Vedad Ibisevic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#676 Re: Vedad Ibisevic
Ma ode Pogrebnjak(Pavlyuchenko
) iz kluba, jedva cekaju da ga se kutarisu... 
- tvrtko 1. kotromanić
#677 Re: Vedad Ibisevic
evoooooo gaaaa .... 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#678 Re: Vedad Ibisevic
ima li na nekom eurosportu, možda?tvrtko 1. kotromanić wrote:evoooooo gaaaa ....
- mist
#679 Re: Vedad Ibisevic
Eurosport2Chmoljo wrote:ima li na nekom eurosportu, možda?tvrtko 1. kotromanić wrote:evoooooo gaaaa ....
http://88.80.11.29/36149/watch-eurosport-2
ako kome zatreba..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#680 Re: Vedad Ibisevic
tenk ju.
- Riddle
#681 Re: Vedad Ibisevic
Fin gol.
- mist
#682 Re: Vedad Ibisevic
haj Vedo boli te briga makar si uzeo kes,pih ovi su u rangu .....
- libertyBiH
#683 Re: Vedad Ibisevic
Pa i Vedo se uklopio dje pripada...... 
-
Baudelaire
#684 Re: Vedad Ibisevic
Ja mislim da se moderacija može pozabaviti ovim libertijem. Moli za ban, zaslužio je
Nego, promašio sam neki dan kad sam popljuvao Stuttgart. Oni su puno gori nego što sam ja mislio.
Nego, promašio sam neki dan kad sam popljuvao Stuttgart. Oni su puno gori nego što sam ja mislio.
- just principe
#685 Re: Vedad Ibisevic
ma bravo gube o-2 znao sam...Ne cudi me, Gladbach je ipak mnogo jaci
- Ja_Ja
#686 Re: Vedad Ibisevic
Dobar Gladbach ali gori Stuttgart. Nepovezano igraju, ko da se boje lopte, sve nesto klizi, ode, ne mogu je smiriti nikako.
- BHF_Manijak
#687 Re: Vedad Ibisevic
E jebo majku, pa sto nasi igraci moraju igrati u ekipama koje mole da se ne gledaju, bukvalno mole! Nesto mrljavo, povuci tamo, povuci vamo...
Jedino jedno vrijeme sto je Wolfsburg fino igro pa se ko i moglo gledati, kao i Hoffenheim, ali to je trajalo pola sezone u vrh glave i onda opet mrljavljenje...
-
Korisničkoime
#688 Re: Vedad Ibisevic
Ne znam ali ko da smo gledali različite utakmice ljudi. Ovdje ispade kao da je Gladbach dominirao i satrao Stuttgart ali u biti nije iako bi se po rezultatu moglo drugačije reći. Da je Stuttgart sad nešto briljantno igrao pa i nije ali je do 80 min. utakmica zapravo bila neizvjesna i osim kontri i opet kontri ni Gladbach nije ništa posebno pokazao. Uz to onaj gol Hankea je bio i malo sretan ne znam nakon koliko tekmi je on konačno zabio. Na kraju su se skroz otvorili jer i šta bi drugo mogli izgubili s jednim ili 3 razlike svejedno a Gladbach je to iskoristio i u zadnjih 10 minuta odlučio tekmu. Ipak igraju protiv 4 na tabeli koji je već 2 puta povalio Bayern. Vedo u svojoj prvoj utakmici s novim klubom novim suigračima i nije mogao imati bolje izdanje. Nije bilo dobro ali nije ni baš tako katastrofalno.
-
Baudelaire
#689 Re: Vedad Ibisevic
Ma daj, pa izgledalo je ko da im Gladbach u apsolutno svakom momentu može dati gol, Arango je fulio 3-4 zicera, Reus također, ovima možda i najbolja šansa udarac glavom Hajnala sa 15 metara. Gladbach je stvarno beton ekipa, kakva samo igra u ofanzivi, kakav pronalazak prostora, ljepota za gledati.Korisničkoime wrote:Ne znam ali ko da smo gledali različite utakmice ljudi. Ovdje ispade kao da je Gladbach dominirao i satrao Stuttgart ali u biti nije iako bi se po rezultatu moglo drugačije reći. Da je Stuttgart sad nešto briljantno igrao pa i nije ali je do 80 min. utakmica zapravo bila neizvjesna i osim kontri i opet kontri ni Gladbach nije ništa posebno pokazao. Uz to onaj gol Hankea je bio i malo sretan ne znam nakon koliko tekmi je on konačno zabio. Na kraju su se skroz otvorili jer i šta bi drugo mogli izgubili s jednim ili 3 razlike svejedno a Gladbach je to iskoristio i u zadnjih 10 minuta odlučio tekmu. Ipak igraju protiv 4 na tabeli koji je već 2 puta povalio Bayern. Vedo u svojoj prvoj utakmici s novim klubom novim suigračima i nije mogao imati bolje izdanje. Nije bilo dobro ali nije ni baš tako katastrofalno.
