Bakir je trnutno jedan od najumjerenijih i najobjektivnijih političara na bh političkoj scenihecimnadri wrote:Distanciranje od muftije Zukorlića je gest koji je vrijedno pozdraviti.
Naravno gest za svaku pohvalu
Bakir je trnutno jedan od najumjerenijih i najobjektivnijih političara na bh političkoj scenihecimnadri wrote:Distanciranje od muftije Zukorlića je gest koji je vrijedno pozdraviti.
A i to je pitanje!Zna i polaznik Mjedenice otvoriti igru u sahu!SaPnA wrote:Najbolji potez Bakira Izetbegovića
njegov najbolji potez je bio onaj sahovski neki dan
Kompletna SDA je postala umjerena, a to mi nimalo ne odgovara..gate wrote:Bakir je trnutno jedan od najumjerenijih i najobjektivnijih političara na bh političkoj scenihecimnadri wrote:Distanciranje od muftije Zukorlića je gest koji je vrijedno pozdraviti.
To su čuveni asistenti Ratka Mladića i Radovana Karadžića u "konačnom rješenju Srebrenice"!!!big.muzzy wrote:Nebih se složio sa naslovom teme. Najbolji gest Barbarose je bio izvinjenje u Beogradu za 'zločine' koje je počinila Armija BIHPored ovakvog člana Predsjedništva nam drugi neprijatelji nisu potrebni.
PipiDugaDevetka wrote:Zukorlić Muamer = Zmaj od Sandžaka!
Sve moje simpatije i podrška ovom čovjeku.
Naravno, prošlo je doba lidera, harizmatskih ličnosti i vođa,...
Balkan smo mi još uvijek.
Bolje bi bilo da je dalekovidniji nego da je najumjerniji.Najumjereniji samo namiruju vukovima na stetu svog naroda.Takav mu je i babo bio.gate wrote:Bakir je trnutno jedan od najumjerenijih i najobjektivnijih političara na bh političkoj scenihecimnadri wrote:Distanciranje od muftije Zukorlića je gest koji je vrijedno pozdraviti.
Ne da je dobar, nego je genije. Pencilin za šovinističko-fašističke vlasti u bijiSr. Smijenio im je 2 ministra.potres_mozga wrote:Zukorlic vam dobar![]()
Koliko god da ti (vam) se svidja, ja tog lika ne zelim vidjeti u BiH na nekoj funkciji.PipiDugaDevetka wrote:Ne da je dobar, nego je genije. Pencilin za šovinističko-fašističke vlasti u bijiSr. Smijenio im je 2 ministra.potres_mozga wrote:Zukorlic vam dobar![]()
Idemo dalje! Prema kulturnoj i prekograničnoj autonomiji Sandžaka.
Poštujem naredbe moderatorske, pa sam odgovor postavio na temi Autonomija Sandžaka.potres_mozga wrote:
Koliko god da ti (vam) se svidja, ja tog lika ne zelim vidjeti u BiH na nekoj funkciji.
On cak nema podrsku ni IZ BiH
Hebes genija koji parkira svoje BMW-ove "MUFTIJA" na livadu pored mezara u Srebrenici![]()
Cuj Zukorlic, pa na faci mu se vidi da je kabadahija, a lafo muftija![]()
udrch wrote:
Kompletna SDA je postala umjerena, a to mi nimalo ne odgovara..
Mora neko i kod nas biti nacionalista..ako ovako nastave neću imati za koga glasati sljedeće izbore..
Gandalf wrote:Zar je Bakir ikada imao neki dobar potezA tek najbolji
mudro zborišnihoniho wrote:izetbegovic bastini "mudru" politiku minderskog koaliranja sa rusiocima bih, politiku avlije pune nepismenih,zbunjenh bosnjaka kojima on i slicni mogu vladati bez po muke. jos ne vidjeh bakirov dobar potez. sto se zukorlica tice,pored politicara pioput ljajica i ugljana, narod sandzaka je osudjen da im politicki lider bude hoza. ako je u sukobu s izetbegovcem,ja ga podrzavam "na nevidjeno"
Radončić? Pa, onda se nije trebalo boriti protiv Miloševića, jer Slobo je mogao odmah Radončića da instalira.SaPnA wrote:izetbegovic nije nista dobro ucionio , a cak nije ni pokusavao.
vise bih volio da je radoncic izabran, svi su dobili priliku pa zasto i on nebi ?
zagazaga wrote:zadnja opomena......pogledajte upozorenje na prethodnoj stranici!
reis i zukorlić nisu tema!