OoooooooooooooooooOOooooooooooooooooooooooo Rukfaš!
Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kaligrafija
#676 Re: Chelsea FC
OoooooooooooooooooOOooooooooooooooooooooooo Rukfaš!
-
avangard
#677 Re: Chelsea FC
UEFA hoce da ponisti gol Torresa , nije dao žmigavac kad je prolazio pored Valdesa

- Lucazode
#678 Re: Chelsea FC
Ili:avangard wrote:UEFA hoce da ponisti gol Torresa , nije dao žmigavac kad je prolazio pored Valdesa![]()
Joj što volim ovaj režim, Torres zabija a ja ležim
- just principe
#679 Re: Chelsea FC
Lucazode wrote:Ili:avangard wrote:UEFA hoce da ponisti gol Torresa , nije dao žmigavac kad je prolazio pored Valdesa![]()
Joj što volim ovaj režim, Torres zabija a ja ležim
nego usput receno sva sreca pa je ublehas Boas Villas odletio sa klupe na vrijeme, jer ubjedjen sam da je ostao ni osminu ne bi prosli
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#680 Re: Chelsea FC
Morao je 

- ultima_palabra
#681 Re: Chelsea FC
Karma is a bitch... a huge bitch
Čestitke fanovima plavaca, imaće oni svoje šanse u finalu... iako ne podnosim ovaj tim nasilnika, ne može se sporiti da su zaslužili jednu titulu LP za sve ove godine.

