Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zapravo jedino njeno jelo prezentacijski nije bilo slično radi onog paradajza ali imam osjećaj da joj je žiri progledao kroz prste, ostatak jela joj također nije bio savršen.
žao mi je Željane, sve je manje pozitivnih ljudi tamo
Lud i ponosan wrote:E ne vidim sta su pisali, nisam na facebooku...
Ma neka cura kao spomenula da ne bi bilo lose da se njih dvojica ukljuce u pricu i odjednom upade Tom i pricao je s rajom sat vremena sigurno, bio je i Mate malo, bas su ih izresetali sa pitanjima, pitanja uglavnom bila oko toga zasto je Matija tu jos uvijek, Srdjana, zasto je Marko ispao, sta se krije iza price sa onom Lidijom Kralj, i tako...uglavnom sve je bas profesionalno odgovarao.
Moze li na PP ko je pobjedio.Inače,ne slažem se sa kriterijima po kojima žiri bira ko ispada.Cijeli koncept je pogrešan, ako ja kao kuhar amater 10 puta napravim savršeno jelo i samo jednom ne posolim dovoljno,ispadam,a neko ko se cijelo vrijeme provlačio ostaje u ugri.
Ja mislim da će pobjediti onaj što je do sada najviše puta učestvovao u duelu sa šefovima. Inače mi je žao nekih likova koji su ispali,a bili su jako simpatični i uspješni.
Jesu li oni normalni? Jel to vazi i za mmds? Ako to urade samo oni a nijedan drugi operater u Sa, e taman vise ne imala kablovske nikakve ja cu ih jos sutra otkazati.
Gamad.