BRAK

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Moje bracno ne/iskustvo

U braku sam i sretan/sretna sam
60
27%
Bio/bila sam u braku i razocaran/a sam
6
3%
U braku sam i nisam sretan/sretna
13
6%
Razveden/a sam, zelim novi brak
10
4%
Planiram brak - nadam se najboljem
89
39%
Ne planiram brak
48
21%

Total votes: 226

kolega

#676 Re: BRAK

Post by kolega »

ma žene su ipak samo žene :roll: :D
♥ Julianna ♥

#677 Re: BRAK

Post by ♥ Julianna ♥ »

Eheee evo kolege :-D
kolega

#678 Re: BRAK

Post by kolega »

hvala, zadovoljstvo je bilateralno :D
fidoremilienko

#679 Re: BRAK - DA ILI NE?

Post by fidoremilienko »

sanabe wrote:Ispade zene krive za sve? :roll:
:D :thumbup:
Tako je, žene, žene....isto su ko vegeta! :D
Meni se djasvi ova Shefova ideja, zena kuci, odgaja djecu, muz radi...shta fali? :D
Ne fali ništa, samo haj mi nađi jednu ženu koja će na to da pristane, a da kasnije ne počne da zahebava.... :D
hondojasmin

#680 Re: BRAK

Post by hondojasmin »

:dance:
Last edited by hondojasmin on 25/02/2011 14:41, edited 1 time in total.
Irish

#681 Re: BRAK

Post by Irish »

hondojasmin wrote:Imas Brak imas i problem, imas i nekog da ti kuha u za suprotnog partnera da ti radi fizicke poslove.
Nemas brak nemas problem, nemas nekog da ti kuha niti suprotno da ti obavlja teske fizicke poslove!
Brak tije finansijski i fizicki lakse, al psihicki samubistvo. :-)
:roll: :roll: :roll:
zbog ovakvih bih ja glavu ko noj zabila, plakala, ma ridala..nokte zubima pocupala :-)

nadam se da nisi ozenjen..jer ako jesi..zao mi je tvoje zene :sad:
hondojasmin

#682 Re: BRAK

Post by hondojasmin »

:dance:
Last edited by hondojasmin on 25/02/2011 14:42, edited 1 time in total.
because_of_you

#683 Re: BRAK

Post by because_of_you »

hondojasmin wrote: Ako se smatraš nojem bujrum samo si je zabi! A što se mene tiče možeš i te nokte da grizeš.
Očigledno si još nezrela il si tip osobe kao one što nose feredžu što dopuste da je muž gazi kako hoće s obzirom na tvoje forume u kojima si predpostavljam da jesi. Ako ti voliš da te gaze izvoli. Ljubav u braku prođze nakon mjesec dana i onda ti ostaju samo problemi, a ako ne nađeš razumnu osobu da možeš to da prebrodiš to se zove "HELL" al onaj pravi!
Činjenica da je u braku lakše ostvariti neke stvari tipa podjele poslova i finansija, al opet i toje kod normalnih ljudi. na žalost finih i normalnih djevojaka za ženidbu nema i tako da ti se svodi na "HELL" Što će meni žena koja konzervu ne zna otvoriti! Treba da ja radim za nju sve da je izdrzava finansijski i d ajoj kuham i sve. Toje teret nije zajednic ai olakšavanje u zajednici! Očigledno je da si više na sa-x gubiš vrijeme umjesto nešto pametno da pročitaš.

