SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#676 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by pustopoljina »

Sailor82 wrote:pustopoljina, vjeruj da znam s kime diskutujem ovdje, godinama sam tu 8-) Nije mi jasno kako sve idealizirate ovdje, ja onda živim u nekom drugom svijetu. 90% muškaraca koje ja znam ili su bocnuli šta sa strane ili bi to odmah učinili samo da im se pruži prilika. Ostalih 10% su vehabije :D

Dječače, više zvučiš kao časna nego patronažna :)

znam i ja da si neko "poznat" i rado bih te ocerupala pod pravim nickom. ovako je bezveze.
unistavate mi i ono malo vjere u taj po.rani brak sto je jos ostalo.
wewa

#677 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

Sailor82 wrote:
dječak sa šibicama wrote:
*mima* wrote:sjoooo.....koja ložiona
Mislis da nas je Popaj nalozio?

ajde, ako je, neka je... i mi cemo njega, kad tad :D
Ložio nikog nisam, vjeruj mi. Zapravo, nije mi ni bitno da li mi neko vjeruje, stvarno sam volio da sam čuo neka normalna razmišljanja ovdje, neke argumente a ne klasične floskule. Ponavljam, jedini vrijedan odgovor i normalno razmišljanje sam dobio putem PP, vjerovatno bi i drugi iznijeli pravo razmišljanje da ga mogu sakriti ali valja ovdje glumiti moralnu veličinu. Čudan smo mi svijet, bitnije je šta ko drugi misli a ne šta mislimo sami.
ovo mi je najjace - daj sta normalno, 'vako k'o ja :lol:
zumreta (zumra)

#678 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by zumreta (zumra) »

pustopoljina wrote:
Sailor82 wrote:pustopoljina, vjeruj da znam s kime diskutujem ovdje, godinama sam tu 8-) Nije mi jasno kako sve idealizirate ovdje, ja onda živim u nekom drugom svijetu. 90% muškaraca koje ja znam ili su bocnuli šta sa strane ili bi to odmah učinili samo da im se pruži prilika. Ostalih 10% su vehabije :D

Dječače, više zvučiš kao časna nego patronažna :)

znam i ja da si neko "poznat" i rado bih te ocerupala pod pravim nickom. ovako je bezveze.
unistavate mi i ono malo vjere u taj po.rani brak sto je jos ostalo.
on je sad na godisnjem pa ima vremena da kucka i siluje tastaturu po danu :D
Sailor82

#679 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

ladyblue18 wrote:Ja najvise volim kada otvore temu, pa se vade tako sto se razbacuju nekakvim postotcima za koje nemaju nikakvo uporiste ali pokusavaju naci tako opravdanje za svoje postupke.

Zivjeli postotci.
Temu nisam otvorio nego koristio postojeću. Da sam prebrojavao, nisam, govorim o ljudima s kojima se ja susrećem, možda je kod vas drugačije. Dakle, gruba procjena, par procenata gore ili dole, nije valjda ni bitno.
dječak sa šibicama

#680 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by dječak sa šibicama »

Sailor82 wrote:
dječak sa šibicama wrote:
*mima* wrote:sjoooo.....koja ložiona
Mislis da nas je Popaj nalozio?

ajde, ako je, neka je... i mi cemo njega, kad tad :D
Ložio nikog nisam, vjeruj mi. Zapravo, nije mi ni bitno da li mi neko vjeruje, stvarno sam volio da sam čuo neka normalna razmišljanja ovdje, neke argumente a ne klasične floskule. Ponavljam, jedini vrijedan odgovor i normalno razmišljanje sam dobio putem PP, vjerovatno bi i drugi iznijeli pravo razmišljanje da ga mogu sakriti ali valja ovdje glumiti moralnu veličinu. Čudan smo mi svijet, bitnije je šta ko drugi misli a ne šta mislimo sami.
Znaci, ono sto sam ja i jos neki napisali, to su floskule, a normalno razmisljanje bi bilo? samo je opandrci, ne boj se, gledaj samo da niko ne sazna?

Prijatelju, samo je opandrci, ali pazi da niko ne sazna.

Jel dobro?

a za zumru:

juli84

#681 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by juli84 »

A baš je bezze kad idealizira brak neko ko nema ni dužu vezu iza sebe :roll:
wewa

#682 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

s kim si, takav si - ring a bell?
Katy

#683 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Katy »

Sailor82 wrote::run: :run: :run:

Odoh ja odavdje, ne pripadam tu. Diskutiraćemo o ekonomiji, politici, crnoj hronici, na ovaj PDF više ne ulazim, svi ispravni samo ja neispravan. A eto dalje će vam, očito, zumra objasniti šta i kako.
Ne pripadas ti nigdje.....onaj ko moze svoju trudnu zenu tako tretirati nema sta vise pricati ,a kamoli obrazlozenja davati da je voli i ima fin brak!!!!!!Kako bi li se tek ponasao i ponasas se dok nije u trudnoci?! :x
Bolje do kraja zivota biti sam nego ovako nesto kao sto si ti kraj sebe imati i s takvim nekim djecu dobijati!
Dobro ti rekose ovi ostali....nisi ni svjestan kako dodje sve na svoje i kako ces jednog lijepog dana biti ti donji!
A ovo'' svi ispravni samo ja neispravan''.....sad nebi bilo lose da se pojave hobi psiholozi da ti pojasne par stvari nebi li dosao sebi!
dječak sa šibicama

#684 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

juli84 wrote:A baš je bezze kad idealizira brak neko ko nema ni dužu vezu iza sebe :roll:
Najavljuju toplo vrijeme ovih dana, ne moramo do Arizone, ugrijat ce asfalt i na cesti prema Hresi, jesi za?

:wink:
zumreta (zumra)

#685 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

bas ti veliko ti fala :D pogodi me u sred herca s evom muzickom numerom :D
Sailor82

#686 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

juli84 wrote:A baš je bezze kad idealizira brak neko ko nema ni dužu vezu iza sebe :roll:
To je isto ona priča kad nekoga pitaju "Kako bi potrošio pare od lota ili binga?" a ono svi bi podjelili makar 99%, eto neku bi siću za sebe zadržali. A još nigdje ne pročitah da se to stvarno i desilo, sve je lako pričati dok ti se nešto ne desi al jebada druže kad se desi.
zumreta (zumra)

#687 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Sailor82 wrote:
To je isto ona priča kad nekoga pitaju "Kako bi potrošio pare od lota ili binga?" a ono svi bi podjelili makar 99%, eto neku bi siću za sebe zadržali. A još nigdje ne pročitah da se to stvarno i desilo, sve je lako pričati dok ti se nešto ne desi al jebada druže kad se desi.
samo ja i ti znamo kako nam je i kako je to kad se desi.
Katy

#688 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Katy »

Da,'bas bezze'....de mi kazi ,svega ti....ovo tebi normalno?Kao ti neces da idealiziras?!
Ti sebi isto ovako zelis da te neko ovako tretira trudnu s drugim djetetom i na takav nacin 'voli'?
Posto je to po tvom misljenju izgleda za razumjevanje?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#689 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by ladyblue18 »

Sailor82 wrote:
Temu nisam otvorio nego koristio postojeću. Da sam prebrojavao, nisam, govorim o ljudima s kojima se ja susrećem, možda je kod vas drugačije. Dakle, gruba procjena, par procenata gore ili dole, nije valjda ni bitno.
Jah pardon nisi otvorio temu ja se zeznula, ali razumijes sta hocu reci uglavnom.

Ljudi koje susreces nisu vjerovatno mjerodavan uzorak da ti lupis kako bi 90% prevarilo svoje zene/djevojke. Uostalom sve da je tako jel moras i ti biti medju tih navodnih 90%? Doduse vidim da tebi prevara odavno nije nepoznanica, tako da pricati tebi ili zidu isto dodje.

I reci ti isto da mucnes glavom i pogledas trezveno cijelu tu situaciju je isto pricanje u prazno, iako imas tonu stvari na kocki, jbg kolegicino dupe je tako primamljivije taman ti u zatvoru zavrsio zbog istog. :oops:
Filter

#690 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Filter »

Sailor82 wrote: Čudan smo mi svijet, bitnije je šta ko drugi misli a ne šta mislimo sami.
ovo bi imalo smisla da je neko drugi napisao
Sailor82

#691 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

Katy wrote:

Odoh ja odavdje, ne pripadam tu. Diskutiraćemo o ekonomiji, politici, crnoj hronici, na ovaj PDF više ne ulazim, svi ispravni samo ja neispravan. A eto dalje će vam, očito, zumra objasniti šta i kako.
Ne pripadas ti nigdje.....onaj ko moze svoju trudnu zenu tako tretirati nema sta vise pricati ,a kamoli obrazlozenja davati da je voli i ima fin brak!!!!!!Kako bi li se tek ponasao i ponasas se dok nije u trudnoci?! :x
Bolje do kraja zivota biti sam nego ovako nesto kao sto si ti kraj sebe imati i s takvim nekim djecu dobijati!
Dobro ti rekose ovi ostali....nisi ni svjestan kako dodje sve na svoje i kako ces jednog lijepog dana biti ti donji!
A ovo'' svi ispravni samo ja neispravan''.....sad nebi bilo lose da se pojave hobi psiholozi da ti pojasne par stvari nebi li dosao sebi!
Budem ja i sad povremeno donji. Nije fora uvijek biti gore, treba malo promjeniti.

Moja supruga se ne žali, čak štaviše, uvijek me pred svima pohvali kako sam fin i pažljiv prema njoj. Izvodim je na romantične večere, pozorište, kupujem cvijeće, poklone, parfeme, sve što jednoj ženi treba.

