Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

Rootboi

#676 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

Da se i ja upisem :D
Ide Battlefiled za sad ko mlijeko,ne znam sta se zale na sigle player,meni je odlican za sad,dosao sam do onog dijela sa tenkovima mislim da se zove thunder run,a ja uzeo samo da isprobam dal radi pred spavanje i malo se zanesoh :mrgreen: elem grafika atmosafera zvuk :thumbup:
Neprijatelja ima kolko ima,nema respawninga ko u COD-u,dok ti ne predjes od tacke A do tacke B mozes do sutra pucat,ovoga je bilo i u Black Ops-u.
I ima potpuno drugaciji smek od Bad Company 2 iako je ista kompanija u pitanju.
Raspisah se ja,elem ja zadovoljan :D :D :D
dragan.s

#677 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragan.s »

I meni je solo kampanja skroz dobra. Igram na Normal težini, ali si neki nivoi malo teži za preći. Ne previše ipak. Najviše me nervira ona borba rukama gdje se uvijek zbunim kada šta pritisnuti. Stigao sam do misije Night Shift.
Sve u svemu dosta dobro.
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#678 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Odakle ste vi skinuli BF3 (ili ste kupili :shock:).Trazio sam po raznim stranicama dzabnog softvera :lol: ali nema lol.
Quaresma

#679 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Decerto wrote:Odakle ste vi skinuli BF3 (ili ste kupili :shock:).Trazio sam po raznim stranicama dzabnog softvera :lol: ali nema lol.
ja sam kupio limited edition sa pika
http://www.pik.ba/artikal/1658836/battl ... ey-za-pc-/

toplo vam preporucujem, znaci dobio skeniranu sliku :-D 75 km, nije skupo. 59, je standard editoon ako se ne varam :-D
oldschool

#680 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Može Battlefield i na slabijim konfiguracijama od one Gogove. Non stop se izbacivali traileri, digao se veliki hipe oko igre, hajde, pa je nabavim i isprobam. Po mom mišljenju singleplayer je najobičnije sranje, užas. Krenimo redom, igra puna bugova, umjetna inteligencija na nivou ameba, prođeš checkpoint i odjedanput se ne možeš okrenuti, kad ono iza leđa stoje tri terora i ne mogu te ubiti, guraju te :lol: :lol:. Oružja su tu i tamo, osim grafike ništa pohvalno, multiplayer je bolji. Misije su loše odrađene, nađeš se između dvije vatre nekad te odmah smaknu a nekad samo stoje i gledaju te, prolaze pored tebe. Kad se sjetim prva dva dijela MOH-a, COD-a, prvog Far Cry-a, iskreno, ovo izgleda smiješno, sakato. Sad me slobodno razapnite :mrgreen: , a ispali su i jade što su ucjenjivali sve portale, magazine kopijom igre jer se nisu pohvalno izjasnili oko bete.
Decerto

#681 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

oldschool wrote:Može Battlefield i na slabijim konfiguracijama od one Gogove. Non stop se izbacivali traileri, digao se veliki hipe oko igre, hajde, pa je nabavim i isprobam. Po mom mišljenju singleplayer je najobičnije sranje, užas. Krenimo redom, igra puna bugova, umjetna inteligencija na nivou ameba, prođeš checkpoint i odjedanput se ne možeš okrenuti, kad ono iza leđa stoje tri terora i ne mogu te ubiti, guraju te :lol: :lol:. Oružja su tu i tamo, osim grafike ništa pohvalno, multiplayer je bolji. Misije su loše odrađene, nađeš se između dvije vatre nekad te odmah smaknu a nekad samo stoje i gledaju te, prolaze pored tebe. Kad se sjetim prva dva dijela MOH-a, COD-a, prvog Far Cry-a, iskreno, ovo izgleda smiješno, sakato. Sad me slobodno razapnite :mrgreen: , a ispali su i jade što su ucjenjivali sve portale, magazine kopijom igre jer se nisu pohvalno izjasnili oko bete.
Upravo.COD je mnogo bolji kada je u pitanju SP,ali ipak,battlefield je krenuo sa singleplayerom tek od BC2 ako se ne varam,ono sve od prije je samo za MP.
oldschool

