Zlatan Ibrahimović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Muhamed Đakmić

#676 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Muhamed Đakmić »

bachje wrote:posl´a chedjou ibrahimovica po jednu 10 u pola s lukom :dance:

A što je autogol dao ništa to? :D
Verocious

#677 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Verocious »

Nekom je vrhunac karijere poslat Zlaju po chevape :oops: :mrgreen:
bachje

#678 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by bachje »

sta ce seljacina ibrahimovic, chedjou mu kroz noge probacivo :oops:
Logovan

#679 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Logovan »

Verocious wrote:Nekom je vrhunac karijere poslat Zlaju po chevape :oops: :mrgreen:
Pa i to treba znati. :D
Logovan

#680 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Logovan »

"U svlačionici je bio moj protivnik, češkao se po glavi. Tada mi je prekipjelo, počeo sam ga šutirati. Mislim da je odletio jedno tri metra. Tada nisam završio, rekao sam mu: "Majmune, ti nemaš muda, idi u pičku materinu! Usrao si se pred Mourinhom!" Mislio sam da će mi nešto reći, ali nije. On je samo jedan plašljivi beskičmenjak."

— Ibrahimović o Pepu Guardioli.

:lol: :lol: :lol:
Neradnik

#681 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Neradnik »

Neznam sto mu je trebo ovaj crveni veceras kod rezultata 2-0 :-)
Ako nece da igra ili mu je krivo sto ga nije zabio nek trazi da ga zamjeni korisnije je to za ekipu nego ovakvi seljacki postupci.Nisu bitni samo golovi zlatane bitan je i fair play. :-D
SoundersFC

#682 Re: Zlatan Ibrahimovic

Post by SoundersFC »

Teenage Zlatan Ibrahimovic - Documentary
Vägen tillbaka - Blådårar 2
Swedish with English subtitles
http://www.dailymotion.com/video/xxub4z ... shortfilms

Image
Luter

#683 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Luter »

Napredna pretraga
Postavi kao homepage Dodaj u favorites RSS Feed Vijessti.ba Facebook Vijesti.ba Twitter
Vaš profil | Učlani se u KLUB!
Iz minute u minutu
LIGA PRVAKA
Bayern - Juventus 2:0, PSG - Barcelona 2:2
B. A. 02/04/2013 23:07:00
image Zlatan Ibrahimović

PARIZ - Prvi susreti četvrtfinala nogometne Lige prvaka između Bayerna i Juventusa, te Paris Saint - Germaina i Barcelone odigrani su večeras.

Nogometaši Paris Saint - Germaina na stadionu "Park prinčeva" u Parizu izvukli su su remi (2:2) protiv Barcelone u posljednjim minutama susreta.

Prvi gol na susretu postigao je ponajbolji nogometaš današnjice Lionel Messi u 38. minutu. Izjednačio je Zlatan Ibrahimović u 79. minutu, ali slavlje Parižana nije dugo trajalo nakon što je Barcelonu ponovo u vodstvo doveo Xavi pogotkom iz penala u 88. minutu susreta. U sudijskoj nadoknadi (94.), na asistenciju Ibrahimovića, izjednačujući gol postigao je igrač PSG-a Matuidi.

Sutra od 20.45 igraju: Malaga - Borussia Dortmund i Real Madrid - Galatasaray.

Uzvratni susreti na rasporedu su 9. i 10. aprila.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=znbyhgw6 ... r_embedded[/youtube]
SandraB.

#684 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by SandraB. »

Da li neko zna gdje mogu kupiti Ja sam Zlatan na engleskom? Podrucje Sarajevo.
Artest

#686 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Artest »

.
MaxPayne

#687 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by MaxPayne »

SandraB. wrote:Da li neko zna gdje mogu kupiti Ja sam Zlatan na engleskom? Podrucje Sarajevo.
bilo je u merkatoru
Luter

#688 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Luter »

Zlatanov menadžer izjavio
Raiola: Zlatan je već potpisao za Juventus
Piše: M. Šljivak Danas, 17:35
Menadžer švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola izjavio je kako je njegov klijent već potpisao ugovor sa Juventusom.

Mnogi mediji u Italiji već duže vremena povezuju Ibrahimovića sa povratkom u Juventus, a novinari Tuttosporta su njegovog menadžera Mina Rialou pitali o ovoj temi na što je on odgovorio:

"Zlatan? On je već potpisao za Juventus", kratko je kroz smijeh prokomentarisao Riaola navode italijanskih medija.

