Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dinostula wrote:
Teta moderator da se ne lazemo zene padaju samo na fizicki izgled, nismo djeca necemo se farbati.
Ko je zensku ugodio taj se nije rodio, majku mu cak se i rimuje
odoh u WC da jos jednom provjerim...garant 32 godine zivim u zabludi mora da nisam zena
kao sto rekoh meni je bitno da postoji fizicka privlacnost...ali na mene je uvijek veci i jaci utisak ostavljao opsti "umjetnicki" dojam (sharm, intelekt, licnost) nego ljepota u klasicnom smislu recimo ovo je frajer mojih snova
Dinostula wrote:
Hocu da kazem da je fizicki izgled prvo sto ces primjetiti na nekom frajeru, nece te privuci njegova inteligencija ili nesto deseto.Priznaj da bi bila prije sa visokim i glupim nego pametnim a ruznim.
Mene recimo zeza visina citavih 165cm grrrrrrrrr
Moram ganjati cure od 150 do 155cm, pa to ne bi ni Koperfild uganjao.
nema teoretske da bih ikad bila s nekim koga smatram glupim zasto mislis da postoje samo te dvije opcije? uvijek postoji i ona treca - ne biti ni s kim
ja recimo nemam ama bas nikakvih problema sa tom opcijom ukoliko se u mom zivotu ne nalazi nekog koga smatram i privlacnim i inteligentnim....
a pojam ljepote/ruznoce je srecom nesto vrlo relativno moze ostatku svijeta biti najruzniji na svijetu, ukoliko je meni privlacan boli me briga...isto tako moze biti ostatku svijeta najljepsi na planeti, ukoliko mene ne privlaci - truba
@JT-nisi jedini. to je uvijek tako...
Kakve crne price i ja bih ovo ja bih ono, ja bih da je 180 visoka, da je plava, mrsava...ja bih da je on 190, da je plav...kad srce zakuca niko te ne pita kakav je.
ko je ono spominjao da otvori na fejsbuku grupu "fan klub ladyblue18"
@dinostula-ne mora znaciti. U danasnje vrijeme sve vise veza pocinje na osnovu interneta, privuce te necija prica itd...a kasnije dolazi izgled, jer izgled nema primat u tom slucaju...tako da ti teorija pada u vodu.
A inace u drugim slucajevima izgled se prvi primjeti, to je uvijek bilo tako...
Meni se cini da ti ganjas sve zivo jelda?
Pa ne ganjam sve zivo samo 99% zena kojih sam upoznao
Ali meni trebaju ove plaho sitne pa ako koja naleti javi
JThomas wrote:laže onaj ko kaže da se nikad nije zaljubio u gro...ovaj, nekoga ko mu fizički nije nešto posebno
lijepih žena s ružnim likovima i obratno posvuda naokolo...ili stvarno to samo ja vidim?
eh koliko mi se puta desilo da neko ko mi se na prvi pogled cinio prelijepim postane nevjerovatno ruzan ili neatraktivan nakon sto progovori 2-3 i obratno...percepcija je cudo
volim ovakve, volim onakve, hoću ovo, hoću ono, hoću i ja hiljadu maraka sad i ovdje preda mnom, pa niko nema sluha za to to su sve fiks ideje kraj kojih stvarnost samo prođe, k'o da ih nema. izignoriše ih naj'ladnije.
Aura Perez wrote:
Znaju biti uhhh. Al sto je najgore ova je mene gotivila, bas me pazila! ali jednostavno joj nije odgovaralo da pored ravne Italije sin ima curu Bosanku i jos pri tome muslimanku i odlucila je da mi prekinemo!
Ja ovu nisam nikada ni upoznala, ali sam znala da me ne moze.
A ni brat me nije mogao.
Ako mi njih dvoje nisu sjebali vezu, nije niko, iako to nikada necu saznati, ali helem njima na dusu.
Nekada sam se osjecala kao da zivim u nekom zadrtom vijeku gdje se obracala paznja na status i prezime.
Cudna porodica skroz bila, hvala Bogu dragom davno sam se kutarisala tih cudaka.
anais_nin wrote:a pojam ljepote/ruznoce je srecom nesto vrlo relativno moze ostatku svijeta biti najruzniji na svijetu, ukoliko je meni privlacan boli me briga...isto tako moze biti ostatku svijeta najljepsi na planeti, ukoliko mene ne privlaci - truba
Aura Perez wrote:
Znaju biti uhhh. Al sto je najgore ova je mene gotivila, bas me pazila! ali jednostavno joj nije odgovaralo da pored ravne Italije sin ima curu Bosanku i jos pri tome muslimanku i odlucila je da mi prekinemo!
Ja ovu nisam nikada ni upoznala, ali sam znala da me ne moze.
A ni brat me nije mogao.
Ako mi njih dvoje nisu sjebali vezu, nije niko, iako to nikada necu saznati, ali helem njima na dusu.
Nekada sam se osjecala kao da zivim u nekom zadrtom vijeku gdje se obracala paznja na status i prezime.
Cudna porodica skroz bila, hvala Bogu dragom davno sam se kutarisala tih cudaka.
Nego sta bi sa temom ove teme?
Znali se previse o tebi... samo trebas da ih dovedes pred svrsen cin kad vise oni tu nemogu nis uciniti.
sultanijaodbruneja wrote:
Znali se previse o tebi... samo trebas da ih dovedes pred svrsen cin kad vise oni tu nemogu nis uciniti.
Ma nisu oni znali nista o meni. Ali su valjda znali glavno, da mi roditelji nisu funkcioneri itd., i valjda su mislili da je meni toliko stalo do njihovog novca...
A on mi cokoladu nikada nije kupio, eto koliko mi je bilo stalo...
A i bilo je tu jos milion razloga malih, ali za to treba otvoriti posebnu temu "porodica vaseg momka"
anais_nin wrote:a pojam ljepote/ruznoce je srecom nesto vrlo relativno moze ostatku svijeta biti najruzniji na svijetu, ukoliko je meni privlacan boli me briga...isto tako moze biti ostatku svijeta najljepsi na planeti, ukoliko mene ne privlaci - truba
ne kontam sta je tu toliko nepojmljivo
iz muške perspektive je nepojmljivo
ako se ne varam JThomas je muskarac a znam jos pokojeg koji tako rezonuje nema ama bas nista samo "zensko" u ovom nacinu razmisljanja