Upoznajte Tuzlu :)

Tuzla, Bijeljina, Brčko, Gradačac, Živinice, Srebrenik, Lukavac, sve do Gračanice, Kladnja i Zvornika...
Post Reply
spreca

#676 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

skvo wrote:
Ja se sjecam Ante olovke i nisam djuturm :D
nevjerujem...haj ti dodji na kanal da mi pogledamo malo shasiju :lol:
salik79

#677 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

spreca wrote:
bosan wrote:Cuj ne znas ko je bio Joldo ? Sumnjiv si mi skroz . Pa zar ima neko a da ne zna za Joldu ?
Care moj Joldo ti je bio Wyatt Earp i Doc Holliday u jednom . Samo sto nije imao konja vec onaj Tomosov moped koji je cadio jebo Ciru , sesir na glavi ,tandzara o ramenu .Jednom sam rano ujutro prosao Tusnjem bas na onoj raskrsnici gdje je bio podvoznjak ili nadvoznjak ( A djuturumi sjecatel se nadvoznjaka u Tusnju ?) Joldo je pobio toliko kerova pa bogami bila bi puna ona traktorska prikolica , ne znam gdje ih je mogao onoliko naci jer tad i nije bilo toliko pasa lutalica . Ili mu je neko dovezao iz drugih opstina samo dok kontrola prodje :D
kako se nebih sjecao......znam dok je voz jos vozio gore :mrgreen: :lol: ......godinu i pola stanovo u Dragodolu kad sam iso u skolu i bio zaljubljen u jednu iz dragodala hercegovku ...samo to ona nije znala......zivila tu gdje sam stanovo a ponekad smo se druzili....ocekivala je da pocnem cackat ali ja stidan i nisam smio :oops: :lol: :lol: :lol: ......e koliko sam puta tu sreo Rahmetli M.Mujkanovica
Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?! :D Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
skvo

#678 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by skvo »

salik79 wrote:
skvo wrote:
To je taj! Ziv. Hasta. Miran je sad :)

Znaci, pod terapijom je...Kont'o sam da nije umro, jer ga praaaavo dugo nije bilo u carsiji, a anije je bio svakodnevno (Tuzlu je znao "opasat" po 100x na dan :-D ). Jel' mu mati jos ziva? Znam da je zivio s njom i sestrom...
Ma jasta nego terapija. Tesko hoda i puno je smrsavio. Jednom davno me pita, imas pola marke ili mozda 10 maraka :D

Mater i tetku nisam dugo vidjela, prica svijet da su obje umrle. To nisam sigurna.
skvo

#679 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by skvo »

spreca wrote:
skvo wrote:
Neka te ba, smanji malo :D
bosan

#680 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by bosan »

salik79 wrote:
spreca wrote:
bosan wrote:Cuj ne znas ko je bio Joldo ? Sumnjiv si mi skroz . Pa zar ima neko a da ne zna za Joldu ?
Care moj Joldo ti je bio Wyatt Earp i Doc Holliday u jednom . Samo sto nije imao konja vec onaj Tomosov moped koji je cadio jebo Ciru , sesir na glavi ,tandzara o ramenu .Jednom sam rano ujutro prosao Tusnjem bas na onoj raskrsnici gdje je bio podvoznjak ili nadvoznjak ( A djuturumi sjecatel se nadvoznjaka u Tusnju ?) Joldo je pobio toliko kerova pa bogami bila bi puna ona traktorska prikolica , ne znam gdje ih je mogao onoliko naci jer tad i nije bilo toliko pasa lutalica . Ili mu je neko dovezao iz drugih opstina samo dok kontrola prodje :D
kako se nebih sjecao......znam dok je voz jos vozio gore :mrgreen: :lol: ......godinu i pola stanovo u Dragodolu kad sam iso u skolu i bio zaljubljen u jednu iz dragodala hercegovku ...samo to ona nije znala......zivila tu gdje sam stanovo a ponekad smo se druzili....ocekivala je da pocnem cackat ali ja stidan i nisam smio :oops: :lol: :lol: :lol: ......e koliko sam puta tu sreo Rahmetli M.Mujkanovica
Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?! :D Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
Mure sto je drzao onu cevabdzinicu u Tusnju ?
salik79

#681 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

skvo wrote:
salik79 wrote:
skvo wrote:
To je taj! Ziv. Hasta. Miran je sad :)

Znaci, pod terapijom je...Kont'o sam da nije umro, jer ga praaaavo dugo nije bilo u carsiji, a anije je bio svakodnevno (Tuzlu je znao "opasat" po 100x na dan :-D ). Jel' mu mati jos ziva? Znam da je zivio s njom i sestrom...
Ma jasta nego terapija. Tesko hoda i puno je smrsavio. Jednom davno me pita, imas pola marke ili mozda 10 maraka :D

Mater i tetku nisam dugo vidjela, prica svijet da su obje umrle. To nisam sigurna.
Svaka cast, informisana si ko inform-biroV :thumbup: :mrgreen: Odsad samo tebe pitam, ako sta "zapne" :D
salik79

#682 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

bosan wrote:
salik79 wrote: Da ti nisi bio zaljubljen u Diksi?! :D Na kojeg rahmetli Mujkanovica mislis - Muhameda, ili Mureta?!
Mure sto je drzao onu cevabdzinicu u Tusnju ?
Taj. Imao i onu "sokaru".
spreca

