To ukinute Dayton tooooAlfons Kauders wrote:oooo evo oglasio nam se i placipickic...![]()
Nevladina organizacija Croatia libertas pozvala je cjelokupni hrvatski narod da, kako se ističe u priopćenju, da ignorira sve odluke i institucije "nelegalne i neustavne tzv. Vlade Federacije te da do daljnjega vrši građanski neposluh prema pojedincima ili institucijama koje se predstavljaju u ime iste paravlade".
"Pozivamo sve hrvatske građane u BiH da se brane ghandijevskim otporom prema velikobošnjačkim okupatorima koji nad najmalobrojnijim narodom provode teror, etnocid, kulturocid i etničko čišćenje te ne uvažavaju izbornu volju bh Hrvata.
Pozivamo cjelokupni hrvatski narod da slijedi uputstva Hrvatskog narodnog sabora čije osnivanje se nalazi u pripremnim fazama. Hrvatska sloboda se ne prodaje za sva blaga ovoga svijeta i dolazi u obliku nezavisnosti kroz novi referendum, ukoliko se ne uvaži slobodna biračka volja bh. Hrvata. Jedino mi sami možemo sebi osigurati ista i jednaka konstitutivna prava koja uživaju druga dva naroda te zaustaviti pretvaranje tzv. Federacije BiH u velikobošnjački entitet.
Pozivamo hrvatske političare da primjene sve legalne i demokratske političke metode i odmah povuku potpis s Daytonskog mirovnog sporazuma koji je OHR promijenio u 175 slučajeva, iako nije imao mandat, čime je i promijenio bit sporazuma koji danas Hrvate ne obvezuje na bilo što u interesu velikobošnjačke ideologije, njenih interesa i sluga te izdajnika koji joj služe", navodi se, između ostalog, u priopćenju koje je potpisao predsjednik te udruge Leo Pločkinić.![]()
![]()
![]()
hocemo jos leo, hocemo joooos
Hrvatska Samouprava v2.0
- madner
#676 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#677 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
leo inače nije normalan
- kiky
#678 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
jadan je taj hdz ( dvoglavi ) da jadniji i bljutaviji nemože bit ...
-
hercegovac_pravi
#679 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
Nisu haman su sad u "fazi neposluha" ma šta god to značilo...Hemel wrote:dokle su ovi stigli...jesu li se samoupravili![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#680 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
hercegovac_pravi wrote:Nisu haman su sad u "fazi neposluha" ma šta god to značilo...Hemel wrote:dokle su ovi stigli...jesu li se samoupravili![]()
-
hercegovac_pravi
#681 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
prljavi Hare wrote:hercegovac_pravi wrote:Nisu haman su sad u "fazi neposluha" ma šta god to značilo...Hemel wrote:dokle su ovi stigli...jesu li se samoupravili![]()
![]()
![]()
![]()
ni ovu nisam odaaaaavno pročitao
-
Paper
#682 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
Samouprava, samounistenje bolje je i to nego ponizenje. Baliji hrvatska okupacija nije ljubav ni jaca strana, meni ostaje samo samouprava ... i pips 
Kad je folk, nek' je turbo
Kad je folk, nek' je turbo
- Alfons Kauders
#683 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
probali smo samoupravni socijalizam...
sta fali da vidimo kako ce proci samoupravni nacionalizam...
sta fali da vidimo kako ce proci samoupravni nacionalizam...
- madner
#684 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
HDZ ide punom parom ka normalnoj FBiH. Toooo 
-
Gospoda Ministarka
#685 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
Zlo mi je pola godine od "majorizacije" "konstitutivnost i jednakopravnost" "legitimnosti" i sl. nebuloznih prica.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#686 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
DOK ČOVIĆ NAJAVLJUJE SVEHRVATSKI SABOR: Herceg-Bosna SS Jugend kreće u obračun sa neistomišljenicima, povikom Sinn Fein umjesto Sieg Heil
Sve podsjeća na atmosferu prije pokušaja prve herceg-bosanske Intifade, tzv. „Hrvatske samouprave“. Sakrivanje Ante Jelavića u Hrvatskoj, kako bi izbjegao izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, na koju je bio osuđen zbog pokušaja uspostavljanja Herceg-Bosne, najbolje govori o licemjernosti Čovićeve priče o poštivanju državnih institucija.
