreno, koga boli kurac ko komentira utakmice na RTRSD-u, ne volim ni ja Mijajlovica ali ovaj Dragisa, ja njega ne zelim slusati.
Sreca pa postoji internet i link HTV2, jes da su isti odron ko i nasi, ali bar Dragisa ne svrsava dok Krasicu kosa leluja na vjetru.
Dal je to samo privremeno ili?
Sto se tice ukidanja Mijajlovica na prvom mecu, to je sto posto direktiva iz vile u Laktasima, dodik okrenuo crveni telefon i porucio Davidovicu "Davidovicu, dal znas ti da racunas? e racunaj da ti je noga ako budem morao slusati Vuka Brankovica u drugom poluvremenu". Kakav pritisak javnosti, kakvi bakraci. Dodiku se digo kurac, on je ionako tamo alfa i omega.
I iskreno, koga boli kurac ko komentira utakmice na RTRSD-u, ne volim ni ja Mijajlovica ali ovaj Dragisa, ja njega ne zelim slusati.
Sreca pa postoji internet i link HTV2, jes da su isti odron ko i nasi, ali bar Dragisa ne svrsava dok Krasicu kosa leluja na vjetru.
Last edited by samo malo on 13/06/2010 16:53, edited 1 time in total.
- BSn
#679 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Fakat ste vi FTV-ovci cudni. Ako vam se ne svidja, zovite FTV. Oni ce rado da uzvrate kolegama istom mjerom - ionako se ne podnose nikako.
Vama lafo ne odgovara, pa opleti po forumu.
- karanana
#680 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
slao sam mail, sigurno je raja i zvala, ali ftv-ovci nisu ni blizu azurni i ne brinu o svojim pretplatnicima kao sto to ptpc-ovci rade.
mislim da cu prestati placati. odoh im jos jedan napisati gdje cu im to i reci.
-
samo malo
#681 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
E jebiga, nedelja popodne, u sivom domu sad mozes naci samo robota Camila koji ubacuje reklame na komandu.
-
saobracajni fax
#682 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
evo kako komentarise cijelo vrijeme ovaj komentator:
-ide lopta do pantelica-pantelic....
duga lopta do krasica-krasic
duga lopta na pantelica-pantelic
i tako cijelo vrijeme.....
-ide lopta do pantelica-pantelic....
duga lopta do krasica-krasic
duga lopta na pantelica-pantelic
i tako cijelo vrijeme.....
- Rauber
#683 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BOJKOT FTV-a.
TREBA PRESTAT PLACATI PRETPLATU !
Sreca imam HRT, ali svakako me ljuti kad vidim kako uvijek popustamo. Pa dokle vise m*** im !
TREBA PRESTAT PLACATI PRETPLATU !
Sreca imam HRT, ali svakako me ljuti kad vidim kako uvijek popustamo. Pa dokle vise m*** im !
- karanana
#684 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Napiso sam, ali sigurno ne citaju. tipican nacin rada budzetskih institucija.
"I dok PTPC brine o svojim pretplatnicima i momentalno reaguje na njihove zahtjeve, prohtjeve i zelje kada su u pitanju "podobni" komentatori, vi po obicaju mirujete i ne reagujete na pozive i e-mailove sa komentarima i zahtjevima vasih pretplatnika.
Zbog vaseg popustanja politikim pritiscima iz Republike Srpske i zbog ne slusanja zelje mene i hiljada ostalih pretplatnika iz Federacije, zalim da vam kazem da od mjeseca juna racunate i umanjite vas budzet za cc. 7 KM mjesecno koje ste do sada dobijali od mene.
Puno uspjeha u daljnjem radu!"
"I dok PTPC brine o svojim pretplatnicima i momentalno reaguje na njihove zahtjeve, prohtjeve i zelje kada su u pitanju "podobni" komentatori, vi po obicaju mirujete i ne reagujete na pozive i e-mailove sa komentarima i zahtjevima vasih pretplatnika.
Zbog vaseg popustanja politikim pritiscima iz Republike Srpske i zbog ne slusanja zelje mene i hiljada ostalih pretplatnika iz Federacije, zalim da vam kazem da od mjeseca juna racunate i umanjite vas budzet za cc. 7 KM mjesecno koje ste do sada dobijali od mene.
Puno uspjeha u daljnjem radu!"
Last edited by karanana on 13/06/2010 17:04, edited 1 time in total.
-
vs84sa
#685 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
a vidi se da je alergican na vuvuzuele, al komentar na ganinog navijaca s trubom: "ovaj moze u gucu"
sve u svemu gana bolja sad za sad, ocekujem od 70 minute potpunu dominaciju u boljoj su formi ocigledno, samo jos da im ga zabibere i mirna bosna
sve u svemu gana bolja sad za sad, ocekujem od 70 minute potpunu dominaciju u boljoj su formi ocigledno, samo jos da im ga zabibere i mirna bosna
-
GOLFER
#686 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BSn wrote:Fakat ste vi FTV-ovci cudni. Ako vam se ne svidja, zovite FTV. Oni ce rado da uzvrate kolegama istom mjerom - ionako se ne podnose nikako.
hajmo zvat...
a mene interesuje po kojoj logici ovaj komentator svaki uspjeh Jugoslavije pripisuje Srbiji?