#682 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Decerto wrote:
oldschool wrote:Može Battlefield i na slabijim konfiguracijama od one Gogove. Non stop se izbacivali traileri, digao se veliki hipe oko igre, hajde, pa je nabavim i isprobam. Po mom mišljenju singleplayer je najobičnije sranje, užas. Krenimo redom, igra puna bugova, umjetna inteligencija na nivou ameba, prođeš checkpoint i odjedanput se ne možeš okrenuti, kad ono iza leđa stoje tri terora i ne mogu te ubiti, guraju te :lol: :lol:. Oružja su tu i tamo, osim grafike ništa pohvalno, multiplayer je bolji. Misije su loše odrađene, nađeš se između dvije vatre nekad te odmah smaknu a nekad samo stoje i gledaju te, prolaze pored tebe. Kad se sjetim prva dva dijela MOH-a, COD-a, prvog Far Cry-a, iskreno, ovo izgleda smiješno, sakato. Sad me slobodno razapnite :mrgreen: , a ispali su i jade što su ucjenjivali sve portale, magazine kopijom igre jer se nisu pohvalno izjasnili oko bete.
Upravo.COD je mnogo bolji kada je u pitanju SP,ali ipak,battlefield je krenuo sa singleplayerom tek od BC2 ako se ne varam,ono sve od prije je samo za MP.
Tačno, krenuli su od prošlog, tu je sve bilo mnogo bolje odrađeno, singleplyer ne pruža nikakvu linearnost, osuđen si da ideš do nekih checkpointa, koji uopšte nemaju smisla, dosadni dijalozi koje ne možeš prekinuti, šupljiranje. Isprobat će se i multi na nekom serveru, valjda su sredili kretanja, da ne bude kao na beti, svi se isto kreću, ja medicinar, mehaničar, snajperista, što je niđe veze.
Quaresma

#683 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

ovaj BF3 lici previse na CoD, kako je covjeka lako ubiti za razliku od BC2, sniper overpowered, s jednim metkom mogu trojicu ubiti ako se potrefe jedan iza drugog, ono svjetlo na puskama ne treba uopste, kao ni prigusivaci na puskama,
manje mape totalno podjsecaju na CoD, trci pucaj, ubij. cak mi je napetije igrati BC2 neg BF3.
ocekivao sam doooooooooosta od BF3 al ovo me je razocaralo i jos mnogo toga. :-?
oldschool

#684 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Quaresma wrote:ovaj BF3 lici previse na CoD, kako je covjeka lako ubiti za razliku od BC2, sniper overpowered, s jednim metkom mogu trojicu ubiti ako se potrefe jedan iza drugog, ono svjetlo na puskama ne treba uopste, kao ni prigusivaci na puskama,
manje mape totalno podjsecaju na CoD, trci pucaj, ubij. cak mi je napetije igrati BC2 neg BF3.
ocekivao sam doooooooooosta od BF3 al ovo me je razocaralo i jos mnogo toga. :-?
BF2 je za ovaj izmislio sve, imao si donekle slobodu kretanja, ovdje samo ganjaš checkpointe, kreneš naprijed kad vidiš moraš se vratiti, dosadni i isprazni dijalozi, protivnici degenerični, totalno. Samo kad se sjetim nelinearnog kretanja na Far Cry-u, milion načina da dođeš do protivnika, da završiš misiju, istražuješ, ovo je jadno, nisu trebali uopšte ni izdavati singleplayer.Još nije izašao singleplyer fps da je nadmašio Far Cry , po meni, te još dosta ljudi, kakva je samo tu umjetna inteligencija bila, ubiješ dva od tri protivnika, ne ide na tebe treći, već se zašteka i skriva iza drveća, a ovdje ti se postavljaju na nišan. Niču ti iza leđa, izađu iz zidova, kakvi su ono bugovi čovječe. :mrgreen:
neo7

#685 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

Ja poslije 2-3h igranja odustao od sp-a :)
Quaresma

#686 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

mislio sam prvo preci sp, pa onda zaigrati mp, al nista od toga, mah sp uospte nije za BF, trebali su napraviti kao prije offline mp, pa da mogu vjezbati voziti jetove, helice, da je bar tesko to voziti kao u BF2, da mi ne ulazi svako u jet i helic, da ih po petorica ne kampa cekajuci, treba dice jos optimizovati ovu igru, sp radi lijepo, dok mp ždere ram memoriju samo tako

ma prosla su ona vremena kad se zbog SP.a kupovala igrica
oldschool

#687 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by oldschool »

Naravno, javit će se neko i napisati da se kupuje zbog mp-a, što je i istina. Prije si mogao s botovima igrati, ali su to davna vremena.
Decerto

#688 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Ma ja ne brisem BF2 :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#689 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

bf3 mp, cisto da vidite kako izgleda :-D
Sed

#690 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Sed »

Može li mi ko objasniti ovo:
Image
brazzo19

#691 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Sed wrote:Može li mi ko objasniti ovo:
Image
U jednu ruku ispunjavas uslove da igras a u drugu ruku ne ispunjavas :D
Revolucionar ★

#692 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Revolucionar ★ »

Call of Juarez majka :bih:
arnes_king

#693 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Sed wrote:Može li mi ko objasniti ovo:
Image
Ne vjeruj tim stranicama nikada :thumbup:
Pokerboy11

