Veliki Brat 3
Moderator: anex
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#676 Re: Veliki Brat 3
da se prijavim da sam i ovo pocela gledati

- lijan
#677 Re: Veliki Brat 3
Nemešova majka: Marijana u Beogradu sigurno neće živjeti
Nadi Nemešević toliko je zasmetalo sve što njezin sin radi da je producentima lagala kako mu umire baka da bi svog sina izvela iz kuće, piše časopis Extra
U emisiji uživo 'Pozovi Velikog brata', koju vodi Marijana Mičić, gostovala je izbačena stanarka Slavica Đulejić. Razgovarale su o Nemešu i Marijani te o njihovu odnosu u kući. Taj razgovor toliko je razljutio Nemešovu majku Nadu da je odmah nazvala televiziju. Pustili su je u eter. Ljutito je vikala da je za sve kriva produkcija showa te da joj je žao što je Nemeš (22) uopće ušao u tu kuću. Istaknula je da njezin sin sigurno neće živjeti s udanom Marijanom Čvrljak (27).
- O njoj nemam ništa lijepo reći. Ona neće doći u Beograd niti će ondje stanovati s Nemešom. Mogu jedino biti beskućnici i klošari, ali u stanu u Beogradu sigurno neće živjeti. Nisam rekla da je Marijana pijanica, ali je alkoholičarka jer stalno nešto pije - ljutito je rekla Nada Nemešević. Dodala je kako je on zbog showa zamrznuo godinu na fakultetu. Odličan je student i ima četiri ispita do diplome. Smatra da svi ocrnjuju njenu obitelj
- Nakon showa moj sin će prvo danima čitati što se pisalo o njemu. Uništio si je život - rekla je Nada. Iako ona ne želi ni čuti za Hrvaticu, Nemeš je uvjeren kako ima potporu roditelja. Zabrinut je jer se boji da Marijana ne ispadne prije njega, a nju je strah reakacije roditelja i supruga Ivana.
- Samo kad bih mogao nazvati svoje na dvije minute da im objasnim da ti ostaneš u Beogradu. Strah me ako tvoj muž poludi - šaputao joj je. Marijana nakon izlaska želi odvesti kćer Korinu (2) u Beograd.
'Nadam se da mu neće prenijeti neku neizlječivu bolest'
Ljutita Nemešova majka za časopis Extru izjavila je da joj cijeli odnos Nemeša i Marijane izgleda isforsirano.
- Više emisiju ni ne gledam, nego mi prijatelji prepričaju događaje. Također, naši prijatelji iz Hrvatske rekli su nam da je Marijanin život dosadan, da je bolesna, kao i da je dobila novac od produkcijske kuće za seks u kući, ali ne samo s jednim muškarcem - rekla je Nemešova mama koja je dodala da nije želja njezine obitelji da ovako budu izloženi javnosti.
- Samo se nadam da Marijana neće prenijeti mom sinu neku neizlječivu bolest - zaključila je Nada Nemešević koja svog sina svim silama želi izvući iz kuće. Naime, Nemešovoj majci toliko je zasmetalo sve što se događa s Marijanom da je producentima emisije lagala kako mu baka umire i da ga želi vidjeti.
Nadi Nemešević toliko je zasmetalo sve što njezin sin radi da je producentima lagala kako mu umire baka da bi svog sina izvela iz kuće, piše časopis Extra
U emisiji uživo 'Pozovi Velikog brata', koju vodi Marijana Mičić, gostovala je izbačena stanarka Slavica Đulejić. Razgovarale su o Nemešu i Marijani te o njihovu odnosu u kući. Taj razgovor toliko je razljutio Nemešovu majku Nadu da je odmah nazvala televiziju. Pustili su je u eter. Ljutito je vikala da je za sve kriva produkcija showa te da joj je žao što je Nemeš (22) uopće ušao u tu kuću. Istaknula je da njezin sin sigurno neće živjeti s udanom Marijanom Čvrljak (27).
- O njoj nemam ništa lijepo reći. Ona neće doći u Beograd niti će ondje stanovati s Nemešom. Mogu jedino biti beskućnici i klošari, ali u stanu u Beogradu sigurno neće živjeti. Nisam rekla da je Marijana pijanica, ali je alkoholičarka jer stalno nešto pije - ljutito je rekla Nada Nemešević. Dodala je kako je on zbog showa zamrznuo godinu na fakultetu. Odličan je student i ima četiri ispita do diplome. Smatra da svi ocrnjuju njenu obitelj
- Nakon showa moj sin će prvo danima čitati što se pisalo o njemu. Uništio si je život - rekla je Nada. Iako ona ne želi ni čuti za Hrvaticu, Nemeš je uvjeren kako ima potporu roditelja. Zabrinut je jer se boji da Marijana ne ispadne prije njega, a nju je strah reakacije roditelja i supruga Ivana.
- Samo kad bih mogao nazvati svoje na dvije minute da im objasnim da ti ostaneš u Beogradu. Strah me ako tvoj muž poludi - šaputao joj je. Marijana nakon izlaska želi odvesti kćer Korinu (2) u Beograd.
'Nadam se da mu neće prenijeti neku neizlječivu bolest'
Ljutita Nemešova majka za časopis Extru izjavila je da joj cijeli odnos Nemeša i Marijane izgleda isforsirano.
- Više emisiju ni ne gledam, nego mi prijatelji prepričaju događaje. Također, naši prijatelji iz Hrvatske rekli su nam da je Marijanin život dosadan, da je bolesna, kao i da je dobila novac od produkcijske kuće za seks u kući, ali ne samo s jednim muškarcem - rekla je Nemešova mama koja je dodala da nije želja njezine obitelji da ovako budu izloženi javnosti.
