B34R wrote:treba li vam otvoriti novu temu ?![]()
![]()
odlicna ideja-tema
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
B34R wrote:treba li vam otvoriti novu temu ?![]()
![]()
besana wrote:bem ti ....kako od 'bezazlenih" fotki dodjosmo do braka, pa josh sa bracom crncima![]()
![]()
![]()
![]()
ahahaha hahah "UNITED COLORS OF BENNETON", kad se skontate da je ovdje visak prica samo javniteljubav_aha wrote:B34R wrote:treba li vam otvoriti novu temu ?![]()
![]()
odlicna ideja-tema
gdje ovog buttera nadjebez_ideje wrote:
Eto ti sad![]()
![]()
![]()
![]()
i kako dugo si bila u SADDile wrote:@ljubav_aha
e vidis, meni je sasvim svejedno koje boje ce mi biti zivotni saputnik, jer u prvom redu mi je bitno da je covjek, a jel' on bijel, crn, zut, roz, ljubicast, sasvim mi je nebitnosve u svemu ovdje se na temi iskljucivo sudi o fizickom izgledu necijem, a ne o tome kakav je ko od "postavljenih" ovdje karakterno
a sama si povukla tu temu o rasizmu, i pricu o tome da ne zelis ni da ih gledas ovdje gdje se samo bali nad dobrim muskim tijelima
OKbez_ideje wrote:eeeeeeeee zini da ti kazem

malo sam intoxiran, nisam sve upratiobesana wrote:sjoj ti pitanja, vidish da se zakuhalo. Tu je rasizam, mjeshani brakovi, pa i Ckalja je tucallmethebreeeze wrote:jel jos traje ova tema?

Ama ko je ovajcorolla02 wrote:Evo ima ruza za sve![]()
![]()
pilot, ali bez praznih sjedista u airplaneuu..Ama ko je ovaj![]()
![]()
corolla02 wrote:pilot, ali bez praznih sjedista u airplaneuu..Ama ko je ovaj![]()
![]()
jos je i crnladyblue18 wrote:corolla02 wrote:pilot, ali bez praznih sjedista u airplaneuu..Ama ko je ovaj![]()
![]()
![]()
za njega bi ljubav_aha mogla bit zainteresovana.
drug; ko je diro; nego jesil ti upratila Jakea Pilotaljubav_aha wrote:![]()
![]()
otovorila sma temu "ljubav nema veze sa rasizmom "
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=75314
ziast pokusavam objasniti da nisam rasistkinja
pa ima i ono nakon uniformebez_ideje wrote:Uniformeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jok maskirne.......al ove lijepe![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ja tebi ista kontam ..........corolla02 wrote:pa ima i ono nakon uniformebez_ideje wrote:Uniformeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma drzi se ti uniformebez_ideje wrote:Ako ja tebi ista kontam ..........corolla02 wrote:pa ima i ono nakon uniformebez_ideje wrote:Uniformeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to joj i ja pokusavam objasniti.besana wrote:maco, ti jesi rasistkinja, ali nema veze, ja te volimljubav_aha wrote:![]()
![]()
ziast pokusavam objasniti da nisam rasistkinjamali moj KKK
besana wrote:maco, ti jesi rasistkinja, ali nema veze, ja te volimljubav_aha wrote:![]()
![]()
ziast pokusavam objasniti da nisam rasistkinjamali moj KKK