Ako hoces da ti neko kaze za reg, moras kilovate navesti...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ma jok, odes u agenciju za registraciju i oni dzaba za tebe hodaju i stoje u redovima po bankama i MUP-ovima...skafiskafsnjak wrote:Cuj usluge registracije.... to se fkt naplacuje u Sarajevu?
Pa ja radim u osiguranju .... i radim to besplatno .goran16v wrote:Ma jok, odes u agenciju za registraciju i oni dzaba za tebe hodaju i stoje u redovima po bankama i MUP-ovima...skafiskafsnjak wrote:Cuj usluge registracije.... to se fkt naplacuje u Sarajevu?
To rade besplatno osiguranja, stanice za TP i sl koje ti uslugu tu naplate kroz ostale usluge (polica AO i/ili TP) ili ti svoje usluge poklone da uzmes druge usluge kod njih i gdje nemas izbora. Samostanle agencije u kojima moze birati osiguranje, gdje ces raditi TP i sl svoju uslugu naplacuju,skafiskafsnjak wrote:Pa ja radim u osiguranju .... i radim to besplatno .goran16v wrote:Ma jok, odes u agenciju za registraciju i oni dzaba za tebe hodaju i stoje u redovima po bankama i MUP-ovima...skafiskafsnjak wrote:Cuj usluge registracije.... to se fkt naplacuje u Sarajevu?
drndalo wrote:Dodatni porez na sta ? Na 7 auta ? Luksuz ? Ukus ? Nema takve odredbe i ogranicenja...
novi_korisnik wrote:Zdravo,
Zanima me koliko covjek moze imati registrovanih auta na sebi a da pri tome ne placa dodatni porez?
moli boga da te ne zaustavi HR policijanegredo wrote:Ako mi istice reg 21. a ja 16. otiso u hrvatsku do 24., hocul se moc vratit kuci
negredo wrote:nisam solventan xD
Mogu ti praviti problema već kod izlaza, tj ulaza u Hrvatsku. Mislim da traže da registracija vrijedi još minimalno 7 dana.negredo wrote:Ako mi istice reg 21. a ja 16. otiso u hrvatsku do 24., hocul se moc vratit kuci
SHOCK wrote:Ne rizikuj ba, meni su sad u julu oba puta na ulazu u Hrvatsku trazili saobracajnu...
Pa ja sam izlazio ove godine tri puta i svaki put su mi tražili dokumente od vozila i lijepo pregledali i zeleni karton, sve podatke i sve datume.kakavdanakneiskustvu wrote:SHOCK wrote:Ne rizikuj ba, meni su sad u julu oba puta na ulazu u Hrvatsku trazili saobracajnu...
da i to čujem
rekla-kazala wrote:Pa ja sam izlazio ove godine tri puta i svaki put su mi tražili dokumente od vozila i lijepo pregledali i zeleni karton, sve podatke i sve datume.kakavdanakneiskustvu wrote:SHOCK wrote:Ne rizikuj ba, meni su sad u julu oba puta na ulazu u Hrvatsku trazili saobracajnu...
da i to čujem