nevjerujem...haj ti dodji na kanal da mi pogledamo malo shasijuskvo wrote:
Ja se sjecam Ante olovke i nisam djuturm
Upoznajte Tuzlu :)
- spreca
#676 Re: Upoznajte Tuzlu :)
- salik79
#677 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?!spreca wrote:kako se nebih sjecao......znam dok je voz jos vozio gorebosan wrote:Cuj ne znas ko je bio Joldo ? Sumnjiv si mi skroz . Pa zar ima neko a da ne zna za Joldu ?
Care moj Joldo ti je bio Wyatt Earp i Doc Holliday u jednom . Samo sto nije imao konja vec onaj Tomosov moped koji je cadio jebo Ciru , sesir na glavi ,tandzara o ramenu .Jednom sam rano ujutro prosao Tusnjem bas na onoj raskrsnici gdje je bio podvoznjak ili nadvoznjak ( A djuturumi sjecatel se nadvoznjaka u Tusnju ?) Joldo je pobio toliko kerova pa bogami bila bi puna ona traktorska prikolica , ne znam gdje ih je mogao onoliko naci jer tad i nije bilo toliko pasa lutalica . Ili mu je neko dovezao iz drugih opstina samo dok kontrola prodje![]()
......godinu i pola stanovo u Dragodolu kad sam iso u skolu i bio zaljubljen u jednu iz dragodala hercegovku ...samo to ona nije znala......zivila tu gdje sam stanovo a ponekad smo se druzili....ocekivala je da pocnem cackat ali ja stidan i nisam smio
![]()
![]()
![]()
......e koliko sam puta tu sreo Rahmetli M.Mujkanovica
- skvo
#678 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Ma jasta nego terapija. Tesko hoda i puno je smrsavio. Jednom davno me pita, imas pola marke ili mozda 10 marakasalik79 wrote:Znaci, pod terapijom je...Kont'o sam da nije umro, jer ga praaaavo dugo nije bilo u carsiji, a anije je bio svakodnevno (Tuzlu je znao "opasat" po 100x na danskvo wrote:
To je taj! Ziv. Hasta. Miran je sad
Ja se sjecam Ante olovke i nisam djuturm). Jel' mu mati jos ziva? Znam da je zivio s njom i sestrom...
Mater i tetku nisam dugo vidjela, prica svijet da su obje umrle. To nisam sigurna.
- skvo
#679 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Neka te ba, smanji malospreca wrote:nevjerujem...haj ti dodji na kanal da mi pogledamo malo shasijuskvo wrote:
- bosan
#680 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Mure sto je drzao onu cevabdzinicu u Tusnju ?salik79 wrote:Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?!spreca wrote:kako se nebih sjecao......znam dok je voz jos vozio gorebosan wrote:Cuj ne znas ko je bio Joldo ? Sumnjiv si mi skroz . Pa zar ima neko a da ne zna za Joldu ?
Care moj Joldo ti je bio Wyatt Earp i Doc Holliday u jednom . Samo sto nije imao konja vec onaj Tomosov moped koji je cadio jebo Ciru , sesir na glavi ,tandzara o ramenu .Jednom sam rano ujutro prosao Tusnjem bas na onoj raskrsnici gdje je bio podvoznjak ili nadvoznjak ( A djuturumi sjecatel se nadvoznjaka u Tusnju ?) Joldo je pobio toliko kerova pa bogami bila bi puna ona traktorska prikolica , ne znam gdje ih je mogao onoliko naci jer tad i nije bilo toliko pasa lutalica . Ili mu je neko dovezao iz drugih opstina samo dok kontrola prodje![]()
......godinu i pola stanovo u Dragodolu kad sam iso u skolu i bio zaljubljen u jednu iz dragodala hercegovku ...samo to ona nije znala......zivila tu gdje sam stanovo a ponekad smo se druzili....ocekivala je da pocnem cackat ali ja stidan i nisam smio
![]()
![]()
![]()
......e koliko sam puta tu sreo Rahmetli M.Mujkanovica
Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
- salik79
#681 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Svaka cast, informisana si ko inform-biroVskvo wrote:Ma jasta nego terapija. Tesko hoda i puno je smrsavio. Jednom davno me pita, imas pola marke ili mozda 10 marakasalik79 wrote:Znaci, pod terapijom je...Kont'o sam da nije umro, jer ga praaaavo dugo nije bilo u carsiji, a anije je bio svakodnevno (Tuzlu je znao "opasat" po 100x na danskvo wrote:
To je taj! Ziv. Hasta. Miran je sad
Ja se sjecam Ante olovke i nisam djuturm). Jel' mu mati jos ziva? Znam da je zivio s njom i sestrom...
Mater i tetku nisam dugo vidjela, prica svijet da su obje umrle. To nisam sigurna.
