elSaik wrote:
Da, kao što sam rekao, da se zovu MERHAMETLIJE momak sigurno ne bi bio ubijen. Jeste. Zasluženo je pucao u momka. Svaki put treba. Treba nas sve pobiti, jer su očigledno navijači najveći problem ovog kurca od države. U Širokom nekoliko hiljada ljudi izađe braniti UBICU, a vi gospođice ili gospođo zajedno sa vašim istomišljenicima ostanite kući i nastavite srati po ljudima kojima je stalo da se ubistvo kazni. Hvala.
edit: A to da je neko uspio iz Sarajeva donijeti nož ili pištolj je smiješno tvrditi i mogu govoriti samo oni koji nikad na utakmicu otišli nisu. Navijači budu toliko puta pregledani da jedva upaljač ili ključ možeš unijeti, a ne pištolj. Na toj slici sigurno nije pištolj, već kaiš.
Nisam napisala da je trebao iko pucati niti bi to ikada napisala ... i kad nadjes moj post o pozivu na ubijanje javi se... jer mi uopce ne pricamo o istim stvarima...
i ne pljujem po ljudima niti mi je to namjera...
Da imamo drzavu kako treba navijaci nebi imali pravo navijati na utakmicama na stadionima vec iskljucivo od kuce.. dok se ne nauce civiliziranom ponasanju ... pa kad opet namaraju i zarate sa protivnickim timom opet zabranu uvesti pa valjda ce nekad iz guzice u glavu doci... ako se neko pronalazi u ovim "necivilizarnim navijacima" ja tu nista ne mogu..
Oni koji su nedavno opravdavali paljenje nekih drugih zastava... sad potezu pitanje paljenja zastave Sirokobrijezana... tu sam se nasmijala .. ne podnosim licimjerstvo... nekome je dakle dozvoljeno a nekome nije... a paljenje zastave je ipak krvicno djelo... ko ga god napravio...
Ubistvo koje se desilo u Sirokom... da ubistvo dobro si cuo... je tragicno... ja ne bih voljela biti u kozi Vedranovih roditelja, brata rodbine prijatelja ... zaista ne bih... jer je pretuzno i pretragicno....Fudbal nije razlog za izgubiti glavu...
Fasizam u bilo kojem obliku mi se gadi...
I da oprostis na izrazu zaboli me ko je uradio sto, vazno je da krivce privedu pravdi... koje je jako malo u nasoj drzavi... A Vedrana nema i nista ga vise nece vratiti... i to je tuzno, jako tuzno...