Ovi današnji padobranci čak nosili i feredže pa znaju kako je tim ženama :zzzz: :lol: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#684 Re: BRAK

Post by ladyblue18 »

Hondo Jasmine, pretpostavit cu da si novi na forumu pa neces dobiti sada ban zbog takvog ophodjenja prema forumasici, ali ovo nek ti bude opomena. :oops:
swirl

#685 Re: BRAK

Post by swirl »

sanabe wrote:a ja mislila ja ogorcena :mrgreen:
vidi ovog zalosna ti Njemacka :-) :mrgreen:
:D :D
madner

#686 Re: BRAK

Post by madner »

Hondo ozeni vjernicu, lakse se razvest :D
HAVANA

#687 Re: BRAK

Post by HAVANA »

Hondo, mojne se zenit,niposto.
Irish

#688 Re: BRAK

Post by Irish »

hondojasmin wrote:
Irish wrote:
hondojasmin wrote:Imaš Brak imaš i problem, imaš i nekog da ti kuha u za suprotnog partnera da ti radi fizičke poslove.
Nemaš brak nemaš problem, nemaš nekog da ti kuha niti suprotno da ti obavlja teške fizičke poslove!
Brak ti je finansijski i fizički lakše, al psihički samubistvo. :-)
:roll: :roll: :roll:
zbog ovakvih bih ja glavu ko noj zabila, plakala, ma ridala..nokte zubima pocupala :-)

nadam se da nisi ozenjen..jer ako jesi..zao mi je tvoje zene :sad:
Ako se smatraš nojem bujrum samo si je zabi! A što se mene tiče možeš i te nokte da grizeš.
Očigledno si još nezrela il si tip osobe kao one što nose feredžu što dopuste da je muž gazi kako hoće s obzirom na tvoje forume u kojima si predpostavljam da jesi. Ako ti voliš da te gaze izvoli. Ljubav u braku prođze nakon mjesec dana i onda ti ostaju samo problemi, a ako ne nađeš razumnu osobu da možeš to da prebrodiš to se zove "HELL" al onaj pravi!
Činjenica da je u braku lakše ostvariti neke stvari tipa podjele poslova i finansija, al opet i toje kod normalnih ljudi. na žalost finih i normalnih djevojaka za ženidbu nema i tako da ti se svodi na "HELL" Što će meni žena koja konzervu ne zna otvoriti! Treba da ja radim za nju sve da je izdrzava finansijski i d ajoj kuham i sve. Toje teret nije zajednic ai olakšavanje u zajednici! Očigledno je da si više na sa-x gubiš vrijeme umjesto nešto pametno da pročitaš.
Ne znam imam li oupste snage komentarisati ovo....posto mi je jasno sa kakvim profilom imam posla :roll:
Ali evo odgovorit cu, radi ostalih normalnih ljudi koji vjeruju u ljubav i u ono do-kraja-zivota (koliko god tebi ovo bilo smijesno :cry: )...Vidi cuda, ne nosim feredzu a ni maramu :shock: a opet svog supruga volim beskrajno i nakon x godina braka :shock: Mozes si misliti.....cak vise nego one prve godine, pa kako godine odmicu sve jace i jace...a nama sve ljespse zajedno ;-)
A kako i ne bih, kad taj isti muz, nakon tih istih x godina braka, dodje barem jednom sedmicno sa nekom meni dragom sitnicom, veeelikim osmjehom (nakon sto je imao pravi pain in-the-ass dan na poslu)..a pocesto i sa gotovim ruckom koji ja iz nekog razloga nisam stigla spremiti ;-) Je li moguce da ga jos uvijek s posla ocekujem kao i prve sedmice..kada ga nema 2 dana, ne mogu da spavam od zelje da se vrati....Je li moguce da jos uvijek nedjeljom ljencarimo po cijeli dan i narucujemo hranu jer mi ne da praviti rucak, kako bi taj (jedini mu neradni) proveli skupa :shock: Ma, mogla bih ti navesti jos milioooon primjera ali nema potrebe, vjerovatno komuniciram s djecakom, srednjoskolcem, s druge strane, koji nikada nije upoznao ljubav pa lupeta uzimajuci primjere iz svoje okoline :sad: Ucini si uslugu i ne zeni se molim te nikada ako ce ti zena sluziti samo zarad laksih finansija i smotanog bureka :run:
swirl

#689 Re: BRAK

Post by swirl »