- libertyBiH
#690 Re: Vedad Ibisevic
Baudelaire wrote:Ja mislim da se moderacija može pozabaviti ovim libertijem. Moli za ban, zaslužio je![]()
Moderatori treba da se pozabave tobom drug ja nisam nikog uvrijedio samo iznio svoje misljenje koje se tebi nesvidja nazlost..............................
Vedo je sljivotres i to je to....
- libertyBiH
#692 Re: Vedad Ibisevic
Hoces ban......Baudelaire wrote:Ti si šljivotres
- BHF_Manijak
#693 Re: Vedad Ibisevic
Inace, vrsni poznavalac fudbalske igre se registrovo na forum pa daje ocjene, cije se misljenje cijeni i relevantno je u svijetu fudbala!
Daj ba ignore, covjek koji ne zna dva igraca nabrojati sem Dzeke i Ibisevica ovdje doso da ocjene daje, ustvari zna...Ali ih mijesa sa politicarima!
Daj ba ignore, covjek koji ne zna dva igraca nabrojati sem Dzeke i Ibisevica ovdje doso da ocjene daje, ustvari zna...Ali ih mijesa sa politicarima!
-
Baudelaire
#694 Re: Vedad Ibisevic
Kako ne zna, pa ima Tihić, Silajdžić, Terzić, Edhem Bičakčić, vidiš da sve zna 
Bujrum pa me prijavi liberty
Bujrum pa me prijavi liberty
-
SaPnA
#695 Re: Vedad Ibisevic
Cekaj, zar edhem nije zavrsio karijeru?
- BHF_Manijak
#696 Re: Vedad Ibisevic
Ma igra po terminima...SaPnA wrote:Cekaj, zar edhem nije zavrsio karijeru?
- luckylaka
#697 Re: Vedad Ibisevic
Cuo je i za Ibricevica iz StudgardaBHF_Manijak wrote:Inace, vrsni poznavalac fudbalske igre se registrovo na forum pa daje ocjene, cije se misljenje cijeni i relevantno je u svijetu fudbala!![]()
![]()
![]()
- libertyBiH
#698 Re: Vedad Ibisevic
mir i ljubav..................inace danas je Vedo bio uobicajan....
-
Korisničkoime
#700 Re: Vedad Ibisevic
Meni nije tako izgledalo, uglavnom je Stutgart pokušavao da dođe do gola ali nekako nazor dosta malih grešaka koji su ih koštali posjeda lopte, do 16 metara su dolazili često ali onaj zadnji pas ili ubačaj je falio a Gladbach se samo oslanjao na kontre oni sami barem u drugom poluvremenu i nisu imali neke inicijative, čekali su greške da bi brzo prešli u kontru što je u 80. min. i uspjelo ali da im u svakom momentu može dati gol po meni ni blizu. Imali su par šuteva sa ruba 16 sve pored i poviš gola. Opet kažem Stutgart nije bio bolji ali neku dominaciju Gladbacha i deranje nisam vidio.Baudelaire wrote:Ma daj, pa izgledalo je ko da im Gladbach u apsolutno svakom momentu može dati gol, Arango je fulio 3-4 zicera, Reus također, ovima možda i najbolja šansa udarac glavom Hajnala sa 15 metara. Gladbach je stvarno beton ekipa, kakva samo igra u ofanzivi, kakav pronalazak prostora, ljepota za gledati.Korisničkoime wrote:Ne znam ali ko da smo gledali različite utakmice ljudi. Ovdje ispade kao da je Gladbach dominirao i satrao Stuttgart ali u biti nije iako bi se po rezultatu moglo drugačije reći. Da je Stuttgart sad nešto briljantno igrao pa i nije ali je do 80 min. utakmica zapravo bila neizvjesna i osim kontri i opet kontri ni Gladbach nije ništa posebno pokazao. Uz to onaj gol Hankea je bio i malo sretan ne znam nakon koliko tekmi je on konačno zabio. Na kraju su se skroz otvorili jer i šta bi drugo mogli izgubili s jednim ili 3 razlike svejedno a Gladbach je to iskoristio i u zadnjih 10 minuta odlučio tekmu. Ipak igraju protiv 4 na tabeli koji je već 2 puta povalio Bayern. Vedo u svojoj prvoj utakmici s novim klubom novim suigračima i nije mogao imati bolje izdanje. Nije bilo dobro ali nije ni baš tako katastrofalno.