na atlasu ovaj što je za lekića bjesni i kaže lekić dobio, a ovaj što je za fiću sjeban i izgubljen kaže- mi smo dobili.
iz df-a sad javili da je lekić dobio, na osnovu 97 posto.
veselo veče u cg izgleda.
shvatam ja toradostan dan wrote:nema potencijala, ništa od toga, sve i da u narednm danima isplivaju konkretni dokazi.
kockice su tako složene, nema pomjeranja.
ko da se glasači, pa i oba kandidata nešto pitaju...

Užas! Jadna curica. Jadni patrijarhalni mentalitet gdje curica nije mogla protiv prirode (ovo pretpostavljam).radostan dan wrote:Podgorica: Otac pretukao ćerku na smrt
Crnogorska policija uhapsila je danas Podgoričanina Mirsada Adžovića (39) zbog sumnje da je na smrt pretukao maloletnu ćerku A. A. (17).
Uprava policije Crne Gore je navela da se ubistvo desilo u porodičnoj kući u podgoričkom naselju Konik.
Dosadašnja kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Adžović zadao više udaraca držalom od lopate i pesnicama u glavu i telo maloletne kćerke, od kojih je ona preminula , saopšteno je iz policije.
Telo preminule prebačeno je na obdukciju na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore.
Iz policije su saopštili da će Mirsad Adžović, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu.
....................................
konik, konik...![]()
![]()
Znaju li se razlozi?radostan dan wrote:Podgorica: Otac pretukao ćerku na smrt
Crnogorska policija uhapsila je danas Podgoričanina Mirsada Adžovića (39) zbog sumnje da je na smrt pretukao maloletnu ćerku A. A. (17).
Uprava policije Crne Gore je navela da se ubistvo desilo u porodičnoj kući u podgoričkom naselju Konik.
Dosadašnja kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Adžović zadao više udaraca držalom od lopate i pesnicama u glavu i telo maloletne kćerke, od kojih je ona preminula , saopšteno je iz policije.
Telo preminule prebačeno je na obdukciju na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra Crne Gore.
Iz policije su saopštili da će Mirsad Adžović, uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu.
....................................
konik, konik...![]()
Ne podsexavaj, šta fali ako sam i ja postavio video?BatoS wrote:Vec je postavljeno Pipi... aaa Pipi jesi mi se prehladio
![]()
![]()
Ja ne znam ništa o dešavanjima u Petnjici 1999.g. kada su se vrli Petnjičani bili spakovali za bježanje, pa postavi link neki da saznam nešto više o tome.Maverick78 wrote:Bas htjedoh da postavim. Mada nije bas samo o Petnjijci, vec i o Milovom DPS-u koji je devedesetih bio itekako na strani velikosrpske politike.

13.07.2013
Crna Gora obilježava danas Dan državnosti kao znak sjećanja na 13. juli 1878. godine kada je na Berlinskom kongresu priznata kao samostalna država i na isti datum 1941. godine, kada je počeo narodni ustanak protiv fašizma.
Crnogorski predsjednik Filip Vujanović sinoć je povodom Dana državnosti priredio svečani prijem u Plavom dvorcu na Cetinju.
Vujanović je naredio da se povodom Dana državnosti Crne Gore izvrši počasna artiljerijska paljba sa platoa brda Gorica sa deset plotuna iz šest artiljerijskih oruđa.
Neradni dani, povodom Dana državnosti Crne Gore, su subota, nedjelja i ponedjeljak, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalnog staranja.