SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
-
smijesni_ste
#676 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Šta uradi covjek..e svašta...a Srdjan i ova teatralnost....užas..a djelovao mi je ok...što ne pita prijatelja Duleta i Vesnicu sto su za Nikolu glasali, a ne za Njegoša onda...
...kosa mi se digne kad vidim vesnin osmijeh... 
- bez_ideje
#677 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja imam osjecaj da je ovo namjerno uradio
Zao mi pravo......ne mogu vise da gledam onu vesninu njusku i slusam onog pecinskog cupavca brateeeeeeeeeeeee
brateeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeee smrc mamaaaaaaaaaaaaa.brateeeeeeeeeeeeeeeee,brateeeeeeeeeeeeeeeeeee,mis maj mami ..brateeeeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,kmeeeeeeeeeeeeeeeeee hocu mamu ,brateeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zao mi pravo......ne mogu vise da gledam onu vesninu njusku i slusam onog pecinskog cupavca brateeeeeeeeeeeee
brateeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeee smrc mamaaaaaaaaaaaaa.brateeeeeeeeeeeeeeeee,brateeeeeeeeeeeeeeeeeee,mis maj mami ..brateeeeeeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,kmeeeeeeeeeeeeeeeeee hocu mamu ,brateeeeeeeeeeee brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
sofist
#678 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Pa ne mogu da vjerujem kakvu srecu ima trio najpokvarenijih ljudi Srdjan, Dusan i Baba.
Onaj debil Srdjan nijednu metu ne pogodi a osvoji prolaz dalje.
Onda place ko p.cka na plemenskom savjetu, laze ko pas i pritom vrijedja Klemena i Teju.
Onaj Aca je pravi debil. Ako ste u dogovoru onda glasaj onako kako ste se dogovorili. Mora on svoj neki princip da istjera.
Klemen nije skontao da ce Njegos i Teja glasati za Vesnu jer je prvobitni dogovor bio da glasaju za Srdjana.
Sad bi volio da Njegos osvoji ili Teja. Srdjanu bi razbio onu pickasto lice kad bi ga negdje vidio.
Sto se iznervirah... 
Onaj Aca je pravi debil. Ako ste u dogovoru onda glasaj onako kako ste se dogovorili. Mora on svoj neki princip da istjera.
Sad bi volio da Njegos osvoji ili Teja. Srdjanu bi razbio onu pickasto lice kad bi ga negdje vidio.
- Skyfox
#679 Re: SURVIVOR na Hayat TV
i ja 100%bez_ideje wrote:Ja imam osjecaj da je ovo namjerno uradio![]()
![]()
![]()
![]()
- mrtva kokoš
#680 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ja debila, jos aca namjerno rece da ce za vesnu da glasa, a mislio sam da je on ondje zbog svoje iskrenosti najgluplji...

kako se gollum na kraju smije,odvradnije zene odavno ne vidjeh...

