Depilacija u Skin Centru... Čini mi se da piše ako se kupon ne isprinta, onda je potreban kod i lična karta. Kontam ako donesem ličnu kao dokaz da će samo jedna osoba iskoristiti taj jedan kupon, onda bi trebalo biti svejedno jesam li ja ta osoba ili nisam. Oni će sebi zabilježiti da je tačno taj iskorišten i to je to. Ali šta ja znam, peh sam očigledno.nera18 wrote:zavisno od kupona do kuponaCrvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotanai neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas.
za sta si kupila?
ekupon.ba
-
Crvena.Papricica
#676 Re: ekupon.ba
-
nera18
#677 Re: ekupon.ba
nemam taj kupon za promjenu al ne brini, ne bi trebao biti problem.Crvena.Papricica wrote:Depilacija u Skin Centru... Čini mi se da piše ako se kupon ne isprinta, onda je potreban kod i lična karta. Kontam ako donesem ličnu kao dokaz da će samo jedna osoba iskoristiti taj jedan kupon, onda bi trebalo biti svejedno jesam li ja ta osoba ili nisam. Oni će sebi zabilježiti da je tačno taj iskorišten i to je to. Ali šta ja znam, peh sam očigledno.nera18 wrote:zavisno od kupona do kuponaCrvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotanai neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas.
za sta si kupila?
printaj kupon i to je to
-
nera18
#678 Re: ekupon.ba
jao jao sarmeralink wrote:hahaha, ma to je konobarski fazonAlhemicarkaa wrote:ni meni nikad nisu tražili nikakav identifikacioni dokument, jesu mi tražili broj telefona u pasta zencuj broj telefona, mene su samo mrko gledali jer sam bio sa jednom ekstra macom
dobro mi nisu misomor ubacili od ljubomore
gdje je ta ekstra forumasica
i jel niko nije isao na masazu jos uvijek??
-
nera18
#679 Re: ekupon.ba
ma kakav ti i RLlink wrote:haha, pa zar mora biti odmah sa forumavaljda svi znamo da od foruma nema nikakve fajde, u RL je akcija. a fakat, konobar bio ljut, jedva me je usluzio. drugi kupon iskoristio sa drugom, konobar bio regulara, donio vodu bez da je protestvovao isl
bolje napravi listu sta si sve kupio i isprobao i daj vamo
- Mela23
#680 Re: ekupon.ba
Sto razocaran ??????link wrote:ccc, jos ce neko da pomisli i da se znamo. Kupio i probao skoro sve, razocaran samo sa skidanjem kamenca i lafo poliranjem
Ja idem sutra pa me prosvijetli
-
nera18
#681 Re: ekupon.ba
mah, na isto se svedelink wrote:ccc, jos ce neko da pomisli i da se znamo. Kupio i probao skoro sve, razocaran samo sa skidanjem kamenca i lafo poliranjem
a zasto nezadovoljan, ja sam odusevljena... ne mogu ocekivati biserno bijele zube ako ih vec i nemam
popravila dva zubica nakon toga, onako bas mi je ugodno bilo kod njih
-
lady____
#682 Re: ekupon.ba
ja sam imala neke kupone koji nisu bili na moje ime..isprintala kupon, uzela licnu od te osobe i nije bilo problemaCrvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotanai neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas.
- marketleader
#684 Re: ekupon.ba
Dobra je hrana u vapianu, ma sve je dobro. Ooo reće mi ona na kasi, eh ti od kupona do kupona hahhaCiprol wrote:oh, opet vapiano
Kakva je hrana u The club?? Moze li se covjek pristojno ovako nahapati za 30KM tamo?
-
lady____
#685 Re: ekupon.ba
dje cu odbit vikend na Vlasicu..karanana wrote:haj kad si navalila, oticu ja s tobom na tu pizzu.lady____ wrote:meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom
sto se tice ove nove ponude i ja sam istog misljenja..bolje bi bilo da su malo i skuplje dali, ali da su ponudili i nocenje..ovako je bas bezze
a sto se tice nocenja, ja imam kupon za vlasic. ti castic picom a ja vlasicem i to je to.
