Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma.Le.Na wrote:kad dolazi i gdje?
sport life pretpostavljam
a bas nemam ideja ni za kakve ....da mi je nesto suptilno...ne previse napadno
ne znam kad dolazi ja ti malo, malo pa virnem ima li sta novo
idi na klasiku ili neke jednobojne bez zaHebancija... ja sam se usrecila sa skroz crnim
a nedavno sam bacila 3 para jer su toliiiiko bile izderane, jos uvijek mi je zao zbog toga...
Ma.Le.Na wrote:kad dolazi i gdje?
sport life pretpostavljam
a bas nemam ideja ni za kakve ....da mi je nesto suptilno...ne previse napadno
ne znam kad dolazi ja ti malo, malo pa virnem ima li sta novo
idi na klasiku ili neke jednobojne bez zaHebancija... ja sam se usrecila sa skroz crnim
a nedavno sam bacila 3 para jer su toliiiiko bile izderane, jos uvijek mi je zao zbog toga...
jao sad sam se sjetila pa ja imam tene ..od prosle godine
damnit ne mogu da vjerujem da sam ih zaboravila
uh imam nekih 5-6 pari, najdraza obuca na svijetu. Imam dva para dubokih platnenih na fazon converse ali nisu original, imam jedne duboke od onog vodonepropusnog materijala crne za jesen proljece, i imam jedne Esprit smedje kozne isto tako kad ima malo vode plitke, i imam moj favourite of all all all times: jedan stari model adidas patika, sa onim klasicnim malo izdignutim djonom i mogu reci da su mi one najudobinije i za hodati i za sjediti voljela bih kad bih opet mogla naci takav model, jer sve ove ravne...podju mi smetati ako ih moram nositi vise od par dana