kako se gollum na kraju smije,odvradnije zene odavno ne vidjeh...
- Skyfox
#681 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Pa nije Vesna kriva sto opstaje u ratu klanova, i kad bi izbacivali najslabije ili najjace opet ne bi nekom valjalo...
- samo_ti
#682 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Aca glumi postenjacinu , a nije svjestan kako ce ga oni izjebati na kraju .... 
-
Pancho Vanilla
#683 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Jaooo kako se isfurao Klemen
vjerovatno nije cuo Acu kad je rekao da ce da glasa za Vesnu
. A ona baba Vesna kao da spava kod sedam braće, nevjerovatno koje provlačenje, stvarno bi volio da su nju izbacili. Ona je ubjedljivo najgora. A Teja buahaaha 100% ubijedjena da leti Vesna, sta joj ono reče kad je pisala njeno ime :" Ćao vidimo se..." 
-
riko-ga
#684 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sinus wrote:Onaj Klemen treba da postane mjerna jedinica za glupost![]()
![]()
Stvarno nemogu da vjerujem da covjek prakticno sam sebe izbaci.Ja njega vec vidjo u finalu a on sam sebi noz u ledja.Tako ti je kad neznas razmisljati i racunati nabrzinu.
- cyprus
#685 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ali meni nije jasno šta bi bilo da je Klemen glaso "normalno"
Bilo bi 4:4, u ponovljenom glasanju 3:3
Šta dalje? Meni se sve čini da je tako namješteno da ne bi dolazilo do takvih situacija
PS Ovu temu definitivno treba prestat pratit. Prošle sedmice nam je neko već najavio Klemenovo ispadanje
, tako da sam znao da će on ispast, samo mi nije bilo jasno kako
. A i ovi kreteni na Hayatu već od jučer puštaju njegov profil, što valjda znači da je izašo 
PS Ovu temu definitivno treba prestat pratit. Prošle sedmice nam je neko već najavio Klemenovo ispadanje
-
riko-ga
#686 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Da bilo bi 3:3 ako bi se Srdjanu racuno u ponovnom glasanju dupli glas.Neznam dali bi ako neko zna nek napise.I da i ja nekako sa "strahom" ulazim ovdje jer ima oni koji vole pokvariti stimung.cyprus wrote:Ali meni nije jasno šta bi bilo da je Klemen glaso "normalno"Bilo bi 4:4, u ponovljenom glasanju 3:3
Šta dalje? Meni se sve čini da je tako namješteno da ne bi dolazilo do takvih situacija
![]()
![]()
PS Ovu temu definitivno treba prestat pratit. Prošle sedmice nam je neko već najavio Klemenovo ispadanje![]()
-
smijesni_ste
#687 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ne bi bilo 3:3...jer Srdjan ne bi smio ovog puta glasati dva puta....valjdacyprus wrote:Ali meni nije jasno šta bi bilo da je Klemen glaso "normalno"Bilo bi 4:4, u ponovljenom glasanju 3:3
![]()
![]()
PS Ovu temu definitivno treba prestat pratit. Prošle sedmice nam je neko već najavio Klemenovo ispadanje![]()
- sinus
#688 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Auuuu što me onaj Srđan iznervirao, ta moralna vertikala, taj ljudina, poštenjačina. O jebo on mamicu svoju da sam mogao kroz TV ruku da gurnem zadavio bih ga ko pile. Kao njega Klemen razočarao jer se predomislio i neće da zavali Njegoša već se udružio sa njime. A to što se on pizda udružuje i svako malo pravi planove kako će kome da ga uvali to je uhhhhhhhhhhhhh ne mogu više ni pisati. Aaaa Srđane Srđane, kako bih te volio sresti na cesti ljudino, gromado od čovjeka, da ti stisnem ruku Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii OPALIM ŠAMARČINU!
-
Pancho Vanilla
#689 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Vesna i Klemen ne bi glasali, a Srdjan ne bi mogao glasati dva putacyprus wrote:Ali meni nije jasno šta bi bilo da je Klemen glaso "normalno"Bilo bi 4:4, u ponovljenom glasanju 3:3
![]()
![]()
Last edited by Pancho Vanilla on 05/02/2010 00:05, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#690 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Sto meni pade na pamet onaj vic da bosanci idu u Sloveniju da traze posao a slovenci u Bosnu da traze ocasinus wrote:Onaj Klemen treba da postane mjerna jedinica za glupost![]()
![]()
Moguce da nije cuo Acu da ce glasati za Vesnu.
- sinus
#691 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Hehehehebingov buraz wrote:Sto meni pade na pamet onaj vic da bosanci idu u Sloveniju da traze posao a slovenci u Bosnu da traze ocasinus wrote:Onaj Klemen treba da postane mjerna jedinica za glupost![]()
![]()
![]()
Moguce da nije cuo Acu da ce glasati za Vesnu.
Ali kloc je mogao skontati da Aco neće glasati za Srđana jer je rekao kada su se dogovarali da on hoće za Vesnu i da će samo glasati za Srđana ako bude moglo poslije toga da za Vesnu glasa. Pošto je pitao i dobio je odgovor da će opet morati glasati za istog, onda je on još naglas rekao da će za Vesnu. Ali i da to nije rekao ovaj kloc je to trebao da skonta jer su ovi rekli da će on dobiti 4 glasa. Ali kada kloc nije bio u stanju sam sebe da spašava nek je i ispao...
-
Pura_
#692 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ljudi, ovo je zavrseno prosle godine u sept. tak da se sve zna! naravno zna se i pobjednik a to je Aco!
)
iako bih ja volio da je Njegos pobjedio, maa lik je prejak!
iako bih ja volio da je Njegos pobjedio, maa lik je prejak!
-
smijesni_ste
#693 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Evo ga..još jedan u nizu na ovoj temi....odakle više ničete???? Pa bolan...jesi li razmislio barem na sekundu?? Da jesi došao bi do zaključka da pratimo sad kako ide na TV-u i NE ŽELIMO te vaše nazovi informacije?? O Bože.....eto mi mislili ovo sve uživo ide i nismo skontali da je ovo prije snimljeno...