- karanana
#686 Re: ekupon.ba
dogovoreno.
evo uzeh vapiano. propustio sam prosli put.
za ovu ponudu danas dali limit 20 komada, vidjet cemo hoce li ga povecati.
jeli iko u kineskom narucio za ponijeti preko kupona? moze li se to?
evo uzeh vapiano. propustio sam prosli put.
za ovu ponudu danas dali limit 20 komada, vidjet cemo hoce li ga povecati.
jeli iko u kineskom narucio za ponijeti preko kupona? moze li se to?
- Alhemicarkaa
#687 Re: ekupon.ba
Prošli put mi je bilo tako krivo što sam propustila, tako da sam ovu jedva dočekala 
- Ma.Le.Na
#688 Re: ekupon.ba
naslutiste vi vapiano
kad nas vec citaju
ja bih ponovo ponudu za Office food
kad nas vec citaju
- Alhemicarkaa
#689 Re: ekupon.ba
ih, ja bih opet pasta zen i kuću čokolade, kad smo kod želja
I da vappiano bude bar 4 puta godišnje 
-
Gospoda Ministarka
#690 Re: ekupon.ba
Moze, kupila bih svakako mada im hrana zaista nije cemu.Ma.Le.Na wrote:naslutiste vi vapiano![]()
![]()
kad nas vec citaju
Vapiano
-
ocaj
#691 Re: ekupon.ba
Pitanje za ove koji su koristili kupon u Vapianu kod prve ponude: jel se hrana bira po zelji u vrijednosti 30KM ili ti oni odrede sta mozes uzeti? 
- rimac
#692 Re: ekupon.ba
Sam izabereš šta hoćeš. I kad ideš za vrijeme ručka, 11-15 sati, imaš posebnu ponudu 7 Km obrok. Tako da dvije osobe mogu pojesti pizza + paradajz supa ili tjestenina + salata, uključujući minieralnu vodu, dvije čaše vina, dva kolača, dvije kafe (illy) za 30 KM, tj. na popustu 15 KM... Odlična ponuda...ocaj wrote:Pitanje za ove koji su koristili kupon u Vapianu kod prve ponude: jel se hrana bira po zelji u vrijednosti 30KM ili ti oni odrede sta mozes uzeti?
-
Crvena.Papricica
#693 Re: ekupon.ba
Odlično. Hvala ti za info.lady____ wrote:ja sam imala neke kupone koji nisu bili na moje ime..isprintala kupon, uzela licnu od te osobe i nije bilo problemaCrvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotanai neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas.
-
Gospoda Ministarka
#694 Re: ekupon.ba
Pljackaju nas, sve je to prevara.rimac wrote:Sam izabereš šta hoćeš. I kad ideš za vrijeme ručka, 11-15 sati, imaš posebnu ponudu 7 Km obrok. Tako da dvije osobe mogu pojesti pizza + paradajz supa ili tjestenina + salata, uključujući minieralnu vodu, dvije čaše vina, dva kolača, dvije kafe (illy) za 30 KM, tj. na popustu 15 KM... Odlična ponuda...ocaj wrote:Pitanje za ove koji su koristili kupon u Vapianu kod prve ponude: jel se hrana bira po zelji u vrijednosti 30KM ili ti oni odrede sta mozes uzeti?
-
LaCici
#695 Re: ekupon.ba
Kad smo vec kod zelja, ja bih da opet bude neka ponuda za masazu. Treba mi za godisnjicu braka da se relaxiram s muzem. 
-
nera18
#696 Re: ekupon.ba
kupih jedan vapiano cisto jer hvalite 
-
nera18
#697 Re: ekupon.ba
link wrote:E jesi se pretrglanera18 wrote:kupih jedan vapiano cisto jer hvalite
- jaca-maca
#698 Re: ekupon.ba
Dosad sam kupila previse kupona! Postajem ovisnik!!! HEEELPPP

-
nera18
#699 Re: ekupon.ba
dajte kupon za cvjecaru kakvulink wrote:kuponi kao izraz ljubavinera18 wrote:kupi mi ti, zbog tebe sam i ovaj kupila
ja preferiram cvijece
- jaca-maca
#700 Re: ekupon.ba
hahahaha joj ni blizu tvojoj brojki. Ja sam kupila premalo kupona, pored tebelink wrote:koliko, slovom i brojemjaca-maca wrote:Dosad sam kupila previse kupona! Postajem ovisnik!!! HEEELPPP![]()
ja 34.