moderator wrote:
Pa fino napises tako a ne vrijedjas ostale ucesnike u raspravi.
Ja huliganstvo ne mogu podrzavati, jer mi je uvijek slika izgorene Zetre i izgorene Grbavice pred ocima. Toga mi je previse za 10 zivota.
Podrzavam ljutnju hordi na upravu i igrace, i zalim sto nisam pravnik pa da mogu naci rupu u zakonu po kojoj se moze kompletna uprava nekog kluba ukloniti ZAUVIJEK iz tih aktivnosti.
ako se osjeca uvrijedjenim nek izvine hrasno
znas i sam da nam je to skoro pa uzrecica
jbg nismo mi becka skola da pricamo knjizevnim jezikom na raspravama (odnosi se na sve ne samo na navijace)
da se prvo razumijemo simpatizer sam oba sarajevska kluba kako sarajeva tako i zelje malo vise sarajeva ali to nije sada ni vazno
kao sto vidis na smportu sam povremeno skoro nikako ali ova tema me ponukala jer nije u pitanju samo fk sarajevo premijer liga fudbal
ovdje je mnogo veca prica pocevsi od drustva pa nadalje
sto se tice uprave i navijaca ne zanima me uopste ta prica to se moze fino i van stadiona rijesiti
nek porazbijaju sjediste kluba nek upadaju u stanove tih iz uprave ako hoce nije mi uopste briga
konkretno na kosevu sam se najvise dotakao policije koje je dno dna
i sam vidis koliko je policajaca na kosevu kad ulaze ovu u stadion
ja na snimcima vidjeh par njih
vise ima onih sto prodaju kospice
i ko je tu kriv?
na onoj snimci sto mlate onog decka njih je 10-ak a on sam lezi
ako su vec htjeli da ga mlate u stanicu pa nek mlate a ne poslije bitke kad su brojcano jaci onda svako ima muda da udara
neko poredi prijasnju miliciju sa ovom danas
kakvo je drustvo ranije bilo kakvo je sada?
i ranije su krali ali je i narod imao i kad zovnes policiju onda i dodju urade nesto i kad je suprotna strana finansijski jaca a sada cim je s druge strane neko vazniji mocniji bogatiji onda si donji jer ces vidjeti situaciju policajca koji kod njega pije kafu kasnije itd
nabijem na kurac citavu drzavu i policiju zajdno sa njom