samo ,nazalost ove ce bit zadnja sezona
Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
-
lik5
#676 Re: Breaking Bad
zivio breaking bad

-
DON_eARL
#677 Re: Breaking Bad
To je poznato još od novembra 2011.lik5 wrote:zivio breaking bad![]()
![]()
![]()
![]()
samo ,nazalost ove ce bit zadnja sezona![]()
![]()
![]()
![]()
S05E09 - Blood Money
(Airs in 3 hours and 28 minutes)
Čekati do 4 ujutro ili ne, pitanje je sad.
-
Cybernetic
-
lajkujMe
#679 Re: Breaking Bad
Live streamCybernetic wrote:Pa u cemu je poenta cekati ako nemas AMC? Izuzev ako zivis u Americi....DON_eARL wrote:To je poznato još od novembra 2011.lik5 wrote:zivio breaking bad![]()
![]()
![]()
![]()
samo ,nazalost ove ce bit zadnja sezona![]()
![]()
![]()
![]()
S05E09 - Blood Money
(Airs in 3 hours and 28 minutes)
Čekati do 4 ujutro ili ne, pitanje je sad.
-
Cybernetic
- So What!
#682 Re: Breaking Bad
Evo ovdje bi trebalo za sat da krene valjda, trenutno repriziraju posljednju emitovanu epizodu BB-a epizodu Gliding All Over:
http://www.livestreamlivetv.com/view/78 ... watch.html
http://www.livestreamlivetv.com/view/78 ... watch.html
- So What!
#683 Re: Breaking Bad
BIG SPOLIER ALERT -- BIG SPOLIER ALERT

Puče mi stream na uvodnoj sceni prije najavne špice koja kao i na početku sezone ide godinu unaprijed. A onda se vraćamo nazad gdje Hank izlazi iz WC-a i instanto poziva ženu da idu kući, ona mu u auto priča o sreži Walta i Skyler, a ond doživljava šok i mini srčani i uslijed šoka doživljava mini srčani. Dolazi kući uspoređuje potpise i biva 100% uvjeren šta se dešava. Idući dan Lidija posjećuje Walta u praonici moleći ga da se vrati, Skyler to saznaje i otjera je. Reklame...

Hank dobiva iz DEA-a cijeli dokazni materijal u slučaju Heisenberg, vraća sve od početka i rekonstruiše i dalje ne vjeruje da je Walter ustvari Heisenberg. Kod Jessea je stoner party, a tu su Badger i Skinny Pete koji se svadaju oko Star Treka i zamisljaju neke situacije u Star Treku. Jese vidno nervozan uzima dvije torbe i odlazi k Saulu tražeći da jednu torbu da porodici djecaka kojeg su ubili u pustinji tokom velike pljačke voze, a druga da se da Mikeovoj unuci. Saul nakon njegovog odlaska zove Walta da ga pita šta da radi s novcem. Novi reklamni blok

I proplako je neko opet, samo ću da kažem kolikogod Hank bio pametan, Walt je pametniji. Maske još nisu pale, ali strana znaju na čemu su

Kakav kroše, maske su pale, ali vjerovatno ne način na koji bi iko ovdje od nas pomislio.

Puče mi stream na uvodnoj sceni prije najavne špice koja kao i na početku sezone ide godinu unaprijed. A onda se vraćamo nazad gdje Hank izlazi iz WC-a i instanto poziva ženu da idu kući, ona mu u auto priča o sreži Walta i Skyler, a ond doživljava šok i mini srčani i uslijed šoka doživljava mini srčani. Dolazi kući uspoređuje potpise i biva 100% uvjeren šta se dešava. Idući dan Lidija posjećuje Walta u praonici moleći ga da se vrati, Skyler to saznaje i otjera je. Reklame...