- amrica
#687 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
BSn wrote:Fakat ste vi FTV-ovci cudni. Ako vam se ne svidja, zovite FTV. Oni ce rado da uzvrate kolegama istom mjerom - ionako se ne podnose nikako.
Ne može ftv ništa dok ne naređenje odozgo, a zna se ko je šef
- ryan
#688 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
FIFA!!! i oni sve rezultate Yu vode kao rezultate SrbijeGOLFER wrote:hajmo zvat...
a mene interesuje po kojoj logici ovaj komentator svaki uspjeh Jugoslavije pripisuje Srbiji?
-
samo malo
#689 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Jel Dragisa zaplakao?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#690 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
baš nas srbi handre... e moje bošnje i hrvati očito federacija nikog ne zanima
a bih ne može bez pola svoje teritorije
pa možemol preko kontona sarajevo nešto učiniti
a bih ne može bez pola svoje teritorije
pa možemol preko kontona sarajevo nešto učiniti
-
vs84sa
#691 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
samo sto nije, treba mu neko reci hajd zaplaci i vrisno bi
eki mu komentara nezasluzeno vodi gana, sta je sve srbija fulila... pa jel gledamo istu tekmu?? trebalo je ovo biti 3 razlike
p.s. evo ga ispravio se
mozda je direktno spojen na sa-x forum
p.s. evo ga ispravio se
- ProbuseniDolar
#692 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ovaj parmak rece da je ovo Srbiji 11-to Svjetsko prvenstvohajmo zvat...
-
vs84sa
#693 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
po njegovoj racunici oni su igrali svjetsko prije engleza
to ono kao srbija je pravni nasljednik kraljevine jug, pa onda SFRJ pa onda JUG pa onda SRB-CG i tako dalje...
sramota kakve su repke otisle na ovo svjetsko prvenstvo... nidje veze
sramota kakve su repke otisle na ovo svjetsko prvenstvo... nidje veze
- bingov buraz
#694 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Corsovic je jos najmanji odron iz sportske redakcije DodikTV-a a i pokusavao je nevjesto da drzi neku neutralnost.
Ocekivao sam da ce Mujezinovic nazvati da se makne Dragec
Ocekivao sam da ce Mujezinovic nazvati da se makne Dragec
- Hunkar
#695 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ne bude li veceras marijana svega ima da im se sjetim ...
p.s. nes citam da ce poslije grupne faze prenose raditi dva komentatora. zamilsite samo suko-kemo ili spaho-suko

p.s. nes citam da ce poslije grupne faze prenose raditi dva komentatora. zamilsite samo suko-kemo ili spaho-suko
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#696 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ovo što su napravili s promjenom komentatora ni orvel se ne bi dosjetio... još jedan od dokaza kako se zapravo srbi najviše lože na diktature i kako vole da se klanjaju kultu ličnosti
bio on sultan komunjara ili obični traktorista
doće im glave orvel kad tad
a nas federalce svak levati dobro smo živi ikako

bio on sultan komunjara ili obični traktorista
doće im glave orvel kad tad
a nas federalce svak levati dobro smo živi ikako
- BarbaDue
#697 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma nije stvar u zvanju ili slanju mailova, poslao sam i ja mail ali u prazno cini mi sekaranana wrote:slao sam mail, sigurno je raja i zvala, ali ftv-ovci nisu ni blizu azurni i ne brinu o svojim pretplatnicima kao sto to ptpc-ovci rade.
Siguran sam da u rtrs-u nisu imali niti jedan jedini poziv ili zalbu na mijajlovica, vec se on nesviđa
nihovom tati, ali neka neka ih gu*i kad su levati. Samo mi nije jasno kako su nasi ispali levati i po
kom principu oni odlucuju ko ce raditi u Pederalnoj
Sve u svemu meni su vise krivi ljudi iz Pederalne...
- le piaf
#698 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ko je, zapravo, taj komentator
Šta će nam Dragiša Ćo(r)sović!?
Piše: M. Dautbegović
Nedjelja, 13.06.10. 18:09.
Ukoliko ste gledali prenos utakmice Svjetskog prvenstva između Srbije i Gane mogli ste čuti komentatora koji se odaziva na ime Dragiša Ćosović.
"Kolega" Ćosović, komentator Radio televizije Republike Srpske, nije sakrivao svoju naklonjenost Srbiji, što je svakako krajnje neprofesionalno, ali nije 'smrtni grijeh'. Međutim, to nije jedini problem.
Naime, "kolega" Ćosović bio je najzaslužniji zašto je sa komentara utakmice RTRS-a u petak tokom drugog poluvremena skinut Marjan Mijajlović. Možda se ostarjeli "kolega" Ćosović prepao mlađe konkurencije, pa je urgirao da se skine Mijajlovića, ili je možda u pitanju, ipak, nešto drugo.
