Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:
provjerila, i na hrvatskom je kopar, samo vi nesto izmisljate
Hoces reci, samo smo mi uvek originalni?
ne, Hrvati su bolji po tom pitanju, sto nema izmisle
ovo je zaista jedna od rijetkih rijeci za koju se odavno pitam sta li je
ja sam nekako mislila da je mirodjija skup nekog bilja, zacina..pa sam onda opet iz nekog teksta zakljucila da je to jedna biljka, ali sto je lijen insan, pa ne proguglah
plain vanilla wrote:
ne, Hrvati su bolji po tom pitanju, sto nema izmisle
ovo je zaista jedna od rijetkih rijeci za koju se odavno pitam sta li je
ja sam nekako mislila da je mirodjija skup nekog bilja, zacina..pa sam onda opet iz nekog teksta zakljucila da je to jedna biljka, ali sto je lijen insan, pa ne proguglah
Eto, a da sam juce umrla ni ja nikada ne bih saznala da mirodjija ima drugo ime
Ako ti jos nesto nije jasno, pitaj samo ti "svoju" koku s
ma meni je vazno da si ti odmah dosla, cim sam postavila pitanje za Srbijanku
Jazz_Junkie wrote:Ja mislim da se "srbijanski" upotrebljava posebno u kontekstu razlikovanja od "srpskog" van Srbije.
Eto moj džezeru, na šta spade ova teška tema, na mjenjanje recepata.
bas, trebale smo se pochupati
bilo bi zabavnije
Ne, taman posla. Iskreno, dajete primjer drugima da se ne mora imati isto mišljenje a da se može razgovarati, kao i da se razgovorom mogu naći rješenja.
radostan dan wrote:
Eto moj džezeru, na šta spade ova teška tema, na mjenjanje recepata.
bas, trebale smo se pochupati
bilo bi zabavnije
Ne, taman posla. Iskreno, dajete primjer drugima da se ne mora imati isto mišljenje a da se može razgovarati, kao i da se razgovorom mogu naći rješenja.
ma zene se dogovore zachas, problem su ovi muskarci
mig wrote:
A, nisam ja mislila nista lose, meni je @radostan_dan Samo sam se ponadala da ce se on, ako je vec dotle doslo, gentlementski zauzeti za mene
dobar je to momak, samo su mu dela (namere) ponekad losa kao romani mome kapora.
ps: a da je dzentlmen, zazeleo bi ti umesto jeza nesto drugo.
Može li nešto manje oštro od ježa.
Momo Kapor je ovdje persona non grata, pa sam morao da upozorim koleginicu, šta ću, draga mi.
Da ne bude OT, je li Kapor Srbin ili Srbijanac?
mig wrote:
Ja sam sa njim imala samo pozitivna iskustva... tako da mu i ovog jeza ne zameram, cak me covek na vreme upozorio na tebe i tvoje lose namere!
radostan dan wrote:Može li nešto manje oštro od ježa.
Momo Kapor je ovdje persona non grata, pa sam morao da upozorim koleginicu, šta ću, draga mi.
Da ne bude OT, je li Kapor Srbin ili Srbijanac?
-u vezi ostrine, sve zavisi od godina. nego, da niste slike razmenili?
-ne samo ovde, momo k. nije pozeljan ni kod veceg dela srpskog akademskog kora...za vani da ti i ne govorim, ni u mkd ga ne citaju.
-pokojni momo kapor je sarajlija, bosanac. ako se nevaram?!