Prošao je i taj famozni 31.03. , za kada je herceg-bosanski Nostradamus, Ivo Miro Jović, najavio nestanak Bosne i Hercegovine. Ako se podsjetimo ranijih Jovićevih predviđanja, poput one u eter FTV-a, da će za Božić 2006. godine postojati hrvatski tv kanal, te da, ukoliko IMJ ne bude član Predsjedništva, Predsjedništvo neće postojati, onda je najnovija Jovićeva vizija sasvim u skladu sa dosadašnjim habitusom.
![]()
Ivo Miro Jović zapravo predstavlja personifikaciju HDZ-ove demagoške politike koja se vodi taktikom: obećaš glupost pred kamerama – ne ispuniš obećanje – nestaneš iz medija na neko vrijeme. Tako je Ivo Miro Jović nestao iz medija 31.03., nadajući se da su svi zaboravili njegovo predviđanje. Ja nisam.
Ivo Miro Jović bi se trebao posavjetovati sa Pločkinićem, taj uvijek ima dobrih ideja i vizija. Najnovija mu je poziv na nepoštivanje institucija Bosne i Hercegovine. Prije dva mjeseca mi prijetio tužbom, a sada poziva na nepoštivanje bosansko-hercegovačkih sudova. Da sam zlopamtilo, tužio bih ga zbog poziva na kršenje ustava, ali nisam, imam pametnijeg posla.
I dok poglavnik Table City-a, Čović, najavljuje svehrvatski sabor 16.04., Herceg-Bosna SS Jugend kreće u obračun sa neistomišljenicima, povikom Sinn Fein umjesto Sieg Heil.
Slično zvuči, a i ideologija im je slična. Ne pada mi na pamet da branim HSP i njihovo koketiranje sa ustašvom, međutim, pravi nasljednici fašističke, ustaške ideologije, su upravo oni koji po zgradi HSP-a pišu prijetnje. To su isti oni koji po Mostaru crtaju nacističke svastike, isti one kukavice koje su mi anonimno pisale prijetnje i koji će napisati slično poslije ovog teksta.
Krajnje je vrijeme da se pravosudni sistemi Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske zabave mržnjom koju SS herceg-bosanska omladina sije preko portala --- NO LINKS --- i --- NO LINKS ---. Upravo je na forumu --- NO LINKS ---, koji je ujedno i forum portala --- NO LINKS ---, pokrenuta tema na kojoj herceg-bosanski šovinisti razmatraju način obračuna sa Zvonkom Jurišićem:
Sve podsjeća na atmosferu prije pokušaja prve herceg-bosanske Intifade, tzv. „Hrvatske samouprave“. Sakrivanje Ante Jelavića u Hrvatskoj, kako bi izbjegao izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, na koju je bio osuđen zbog pokušaja uspostavljanja Herceg-Bosne, najbolje govori o licemjernosti Čovićeve priče o poštivanju državnih institucija. Jedina razlika je što danas postoji sporazum o međusobnom izručenju bjegunaca između BiH i RH, pa se Dodikovi Trojanci oličeni u Čoviću i SS Jugend-u sa zmijskog portala, mogu nadati dužem boravku u Zenici, ukoliko nastave istim tempom.
I da preduhitrim njihove metode diskvalifikacije...reketirao sam Pločkinića i poskok-šoviniste, Zlaja mi je platio da ovo napišem, imam mnogo prijatelja Bošnjaka i porodično stablo mi je šaroliko, nemam legitimitet i sve ostalo što anonimni šovinistički čopor smisli...
Poručujem im opet – Ja sam Goran Pandža, a vi...?
- mO k3
#687 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
lol ovi iz kamenjara ..poskoci kukaju :)svako im je krivplain vanilla wrote:DOK ČOVIĆ NAJAVLJUJE SVEHRVATSKI SABOR: Herceg-Bosna SS Jugend kreće u obračun sa neistomišljenicima, povikom Sinn Fein umjesto Sieg Heil
Sve podsjeća na atmosferu prije pokušaja prve herceg-bosanske Intifade, tzv. „Hrvatske samouprave“. Sakrivanje Ante Jelavića u Hrvatskoj, kako bi izbjegao izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, na koju je bio osuđen zbog pokušaja uspostavljanja Herceg-Bosne, najbolje govori o licemjernosti Čovićeve priče o poštivanju državnih institucija.