#694 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

Ja koliko ste pricali o ovom BF 3 ja mislio to igra svih igrica :D
Vrijedi li skidati, mislim puno zauzima a nemam neki download ...
GTA V prema ovom sto sam citao izlazi pred kraj 2012 :) i onda no life :D
Jel se ko sjeca http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... 942box.jpg
To su bila vremena :) Gta 3, vice city... saan andreas itd ostale igre sad mi nekako sve bezveze ili je to sto sam stariji :D
hAruNN990

#695 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hAruNN990 »

sta reci na? 8-) 8-)

TOTAL WAR SERIJAL i HEARTS OF IRON[/size] :mrgreen: :mrgreen:
Jeff Bingham

#696 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Jeff Bingham »

hAruNN990 wrote:sta reci na? 8-) 8-)

TOTAL WAR SERIJAL i HEARTS OF IRON[/size] :mrgreen: :mrgreen:
zanimljivi skinovi za excel :D
Baltazar_khan

#697 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Baltazar_khan »

igram ovaj bf3, desio mi se par puta "crash to desktop". najnoviji ati driveri, al đaba :x
neo7

#698 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

neo7 wrote:tik-tak, tik-tak.... :D
.....tik-tak :D Nema jos nista od FM2012..ako nista zanimljivi su mi komentari na TPB gdje nasi balkanic prave fine sege :D
arnes_king

#699 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Manite se BF3 na PC-u i konzolama ovo je ultimativni dozivljaj a kostat ce "samo" nesto vise od 650.000$

Doziveti igru kao da ste stvarno tamo san je svakog gejmera, pogotovo igraca pucacina iz prvog lica (FPS). Sa ovim simulatorom, ne samo da cete osetiti da se stvarno krecete kroz igru, nego cete biti u mogucnosti da setate, skacete i cucite, ali i da bukvalno - osetite svaki metak i udarac koji primite! Iskusite ovo, sada ste u mogucnosti - kazu nam u emisiji "Gedzet sou".

Tim dizajnera i eksperata nam je u emisiji koja se prikazuje na Kanalu 5, "Gedzet sou", prikazao neverovatan FPS simulator najpopularnije pucacke igre danas - Battlefield 3. Simulator, koji kosta nesto vise od 650.000 dolara, okruzen je sa cetiri devetometarskih platna, koji ce igracu predstaviti dozivljaj kao da se nalazi u samoj igri.

grac stoji na kruznoj pokretnoj traci, koja mu omogucava setnju tokom igre. Zatim tu su oruzje i deset infracrvenih kamera za pracenje pokreta koji ce omoguciti da slika prati svaki vas pokret. Zatim tu je modifikovani "Kinnect" sa xBoxa koji ce kontrolisati i pratiti vase skokove i cucanje. I na kraju, tu je 15 ugradjenih pejntbol pusaka - za kompletan osecaj - svaki put kada vas pogode... bicete i stvarno pogodjeni !

Pogledajte snimak koji sledi... i pozelite ovo u vasoj kuci !!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nQR49JGy ... r_embedded[/youtube]
Decerto

#700 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

arnes_king wrote:Manite se BF3 na PC-u i konzolama ovo je ultimativni dozivljaj a kostat ce "samo" nesto vise od 650.000$

Doziveti igru kao da ste stvarno tamo san je svakog gejmera, pogotovo igraca pucacina iz prvog lica (FPS). Sa ovim simulatorom, ne samo da cete osetiti da se stvarno krecete kroz igru, nego cete biti u mogucnosti da setate, skacete i cucite, ali i da bukvalno - osetite svaki metak i udarac koji primite! Iskusite ovo, sada ste u mogucnosti - kazu nam u emisiji "Gedzet sou".

Tim dizajnera i eksperata nam je u emisiji koja se prikazuje na Kanalu 5, "Gedzet sou", prikazao neverovatan FPS simulator najpopularnije pucacke igre danas - Battlefield 3. Simulator, koji kosta nesto vise od 650.000 dolara, okruzen je sa cetiri devetometarskih platna, koji ce igracu predstaviti dozivljaj kao da se nalazi u samoj igri.

grac stoji na kruznoj pokretnoj traci, koja mu omogucava setnju tokom igre. Zatim tu su oruzje i deset infracrvenih kamera za pracenje pokreta koji ce omoguciti da slika prati svaki vas pokret. Zatim tu je modifikovani "Kinnect" sa xBoxa koji ce kontrolisati i pratiti vase skokove i cucanje. I na kraju, tu je 15 ugradjenih pejntbol pusaka - za kompletan osecaj - svaki put kada vas pogode... bicete i stvarno pogodjeni !

Pogledajte snimak koji sledi... i pozelite ovo u vasoj kuci !!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nQR49JGy ... r_embedded[/youtube]
Plain bullshit.Kladim se u cvaju da je bugavo do bola i da pokreti imaju lag-a,a za multiplayer da tek ne govorim.
Post Reply