Čestitke fanovima plavaca, imaće oni svoje šanse u finalu... iako ne podnosim ovaj tim nasilnika, ne može se sporiti da su zaslužili jednu titulu LP za sve ove godine.
John Terry: “I feel as though I’ve let them down. I’ve apologised to them. I want to apologise to the Chelsea fans as well. I’m disappointed but the lads deserve to be in a Champions League final. I’ve raised my knee, which maybe I shouldn’t have done. It looks bad on the replay but people that know me know I’m not that type of player.”
- nOrMaLaC
#682 Re: Chelsea FC
Ma sve je ovo lijepo....
Ali me situacija podsjeća isto kada je Torres zabio protiv Njemačke jedini go na finalima Evropskog prvenstva 2008 god.
Svi su brujili o tome par dana, pa i sedmica...
Daj bože da Torres opet zaigra u svome vrhuncu i dalje, ali bojim se da mu opet nakon par tekmi ne gine da zaigrava klupu..
Daj Bože da griješim,ali....
Ali me situacija podsjeća isto kada je Torres zabio protiv Njemačke jedini go na finalima Evropskog prvenstva 2008 god.
Svi su brujili o tome par dana, pa i sedmica...
Daj bože da Torres opet zaigra u svome vrhuncu i dalje, ali bojim se da mu opet nakon par tekmi ne gine da zaigrava klupu..
Daj Bože da griješim,ali....
-
spacebound
#683 Re: Chelsea FC
Evo usput jedan edukativni video
[/quote]
taman sam jutros sva happy kad mi ovo vrati bolne uspomene
Nikad prežalit neću što mu ballack ne zaveza vaspitnu.
[/quote]
taman sam jutros sva happy kad mi ovo vrati bolne uspomene
Nikad prežalit neću što mu ballack ne zaveza vaspitnu.
-
Lucas Leiva
#684 Re: Chelsea FC
Sva sreca za Chelsea pa je na vrijeme otisao Andrež Viljaž UblehaŽ, covjek koji je imao katastrofalnu procjenu da su igraci Chelsea potroseni, osramotio ih je poredeci ih sa kondomima i drugim materijalima za jednokratnu upotrebu!
- Edin H.
#685 Re: Chelsea FC
Iznenadjen sam da se ovdje niko nije javno zahvalio Romanu Abramovichu, covjeku koji je morao oteti od usta ruskog naroda, pa i ostalih tajkuna poput Berezovskog, da bi stvorio ono sto je Chelsea danas
Hvala ti Romane
Hvala ti Romane
-
dezurni_ucenik
#686 Re: Chelsea FC
A sad u finale bez Terryja,Ivanovica,Merelesa,Ramiresa.Pa kom obojci kom opanci 
- ultima_palabra
#687 Re: Chelsea FC
ultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... der-energy
Strašno potcijenjen igrač, mislim da će biti vrlo koristan protiv Barcelone.
- East_side
#688 Re: Chelsea FC
Čestitke na prolazu
Da se odmah ogradim, simpatizer sam Arsenala
Osvrnuo bih se na ove suspenzije. Istina, neigranje Terry-a, Ramiresa, Meirelesa i Ivanovića će se itekako osjetiti ali sam i dalje uvjeren da Chelsea može skrpiti sasvim kvalitetnu postavu i bez njih za finale
Recimo:
------------------------------------Čech
Bosingwa/Ferreira------Luiz------------Cahill-------------Cole
-----------------------------------Essien
-----------------Lampard(C)-----------------Mikel
Mata/Sturridge-----------------------------------Malouda/Kalou
------------------------------Drogba/Torres
Sve to uz pretpostavku da se niko od navedenih do finala neće povrijediti ili, ako je neko već povrijeđen, da će se do tada potpuno oporaviti. Te detalje već ne znam jer ne pratim baš Chelsea.
Da se odmah ogradim, simpatizer sam Arsenala
Osvrnuo bih se na ove suspenzije. Istina, neigranje Terry-a, Ramiresa, Meirelesa i Ivanovića će se itekako osjetiti ali sam i dalje uvjeren da Chelsea može skrpiti sasvim kvalitetnu postavu i bez njih za finale
Recimo:
------------------------------------Čech
Bosingwa/Ferreira------Luiz------------Cahill-------------Cole
-----------------------------------Essien
-----------------Lampard(C)-----------------Mikel
Mata/Sturridge-----------------------------------Malouda/Kalou
------------------------------Drogba/Torres
Sve to uz pretpostavku da se niko od navedenih do finala neće povrijediti ili, ako je neko već povrijeđen, da će se do tada potpuno oporaviti. Te detalje već ne znam jer ne pratim baš Chelsea.
- Riddle
#689 Re: Chelsea FC
Sve mu je krenulo od onog prvog meca sa Benficom. Bio je vjerovatno jedini koji je nesto radio na terenu.ultima_palabra wrote:ultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... der-energy
Strašno potcijenjen igrač, mislim da će biti vrlo koristan protiv Barcelone.
Stvarno ovom covjeku treba iskazati veliko postovanje. Neko ko mrtav hladan i bez grca na licu moze izvaliti ovoliko sranja to svakako i zasluzuje.John Terry: “I feel as though I’ve let them down. I’ve apologised to them. I want to apologise to the Chelsea fans as well. I’m disappointed but the lads deserve to be in a Champions League final. I’ve raised my knee, which maybe I shouldn’t have done. It looks bad on the replay but people that know me know I’m not that type of player.”
-
Baudelaire
#690 Re: Chelsea FC
Joj Johnny-a
Ramires je definitivno bio izgubljen slučaj u postavama Ancelottija i Boasa. Nije pokazivao nikakav kvalitet, ali očigledno da je di Matteo bolji trener nego što mu se pripisuje. Uspijeva izvući maksimum iz njeg. On je u Dunginom Brazilu bio jedan od najbitnijih igrača, stoga me čudilo kako niko ne može da ga uklopi u ekipu.
Ramires je definitivno bio izgubljen slučaj u postavama Ancelottija i Boasa. Nije pokazivao nikakav kvalitet, ali očigledno da je di Matteo bolji trener nego što mu se pripisuje. Uspijeva izvući maksimum iz njeg. On je u Dunginom Brazilu bio jedan od najbitnijih igrača, stoga me čudilo kako niko ne može da ga uklopi u ekipu.
- Quaresma
#691 Re: Chelsea FC
nije istina, Ramires je na pocetku kad je dosao, nije opravdao ocekivanja, al sto je vise igrao, sve je bio bolji i bolji
cak je njegov gol bio i najbolji prosle sezone 
-
spacebound
-
dezurni_ucenik
#693 Re: Chelsea FC
CVIKERASH wrote:Lucazode wrote:Žrijebom u Nyonu je odlučeno da će se u četvrtfinalu sastati sljedeće ekipe:
1.APOEL - Real Madrid
2.Marseille - Bayern
3.Benfica - Chelsea
4.Milan - Barcelona
Lakše se nije moglo proći, ovo bi trebao biti "piece of cake"![]()
Parovi polufinala:
Marseille - Bayern/APOEL - Real Madrid
Benfica - Chelsea/Milan - Barcelona
Polufinale:
Bayern - Real
Chelsea - Barcelona
i naravno finale
Chelsea - Bayern
- Edin H.
#694 Re: Chelsea FC
Tezak je zivot Romana Abramovicha, ako Guardiola odluci da dodje u Chelsea Roman mu mora ponuditi barem £10mil, da bi izjednacio njegovu platu u Barseloni s obzirom da je u Spaniji porez na sportske zvijezde 20% naspram 45% u Engleskoj.
Spain's tax system, which has a rate of just 20 per cent for sports stars, could hinder Chelsea's chances of getting their man. Britain's higher tax rate is now 45% and Abramovich would need to offer at least £10m a year to match the salary Guardiola was paid at Barcelona.
Spain's tax system, which has a rate of just 20 per cent for sports stars, could hinder Chelsea's chances of getting their man. Britain's higher tax rate is now 45% and Abramovich would need to offer at least £10m a year to match the salary Guardiola was paid at Barcelona.
-
todd_smith
#695 Re: Chelsea FC
Pa kada je AVBu platio 15, i jos odstetu od najmanje 40, lahko ce za Pepa 
- simonese
- Quaresma
#697 Re: Chelsea FC
Guardiola nece u Chelsea sam je rekao te da ce i odmarat 1 god
DiMatteo je savrsen trener, on i Newton Chelsijeva legenda
Marko Marin dolazi na ljeto fantasticna vijest, vjerujem da njemu i de bruyneu treba pruzit vecu mibutazu i da bi mogli donijeti dosta svjezine i pruzit kvalitetne partije u Chelsiu
No jedna teaka vijest prica se da Cahill nece mozda biti spremab za finale fa cupa pa tako i za finale LS
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
DiMatteo je savrsen trener, on i Newton Chelsijeva legenda
Marko Marin dolazi na ljeto fantasticna vijest, vjerujem da njemu i de bruyneu treba pruzit vecu mibutazu i da bi mogli donijeti dosta svjezine i pruzit kvalitetne partije u Chelsiu
No jedna teaka vijest prica se da Cahill nece mozda biti spremab za finale fa cupa pa tako i za finale LS
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- cyprus
#698 Re: Chelsea FC
Vala ako Roman uzme Guardiolu na mjesto Di Mattea, mislim da ću suspendovat simpatiziranje Chelseaja na neko vrijeme
Jedan Ancelotti je bio dovoljan 
- ultima_palabra
#699 Re: Chelsea FC
Još da mi je znati kako su povezani Ancelotti i Guardiola? 
- cyprus
#700 Re: Chelsea FC
Htio sam reć - jedna ubleha je dovoljna (ustvari dvije, ako računamo AVB)...ultima_palabra wrote:Još da mi je znati kako su povezani Ancelotti i Guardiola?