Dragiša Ćosović je prijeratni novinar ugaslog sarajevskog tabloida AS. Tokom rata u Bosni i Hercegovini bio je dio medijske mašinerije televizije sa Pala, koje je predvodio pokojni Risto Đogo. A, onda je, u ljeto 1993. godine, prilikom jednog priloga za televiziju sa Pala u eter izdiktirao imena i prezimena novinara srpske nacionalnosti koji su ostali u opkoljenom Sarajevu, radeći za najstariji i najugledniji bh. dnevni list, Oslobođenje.
Ćosović je tako doveo članove porodica gore spomenutih novinara Oslobođenja koji su živjeli na teritorijama pod kontrolnom Vojske Republike Srpske, u neposrednu opasnost, a ime Dragiše Ćosovića spominje se u brojim knjigama i analizama stranih novinara koji se bave širenjem mržnje kroz medije.
Kasnije je, komentarišući utakmicu Barcelone, za koju je tada igrao Meho Kodro, izbjegavao izgovoriti ime bh. fudbalera, nazivavši ga na terenu "igrač sa brojem devet"!?
Danas se Dragiša Ćosović preziva Ćorsović, a zašto je dodao slovo "r" u svoje prezime ne znamo. Pretpostavljamo, ali ne znamo, a vi prosudite sami.
I jedan takav "novinar" odabran je da komentariše utakmicu Svjetskog prvenstva na Javnom tv-servisu Bosne i Hercegovine!? Zar je moguće da niko iz RTRS-a, Federalne televizije i BHTV-a ne zna ko je Dragiša Ćosović? Kako je moguće da jedan takav "novinar" može urgirati da se sa prenosa skine Marjan Mijajlović?
Gore postavljena pitanja uputićemo redakcijama javnih tv-servisa u Bosni i Hercegovini i u interesu cjele javnosti u BiH očekujemo odgovore i objašnjenja. A do tada bi bolje bilo slušati vuvuzele negoli "kolegu" Ćosovića.
http://klix.com/3xx8sn6
Šta će nam Dragiša Ćo(r)sović!?
Piše: M. Dautbegović
Nedjelja, 13.06.10. 18:09.
Ukoliko ste gledali prenos utakmice Svjetskog prvenstva između Srbije i Gane mogli ste čuti komentatora koji se odaziva na ime Dragiša Ćosović.
"Kolega" Ćosović, komentator Radio televizije Republike Srpske, nije sakrivao svoju naklonjenost Srbiji, što je svakako krajnje neprofesionalno, ali nije 'smrtni grijeh'. Međutim, to nije jedini problem.
Naime, "kolega" Ćosović bio je najzaslužniji zašto je sa komentara utakmice RTRS-a u petak tokom drugog poluvremena skinut Marjan Mijajlović. Možda se ostarjeli "kolega" Ćosović prepao mlađe konkurencije, pa je urgirao da se skine Mijajlovića, ili je možda u pitanju, ipak, nešto drugo.
Dragiša Ćosović je prijeratni novinar ugaslog sarajevskog tabloida AS. Tokom rata u Bosni i Hercegovini bio je dio medijske mašinerije televizije sa Pala, koje je predvodio pokojni Risto Đogo. A, onda je, u ljeto 1993. godine, prilikom jednog priloga za televiziju sa Pala u eter izdiktirao imena i prezimena novinara srpske nacionalnosti koji su ostali u opkoljenom Sarajevu, radeći za najstariji i najugledniji bh. dnevni list, Oslobođenje.
Ćosović je tako doveo članove porodica gore spomenutih novinara Oslobođenja koji su živjeli na teritorijama pod kontrolnom Vojske Republike Srpske, u neposrednu opasnost, a ime Dragiše Ćosovića spominje se u brojim knjigama i analizama stranih novinara koji se bave širenjem mržnje kroz medije.
Kasnije je, komentarišući utakmicu Barcelone, za koju je tada igrao Meho Kodro, izbjegavao izgovoriti ime bh. fudbalera, nazivavši ga na terenu "igrač sa brojem devet"!?
Danas se Dragiša Ćosović preziva Ćorsović, a zašto je dodao slovo "r" u svoje prezime ne znamo. Pretpostavljamo, ali ne znamo, a vi prosudite sami.
I jedan takav "novinar" odabran je da komentariše utakmicu Svjetskog prvenstva na Javnom tv-servisu Bosne i Hercegovine!? Zar je moguće da niko iz RTRS-a, Federalne televizije i BHTV-a ne zna ko je Dragiša Ćosović? Kako je moguće da jedan takav "novinar" može urgirati da se sa prenosa skine Marjan Mijajlović?
Gore postavljena pitanja uputićemo redakcijama javnih tv-servisa u Bosni i Hercegovini i u interesu cjele javnosti u BiH očekujemo odgovore i objašnjenja. A do tada bi bolje bilo slušati vuvuzele negoli "kolegu" Ćosovića.
http://klix.com/3xx8sn6
-
Rookie
-
samo malo
#700 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Jel taj Co(r)sovic onaj stari sto je vodio "S Jahorine s ljubavlju"?