Ako se zalazem za ravnopravnost svih u BiH, onda su to i Hrvati. Valjda su i Hrvati 'svi'. A kada imam za sagovornika nekoga koga interesuju samo Hrvati, onda se dodje do komentara kakvi su tvoji. Moze se pregovarati o izmjenama ustava, ali se nece moci dogovoriti o ekskluzivnim teritorijama na kojima bi Bosnjaci bili 'donji' - opste ludilo.1pajdo wrote: Prvo nisi upravu za podebljano, BiH me itekako interesira, mogu kako papagaj ponavljati da je to i moja zemlja.
A koliko sam shvatio tebe ne interesira jednakopravnost sviju na cijeloj teriroriji nego ne želiš da se dogodi da pripadnici tvoga naroda ne žive na manjoj teriroriji kao što si i sam naveo (pa još mi negiraš hrvatstvo u prošlim postovima i namećeš bosanstvo, pa gdje je tu ravnopravnost, apsurdno). Takav je i program SDP-a...
U BiH su tri različita kontitutivna naroda (možeš i Bosance ubaciti ako ti milo) i oni svi moraju naći kompromis i da uvažavaju jedni druge i zajedno žive i funkcioniraju, a svaki narod će morati raditi ustupke jer drugačije i nema suživota, onda se samo ista priča ponavlja jer smo svi u istim govnima...
A Srbi u Hrvatskoj i jesu manjina, nisu ni bili konstitutivni, tako da njih ne možeš uspoređivati sa Hrvatima u BiH...
Aj ča...
Izgleda da ti selektivno volis 'istoriju i kulturu' 'primarne' ti domovine. Do 1990 Srbi su bili konstitutivni a, onda su postali manjina...