Koliko bi to sve izaslo na kraju, u KM, naravno?palamuda wrote:danas bio čiko za card sharing u narednih desetak dana telemah odje.... u skokovima.
P.S. Znam za temu o sat tehnologiji, zanima me tvoj slucaj, jer ko ce ono sve procitat.
Moderator: anex
Koliko bi to sve izaslo na kraju, u KM, naravno?palamuda wrote:danas bio čiko za card sharing u narednih desetak dana telemah odje.... u skokovima.
Imam dream box tako da to nisam pitao koliko je taj element sistema.semirsar wrote:Koliko bi to sve izaslo na kraju, u KM, naravno?palamuda wrote:danas bio čiko za card sharing u narednih desetak dana telemah odje.... u skokovima.
P.S. Znam za temu o sat tehnologiji, zanima me tvoj slucaj, jer ko ce ono sve procitat.
Na branim nikoga, ali nije samo u Sa ukinuto.palamuda wrote:Ova najnovija farsa sa Novom TV i master šefom je prelila čašu, danas bio čiko za card sharing u narednih desetak dana telemah odje.... u skokovima. Na vrh mi je glave da plaćam nešto što nemam i to ne malo, otiđite na Stup, Kiseljak,da ne kažem zapadnu Hercegovinu pa vidite kako se bajno primjenjuju ovi nadri zakoni o autorskim pravima, to je namjenjeno samo naivnim stanovnicima djela Kantona Sarajevo kao jedan od oblika ispiranja mozga i brutalnog poigravanja sa našim umovima i novčanicima naravno.
D3 prosireni paket 350 KM na godinu me dodje?!! JBG, et' malo se doda i rahat, ne moram DB natakarit, mere i neki drugi risiver, ha ja... dobro zbori ja.neronpalamuda wrote:Imam dream box tako da to nisam pitao koliko je taj element sistema.semirsar wrote:Koliko bi to sve izaslo na kraju, u KM, naravno?palamuda wrote:danas bio čiko za card sharing u narednih desetak dana telemah odje.... u skokovima.
150 km godina sa svim pratećim džidžama, tri servera, 10.000 kanala.
jel to jedino telechef ugasi mastermach?inSighT wrote:Eh, da smo mi pametni, kao sto nismo, zatrazili bi totalno ukidanje ovih kanala iz hr kada su ionako 50% vremena zatamnjeni i na mjesto istih ubace BILO KOJE druge kanale, makar bili domaci (iz drugih kantona) ili neke "đigare"! Bolje i da šaban pjeva nego da je slika zatamnjena uz onu bezobraznu i glupu poruku!
Evo kladimo se u sta ho'š da se u (Ki)seljaku par km od Sarajeva (HRT 1,2,NovaTV,RTL-hr itd...) sve uredno gleda bez ikakvih iskljucenja ili zatamnjenja...odgovorno tvrdim da se nikad nije zatamnjiv'o bilo koji od navedenih kanalaladyblue18 wrote:Na branim nikoga, ali nije samo u Sa ukinuto
I jel' na tom dreamboxu od 150 KM i CS-om mozes gledati Novu TV?palamuda wrote: Imam dream box tako da to nisam pitao koliko je taj element sistema.
Moze NovaTV i RTL-hr preko DigiTV-aIcedFlame wrote:I jel' na tom dreamboxu od 150 KM i CS-om mozes gledati Novu TV?palamuda wrote: Imam dream box tako da to nisam pitao koliko je taj element sistema.
Procital ti drugi dio mog posta?Tiger 033 wrote:Evo kladimo se u sta ho'š da se u (Ki)seljaku par km od Sarajeva (HRT 1,2,NovaTV,RTL-hr itd...) sve uredno gleda bez ikakvih iskljucenja ili zatamnjenja...odgovorno tvrdim da se nikad nije zatamnjiv'o bilo koji od navedenih kanalaladyblue18 wrote:Na branim nikoga, ali nije samo u Sa ukinuto
mozda bi bilo dobro da provjerite prije nego sto nesto napisete.ladyblue18 wrote:Procital ti drugi dio mog posta?Tiger 033 wrote:Evo kladimo se u sta ho'š da se u (Ki)seljaku par km od Sarajeva (HRT 1,2,NovaTV,RTL-hr itd...) sve uredno gleda bez ikakvih iskljucenja ili zatamnjenja...odgovorno tvrdim da se nikad nije zatamnjiv'o bilo koji od navedenih kanalaladyblue18 wrote:Na branim nikoga, ali nije samo u Sa ukinuto![]()
Prvi se odnosio na to da je ukinuto i u Tz i u Mo i u Ze itd...a drugi da se normalno emituje u Kiseljaku, Novom Travniku itd...a zabrana se lafo odnosi na cijelu BiH.
