Muski jezik ti ne valja.Raspored wrote:
Prevedeno na muški jezik čini se da su ovo odgovori:
1. Prijatelj je muškarac prema kojem se ne gaji nikakva emocija ili strast već služi samo radi zabave i da djevojku odvede na kafu i razonodi kada joj je dosadno. Budi tu kada te pozove i ne traži ništa više od nje. Opcija u kojoj muškarac ima uglavnom gubitak na vremenu i troškovima izvođenja te prijateljice a realno bez nekih konkretnih koristi za njega. Preporučuje se imati par prijateljica koje imaju širok krug poznanica i raspoložene su da te sa njima upoznaju. Ostale su nepotrebno rasipanje energije i vremena.
2. Ukoliko djevojci to niko ne spominje i nabija na nos onda je uredu, u suprotnom nije problem ukoliko si izlazio sa nekom njenom prijateljicom/poznanicom. Njena ekipa će svakako iskopati neke tvoje mane i pokušavati da sabotira tu relaciju. Na muškarcu je da dokaže suprotno.
1.Ja sa svojim prijateljima izlazim kada hocu, pricam kada hocu, zezamo se, zabavimo se, shalimo se, i super nam je.
Da gajim osjecanja prema njima ocigledno je da mi ne bi bili prijatelji.
Moji prijatelji mi nikada nista ne placaju nit imaju troskove oko mene jer svako placa za sebe. To je osnovna kultura koja se nosi iz kuce, ako je neko nema zalim slucaj.
Isto tako ne mislim da me neki prijatelj vidi kao gubitak vremena, zao mi je ako ti mislis da se na to svodi prijateljstvo. I vecina mojih prijatelja ima djevojke ako je to potrebno napomenuti.
2.Nije uredu, i to i napisah. To nabijanje na nos je samo jedna od stvari koja me odvraca od toga, ne i glavna.
I naravno da si procitao bilo sta od ostatka rasprave shvatio bi da ja ne dopustam "mojoj ekipi" da kopa po mom zivotu i nalazi mane mom momku.
Helem, zakljucak je, fulio si ceo fudbal.
A ja budala ti odgovorila ozbiljno.