Prošao je i taj famozni 31.03. , za kada je herceg-bosanski Nostradamus, Ivo Miro Jović, najavio nestanak Bosne i Hercegovine. Ako se podsjetimo ranijih Jovićevih predviđanja, poput one u eter FTV-a, da će za Božić 2006. godine postojati hrvatski tv kanal, te da, ukoliko IMJ ne bude član Predsjedništva, Predsjedništvo neće postojati, onda je najnovija Jovićeva vizija sasvim u skladu sa dosadašnjim habitusom.
![]()
Ivo Miro Jović zapravo predstavlja personifikaciju HDZ-ove demagoške politike koja se vodi taktikom: obećaš glupost pred kamerama – ne ispuniš obećanje – nestaneš iz medija na neko vrijeme. Tako je Ivo Miro Jović nestao iz medija 31.03., nadajući se da su svi zaboravili njegovo predviđanje. Ja nisam.
Ivo Miro Jović bi se trebao posavjetovati sa Pločkinićem, taj uvijek ima dobrih ideja i vizija. Najnovija mu je poziv na nepoštivanje institucija Bosne i Hercegovine. Prije dva mjeseca mi prijetio tužbom, a sada poziva na nepoštivanje bosansko-hercegovačkih sudova. Da sam zlopamtilo, tužio bih ga zbog poziva na kršenje ustava, ali nisam, imam pametnijeg posla.
I dok poglavnik Table City-a, Čović, najavljuje svehrvatski sabor 16.04., Herceg-Bosna SS Jugend kreće u obračun sa neistomišljenicima, povikom Sinn Fein umjesto Sieg Heil.
Slično zvuči, a i ideologija im je slična. Ne pada mi na pamet da branim HSP i njihovo koketiranje sa ustašvom, međutim, pravi nasljednici fašističke, ustaške ideologije, su upravo oni koji po zgradi HSP-a pišu prijetnje. To su isti oni koji po Mostaru crtaju nacističke svastike, isti one kukavice koje su mi anonimno pisale prijetnje i koji će napisati slično poslije ovog teksta.
Krajnje je vrijeme da se pravosudni sistemi Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske zabave mržnjom koju SS herceg-bosanska omladina sije preko portala --- NO LINKS --- i --- NO LINKS ---. Upravo je na forumu --- NO LINKS ---, koji je ujedno i forum portala --- NO LINKS ---, pokrenuta tema na kojoj herceg-bosanski šovinisti razmatraju način obračuna sa Zvonkom Jurišićem:
Sve podsjeća na atmosferu prije pokušaja prve herceg-bosanske Intifade, tzv. „Hrvatske samouprave“. Sakrivanje Ante Jelavića u Hrvatskoj, kako bi izbjegao izdržavanje desetogodišnje zatvorske kazne, na koju je bio osuđen zbog pokušaja uspostavljanja Herceg-Bosne, najbolje govori o licemjernosti Čovićeve priče o poštivanju državnih institucija. Jedina razlika je što danas postoji sporazum o međusobnom izručenju bjegunaca između BiH i RH, pa se Dodikovi Trojanci oličeni u Čoviću i SS Jugend-u sa zmijskog portala, mogu nadati dužem boravku u Zenici, ukoliko nastave istim tempom.
I da preduhitrim njihove metode diskvalifikacije...reketirao sam Pločkinića i poskok-šoviniste, Zlaja mi je platio da ovo napišem, imam mnogo prijatelja Bošnjaka i porodično stablo mi je šaroliko, nemam legitimitet i sve ostalo što anonimni šovinistički čopor smisli...
Kazu nahebali su ko zuti itd.... ma divota citati..
