ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Crvena.Papricica

#676 Re: ekupon.ba

Post by Crvena.Papricica »

nera18 wrote:
Crvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotana :lol: i neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas. :D
zavisno od kupona do kupona
za sta si kupila?
Depilacija u Skin Centru... Čini mi se da piše ako se kupon ne isprinta, onda je potreban kod i lična karta. Kontam ako donesem ličnu kao dokaz da će samo jedna osoba iskoristiti taj jedan kupon, onda bi trebalo biti svejedno jesam li ja ta osoba ili nisam. Oni će sebi zabilježiti da je tačno taj iskorišten i to je to. Ali šta ja znam, peh sam očigledno. :mrgreen:
nera18

#677 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Crvena.Papricica wrote:
nera18 wrote:
Crvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotana :lol: i neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas. :D
zavisno od kupona do kupona
za sta si kupila?
Depilacija u Skin Centru... Čini mi se da piše ako se kupon ne isprinta, onda je potreban kod i lična karta. Kontam ako donesem ličnu kao dokaz da će samo jedna osoba iskoristiti taj jedan kupon, onda bi trebalo biti svejedno jesam li ja ta osoba ili nisam. Oni će sebi zabilježiti da je tačno taj iskorišten i to je to. Ali šta ja znam, peh sam očigledno. :mrgreen:
nemam taj kupon za promjenu al ne brini, ne bi trebao biti problem.
printaj kupon i to je to :D
nera18

#678 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

link wrote:
Alhemicarkaa wrote:ni meni nikad nisu tražili nikakav identifikacioni dokument, jesu mi tražili broj telefona u pasta zen :-)
hahaha, ma to je konobarski fazon :) cuj broj telefona, mene su samo mrko gledali jer sam bio sa jednom ekstra macom :) dobro mi nisu misomor ubacili od ljubomore
jao jao sarmera :D
gdje je ta ekstra forumasica :D

i jel niko nije isao na masazu jos uvijek??
nera18

#679 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

link wrote:haha, pa zar mora biti odmah sa foruma :) valjda svi znamo da od foruma nema nikakve fajde, u RL je akcija. a fakat, konobar bio ljut, jedva me je usluzio. drugi kupon iskoristio sa drugom, konobar bio regulara, donio vodu bez da je protestvovao isl :)
ma kakav ti i RL :lol:
bolje napravi listu sta si sve kupio i isprobao i daj vamo :D
Mela23

#680 Re: ekupon.ba

Post by Mela23 »

link wrote:ccc, jos ce neko da pomisli i da se znamo. Kupio i probao skoro sve, razocaran samo sa skidanjem kamenca i lafo poliranjem
Sto razocaran ??????

Ja idem sutra pa me prosvijetli :)
nera18

#681 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

link wrote:ccc, jos ce neko da pomisli i da se znamo. Kupio i probao skoro sve, razocaran samo sa skidanjem kamenca i lafo poliranjem
mah, na isto se svede :roll: :lol:
a zasto nezadovoljan, ja sam odusevljena... ne mogu ocekivati biserno bijele zube ako ih vec i nemam
popravila dva zubica nakon toga, onako bas mi je ugodno bilo kod njih :)
lady____

#682 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

ja sam imala neke kupone koji nisu bili na moje ime..isprintala kupon, uzela licnu od te osobe i nije bilo problema :)
Ciprol

#683 Re: ekupon.ba

Post by Ciprol »

oh, opet vapiano :mrgreen:
marketleader

#684 Re: ekupon.ba

Post by marketleader »

Ciprol wrote:oh, opet vapiano :mrgreen:
Dobra je hrana u vapianu, ma sve je dobro. Ooo reće mi ona na kasi, eh ti od kupona do kupona hahha :D :D . Eh sad se mogu 5 komada kupiti, a vrijede 3mjeseca, cool.
Kakva je hrana u The club?? Moze li se covjek pristojno ovako nahapati za 30KM tamo?
lady____

#685 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

karanana wrote:
lady____ wrote:meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom :)

sto se tice ove nove ponude i ja sam istog misljenja..bolje bi bilo da su malo i skuplje dali, ali da su ponudili i nocenje..ovako je bas bezze
haj kad si navalila, oticu ja s tobom na tu pizzu.
a sto se tice nocenja, ja imam kupon za vlasic. ti castic picom a ja vlasicem i to je to.
dje cu odbit vikend na Vlasicu.. :) pricekat cemo samo malo da se vrijeme proljepsa.. :wink:
karanana