Hank dobiva iz DEA-a cijeli dokazni materijal u slučaju Heisenberg, vraća sve od početka i rekonstruiše i dalje ne vjeruje da je Walter ustvari Heisenberg. Kod Jessea je stoner party, a tu su Badger i Skinny Pete koji se svadaju oko Star Treka i zamisljaju neke situacije u Star Treku. Jese vidno nervozan uzima dvije torbe i odlazi k Saulu tražeći da jednu torbu da porodici djecaka kojeg su ubili u pustinji tokom velike pljačke voze, a druga da se da Mikeovoj unuci. Saul nakon njegovog odlaska zove Walta da ga pita šta da radi s novcem. Novi reklamni blok

I proplako je neko opet, samo ću da kažem kolikogod Hank bio pametan, Walt je pametniji. Maske još nisu pale, ali strana znaju na čemu su

Kakav kroše, maske su pale, ali vjerovatno ne način na koji bi iko ovdje od nas pomislio.
Last edited by So What! on 12/08/2013 04:06, edited 4 times in total.
-
solidsnake
#684 Re: Breaking Bad
dobro buraz ne moras sad plot pisat

gledace ljudi sutra nisu budale ko mi
- So What!
#685 Re: Breaking Bad
Opucala me covjece, godinu dana cekanjasolidsnake wrote:dobro buraz ne moras sad plot pisat![]()
-
solidsnake
#686 Re: Breaking Bad
kakav boss brate dragiSo What! wrote:Opucala me covjece, godinu dana cekanjasolidsnake wrote:dobro buraz ne moras sad plot pisat![]()
- So What!
#687 Re: Breaking Bad
Kakva epizoda, da mi je samo pogledat onu uvodnu scenu, vidio sam ono lutanje po onoj kući kako me to samo zaintrigiralo. Zna se sta je sutra prvo u TOP100 na thepiratebay.org.solidsnake wrote:kakav boss brate dragiSo What! wrote:Opucala me covjece, godinu dana cekanjasolidsnake wrote:dobro buraz ne moras sad plot pisat![]()
- Brkooo
#689 Re: Breaking Bad
auuuu dobra epizoda... isplatilo ce cekanje

- Jack Be Nimble
#690 Re: Breaking Bad
Nadam se da ce ga ubiti.
-
Cybernetic
- Brkooo
#692 Re: Breaking Bad
kakvi su dojmovi??????

- Šveđanin
#693 Re: Breaking Bad
Hop!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Goldenhand
#694 Re: Breaking Bad
Kakva serija 
- So What!
- VenomousV
#696 Re: Breaking Bad
Walterovo trovanje djevojčice
Nakon pokušaja da raznese Gusov automobil, Walter pokušava da okrene Jesseja protiv Gusa. Kćerka Jessejeve nove djevojke se smrtno razbolijeva, a ispostavlja se da ju je Walter otrovao.
kill me now
- Lucazode
#697 Re: Breaking Bad
Pretjerujete.ba
Iako pratim od samog pocetka nikad je nebi mogao 3 puta pregledat kao Sopranose.
- Plavo-bijeli
#698 Re: Breaking Bad
Na osnovu prve scene je jasno:Cybernetic wrote:Tko nije do sada odgledao, neka zazmiri.....
Jedan od izazova koji mi se u ovoj seriji posebno dopada je njezina nepredvidljivost u smislu da iz jedne epizode mozes izvuci masu zakljucaka, pa tako i iz ove epizode. Walt Hanku tokom konfrontacije u garazi kaze da se rak povratio i da mu je ostalo jos 6 mjeseci. Medjutim scena na pocetku otkriva da se to ipak nece dogoditi. Ako me pamcenje dobro sluzi, "kuhanje" je privremeno zaustavilo metastaziranje raka sto opet znaci da ce se vratiti kuhanju. Reakcija njegove (bivse) susjede Carol kojoj ispade papirna vrecica nakon sto ga je ugledala sugestira da su svi mislili da je mrtav. Da li je utekao Hanku ili inscenirao smrt ili, uzimajuci u obzir nepredvidljivost autora, nista od toga, ce odgovoriti nesto malo strpljenja.
Da više ne ide na kemoterapiju, da li zbog toga što se sakriva od sviju, ili što se izliječio.
Na osnovu grafita u njegovoj kući jasno je da su svi saznali ko je on.
Na osnovu reakcije njegove komšinice
- Sheriff
#699 Re: Breaking Bad
Pozz ljudovi,
Ima li negdje da mogu download ili gledati na netu od prve epizode, naaaciii od samog pocetka a da je sa prevodom..
Moze na PP
Tankešn.
Ima li negdje da mogu download ili gledati na netu od prve epizode, naaaciii od samog pocetka a da je sa prevodom..
Moze na PP
Tankešn.
- Brkooo
#700 Re: Breaking Bad
ahahahaha