- Samo se nadam da Marijana neće prenijeti mom sinu neku neizlječivu bolest - zaključila je Nada Nemešević koja svog sina svim silama želi izvući iz kuće. Naime, Nemešovoj majci toliko je zasmetalo sve što se događa s Marijanom da je producentima emisije lagala kako mu baka umire i da ga želi vidjeti.
-
Alloni
#678 Re: Veliki Brat 3
ma joj imas sta i gledati nikada gori vb do sadplain vanilla wrote:da se prijavim da sam i ovo pocela gledati![]()
- plain vanilla
#679 Re: Veliki Brat 3
Da je ostao Crnogorac, bio bi najbolji VB dosad, ali ode DjeticAlloni wrote:ma joj imas sta i gledati nikada gori vb do sadplain vanilla wrote:da se prijavim da sam i ovo pocela gledati![]()
-
Alloni
#680 Re: Veliki Brat 3
ma odeplain vanilla wrote:Da je ostao Crnogorac, bio bi najbolji VB dosad, ali ode DjeticAlloni wrote:ma joj imas sta i gledati nikada gori vb do sadplain vanilla wrote:da se prijavim da sam i ovo pocela gledati![]()
- plain vanilla
#681 Re: Veliki Brat 3
pa velike su sanse da bi, ali preracunao se
Ako i Brendi izlegne (izadje), nema se sta vise gledati
-
zemo_online
#682 Re: Veliki Brat 3
imali gdje snimka kako zemo lomi po kuci. nirmal.
-
zemo_online
#683 Re: Veliki Brat 3
plain vanilla wrote:pa velike su sanse da bi, ali preracunao se
sa ima ba jarance. pratis ti to,a?
- plain vanilla
#684 Re: Veliki Brat 3
sta je lomio?test01 wrote:imali gdje snimka kako zemo lomi po kuci. nirmal.
-
zemo_online
#685 Re: Veliki Brat 3
pa po kuci i fizicki nasrnuo na soraju. izgleda da su to cenzurirali.
-
harisaga
#686 Re: Veliki Brat 3
Nisam nikad gledo te gluposti.Smatram da to gledaju samo zesci no liferi.Provesti par sati dnevno gledajuci neke seljake kako se glupiraju mi je veliki idiotizam.Treba to sve sjebati da prostite .)
-
zemo_online
#687 Re: Veliki Brat 3
harisaga wrote:Nisam nikad gledo te gluposti.Smatram da to gledaju samo zesci no liferi.Provesti par sati dnevno gledajuci neke seljake kako se glupiraju mi je veliki idiotizam.Treba to sve sjebati da prostite .)
tacno,a tv daje sto publika trazi.
- plain vanilla
#688 Re: Veliki Brat 3
harisaga wrote:Nisam nikad gledo te gluposti.Smatram da to gledaju samo zesci no liferi.Provesti par sati dnevno gledajuci neke seljake kako se glupiraju mi je veliki idiotizam.Treba to sve sjebati da prostite .)
pa sta ces onda na ovoj temi?
-
StupskaBitanga
#689 Re: Veliki Brat 3
Da nema gledanosti i marketinške računice ne bi ni bilo projekta
Ovaj serijal VB/BBima 20 miliona potencijalnih gledatelja u 5 država
Ovaj serijal VB/BBima 20 miliona potencijalnih gledatelja u 5 država
-
Alloni
#690 Re: Veliki Brat 3
sve pijano
sta je ovo majko draga.... 
- plejka2
#691 Re: Veliki Brat 3
Nakon ovog veceras definitivno na flasama treba pisat zenama zabranjeno konzumiranje alkohola.
- plain vanilla
#692 Re: Veliki Brat 3
nebitan si 
-
Alloni
#693 Re: Veliki Brat 3
plejka2 wrote:Nakon ovog veceras definitivno na flasama treba pisat zenama zabranjeno konzumiranje alkohola.
-
Alloni
#694 Re: Veliki Brat 3
plain vanilla wrote:nebitan si
- plain vanilla
#696 Re: Veliki Brat 3
Nije ona luda, ..kako ona Nemesu kaze-usra si seAlloni wrote:koja ludakinja
e sad se ona usra..
Misli da je nominirana i da ce izlegnuti iz kuce, i uplasila se..valja se suociti s vanjskim svijetom..nije glupa, zna da ju nece docekati s cvijecem
alkohol je samo dobrodosao..
- plejka2
#697 Re: Veliki Brat 3
Biće tu svasta poslje vb-a.Dabogda izadje na dobro...Alloni wrote:koja ludakinja
- plain vanilla
#698 Re: Veliki Brat 3
sta ce biti?plejka2 wrote:Biće tu svasta poslje vb-a.Dabogda izadje na dobro...Alloni wrote:koja ludakinja
-
Alloni
#699 Re: Veliki Brat 3
mene bi bilo stid i izaci kako ona kaže vanplejka2 wrote:Biće tu svasta poslje vb-a.Dabogda izadje na dobro...Alloni wrote:koja ludakinja
- plain vanilla
#700 Re: Veliki Brat 3
pa stid je i nju, zato se onako i ponasalaAlloni wrote:mene bi bilo stid i izaci kako ona kaže vanplejka2 wrote:Biće tu svasta poslje vb-a.Dabogda izadje na dobro...Alloni wrote:koja ludakinjada sam na njenom mjestu
i ne kaze se izaci van nego izlegnuti (Dule)