de me onda izliječi živ bio.citroen wrote: ja ipak mislim da iz tebe izbija ljubomorako lava iz vulkana zato sto ne izgledash ko lana,tako mi grah kaze kojeg sam upravo razbaco
![]()
Ljubomora se moze lijeciti
jel preko graha?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
de me onda izliječi živ bio.citroen wrote: ja ipak mislim da iz tebe izbija ljubomorako lava iz vulkana zato sto ne izgledash ko lana,tako mi grah kaze kojeg sam upravo razbaco
![]()
nista ne fali....ima je svuda na sve strane (glave mislim)madner wrote:Sta fali sto su usta malo veca i glava. Pa hebem mu misa, niko nije savrsen (cak ni ja)
šta je ovdje bruto a šta netodrekalica28 wrote: Ali šta ja mogu kad ja kao žensko gledam cijeli paket, a muški gledaju samo pakovanje.
Hosh frisak ili ces jucerasnjidrekalica28 wrote:de me onda izliječi živ bio.citroen wrote: ja ipak mislim da iz tebe izbija ljubomorako lava iz vulkana zato sto ne izgledash ko lana,tako mi grah kaze kojeg sam upravo razbaco
![]()
jel preko graha?
Grah je ko i sarma...što duže stoji to je bolji.citroen wrote:Hosh frisak ili ces jucerasnjidrekalica28 wrote:de me onda izliječi živ bio.citroen wrote: ja ipak mislim da iz tebe izbija ljubomorako lava iz vulkana zato sto ne izgledash ko lana,tako mi grah kaze kojeg sam upravo razbaco
![]()
jel preko graha?![]()
![]()
![]()
Izaberi šta ti je draže.komi wrote:šta je ovdje bruto a šta netodrekalica28 wrote: Ali šta ja mogu kad ja kao žensko gledam cijeli paket, a muški gledaju samo pakovanje.
Kako ste vi zemske grozne. Pa i meni je ogromna glaFa pa me niko ne pljuje zbog togaWutkica wrote:nista ne fali....ima je svuda na sve strane (glave mislim)madner wrote:Sta fali sto su usta malo veca i glava. Pa hebem mu misa, niko nije savrsen (cak ni ja)![]()
E madnere,da su zene vako iskrene kao pojedini muskarci ovaj svijet bi bio mnogo bolji za zivjetimadner wrote:Kako ste vi zemske grozne. Pa i meni je ogromna glaFa pa me niko ne pljuje zbog togaWutkica wrote:nista ne fali....ima je svuda na sve strane (glave mislim)madner wrote:Sta fali sto su usta malo veca i glava. Pa hebem mu misa, niko nije savrsen (cak ni ja)![]()
Ima nas kol'ko hoćeš samo vi ne gledate kako treba.citroen wrote: E madnere,da su zene vako iskrene kao pojedini muskarci ovaj svijet bi bio mnogo bolji za zivjeti![]()
Jah,kako da nedrekalica28 wrote:Ima nas kol'ko hoćeš samo vi ne gledate kako treba.citroen wrote: E madnere,da su zene vako iskrene kao pojedini muskarci ovaj svijet bi bio mnogo bolji za zivjeti![]()
![]()
Ma joooook......samo manje Lanu gledajte.citroen wrote:Jah,kako da nedrekalica28 wrote:Ima nas kol'ko hoćeš samo vi ne gledate kako treba.citroen wrote: E madnere,da su zene vako iskrene kao pojedini muskarci ovaj svijet bi bio mnogo bolji za zivjeti![]()
![]()
Valjda nam dioptrija zrela za servis
![]()
![]()
Ma joooook......samo manje Lanu gledajte.drekalica28 wrote:Jah,kako da nedrekalica28 wrote:Ima nas kol'ko hoćeš samo vi ne gledate kako treba.citroen wrote: E madnere,da su zene vako iskrene kao pojedini muskarci ovaj svijet bi bio mnogo bolji za zivjeti![]()
![]()
Valjda nam dioptrija zrela za servis
![]()
![]()
Pa tu je onda problem.citroen wrote: Lana je jedina svijetla tacka na ekranu![]()
![]()
ja bome necu,nemam snage za todrekalica28 wrote:Pa tu je onda problem.citroen wrote: Lana je jedina svijetla tacka na ekranu![]()
![]()
Ti sSamo odvrati pogleda sa ekrana.
E onda se namaš prava žaliti.citroen wrote:ja bome necu,nemam snage za todrekalica28 wrote:Pa tu je onda problem.citroen wrote: Lana je jedina svijetla tacka na ekranu![]()
![]()
Ti sSamo odvrati pogleda sa ekrana.![]()
madner wrote:Mislim da bi bilo fer da nam postavite vase slike, da uvidimo nase graske
Sto mi klonova, ko nam dosozonna wrote:madner wrote:Mislim da bi bilo fer da nam postavite vase slike, da uvidimo nase graske![]()
graske????
ko?madner wrote:Sto mi klonova, ko nam dosozonna wrote:madner wrote:Mislim da bi bilo fer da nam postavite vase slike, da uvidimo nase graske![]()
graske????
madner wrote:Mislim da bi bilo fer da nam postavite vase slike, da uvidimo nase greske