- kamen spoticanja
#688 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
mene poslom za vikend put odveo do fisa u vitezu...nisam primjetio da ima neke samouprave...fis pun bosnja koje trose markice(konvertabilne naravnoHemel wrote:dokle su ovi stigli...jesu li se samoupravili![]()
e sad moguce je da pero gudelj kaze dosta toj patnji i uvede samoupravu sve zbog 'rvata s legitimitetom
i da se vise ne pati razmisljajuci gdje ce potrositi bosnjacke marke(konvertabilne naravno
- Komrad
#689 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
plain vanilla wrote:DOK ČOVIĆ NAJAVLJUJE SVEHRVATSKI SABOR: Herceg-Bosna SS Jugend kreće u obračun sa neistomišljenicima, povikom Sinn Fein umjesto Sieg Heil
![]()
- mO k3
#690 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
SAda smo nahebali..HERA priprema popis stranih kolonizatora kojima namjerava ograničiti prava i kretanje u BIH
Četvrtak, 07 Travanj 2011 18:08
PLOČNO - Hercegbosanska republikanska alternativa, osnovana kao antiteroristički pokret čiji je cilj borba protiv terora koji država BIH provodi nad Hrvatima u BIH odgovorit će strogim restriktivnim mjerama prema EU i američkim dužnosnicima koji budu kršili Daytonski sporazuma. Ova odluka HERE reakcija je na nedavnu odluku EU u kojoj isti prijete sankcijama.
Odluka HERE o restriktivnim mjerama za sva europske i američke namještenike čije djelovanje ugrožava suverenitet, teritorijalni integritet, ustavni poredak, međunarodno lice BiH, te predstavlja ozbiljnu prijetnju sigurnosti i potkopava Daytonski sporazum, stupila je na snagu, ali ovaj restriktivni mehanizam još nije aktiviran, priopćeno je danas iz HERE.
Ovom odlukom HERE na snagu će stupiti mehanizam koji su uža tijela HERE odobrila u službenim zaključcima sa sjednica u ožujku, a koji se odnosi na sankcije prema fizičkim i pravnim osobama iz EU i SAD-a čije djelovanje bude ugrožavalo ravnopravnost i konstitutivnost Hrvata u BIH i predstavlja dio mjera koje HERA želi imati prema domovini BiH kako bi učvrstila svoje prisustvo.
Objavljivanjem mehanizam iz zaključaka HERE stupio je na snagu, ali nije aktiviran.
Za aktiviranje mehanizma, ako do takve potrebe dođe, u aneksu ovog akta bit će navedena imena. S obzirom da tih imena još uvijek nema mehanizam još nije aktiviran, rekao je medijima predstavnik HERE iz odjela za vanjsku politiku i sigurnost blizak samom Vođi Tristanu.
Popis osoba na koje će se odnositi sankcije, ako to bude potrebno, odredit će i potvrditi uže vijeće HERE, na prijedlog bilo koje članice ili člana ili na prijedlog, a imena će biti navedena u ankesu ove odluke.
HERA će osobe na koje će se odnositi sankcije obavijestiti pismeno i izravno ukoliko im adresa bude poznata ili će javno objaviti svoju odluku. HERA će, kad joj se pruži dovoljno novih dokaza ili kad to postane očigledno, ponovo razmotriti svoju odluku, objavili su mediji.
U Aneksu će, ako do toga dođe, biti jasno navedeno zbog čega je neka osoba pod sankcijama, a, također, će se objaviti i svi njezini identifikacijski podaci.
- Odluka HERE o restriktivnim mjerama u pogledu BiH od ožujka 2011. godine, poziva se na raniju odluku HERE od 14. prosinca 2010. godine u kojoj je HERA odlučila podržati Daytonski mirovni sporazum i razmotriti mjere da, u tom pogledu, ojača zaštitu prava Hrvata propisanih u samom Daytonu.
Restriktivne mjere bit će poduzete protiv svih europljana i amerikanaca , fizičkih i pravnih osoba čije djelovanje ugrožava suverenitet, ravnopravnost, teritorijalni integritet, ustavni poredak i međunarodno lice BiH, koji predstavljaju ozbiljnu prijetnju sigurnosti i potkopavaju Daytonski sporazum, navodi se u odluci i dodaje da će svaka podružnica HERE u BIH biti spriječiti stupanje na svoju teritoriju osobe koja ugrožava navedene odredbe.
