Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emko1234 wrote:pa dobro nema sta,fin je autic..mozda bi dobro prosao i kod nas ovdje..uz male izmjeni..
Ma auto je OK! Ali je napravljeno prebrzo. Kao osnova je posluzila Toyota Camry, koja sa performansama ima veze koliko i prva VW Buba!
Mislim da bi Toyota mogla napraviti slicno auto u Evropi na osnovu Avensisa!
seha*ko dizel 1.6 ne znam bas kako bi prosao..povelik je nekako
jefferson*nije sad da su mu lose performanse al s obzirom da ima 330ks mogao bi bolje da ide i da ima vise momneta i snage iz 3.5v6turbaka..ne znam to mi je bas slab motor za tu konfiguraciju i kubikazu
johntra wrote:pozdrav za Corollu...moram pohvaliti novi Verso...MPV metak...verzija 2,2 d4d sa 175 ks...
ma znaju ljudi sta rade, prave auta za sve i svakog, te sa razlicitim smislom zavisno od trzista. Nedavno naletih na neki clanak kaze hoce da rade putnicke avione zajedno sa Mitsubishijem; tako da ces imati VW na zemlji a Toyotu na mjesecu vrlo uskoro!
@emko; tebi je najbolje da se selis u Australiju, tamo imaju razno raznih "zvijeri"
corolla02 wrote:Onako, slika vrijedna milion rijecii..
Ne kontam sta si htio reci?
Da je bolja od auta koja su tu takodje postavljena? hmm, ko zna, cisto sumnjam da bi uzeo tu Toyotu prije Subarua ili Mazde.
zar je zaista kvalitet audija jednak BMW i mercedesu
Izgleda da jeste,ovdje u Bosni Audi je lider u premium segmentu,a negdje procitah da je lider i u zapadnoj evropi.Meni licno je BMW bolji od Merca i Jaudia
Ja licno nisam ljubitelj njemackih auta nikako, ali cinjenica je da Audi daleko otisao u pogledu kvalitete, tehnologija raznih itd. eh to sto on jos nema imidz Mercedesa i BMW-a u svijetu kao u europi je vec nesto drugo