Jesil' ti udata?
dječak sa šibicama

#692 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

juli84, gdje si sad?

nudim ti da prevaris muza, nudim ti svoje tijelo, javno evo, hoces li?

budi karakter, stani iza svojih rijeci, ja sam slobodan, niko nece saznati, Hresa je pustahija, bice nam lijepo...
wewa

#693 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

Sailor82 wrote:
Katy wrote:

Budem ja i sad povremeno donji. Nije fora uvijek biti gore, treba malo promjeniti.

Moja supruga se ne žali, čak štaviše, uvijek me pred svima pohvali kako sam fin i pažljiv prema njoj. Izvodim je na romantične večere, pozorište, kupujem cvijeće, poklone, parfeme, sve što jednoj ženi treba.

Jesil' ti udata?
pojma ti nemas sta jednoj zeni treba :)
Sailor82

#694 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Sailor82 »

dječak sa šibicama wrote:juli84, gdje si sad?

budi karakter, stani iza svojih rijeci, ja sam slobodan, niko nece saznati, Hresa je pustahija, bice nam lijepo...
Jao jesi fin, sve za raju veliš. Vidite kako je muško spremno da iskoristi sve mogućnosti da bi došlo u priliku da šta bocne, makar evo i u istraživačke svhe :lol:

wewa, pojma možda nemam, ali sigurno više znam šta jednoj ženi treba nego što ti znaš šta treba jednom muškarcu.
Last edited by Sailor82 on 02/08/2011 13:32, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#695 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by Pitarrr82 »

Sailor82 wrote:
Katy wrote:

Jesil' ti udata?

Ti kao da si ozenjen nekom sponzorusom pa je to sve sto joj treba :D :D
radiostar

#696 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by radiostar »

sanabe wrote:Bože na hajr :roll: :oops:

nema ovdje haira
dječak sa šibicama

#697 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Sailor82 wrote:

Jao jesi fin, sve za raju veliš. Vidite kako je muško spremno da iskoristi sve mogućnosti da bi došlo u priliku da šta bocne, makar evo i u istraživačke svhe :lol:
Pa ja sam slobodan, nikoga nece srce zaboliti, osim juli jer ce se zaljubiti u mene nakon naseg... odnosa... to sam siguran
wewa

#698 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by wewa »

Sailor82 wrote:

wewa, pojma možda nemam, ali sigurno više znam šta jednoj ženi treba nego što ti znaš šta treba jednom muškarcu.
meni je dovoljno sto znam sta treba mom muskarcu :)
hadzinicasa

#699 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by hadzinicasa »

Sailor82 wrote: wewa, pojma možda nemam, ali sigurno više znam šta jednoj ženi treba nego što ti znaš šta treba jednom muškarcu.
ti si kralj foruma.
goodspirit

#700 Re: SEX NA RADNOM MJESTU DA ili NE

Post by goodspirit »

Sailor82 wrote:Ovo petljanje djece i to na koga liče :-) Ali eto, valjda je to moralu OK pa bujrum.

Dječače, ništa loše nisam mislio vjeruj. Samo hoću da ti kažem da ćeš dolaziti u svakakve situacije, ako već nisi do sada. Nije sve uvijek tako jednostavno.

Na to što sam imao izlete nisam ponosan, niti zbog toga žalim. To se jednostavno desi, mnogo vremena sam na putu, mnogo vremena sam i dosadno mi je, tako popunim vrijeme. Sva sreća pa danas ima različitih razmišljanja, da svi razmišljaju kao ovdje na forumu onda bi bilo zajebano naći društvo. U stvarnosti je drugačije, ali kome to ovdje pričati.

krompir i riza, i kod mene je sve isto kao kod tebe, savršen brak, volimo se, poštujemo, cijenimo, uz dodatak da ja šta povremeno bocnem sa strane, neobavezno. Problem mi je ispao oko toga što priča sa ovom kolegicom prijeti da ne bude neobavezna, zbog toga moja dilema. Ponavljam, da znam da će biti neobavezna, ne bih razmišljao baš nimalo.
ne znam dali bi..ili nebi. ne moralisite, kako bi vi u ovakvoj situaciji, ...Ti ne volis svoju zenu, niti je postujes, ni nju, ni njeno stanje., ni brak, ni porodicu, kao stub i istinsku vrijednost jedinog sto vrijedi na ovom svijetu. Ovdje si samo da bi dobio zeljenu potporu i vjetar u ledja za nesto sto si unaprijed odlucio da ce se desiti. Kolegica ce vec dobiti zasluzeno., kad poslije tebe postane druga, pa treca …pa nicija, i kad joj prodju svi vozovi. a ti, sta ce biti s tobom, jednog dana, kad spadnu maske, jer se ne moze dovijeka kriti ? Svaki dug dodje na naplatu, sad , kroz nekoliko god, nebitno - sve se vraca, sve se placa.
Post Reply