Između ostalog, osobe koje budu prepoznate kao rušitelji BiH, bit će kažnjeni i zamrzavanjem novčanih sredstava.
SINN FEIN! Mi sami. Smrt fašizmu Federacije. Sloboda Hrvatima - stoji na kraju priopćenja
- Alfons Kauders
#691 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
hmmmm... znaci valja im gasiti struju...Pet bivših federalnih ministara iz HDZ BiH i HDZ 1990 neće izaći iz službenih stanova Vlade Federacije BiH (FBiH), dok ih visoki predstavnik Valentin Inzko, kojem su predali svoje mandate, ne razriješi dužnosti - pišu sutrašnje "Nezavisne novine".
Dva HDZ-a ne priznaju izbor nove vlade FBiH, predsjednika i potpredsjednika FBiH i rukovodstva Doma naroda Parlamenta FBiH jer su 17. marta izvršeni "bez legitimnih predstavnika hrvatskog naroda".
Nevenko Herceg, bivši ministar okoliša i turizma FBiH i kadar HDZ BiH, rekao je da čekaju odgovor OHR-a i Inzka na njihovo pismo u kojem mu predaju svoj mandat, jer ga ne mogu predati "nelegalno i neustavno izabranoj vlasti" i traže da ih Inzko obavijesti o mjestu, datumu i načinu primopredaje dužnosti.
Do tada, dodao je Herceg, svih pet ministara smatra da im mandat nije prestao, pa time i za izlazak iz službenih stanova Vlade FBiH čekaju na odgovor Valentina Inzka. "Dali smo visokom predstavniku pisma i tražili da nas razriješi dužnosti. Bio bi red da nam odgovori. I predsjednica FBiH Borjana Krišto čeka na Inzkov odgovor", rekao je Herceg.
Osim njega, članovi starog saziva Vlade FBiH iz dva HDZ-a su bili Vjekoslav Bevanda, Feliks Vidović, Perica Jelečević i Damir Ljubić, a službeni stan koristi i Krišto.
U Službi zajedničkih poslova FBiH, koja "gazduje" Vladinim službenim stanovima, nedavno su istakli da svi kojima je istekao mandat imaju osam dana rok da izađu iz stana, te da je provala u stan i promjena brave krajnja mjera koju imaju pravo preduzeti.
Jerko Ivanković Lijanović, novi zamjenik premijera FBiH, kaže da se nada da je riječ o civilizovanim ljudima i da će se ovih pet ministara civilizovano ponašati i neće neovlašteno koristiti tuđu imovinu.
Federalni zvaničnici su Incku poslali pismo i predali mu mandat nakon što je on privremeno suspendovao odluke CIK-a kojima je poništen izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH i utvrđeno da Dom naroda nije mogao biti konstituisan. Uporedo s tim Krišto i Bevanda su povukli svoje zahtjeve Ustavnom sudu FBiH da sud donese odluku o ustavnosti izbora federalne vlasti.
Privremena direktorka Službe zajedničkih poslova FBiH Sanela Jakupović ranije je rekla da ima 65 službenih stanova, i to 20 u zgradi "Lipa" u sarajevskom naselju Grbavica, a 45 na Koševskom brdu, te da ih treba napustiti deset federalnih i državnih ministara i pet parlamentaraca zbog isteka mandata, a da za neke stanove neće biti vršena primopredaja jer su ministri "prešli" u parlamentarce.
- mO k3
#692 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
-
MoodSwingeR
#693 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
Ma ovo je najzanimljivije:
SARAJEVO - Predsjedništvo HSS-NHI na današnjoj sjednici potvrdilo je svoje ranije uvjerenje da se ne odazove pozivu HDZ BiH i HDZ 1990 za održavanje Hrvatskog narodnog sabora, zakazanog za ovaj mjesec, priopćeno je iz HSS-NHI. Kako se navodi u priopćenju, ova odluka donesena je jednoglasno i temelji se na ocjeni da je sazivanje takvog sabora samo jedna u nizu obmana kojima oba HDZ-a žele zamagliti svoju nesposobnost kao dugogodišnji konstituenti i nositelji vlasti na svim razinama u BiH i dokazanu neodgovornost spram stvarnih životnih interesa, potreba i prava hrvatskog naroda u BiH.
