Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
star(i)mo wrote:Rodjenim nije uopste bitno hoce li Velez naredno kolo biti usamljen na vrhu ili ne (mada bi bilo fino i to vidjeti, priznajem). Jedini cilj ove sezone moze i mora biti stabilizacija kluba. Ko ne (zeli da) prizna da nama i dan danas treba svaki bod da se opet ne borimo za opstanak kao u posljednjih 20 godina, bit ce razocaran. Dakle normalizacija u klubu pa cemo i mi za 2-3 godine moci pricati o pokalima, Evropi itd.
Kozara, you are next!
POTPIS!
pa zadnje dvije godine smo nakon prva 4 kola bili prvi sa po 10 bodova. i onda odjednom afere, krahovi, odlasci trenera, krize, bojkoti, borba za opstanak..... i ja bih bio zadovoljan kada ove godine nebi strepili od ispadanja i od ovih naglih padova.
nadam se da pojedinaca neće biti do srijede Promašaj moje prognoze definitivno , rastureni plemići
ganjeta ti imaš informacije in the place on the face ja neću više , javljaj e pa ....treba ih izbaciti iz lige
Povali me Hannover za 160 KM.....
Last edited by manijak1 on 21/08/2011 19:23, edited 3 times in total.
na poluvremenu napadnuti igrači Olimpica u tunelu, ovo su cigani ovi iz Zrinjskog, opet su postali prosjek, i sada ne smiju gubiti kući FUJ, bijeda i jad od fudbala..
Ovo je cirkus fakat,danas Olimpic,sutra bilo koja druga ekipa,i pitari su se fino proveli dole prije par godina.
Da ne trosim sada rijeci na Zrinjski (mada mi se gadi onaj Musa na njihovoj klupi koji glumi nekog gospodina,a prosle sezone sta su sve radili po Banovicima itd.),poenta je da je sve po starom...
Ovdje je bio kao neki dasak optimizma povodom ovih gostujucih pobjeda i "normalnijih" rezultata nego proslih sezona,onda je raja rekla "polako,doci ce to na svoje mjest vec",ma ovo je smijesno..Gracica organski ne mogu ali ovo je skandal ako je bila frka u tunelu na poluvremenu i ovo sa sudijama.
Poenta je da se nista nije promijenilo na bolje sa komitetom,citam ova imena sudija,sve isti likovi i face,bukvalno svi,opet sve isto...Kakav komitet kakvi bakraci,i sve komisije u Savezu su haman iste,samo nisu vise sesteroclane nego troclane...
Nema napretka i gotovo,i onda se pitamo sto primamo po 7-8 golova u nekom dvomecu u Evropi.