Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#676 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Btw, krišćani ne postoje. Imamo kršćane i hrišćane (kolk'o god to bilo isto jer kao što znamo krst je krst, jel'...) i to treba znati i uvažavati. Sutra bi tako majorizirali a ne bi znali koga!

- Not My Idea
#677 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a ja prenosa na temi...
-
Eborg
#678 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ako @ljubav_aha jednom i sleti u Sarajevo, sigurno vam nećemo reći gdje smo išli na kahvu i koga smo tračali. 
- ljubav_aha
#679 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma fotke naskljocati obaveznoEborg wrote:Ako @ljubav_aha jednom i sleti u Sarajevo, sigurno vam nećemo reći gdje smo išli na kahvu i koga smo tračali.
- Dioda
#680 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nego dje su te pricice 
- Traktor`
#681 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ima ima...ima jos jedna gdje sam ja napravio sranje...ali o tome cu sutra...sanabe wrote:neeeemaaaa viseeeeDioda wrote:Nego dje su te pricice
- ljubav_aha
#682 Re: Vasa najgora date iskustva :P
krišćani=nema veze sa krstom,ali ima sa isusom kristomRidjobrki wrote:Btw, krišćani ne postoje. Imamo kršćane i hrišćane (kolk'o god to bilo isto jer kao što znamo krst je krst, jel'...) i to treba znati i uvažavati. Sutra bi tako majorizirali a ne bi znali koga!
-
Eborg
#683 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@ljubav_aha: U nedostatku date-katastrofa na ovoj temi haman ćemo malo morati tako promijeniti tok diskusije.
Nego, imam ja nekakav date sutra navečer pa ćemo vidjeti hoće li biti fijasko vrijedan postanja ili nezaboravna noć na neki drugi način.
Nego, imam ja nekakav date sutra navečer pa ćemo vidjeti hoće li biti fijasko vrijedan postanja ili nezaboravna noć na neki drugi način.
- Ridjobrki
#684 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Reply = nema veze s vezom blagom.ljubav_aha wrote:krišćani=nema veze sa krstom,ali ima sa isusom kristomRidjobrki wrote:Btw, krišćani ne postoje. Imamo kršćane i hrišćane (kolk'o god to bilo isto jer kao što znamo krst je krst, jel'...) i to treba znati i uvažavati. Sutra bi tako majorizirali a ne bi znali koga!
-
Mr.Penguin
#685 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sta se desava s temom, svako vodi neki svoj razgovor. 
-
Eborg
#686 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ode tema k'o voz u Rajlovcu.
- Dioda
#687 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sanabe wrote:neeeemaaaa viseeeeDioda wrote:Nego dje su te pricice
-
drekalica28
#688 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bit će sutra ujutro. 
- Not My Idea
#690 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa gdje ces to napisat ovdje nakon konstatacija od maloprije, cccEborg wrote:
mozda cura cita forum, sad zna da mora impresionirat/bit fake
- ema_
#691 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zrelo za BC.
- snaga_znanja
#692 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma otislo sve u neku stvar kad su ovi poceli sa pravopisom. Jesu li kriscani ili sta li vec. Cek da jos neko jevreje spomene i eto ti vec konstrukcije da se lagano krene sa bananom
!
Znam ja jos tudji prica ali neke su previse upecatljive i bojim se da bi se odredjeni ljudi vrlo lako mogli prepoznati.
Medjutim ne mogu da odolim.
Jedna prijateljica je dugo odoljevala naletima raznih mudonja i do 17-te nikad nije imala momka. Nije se niti poljubila. Zasto pojma nemam. A fizicki je zgodna djevojka sa jako velikim grudima
. Dakle ponuda je bilo, ona nije htjela mi jedno vrijeme mislili da je klasicni primjer lezbejke koja jos nije iz ormara izasla!
Eh napokon se njoj svidio decko koji ju je pozvao da izadju napolje. Medjutim decko je imao sklonost ka pusenju omiljene supstance za nasmijavanje mladih i konzumirao je u vecim kolicinama prije izlaska. (Po priznanju njegovim prijateljima koji su to kasnije pricali bio je jako nervozan kako ce taj izlazak ispasti jer je valjda bio jako odljepio na nju).
I tako ti oni izasli, setali, popili pice, prica klasicna i prati on nju kuci i dopratio do ulaza. I ona ceka da je poljubi i napokon on skupio hrabrosti i krene ona jadna sva ceka prvi poljubac i kako zene to emotivno dozivljavaju vjerovatno se sva vec pojma nemam sta... Elem dok se ona njemu lagano priblizavala on nju lagano svojom desnom rukom uhvati za njenu lijevu sisu!
I tako ona umjesto poljubca dobila malo hvatacine, a on zestoku samarcinu!
