Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#677 Re: Edin Džeko...
Budimo realni i objektivni , ovo za večeras ok, extra, iako je Aris krampa od ekipe, ali znaš koliko je poena zaradio kod Mancinija i ekipe što ga je zabio nekakvom Notts Count-usplend wrote:8 tekmi 4 (i peti je njegov al et') gola, 3 asistencije. malo li je
Sad treba da ga ovo ponese do neba i da trpa i rukama i nogama
-
zilla_
#679 Re: Edin Džeko...
budimo realni i objektivni večeras je najbolji bio... kako je samo onaj prvi go hladnokrvno zabionorth wrote:Budimo realni i objektivni , ovo za večeras ok, extra, iako je Aris krampa od ekipe, ali znaš koliko je poena zaradio kod Mancinija i ekipe što ga je zabio nekakvom Notts Count-usplend wrote:8 tekmi 4 (i peti je njegov al et') gola, 3 asistencije. malo li je, ok stoji ova statistika....ali mora da se nastavi i to protiv dosta jačih ekipa od Arisa, a da ne govorim o trećeligašu, a ja vjerujem da on to itekako može
sve u svemu napokon vidim da edin na terenu izgleda dosta jače i moćnije i da mi nekako djeluje sa više samopouzdanja....
ne sviđa mi se što se ponekad vraća prema odbrani i kad krene kontra ne stigne istrčat a svi znamo koliko golova je u wf zabijao iz takvih kontri...
- BarbaDue
#680 Re: Edin Džeko...
aris krampa ekipa? trebao si pitati mancinija prije pocetka utakmice jel bio opusten posto igra protiv takve ekipenorth wrote:Budimo realni i objektivni , ovo za večeras ok, extra, iako je Aris krampa od ekipe, ali znaš koliko je poena zaradio kod Mancinija i ekipe što ga je zabio nekakvom Notts Count-usplend wrote:8 tekmi 4 (i peti je njegov al et') gola, 3 asistencije. malo li je, ok stoji ova statistika....ali mora da se nastavi i to protiv dosta jačih ekipa od Arisa, a da ne govorim o trećeligašu, a ja vjerujem da on to itekako može
- Impavidus
#681 Re: Edin Džeko...
Sto bi vugdalic rekao: "Dzekson je zabio 2 veceras (mislim u mrezicu), sad ga ceka utakmica sa fulhamom, a onda FA (za ove koji nisu gledali ne obn-u mozda necete shvatit, jer svi citamo kao "ef-ej" kup, levat 10 puta rekao fa kup, pa nije sampon)
Za Dzeku cu samo reći BRAVO MAJSTORE!
Blueeeeee hat ooooouuuuu graannnmaaaaaa...
Za Dzeku cu samo reći BRAVO MAJSTORE!
Blueeeeee hat ooooouuuuu graannnmaaaaaa...
- Riddle
#682 Re: Edin Džeko...
Zabio je u malu mrezicu. 
- ciacco
#683 Re: Edin Džeko...
Generalni sponzor FA kupa

- Bosanski_kralj
#684 Re: Edin Džeko...
Bravo Edine!
Valjalo bi da sad u nedjelju zabije u PL, to bi već pokazalo konsantnost dobre forme, mada ni ovako nije loše.
Valjalo bi da sad u nedjelju zabije u PL, to bi već pokazalo konsantnost dobre forme, mada ni ovako nije loše.
- ultima_palabra
#685 Re: Edin Džeko...
Form is temporary, class is permanent
Mada ni ovo neće zaustaviti kritičare i paničare, jednostavno takav smo narod...
Mada ni ovo neće zaustaviti kritičare i paničare, jednostavno takav smo narod...
- fosil
#687 Re: Edin Džeko...
Zeko, zeko zeko el gol para zeko... zeko, zeko zeko el gol (nisam skonto) zeko
-
seHmuz
#688 Re: Edin Džeko...
bravo bosanac bravo vedade morao je vedo da zabije i bajernu bravo vedade...pardon bravo dzeko, bravo zlatane ma bravo dijamanti hahha ja malo puko..
-
Static-X
#689 Re: Edin Džeko...
Dzekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- shalla
#690 Re: Edin Džeko...
Majke mi kad mi suza nije krenula večeras poslije oba gola
Drago mi kao da sam ih ja zabio tita mi... I najveći dobitak večerašnje tekme je to što su mu saigrači konačno počeli vjerovati i počeli su njega tražiti loptama (onaj Silvin pas kad je izašao 1 na 1 je bio perverzija)...
Bravo majstore, idemo sad i Fulhamu utrpati
Drago mi kao da sam ih ja zabio tita mi... I najveći dobitak večerašnje tekme je to što su mu saigrači konačno počeli vjerovati i počeli su njega tražiti loptama (onaj Silvin pas kad je izašao 1 na 1 je bio perverzija)...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#691 Re: Edin Džeko...
Al' ovog' zeko zeko zekooo..fosil wrote:
Zeko, zeko zeko el gol para zeko... zeko, zeko zeko el gol (nisam skonto) zeko![]()
![]()
![]()
- cyprus
#692 Re: Edin Džeko...
Svaka čast Džeko, posebno za drugi gol