Ima li taj tvoj muz single brata da bi se zenio? :D :D
because_of_you

#690 Re: BRAK

Post by because_of_you »

swirl wrote:Ima li taj tvoj muz single brata da bi se zenio? :D :D

:lol: :lol: :lol: Ili kakve druge rodbine sa istim genima :D :D :D :D
burek_in_space

#691 Re: BRAK

Post by burek_in_space »

On je garant izrod u familiji. :oops: :P
because_of_you

#692 Re: BRAK

Post by because_of_you »

burek_in_space wrote:On je garant izrod u familiji. :oops: :P

:lol: :lol: :lol:

Nemoj kvariti iluzije forumašica :evil: :D
Irish

#693 Re: BRAK

Post by Irish »

neema :sad:
ali ja vjerujem da takvih ima..samo to je uzajamno ;-) ako dajes i vrati se..a nisu to nikakva teska odricanja kad nekoga volis :)
Meni je on prvo drug, jaran, pa onda suprug...i sve ostalo :)

za sve zainteresovane:

nema brace, rodjaci svi ozenjeni (i svi takvi sa svojim suprugama) :thumbup: ali to je u krvi valjda a dobar se dio nosi i iz kuce valjda..i njegov je otac takav bio prema njegovoj majci ;-)
madner

#694 Re: BRAK

Post by madner »

burek_in_space wrote:On je garant izrod u familiji. :oops: :P
Ma radi subotom. I ja bi mogao biti ozenjen kad ne bi morao dva dana za redom gledat istu zenu :D
Irish

#695 Re: BRAK

Post by Irish »

ps.
nije on nikakav izrod, samo PRAVI MUSKARAC ;-) 8-)
swirl

#696 Re: BRAK

Post by swirl »

Irish wrote:
neema :sad:
ali ja vjerujem da takvih ima..samo to je uzajamno ;-) ako dajes i vrati se..a nisu to nikakva teska odricanja kad nekoga volis :)
Meni je on prvo drug, jaran, pa onda suprug...i sve ostalo :)

za sve zainteresovane:

nema brace, rodjaci svi ozenjeni (i svi takvi sa svojim suprugama) :thumbup: ali to je u krvi valjda a dobar se dio nosi i iz kuce valjda..i njegov je otac takav bio prema njegovoj majci ;-)
Svaka cast, volim da cujem kada je neko pravo sretan u braku. :thumbup: :thumbup:
swirl

#697 Re: BRAK

Post by swirl »

@sanabe stani u red, ja sam je prva pitala :D :D
burek_in_space

#698 Re: BRAK

Post by burek_in_space »

Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:

1. pravi mushkarac je kada se ozheni razvedenom zhenom sa djetetom - definicija od neki dan

2. pravi mushkarac je onaj koji zheni daje karticu bez pitanja - definicija od prije 15 dana

3. pravi mushkarac je onaj koji ne postavlja pitanja gdje je bila, shta je radila ako njoj to ne odgovara - definicija od prije mjesec dana

I kako sad da ja znam kakav sam mushkarac kada mi ne pada na pamet nekome dati karticu da bi ishao ko zna gdje i radio ko zna shta?! :-?
madner

#699 Re: BRAK

Post by madner »

burek_in_space wrote:Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:

1. pravi mushkarac je kada se ozheni razvedenom zhenom sa djetetom - definicija od neki dan

2. pravi mushkarac je onaj koji zheni daje karticu bez pitanja - definicija od prije 15 dana

3. pravi mushkarac je onaj koji ne postavlja pitanja gdje je bila, shta je radila ako njoj to ne odgovara - definicija od prije mjesec dana

I kako sad da ja znam kakav sam mushkarac kada mi ne pada na pamet nekome dati karticu da bi ishao ko zna gdje i radio ko zna shta?! :-?
Onaj sa malom cunom. Definicija od juce :D
swirl

#700 Re: BRAK

Post by swirl »

burek_in_space wrote:Chekaj da vidim jesam li dobro pohvatao konce:

:? :? Ako je ovo gore pobrojano definicija pravog muskarca, pristajem biti sama do kraja zivota.
Post Reply