#683 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

salik79 wrote:
Na rahmetli Muhameda sam mislio....nije Diksi......ova je isla u hemijsku a ja u gradjevinsku :mrgreen:
skvo

#684 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by skvo »

salik79 wrote:
Svaka cast, informisana si ko inform-biroV :thumbup: :mrgreen: Odsad samo tebe pitam, ako sta "zapne" :D
:D
spreca

#685 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

skvo wrote:
spreca wrote:
skvo wrote:
Neka te ba, smanji malo :D
ma to je jace od mene :mrgreen: :lol: kad je Olovka umro?....a znas li Bukvu.....on je negdje sa crvenih njiva
bosan

#686 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by bosan »

skvo wrote:
salik79 wrote:
I ne komuniciraj sa ovim sto bi gledo sasiju :D :D
salik79

#687 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

spreca wrote:
salik79 wrote:
Na rahmetli Muhameda sam mislio....nije Diksi......ova je isla u hemijsku a ja u gradjevinsku :mrgreen:
Diksi, a cini mi se i Piksi (nisam siguran jel' i ona bila herka), su bile "najuocljivije" herke, zato pitam :D Mozda jedan broj (generacijski) "vece" od tebe :lol: Cuj u hemijsku?! Mama mi je tamo predavala :lol:
skvo

#688 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by skvo »

spreca wrote: ma to je jace od mene :mrgreen: :lol: kad je Olovka umro?....a znas li Bukvu.....on je negdje sa crvenih njiva
Neobuzdan si, pravo :D

Davno je umro :D Ne znam Bukvu, moj resor je Brcanska i Stupine :D
skvo

#689 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by skvo »

bosan wrote:
skvo wrote:
salik79 wrote:
Necu vise :D
bosan

#690 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by bosan »

Evo vam link pa pogledajte Antu Olovku

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... .php?id=73
spreca

#691 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

salik79 wrote:
spreca wrote:
salik79 wrote:
Diksi, a cini mi se i Piksi (nisam siguran jel' i ona bila herka), su bile "najuocljivije" herke, zato pitam :D Mozda jedan broj (generacijski) "vece" od tebe :lol: Cuj u hemijsku?! Mama mi je tamo predavala :lol:
ma nije cista herka :mrgreen: ...mama joj je bila herka...zato je zovem hercegovka
spreca

#692 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

bosan wrote:
skvo wrote:
salik79 wrote:
eis :twisted: ......trk po cig'are :lol: :lol: :lol:
salik79

#693 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

spreca wrote:[
ma nije cista herka :mrgreen: ...mama joj je bila herka...zato je zovem hercegovka
Cini mi se da je i kod Dike taj "omjer", a moguce da je bila i cistokrvna :lol:
spreca

#694 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

bosan wrote:Evo vam link pa pogledajte Antu Olovku

:thumbup: :thumbup: to je pokojni Anto........uvijek je nosio odijelo i obavezno kravatu...........brat mu je bio neka civija u tuzli.....jes ga raja odnosno skolarci provocirali....a on bi se za njima bacao kamenjem i vikao ..."jebo vam Tito mater" :lol: :lol: :lol:
salik79

#695 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

spreca wrote:
bosan wrote:Evo vam link pa pogledajte Antu Olovku

:thumbup: :thumbup: to je pokojni Anto........uvijek je nosio odijelo i obavezno kravatu...........brat mu je bio neka civija u tuzli.....jes ga raja odnosno skolarci provocirali....a on bi se za njima bacao kamenjem i vikao ..."jebo vam Tito mater" :lol: :lol: :lol:
Jarane, sad' sam se zabrin'o, ne mogu se sjetiti Ante!? :? Demencija :lol: Evo, znam Ivicu Nosica, koji je bio novinar u FS, koji se spominje u tekstu, al' nad Antom upitnici :? :-? :lol:
bosan

#696 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by bosan »

Bilo je tih likova i bice ih uvijek . Prije napravis krug oko pijace i jebo Muppet Show , tih faca nije bilo ni u crtanim filmovima :D :D
salik79

#697 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

bosan wrote:Bilo je tih likova i bice ih uvijek . Prije napravis krug oko pijace i jebo Muppet Show , tih faca nije bilo ni u crtanim filmovima :D :D
Sto jes', jes' :lol: :lol:
spreca

#698 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

salik79 wrote:
Jarane, sad' sam se zabrin'o, ne mogu se sjetiti Ante!? :? Demencija :lol: Evo, znam Ivicu Nosica, koji je bio novinar u FS, koji se spominje u tekstu, al' nad Antom upitnici :? :-? :lol:
Da ti nije onaj shvabo sakrio tablete :lol: :lol: .....ma nema veze sjetit ces se
spreca

#699 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by spreca »

bosan wrote:Bilo je tih likova i bice ih uvijek . Prije napravis krug oko pijace i jebo Muppet Show , tih faca nije bilo ni u crtanim filmovima :D :D
:thumbup:
salik79

#700 Re: Upoznajte Tuzlu :)

Post by salik79 »

spreca wrote:
salik79 wrote:
Da ti nije onaj shvabo sakrio tablete :lol: :lol: .....ma nema veze sjetit ces se
Koji, sad, shvabo?! :shock: :-? :? :lol:
Post Reply