- salik79
#682 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Taj. Imao i onu "sokaru".bosan wrote:Mure sto je drzao onu cevabdzinicu u Tusnju ?salik79 wrote: Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?!Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
- spreca
#683 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Na rahmetli Muhameda sam mislio....nije Diksi......ova je isla u hemijsku a ja u gradjevinskusalik79 wrote:
Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?!Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
- skvo
#684 Re: Upoznajte Tuzlu :)
salik79 wrote:
Svaka cast, informisana si ko inform-biroV![]()
Odsad samo tebe pitam, ako sta "zapne"
- spreca
#685 Re: Upoznajte Tuzlu :)
ma to je jace od meneskvo wrote:Neka te ba, smanji malospreca wrote:nevjerujem...haj ti dodji na kanal da mi pogledamo malo shasijuskvo wrote:
- bosan
#686 Re: Upoznajte Tuzlu :)
I ne komuniciraj sa ovim sto bi gledo sasijuskvo wrote:salik79 wrote:
- salik79
#687 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Diksi, a cini mi se i Piksi (nisam siguran jel' i ona bila herka), su bile "najuocljivije" herke, zato pitamspreca wrote:Na rahmetli Muhameda sam mislio....nije Diksi......ova je isla u hemijsku a ja u gradjevinskusalik79 wrote:
Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?!Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
- skvo
#688 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Neobuzdan si, pravospreca wrote: ma to je jace od mene![]()
kad je Olovka umro?....a znas li Bukvu.....on je negdje sa crvenih njiva
Davno je umro
- skvo
#689 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Necu visebosan wrote:I ne komuniciraj sa ovim sto bi gledo sasijuskvo wrote:salik79 wrote:
![]()
- bosan
- spreca
#691 Re: Upoznajte Tuzlu :)
ma nije cista herkasalik79 wrote:Diksi, a cini mi se i Piksi (nisam siguran jel' i ona bila herka), su bile "najuocljivije" herke, zato pitamspreca wrote:Na rahmetli Muhameda sam mislio....nije Diksi......ova je isla u hemijsku a ja u gradjevinskusalik79 wrote:
Mozda jedan broj (generacijski) "vece" od tebe
Cuj u hemijsku?! Mama mi je tamo predavala
- spreca
#692 Re: Upoznajte Tuzlu :)
eisbosan wrote:I ne komuniciraj sa ovim sto bi gledo sasijuskvo wrote:salik79 wrote:
![]()
- salik79
#693 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Cini mi se da je i kod Dike taj "omjer", a moguce da je bila i cistokrvnaspreca wrote:[
ma nije cista herka...mama joj je bila herka...zato je zovem hercegovka
- spreca
#694 Re: Upoznajte Tuzlu :)
bosan wrote:Evo vam link pa pogledajte Antu Olovku
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... .php?id=73
- salik79
#695 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Jarane, sad' sam se zabrin'o, ne mogu se sjetiti Ante!?spreca wrote:bosan wrote:Evo vam link pa pogledajte Antu Olovku
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... .php?id=73![]()
to je pokojni Anto........uvijek je nosio odijelo i obavezno kravatu...........brat mu je bio neka civija u tuzli.....jes ga raja odnosno skolarci provocirali....a on bi se za njima bacao kamenjem i vikao ..."jebo vam Tito mater"
![]()
![]()
- bosan
#696 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Bilo je tih likova i bice ih uvijek . Prije napravis krug oko pijace i jebo Muppet Show , tih faca nije bilo ni u crtanim filmovima

- salik79
#697 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Sto jes', jes'bosan wrote:Bilo je tih likova i bice ih uvijek . Prije napravis krug oko pijace i jebo Muppet Show , tih faca nije bilo ni u crtanim filmovima![]()
- spreca
#698 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Da ti nije onaj shvabo sakrio tabletesalik79 wrote:
Jarane, sad' sam se zabrin'o, ne mogu se sjetiti Ante!?Demencija
Evo, znam Ivicu Nosica, koji je bio novinar u FS, koji se spominje u tekstu, al' nad Antom upitnici
![]()
![]()
- spreca
#699 Re: Upoznajte Tuzlu :)
bosan wrote:Bilo je tih likova i bice ih uvijek . Prije napravis krug oko pijace i jebo Muppet Show , tih faca nije bilo ni u crtanim filmovima![]()
- salik79
#700 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Koji, sad, shvabo?!spreca wrote:Da ti nije onaj shvabo sakrio tabletesalik79 wrote:
Jarane, sad' sam se zabrin'o, ne mogu se sjetiti Ante!?Demencija
Evo, znam Ivicu Nosica, koji je bio novinar u FS, koji se spominje u tekstu, al' nad Antom upitnici
![]()
![]()
![]()
.....ma nema veze sjetit ces se