-
LSD
#693 Re: Edin Džeko...
Zeko, zeko, zekooo
Dzeko nemoj se zayebavati više, hocemo ovako i protiv rumuna - dvicu moraš dati.
-
shillen
#694 Re: Edin Džeko...
ja sam UVJEREN da ce ga zabiti Fulhamushalla wrote:Majke mi kad mi suza nije krenula večeras poslije oba gola![]()
- Comrad
#695 Re: Edin Džeko...
Bravo Dzeko. Ne znam zasto, ali odavno se nisam radovao golovima kao Edinovim veceras.
Kad dade onaj prvi gol, ono njegovo slavlje je stvarno bilo nekako iskreno, vidi se da je i njemu napokon malo laknulo.
Nek je napokon otcepilo, ovo je Edin Dzeko kakvog smo navikli gledat.
Kad dade onaj prvi gol, ono njegovo slavlje je stvarno bilo nekako iskreno, vidi se da je i njemu napokon malo laknulo.
Nek je napokon otcepilo, ovo je Edin Dzeko kakvog smo navikli gledat.
- Baltazar_khan
#696 Re: Edin Džeko...
splend wrote:upravo uplaceno da ce dzeko dati 2 ili vise golova, koeficijent 3.75, poklon kladionica
- drmadzija
#697 Re: Edin Džeko...
Evo jos jedan video. Pokoja fina rijec o Dzeki od britanskih komentatora:
http://www.totalfootballmadness.com/201 ... ighlights/
http://www.totalfootballmadness.com/201 ... ighlights/
- shibonja
#698 Re: Edin Džeko...
Nisam imao tu srecu da gledam utakmicu ,ali kad jutros otvorih SA-X imam sta i vidjeti ,hvala ti dijamantu nas sto mi dan ovako lijepo krenu !

-
Dialer
#699 Re: Edin Džeko...
Aris jest srednja ekipa, al ono Dzeko sto je sinoc odigro je maestralno, ko Del Piero nekad. Dzeko kojeg svi znamo, pravi Dzeko, ubica!

- headbanger
#700 Re: Edin Džeko...
pa fakat vise ovih pes strucnjaka mi pun k...c
sad lafo aris srednja ekipa, ma dajte molim vas
niko vam nece nista ako priznate da vam sada valja jesti ono sto ste posrali
nego koji mu je vise K sa driblanjem golmana, jel to fol tipa shaaaaa je ja sam predriblo golmana sad vam mogu svima cvoke paliti
ali je majstor svaka mu cast
i cestitke forumasu koji se kladio na dva ili vise golova
da si bogdo 1000 dolara stavio
sad lafo aris srednja ekipa, ma dajte molim vas
niko vam nece nista ako priznate da vam sada valja jesti ono sto ste posrali
nego koji mu je vise K sa driblanjem golmana, jel to fol tipa shaaaaa je ja sam predriblo golmana sad vam mogu svima cvoke paliti
ali je majstor svaka mu cast
i cestitke forumasu koji se kladio na dva ili vise golova
da si bogdo 1000 dolara stavio