Navodno je Juventus spreman od novca kojeg su dobili zahvaljujući odličnim igrama u Ligi prvaka platiti Ibrahimoviću 12 miliona eura po sezoni, kako bi Šveđanin napustio PSG, te se vratio u Staru damu za koju je nastupao u periodu između 2004. i 2006. godine.
5 0 5

#689 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by 5 0 5 »

jedan je zlatan :lol:

Ibrahimovic after hearing Beckham would donate his PSG wages to a childrens charity

Following David Beckham's announcement upon signing a five-month contract with PSG that he will donate his entire salary to a Parisian children's charity, Zlatan Ibrahimovic has announced that he will donate all of his wages to himself.

"I heard Beckham's decision and it made me think"

"Who is most deserving of all of the money that I, Zlatan, am paid? The answer is Zlatan."

"The children of Paris are not leading Ligue 1 in goals this season. I am. I have 20 goals. The next best players have 12. Twelve!"

"If anything, the children of Paris should be giving me even more money for having the privilege of being in the same city as my incredible quality. And so should David Beckham. Call it a Zlaritable donation."

Image
5 0 5

#691 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by 5 0 5 »

omar little

#693 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by omar little »

"Ibrahimović, čiji je otac Bosanac rođen u Bijeljini, tečno priča bosanski."

Luter

#694 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Luter »

Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva ostaju u PSG-u
Image

Sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo izjavio je da će Zlatan Ibrahimović i Thiago Silva ostati u klubu, bez obzira na to da li će Carlo Ancelotti otići u Real Madrid.

Italijan je rekao PSG-u da želi otići nakon što je "kraljevski" klub zatražio od njega da zamijeni Josea Mourinha, ali Leonardo tvrdi da budućnost Ibrahimovića i Thiaga Silve nemaju veze s Ancelottijevom odlukom.

"Ni Ibrahimović niti Thiago Silva neće otići ako Ancelotti odluči da ode - kazao je Leonardo za "L'Equipe".

U međuvremenu, Silvin agent Paulo Tonietto također je odbacio mogućnost odlaska svog klijenta iz Pariza.

- Nema nikakve šanse da napusti klub ovog ljeta. PSG ga ne želi prodati. On je važan dio projekta i ostat će tu, bez obzira na to šta će biti s Ancelottijem - rekao je Tonietto za RMC.

Leonardo je pojasnio da se Parižani i dalje nadaju da će zadržati Ancelottija.

(vijesti.ba)
psy5000

#695 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by psy5000 »

It has always been my dream to play with this shirt :D
Image
5 0 5

#696 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by 5 0 5 »

ŠEHER_ABLA

#697 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by ŠEHER_ABLA »

LBVIEW

#698 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by LBVIEW »

KPNCTNJAH

#699 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by KPNCTNJAH »

Dječaku iz Vareša ostalo mjesec dana života: Posljednja želja se zove Zlatan Ibrahimović
Hajrudin Kamenjaš iz Vareša već šest godina se liječi od leukemije i kako stvari stoje, nažalost, neće se uspjeti izboriti na ovom opakom bolešću.

Prema prognozama ljekara ostalo mu je još najviše mjesec života.

Osmogodišnji Hajrudin ima još samo jednu želju prije smrti – da upozna Zlatana Ibrahimovića.

Ovo je danas na Facebooku objavila i humanitarka Tea Rekić, koja moli sve one koji imaju bilo kakav kontakt sa Ibrahimovićem da pomognu dječaku i njegovoj majci Ameli.

- Posljednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i sa tom posljednom željom me zadužio mali Hajrudin, koji nema više puno vremena. Hajrudinova majka, Amela Kamenjaš,me takođe zamolila, grcajući u suzama da poduzmem sve i pokušam ispuniti ovu posljednju želju njenog sina Hajrudina. Po prognozi ljekara mali Hajrudin nema puno vremena …najviše mjesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatan Ibrahimović ili kontakt sa njegovim menedžerom, da nam pomognu. Ja nisam moćna da ispunim Hajrudinu želju bez vaše pomoći , nemam kontakt, a kao što vam je poznato prolazimo teške momente i u vezi Belmine Ibrišević. Molim vas dijelite ovaj post, dijelite ovu akciju …ja vjerujem da možemo zajedno ispuniti dječaku ovu posljednju želju. Nije nam bitan prevoz i gdje se se Zlatan nalazi. Ja ću od sebe sve ostalo da organiziram, bitan nam je kontakt i da Zlatan pristane, napisala je Rekić na svom Facebook profilu.

Vjerujemo da će ovaj apel na neki način stići i do Zlatana Ibrahimovića, kao što vjerujemo i da će on pokazati da je čovjek i ispuniti posljednju želju dječaku koji umire.
Tuga... a ja se nerviram zbog kladionice, jebo me otac...
Mustang1

#700 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?

Post by Mustang1 »

Strasno :(
Ako dodje do Zlatana on ce vjerovatno sve i platiti .. Samo da dodje do njega ..
Post Reply