Zestoka trauma!
Logicno od braka i djece nije bilo nista!
Uglavnom poenta je da se neke stvari u zivotu mogu preskociti!
Znam ja jos tudji prica ali neke su previse upecatljive i bojim se da bi se odredjeni ljudi vrlo lako mogli prepoznati.
Medjutim ne mogu da odolim.
Jedna prijateljica je dugo odoljevala naletima raznih mudonja i do 17-te nikad nije imala momka. Nije se niti poljubila. Zasto pojma nemam. A fizicki je zgodna djevojka sa jako velikim grudima
Eh napokon se njoj svidio decko koji ju je pozvao da izadju napolje. Medjutim decko je imao sklonost ka pusenju omiljene supstance za nasmijavanje mladih i konzumirao je u vecim kolicinama prije izlaska. (Po priznanju njegovim prijateljima koji su to kasnije pricali bio je jako nervozan kako ce taj izlazak ispasti jer je valjda bio jako odljepio na nju).
I tako ti oni izasli, setali, popili pice, prica klasicna i prati on nju kuci i dopratio do ulaza. I ona ceka da je poljubi i napokon on skupio hrabrosti i krene ona jadna sva ceka prvi poljubac i kako zene to emotivno dozivljavaju vjerovatno se sva vec pojma nemam sta... Elem dok se ona njemu lagano priblizavala on nju lagano svojom desnom rukom uhvati za njenu lijevu sisu!
Zestoka trauma!
Logicno od braka i djece nije bilo nista!
Uglavnom poenta je da se neke stvari u zivotu mogu preskociti!
- Not My Idea
#693 Re: Vasa najgora date iskustva :P
snaga_znanja wrote:
Jedna prijateljica je dugo odoljevala naletima raznih mudonja i do 17-te nikad nije imala momka. Nije se niti poljubila.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#694 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pa to je dugo 
- no_crnjak
#695 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Not My Idea wrote:snaga_znanja wrote:
Jedna prijateljica je dugo odoljevala naletima raznih mudonja i do 17-te nikad nije imala momka. Nije se niti poljubila.
"današnje klinke se satiru... " xD
- snaga_znanja
#696 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pa valjda do 17-te trebas imati bar jednog momka jebemu.. sta je tu nejasno.Not My Idea wrote:snaga_znanja wrote:
-
Eborg
#697 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Srećom ne čita, bio sam dovoljno oprezan da za ovu provjerim.Not My Idea wrote:pa gdje ces to napisat ovdje nakon konstatacija od maloprije, ccc
mozda cura cita forum, sad zna da mora impresionirat/bit fake
- no_crnjak
#698 Re: Vasa najgora date iskustva :P
... i kaze mi haver...nasli se mi...ona dobra ba,gori dedem'...
ja pivu,ona jagodu....ja rijec ona rijec...ja drugu pivu,ona drugu jagodu...sega sala,vicevi,ja rijec ona rijec...mene krenulo...ja trecu pivu ona jagodu....ma ja 7 piva...a ona jebala majku 7 jagoda,pa dje joj stade,ja piš'o 4 puta ona nista xD
ja pivu,ona jagodu....ja rijec ona rijec...ja drugu pivu,ona drugu jagodu...sega sala,vicevi,ja rijec ona rijec...mene krenulo...ja trecu pivu ona jagodu....ma ja 7 piva...a ona jebala majku 7 jagoda,pa dje joj stade,ja piš'o 4 puta ona nista xD
- zenny
#699 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Prije nekol'ko godina sjedam u zadnji kraj trole a ispred mene je vec bio neki momak, 18-19god. Nakon nekoliko stanica ulazi djevojka i sjeda pored njega i po njihovom pozdravu i prici (hajd ne cuj druge u troli) vidim da se tek kontaju. Momak je bio vidno bolestan, neka laksa varijanta sa smrkanjem. Pricaju oni, bolje se upoznaju klasika sve kad u po frke momak hoce da kihne i okrece se prema prozoru trole pored kojeg je sjedio ali ruku ne stavlja ispred usta tacno, nego je stavio zakrivljenu prema djevojci kao da nju 'zastiti'. Kako je kihn'o i ja i djevojka smo se refleksno okrenuli prema njemu. Sav sadrzaj iz nosa je otisao na staklo i gledao nas do kraja putovanja.
Nisu puno pricali do kraja putovanja glumeci da se nista nije desilo a i meni je bilo drama neugodno stavivsi se u njegovu poziciju
Nisu puno pricali do kraja putovanja glumeci da se nista nije desilo a i meni je bilo drama neugodno stavivsi se u njegovu poziciju
- Averus
#700 Re: Vasa najgora date iskustva :P
samo da zabilježim dokle sam pročit'o