"Činjenica je da su takav skup sazvali 2001. godine u Novom Travniku i da nije rezultirao ničim dobrim što dokazuje da se i ovaj put radi o klasičnoj političkoj manipulaciji i zlouporabi. Osim toga, HSS-NHI drži kako dva HDZ-a, zbog svega navedenog, nisu vjerodostojni, a niti legitimni, za sazivanje takvog skupa", navodi se u priopćenju.
Coup de grace.
SARAJEVO - Predsjedništvo HSS-NHI na današnjoj sjednici potvrdilo je svoje ranije uvjerenje da se ne odazove pozivu HDZ BiH i HDZ 1990 za održavanje Hrvatskog narodnog sabora, zakazanog za ovaj mjesec, priopćeno je iz HSS-NHI. Kako se navodi u priopćenju, ova odluka donesena je jednoglasno i temelji se na ocjeni da je sazivanje takvog sabora samo jedna u nizu obmana kojima oba HDZ-a žele zamagliti svoju nesposobnost kao dugogodišnji konstituenti i nositelji vlasti na svim razinama u BiH i dokazanu neodgovornost spram stvarnih životnih interesa, potreba i prava hrvatskog naroda u BiH.
"Činjenica je da su takav skup sazvali 2001. godine u Novom Travniku i da nije rezultirao ničim dobrim što dokazuje da se i ovaj put radi o klasičnoj političkoj manipulaciji i zlouporabi. Osim toga, HSS-NHI drži kako dva HDZ-a, zbog svega navedenog, nisu vjerodostojni, a niti legitimni, za sazivanje takvog skupa", navodi se u priopćenju.
Coup de grace.
- ultima_palabra
#694 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
Uh, al im ga zabiše
Nije nešto značajna stranka, ali pada u vodu svehrvatsko jedinstvo...
-
ivannn
#695 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
NHI neki danKlub Hrvata u Saboru Srednjobosanske županije (SBŽ) sa današnje sjednice u Travniku uputio je poziv svim strankama u tom saboru da se uvaži činjenica da tri stranke s hrvatskim predznakom HDZ BIH, HDZ 1990 i HSS-NHI (10 zastupnika) predstavljaju volju biračkog tijela hrvatskog naroda, te da jedino one mogu biti njegovi legitimni predstavnici u tijelima vlasti te županije.
Klub posebice poziva čelnike SDP BiH i SDA da prestanu tražiti načine formiranja vlasti bez gore navedenih stranaka, te da zajedno sa svim strankama u Saboru SBŽ-a formiraju vlast konsenzusom, na što je, kako ističu, Klub Hrvata spreman.
"Zastupnici Karolina Pavlović, Blaženka Lukić i Alan Škaro sami su se svojim ponašanjem isključili iz ovog Kluba, ne poštujući ga, kao niti odluke koji je isti donosio, te s obzirom da konzumiraju osobna prava unutar drugih klubova konstitutivnih naroda", konstatirao je Klub Hrvata SBŽ.
- plain vanilla
#696 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
sto ivanne stavljas bajate vijesti, de nas prosvijetli
-
ivannn
#697 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
vijest od 4.4.plain vanilla wrote:sto ivanne stavljas bajate vijesti, de nas prosvijetli
- plain vanilla
#698 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
da, ali sta je sporno u tom tekstu..povezao si samo jer se NHI spominje ili..?ivannn wrote:vijest od 4.4.plain vanilla wrote:sto ivanne stavljas bajate vijesti, de nas prosvijetli
-
ivannn
#699 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
da, kao ne žele ništa s hdz-om, dok u sbk potpisuju ugovore o suradnji i formiraju zajednički blokplain vanilla wrote:da, ali sta je sporno u tom tekstu..povezao si samo jer se NHI spominje ili..?ivannn wrote:vijest od 4.4.plain vanilla wrote:sto ivanne stavljas bajate vijesti, de nas prosvijetli
- plain vanilla
#700 Re: Hrvatska Samouprava v2.0
mijesas kruske i jabuke, ovdje se ne spominje vlastivannn wrote: da, kao ne žele ništa s hdz-om, dok u sbk potpisuju ugovore o suradnji i formiraju zajednički blok