A mozda bi tebi bilo bolje da provjeris ili za pocetak da procitas temu o masterchefu ili komentare na fb-u gdje su ljudi iz dosta gradova BiH kukali.luccko wrote:
mozda bi bilo dobro da provjerite prije nego sto nesto napisete.
ovako ispadate muzgljator umjesto moderator!
Masterchef je bio ukinut samo kod nas na telemmm, dok su u ostatku Bosne nam lijepe svi mogli da gledaju, ukljucujuci i ASK Ilidza
Tiger 033 wrote:Jbte ovaj Telemach k'o da radi ilegalnopogledajte silu programa koji ce biti zamraceni za vikend
![]()
![]()
http://teve.ba/article/2187/telemach-za ... -za-vikend
Kablovska televizija Telemach obavještava svoje korisnike da je prinuđena zatamniti Sport Klub Prime i HRT 2 kanale u slijedećim terminima tokom vikenda:
Sport Klub Prime, za vrijeme emitovanja prijenosa Velike nagrade Kanade u Formuli 1 u subotu, 11.06.2011. od: 00:15, 01:45, 8:30, 17:30 i 19 sati, te u nedjelju, 12.06.2011. od: 01:30, 03:00, 17:30 i 19:00. Ovaj kanal će biti zatamnjen i u ponedjeljak, 13.06.2011. u terminima od 00:00 i 01:15
HRT 2, za vrijeme emitovanja Kvalifikacija za rukometno SP (Ž) između Srbije i Hrvatske, u subotu 11.06.2011. od 17:54 te u nedjelju 12.06.2011. u terminu od 17:55 kada je na rasporedu kvalifikacijska utakmica za rukometno EP 2012. (M) između Hrvatske i Litve.
HRT 2 će također biti zatamnjen u nedjelju od 17:15 te od 19:30 tokom emitovanja sportske emisije Olimp.
Jos kad se ovome doda i NovaTV sav sportski sadrzaj "MasterChef" serija "Pod sretnom zvijezdom"...najbolje bi bilo da sve zamrace i dignu pretplatu na 30KM![]()
elSaik wrote:Tiger 033 wrote:Jbte ovaj Telemach k'o da radi ilegalnopogledajte silu programa koji ce biti zamraceni za vikend
![]()
![]()
http://teve.ba/article/2187/telemach-za ... -za-vikend
Kablovska televizija Telemach obavještava svoje korisnike da je prinuđena zatamniti Sport Klub Prime i HRT 2 kanale u slijedećim terminima tokom vikenda:
Sport Klub Prime, za vrijeme emitovanja prijenosa Velike nagrade Kanade u Formuli 1 u subotu, 11.06.2011. od: 00:15, 01:45, 8:30, 17:30 i 19 sati, te u nedjelju, 12.06.2011. od: 01:30, 03:00, 17:30 i 19:00. Ovaj kanal će biti zatamnjen i u ponedjeljak, 13.06.2011. u terminima od 00:00 i 01:15
HRT 2, za vrijeme emitovanja Kvalifikacija za rukometno SP (Ž) između Srbije i Hrvatske, u subotu 11.06.2011. od 17:54 te u nedjelju 12.06.2011. u terminu od 17:55 kada je na rasporedu kvalifikacijska utakmica za rukometno EP 2012. (M) između Hrvatske i Litve.
HRT 2 će također biti zatamnjen u nedjelju od 17:15 te od 19:30 tokom emitovanja sportske emisije Olimp.
Jos kad se ovome doda i NovaTV sav sportski sadrzaj "MasterChef" serija "Pod sretnom zvijezdom"...najbolje bi bilo da sve zamrace i dignu pretplatu na 30KM![]()
![]()
![]()
Program im je mrak.
Isto, cijelu noc.Tiger 033 wrote:Imate li vi signala na MMDS-u???U mene sve na 0 Nema Signala