#686 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

dogovoreno.

evo uzeh vapiano. propustio sam prosli put.
za ovu ponudu danas dali limit 20 komada, vidjet cemo hoce li ga povecati.

jeli iko u kineskom narucio za ponijeti preko kupona? moze li se to?
Alhemicarkaa

#687 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

Prošli put mi je bilo tako krivo što sam propustila, tako da sam ovu jedva dočekala :-D
Ma.Le.Na

#688 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

naslutiste vi vapiano 8-) :D

kad nas vec citaju :D
ja bih ponovo ponudu za Office food :D
Alhemicarkaa

#689 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

ih, ja bih opet pasta zen i kuću čokolade, kad smo kod želja :D I da vappiano bude bar 4 puta godišnje :D
Gospoda Ministarka

#690 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

Ma.Le.Na wrote:naslutiste vi vapiano 8-) :D

kad nas vec citaju :D
ja bih ponovo ponudu za Office food :D
Moze, kupila bih svakako mada im hrana zaista nije cemu.

Vapiano :thumbup:
ocaj

#691 Re: ekupon.ba

Post by ocaj »

Pitanje za ove koji su koristili kupon u Vapianu kod prve ponude: jel se hrana bira po zelji u vrijednosti 30KM ili ti oni odrede sta mozes uzeti? :)
rimac

#692 Re: ekupon.ba

Post by rimac »

ocaj wrote:Pitanje za ove koji su koristili kupon u Vapianu kod prve ponude: jel se hrana bira po zelji u vrijednosti 30KM ili ti oni odrede sta mozes uzeti? :)
Sam izabereš šta hoćeš. I kad ideš za vrijeme ručka, 11-15 sati, imaš posebnu ponudu 7 Km obrok. Tako da dvije osobe mogu pojesti pizza + paradajz supa ili tjestenina + salata, uključujući minieralnu vodu, dvije čaše vina, dva kolača, dvije kafe (illy) za 30 KM, tj. na popustu 15 KM... Odlična ponuda...
Crvena.Papricica

#693 Re: ekupon.ba

Post by Crvena.Papricica »

lady____ wrote:
ja sam imala neke kupone koji nisu bili na moje ime..isprintala kupon, uzela licnu od te osobe i nije bilo problema :)
Odlično. Hvala ti za info. :)
Gospoda Ministarka

#694 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

rimac wrote:
ocaj wrote:Pitanje za ove koji su koristili kupon u Vapianu kod prve ponude: jel se hrana bira po zelji u vrijednosti 30KM ili ti oni odrede sta mozes uzeti? :)
Sam izabereš šta hoćeš. I kad ideš za vrijeme ručka, 11-15 sati, imaš posebnu ponudu 7 Km obrok. Tako da dvije osobe mogu pojesti pizza + paradajz supa ili tjestenina + salata, uključujući minieralnu vodu, dvije čaše vina, dva kolača, dvije kafe (illy) za 30 KM, tj. na popustu 15 KM... Odlična ponuda...
Pljackaju nas, sve je to prevara. 8-)
LaCici

#695 Re: ekupon.ba

Post by LaCici »

Kad smo vec kod zelja, ja bih da opet bude neka ponuda za masazu. Treba mi za godisnjicu braka da se relaxiram s muzem. :D
nera18

#696 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

kupih jedan vapiano cisto jer hvalite :D
nera18

#697 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

link wrote:
nera18 wrote:kupih jedan vapiano cisto jer hvalite :D
E jesi se pretrgla :)
:shock: kupi mi ti, zbog tebe sam i ovaj kupila :lol:
jaca-maca

#698 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Dosad sam kupila previse kupona! Postajem ovisnik!!! HEEELPPP :lol: :lol:
nera18

#699 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

link wrote:
nera18 wrote: :shock: kupi mi ti, zbog tebe sam i ovaj kupila :lol:
kuponi kao izraz ljubavi :) ja preferiram cvijece
dajte kupon za cvjecaru kakvu :lol:
jaca-maca

#700 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

link wrote:
jaca-maca wrote:Dosad sam kupila previse kupona! Postajem ovisnik!!! HEEELPPP :lol: :lol:
koliko, slovom i brojem :) ja 34.
hahahaha joj ni blizu tvojoj brojki. Ja sam kupila premalo kupona, pored tebe :D
Post Reply