Jahić-Spahić-Rahimić-Salihović
Zahirović-Medunjanin
Pjanić-Misimović-Lulić
Džeko
Valjda svi budu spremni
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zovemsecrveni wrote:Hajmo prijedloge za zadnju liniju protiv Portugala (nemamo Papca i Pandžu, a Mujdže nema ni u drugoj utakmici), moj prijedlog:
--------------------Begovic--------------------
Vranješ-----Spahic-----Nadarevic-----Lulic
itd...
Zahirović može igrati u odbrani ako bude pod moranje, bolje on nego Rahimićultima_palabra wrote:Begović
Zahirović-Medunjanin
Pjanić-Misimović-Lulić
Džeko
Valjda svi budu spremni
Ne znam, ako već moraš mijenjati poziciju igraču po meni je bolje da to bude iskusniji igrač.Gandalf wrote:Zahirović može igrati u odbrani ako bude pod moranje, bolje on nego Rahimićultima_palabra wrote:Begović
Zahirović-Medunjanin
Pjanić-Misimović-Lulić
Džeko
Valjda svi budu spremni
zlajapravaraja wrote:----------------------------Begovic------------------------------
Salihamidzic--------Rahimic-------Spahic----------Salihovic
-----------------Zahirovic---------------Medunjanin-----------
Pjanic---------------------Misimovic-----------------------Lulic
-----------------------------Dzeko--------------------------------
Ako bude tako, očekujem od forumaša da će me posjećivati u bolnicija71 wrote:Moje predvidjanje:
BiH Portugal 0:0
Portugal BiH 0:0
Produzeci 0:0
Nasi gube u penalima
Jel' to ti pričaš o onom Magathu što vodi Wolfsburg ili o Gumenoj glavi što vodi Vrbanjušu?zlajapravaraja wrote: Dzeko i Misimovic bi mogli nazvati Magatha i zamoliti ga da nalozi Bracu da se vrati u reprezentaciju, i da ga na treninzima, pa i u utakmicama, iskljucivo koristi na desnom beku.
Ma jok..nasi gube gvozdenim golom, pravilom koje je nakon prvog produzetka na vanrednom zasjedanju prihvacen od strane predstavnika uefe.ja71 wrote:Moje predvidjanje:
Nasi gube u penalima
shalla wrote:Ako bude tako, očekujem od forumaša da će me posjećivati u bolnicija71 wrote:Moje predvidjanje:
Nasi gube u penalima![]()
Ne kontam bahz__semir wrote:Jel' to ti pričaš o onom Magathu što vodi Wolfsburg ili o Gumenoj glavi što vodi Vrbanjušu?zlajapravaraja wrote: Dzeko i Misimovic bi mogli nazvati Magatha i zamoliti ga da nalozi Bracu da se vrati u reprezentaciju, i da ga na treninzima, pa i u utakmicama, iskljucivo koristi na desnom beku.
Ko je ovaj na 0:30 što profura k'o brzi voz kroz 16-erac? Nani?Comrad wrote:BiH - Portugal
Onaj ko trenira pod Magathovom palicom moze odigrati 3 utakmice za redom, a da se ni ne oznoji. Vjerovao ili neja71 wrote:Pa neko vec rece da Salihamidzic nema vise BiH drzavljanstvo.
Osim toga ne vjerujem da bi taj izdrzao 90 min
a kamoli u Portugalu eventualnih 120
Vidim da ne kontaš. Pa nije to majstore Gumena glava i Vrbanjuša, pa da ga može nazvati bivši igrač i reći "E haj Allaha ti stavi mi ovog jarana na desnog beka, treba nam za jednog turnira, pa nek se malo uigra na beku, nije odavno igro, znam ja da tebi reba na krilu, ali haj stavi ga mota, pa te castim pivom".zlajapravaraja wrote:Ne kontam bahz__semir wrote:Jel' to ti pričaš o onom Magathu što vodi Wolfsburg ili o Gumenoj glavi što vodi Vrbanjušu?zlajapravaraja wrote: Dzeko i Misimovic bi mogli nazvati Magatha i zamoliti ga da nalozi Bracu da se vrati u reprezentaciju, i da ga na treninzima, pa i u utakmicama, iskljucivo koristi na desnom beku.
Hajd, iz tvojih usta u bozije usi.zlajapravaraja wrote: Onaj ko trenira pod Magathovom palicom moze odigrati 3 utakmice za redom, a da se ni ne oznoji. Vjerovao ili ne![]()
Ako moze Rahimic, moze i Braco.
P.S. A za drzavljanstvo ne beri brigu. Iako je uzeo njemacki pasos, on je jos uvijek "fudbalski/nogometni Bosanac i Hercegovac".
Zemljo otvori se.oridjidji wrote:Bešliju, Subašića, Vranješa treba pozvati u tim, te Višću i Bešića iz mlade. Bešlija je veliki borac na terenu, prije je igrao u reprezentaciji i ima iskustva na reprezentativnom nivou. Pokrivao je bokove dosta dobro, imao je par jakih utakmica u nogama i mislim da ni sada nebi podbacio kada bi dobio poziv. Subašić i Višća, obojica su željni igre, trke i borci su na terenu + igrali su na boku, tako da bi na dobro došli kako bi pojačali konkurenciju u timu i bili tu ukoliko bi neko od ključnih igrača dobio paran karton. Uglavnom svakako moramo traziti igrace, kako bi ojačali klupu. Ili će Ibričič na desni bek ko kod Ćire, a Salihović lijevo. U vezi se nebi ništa mjenjalo. Jedino što bi nam onda trebao dobar štoper, a Mravac to nije. Pandža je otpao radi kartona. Sigurno bi Rahimić odradio posao sa Spahom pozadi. Ali koga staviti do Meduljanina da igra zadnjeg veznog u takvoj utakmici. Ne znam dali je i Rahimić pod kartonima, koji igraći imaju strah od suspenzije.
možda je na harisa bešliju mislio?armin071 wrote:Zemljo otvori se.oridjidji wrote:Bešliju, Subašića, Vranješa treba pozvati u tim, te Višću i Bešića iz mlade. Bešlija je veliki borac na terenu, prije je igrao u reprezentaciji i ima iskustva na reprezentativnom nivou. Pokrivao je bokove dosta dobro, imao je par jakih utakmica u nogama i mislim da ni sada nebi podbacio kada bi dobio poziv. Subašić i Višća, obojica su željni igre, trke i borci su na terenu + igrali su na boku, tako da bi na dobro došli kako bi pojačali konkurenciju u timu i bili tu ukoliko bi neko od ključnih igrača dobio paran karton. Uglavnom svakako moramo traziti igrace, kako bi ojačali klupu. Ili će Ibričič na desni bek ko kod Ćire, a Salihović lijevo. U vezi se nebi ništa mjenjalo. Jedino što bi nam onda trebao dobar štoper, a Mravac to nije. Pandža je otpao radi kartona. Sigurno bi Rahimić odradio posao sa Spahom pozadi. Ali koga staviti do Meduljanina da igra zadnjeg veznog u takvoj utakmici. Ne znam dali je i Rahimić pod kartonima, koji igraći imaju strah od suspenzije.Ti bi zvao u reprezentaciju covjeka koji i u Zelji moze igrati max. zadnjih 30 minuta utakmice i to kad su svi ostali oko njega umorni. Pratis li ti uopste PLBiH??