Ja reko sad ce nabrojati neka konkretna imena, kad on od 12 imena, nabrojao tri da valja...hz__semir wrote:damirdamic wrote:1.Papac
2.Salihamidzic
3.Supić
4.Nadarević
5.Muratović
6.Vladavić
7.Škoro
8.Kerla
9.Dzakmić
10.Bekrić
11.Zec
12.Jahić
Papac - neće da igra, nije ga se Pape odrekao
Salihamidžić - nije ga se Pape odigrao, nego frajer nema bh. državljanstvo ne može igrati sve i da hoće
Supić - je li taj lik uopste i branio nakon one tekmeu Zenici, makar i za raju u ulici?
Nadarević - Nadar ima i mora imati mjesta u ovoj repci. Njegov je grijeh uz laprdanje po novinama i onaj neodlazak u Atlantu. Šteta.
Muratović - On je vjerovatno otpisan zbog godina. Ionako su ga svi pljuvali dok je igrao, sad svi plačete za njim. Ja sam davno govorio da ga se nije trebalo otpisati, ali realno pitanje je koliko on moze. Nešto slično ko Rahimić, džaba mu znanje, kad nema kuveta.
Vladavić - Jel' se zajebaješ? Pa taj lik je bez kluba već pola godine.
Škoro - Najdraži igrač na ovom spisku, ali hajmo biti realni...
Kerla - Kakav ba Kerla... Ima bar pet boljih stopera od njega koji nisu u reprezentaciji.
Dzakmić - Još jedan drag igrač, ali ne znam u kakvoj je formi nakon odlaska u Koreju, tako da ne bih nista procjenjivao.
Bekrić - Igrača njegovog kalibra imamo na bacanje. Uostalom, ne mislim da je išta kvalitetniji od Štilića i Ibričića. O Pjaniću i Miksetu da i ne govorim.
Zec - Nije otpisan, ako se ne varam njega povrede handre.
Jahić - Drugi igrač na ovom spisku, uz Nadara, koji zaslužuje biti u repci. Ako ništa prije mrtvog Mravca.
Jahic je povrijedjen vec duze vremena.