- bez_ideje
#694 Re: SURVIVOR na Hayat TV
HAJ SE SAD SAM ZAGONI U 3 PM,I SVE SE NOGAMA UDARAJ U DUPE!
ETO LJUBI TE MAJKA TAKO PAMETNOG,MI NISMO ZNALI DA JE ZAVRSENO PA NAM TI DOSO KO MOJSIJE DA OTKRIJES POBJEDNIKA!
ETO LJUBI TE MAJKA TAKO PAMETNOG,MI NISMO ZNALI DA JE ZAVRSENO PA NAM TI DOSO KO MOJSIJE DA OTKRIJES POBJEDNIKA!
- ciacco
#695 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Da da inace mi nismo znali i nismo culi acu jucer kako govori da je august
....
Ja navijam za KEVU xD... do sad sam se svaki put kladio da ce ona ispast, a od sad da se pobijediti

Ja navijam za KEVU xD... do sad sam se svaki put kladio da ce ona ispast, a od sad da se pobijediti
-
smijesni_ste
#696 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ma hajde što otkrivaju "pobjednika"...nego što je najsmiješnije misle da 10,20,30 koliko već ljudi prati aktivno ovaj topic ne znaju i nisu "skontali" da je sve to završeno davno...i sad oni ulijeću sa "ekskluzivnom" informacijom da je sve završeno.... 
- sinus
#697 Re: SURVIVOR na Hayat TV
A ovo završeno
Pa ja mislio da oni ovo direktno sa Filipina prenose i da oni subotom dođu u studio, fino se srede i onda opet zapucaju poslije emisije na Filipine i naraste im brada za tri dana i ženama dlake po nogama u dužini od 5 cm...
Pu neću više ni da gledam...
Pa ja mislio da oni ovo direktno sa Filipina prenose i da oni subotom dođu u studio, fino se srede i onda opet zapucaju poslije emisije na Filipine i naraste im brada za tri dana i ženama dlake po nogama u dužini od 5 cm...
Pu neću više ni da gledam...
- ciacco
#698 Re: SURVIVOR na Hayat TV
haha da da... pokusavaju nas iznenadit i zafrkat(umjesto ove ona bRezobrazna rijec xD)... Bolje da nam jave kad ce nova sezona, da mi prijavimo nekog sa foruma. Ja predlazem dr. mr. doc. Pici-jasmijesni_ste wrote:Ma hajde što otkrivaju "pobjednika"...nego što je najsmiješnije misle da 10,20,30 koliko već ljudi prati aktivno ovaj topic ne znaju i nisu "skontali" da je sve to završeno davno...i sad oni ulijeću sa "ekskluzivnom" informacijom da je sve završeno....
- bez_ideje
#699 Re: SURVIVOR na Hayat TV
btw. nije fazon one se tamo depiliraju....sve do jedna ko macije guze,a ovi zacupavili..............nije fer.trebali je da se prepadaju jedni drugih uzajamno

-
smijesni_ste
#700 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Sad ozbiljno....nadam se da je ono sto je lolo-lolo napisao na prethodnim stranicama istina, tj. da se pobjednik jos ne zna i da ce ici jedna (posljednja) epizoda uzivo..kada ce izglasati pobjednika...u suprotnom i ne vrijedi gledati vise kad imamo ovakve skakavce na forumu koji svako malo uskoce i "obavjeste" nas....