P.S. Javila se gospoda prije neki dan, hoce da mi uvedu MojuTv, 5 i kusur mjeseci nakon podnosenja zahtjeva.
Uljudno sam ih odbio
Moderator: Benq
pa i ne treba bas, ali i kad treba nije problem, meni je telefon primaran, a TV ako bude radila da valja odjavim HS i caos....kurty wrote:I s vremena na vrijeme treba resetovati i modem i ono crno kod televizije sto bude![]()
![]()
Gdje su sada svi oni NOVATVLJUBCI?link wrote:evo pojavila se NovaTV. ale ale
rusmir.ba wrote:sta Nova TV, na mojojTV???
od kada to, da odmah ukidam HS, samo radi njih placam 12,50KM mjesecno, to bi vec bio fin dogadjaj-odjavio fiksni koji je isao preko stotke, uveo phone opciju, ostavio adsl, jos da otkvitam HS to je bar 50KM manje mjesecno troskova![]()
a i ne steka bas koliko su pricali
hebo novu tv, ja i dalje na youtubetu klip ne mogu pregledati bez da ne sacekam ucitavanje do krajarusmir.ba wrote:pa i ne treba bas, ali i kad treba nije problem, meni je telefon primaran, a TV ako bude radila da valja odjavim HS i caos....kurty wrote:I s vremena na vrijeme treba resetovati i modem i ono crno kod televizije sto bude![]()
![]()
no nasima je malo i 4GB/s flat rate, 100 programa da ima, jos i da mobitele zoves u sve to, kome se ne svidja ne gone puskom da se pristeka nego se i dalje trazi stela koliko sam upucen
nova,CMC od danas na Moja tv...sve je to fino,ali nema sportskih kanala i to je najveca mana Moja tv!kurty wrote:Evo fina vjest za sve koji "zude" za Novom...
Jos da za koji mjesec i arenu ili sportklub i super...
Svaka cast...jest da su pospori, ali ide naprijed
Zagadjivac atmosfere svake vrste...Fozgen wrote:MoRebit da bi ja bio patriota da radim u recimo elektroprivredi, telecomu, negdje u nekoj od kancelarija, famoznoj sudskoj policiji ili zatvorskoj ( hebes drzavu u kojoj je posao zatvorskog cuvara san snova ), ma i ne moram samo eto da imam normalnu platu a ne minimalac od famoznih 350KM, nikad ja necu bit patriota.
I sta sad trebam im ja kupovat kondome da me hebu, e necu makar to nek ih sami sebi kupuju kad me hebu.
Polahko covjece, bit ce i to...laganini....ali na legalan nacinKenan-sa wrote:nova,CMC od danas na Moja tv...sve je to fino,ali nema sportskih kanala i to je najveca mana Moja tv!kurty wrote:Evo fina vjest za sve koji "zude" za Novom...
Jos da za koji mjesec i arenu ili sportklub i super...
Svaka cast...jest da su pospori, ali ide naprijed
Oci slatke, ono ti je realnost a sto si ti slijep pored ociju ili dobro uhljebljen je druga stvar.Mustafapasa wrote: Zagadjivac atmosfere svake vrste...
druze ne vodi do svakog modema isti kabl, kod nekih od nas su jos stari tel. vodovi...jel to moja greska?zateznistub wrote:Posto imam LCD 40" spojio sam STB preko HDMI na tv i nova je mlijeko. Ali nema cmc![]()
I da napomenem da nije stopala tv nepamtim. A onaj sto ne moze da pregleda video na youtube dok se ne ucita je cista laz, u mene mi zena pregledala seherzadu do kraja sve preko youtuba i nije bilo problema.
Kad sam ja uvodio Moja TV, ubjeđivali su me da parice nisu OK i da necu imati kvalitetan signal. Nakon 30-tak dana zovnuse i rekose da je sad (tad) sve ok sto se i ispostavilo. Znaci iako su stare parice (dobrinja2) tv i internet je na zadovoljavajucem nivou. Nisam od onih IT freak-ova tako da i ako nekad malo zastopa nije kraj svijeta.BarbaDue wrote:druze ne vodi do svakog modema isti kabl, kod nekih od nas su jos stari tel. vodovi...jel to moja greska?zateznistub wrote:Posto imam LCD 40" spojio sam STB preko HDMI na tv i nova je mlijeko. Ali nema cmc![]()
I da napomenem da nije stopala tv nepamtim. A onaj sto ne moze da pregleda video na youtube dok se ne ucita je cista laz, u mene mi zena pregledala seherzadu do kraja sve preko youtuba i nije bilo problema.
u tome je poenta, koliko je neko strpljiv ili nije, hvala Bogu meni se nije desilo da ikad mora doci serviser, nestane signala pa dodje ubrzo, ako tel i ne radi pa mogu koji pfening i na mobitelu potrositi, no imati osjecaj da mozes zvati rodbinu van KS za tih 29KM i ne misliti koliko ce otici impulsa je jako lijepzateznistub wrote:Kad sam ja uvodio Moja TV, ubjeđivali su me da parice nisu OK i da necu imati kvalitetan signal. Nakon 30-tak dana zovnuse i rekose da je sad (tad) sve ok sto se i ispostavilo. Znaci iako su stare parice (dobrinja2) tv i internet je na zadovoljavajucem nivou. Nisam od onih IT freak-ova tako da i ako nekad malo zastopa nije kraj svijeta.BarbaDue wrote:druze ne vodi do svakog modema isti kabl, kod nekih od nas su jos stari tel. vodovi...jel to moja greska?zateznistub wrote:Posto imam LCD 40" spojio sam STB preko HDMI na tv i nova je mlijeko. Ali nema cmc![]()
Nacuo sam da se u telecom-u spremaju flat paketi. Ako sam dobro shvatio ovi G paketi postaju flat. A to je i logicno zbog konkurencije.rusmir.ba wrote: u tome je poenta, koliko je neko strpljiv ili nije, hvala Bogu meni se nije desilo da ikad mora doci serviser, nestane signala pa dodje ubrzo, ako tel i ne radi pa mogu koji pfening i na mobitelu potrositi, no imati osjecaj da mozes zvati rodbinu van KS za tih 29KM i ne misliti koliko ce otici impulsa je jako lijep
jos samo da ovaj mjesec malo istestiram tv programe (i dalje gledam na kablovskoj) i onda jos good bye kablovska i feeling je potpun. doduse da ona 2GB dignu na recimo 3GB i to bih promjenio jer jedva toliko potrosim al doci ce i to...
a patriotizam : ja sumnjam da ima veceg patriote od mene (tako svi govoreno kada je u pitanju moj budzet i moj dzep-da neko iz kirgistana ponudi uslugu 1KM jeftiniju a istog kvaliteta ja bih presao isti dan, patriotizam je jedno, ekonomija drugo, no u ovom slucaju ima i patriotizma i ekonomije, pa je jos bolje.
ipak BHT daje neke pare i za tamo neke autoputeve (kakvi su takvi su, nema nam drugih), dijeli djeci u skolama racunare,pa neke nagradne igre... nisam primjetio da je niti jedan kablovski operater uradio slicno, sem sto naplati 12.5KM mjesecno za "odrzavanje" mreze...
kako rekoh mojaTV![]()
a ima i ovog