slabo kontasT wrote: ... nema je par dana, pa ja kontam da nas i ne cita![]()
![]()
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
El_Comunista
[quote="PITARKA_SA"]mislim da godine nisu vazen(sablonska recenica ali je istina) ono,ako mi se svidi lik nije mi bitno koje godine i datuma je dosao na svijet..
cak i sa mladjim momcima sam bila i to moze biti jako simpaticno i zabvno ,ono jednostavno mladj momci su nekako "slatkisi" ali kada pricamo o starijim momcima u njimase trazi sigurnost,zrelost,,,tako da sam otvorena za obadvije opcije samo je stvar trenutnog raspolozenja i onoga sto trenutno zelim u zivotu.
mozda slatkog ,simpaticnog ili sigurnog ,zrelog..zavisi od moga dusevnog stanja i nekih zahtjeva u tom periodu moga zivota
[/quote]
Taj sam
cak i sa mladjim momcima sam bila i to moze biti jako simpaticno i zabvno ,ono jednostavno mladj momci su nekako "slatkisi" ali kada pricamo o starijim momcima u njimase trazi sigurnost,zrelost,,,tako da sam otvorena za obadvije opcije samo je stvar trenutnog raspolozenja i onoga sto trenutno zelim u zivotu.
mozda slatkog ,simpaticnog ili sigurnog ,zrelog..zavisi od moga dusevnog stanja i nekih zahtjeva u tom periodu moga zivota
Taj sam
-
El_Comunista
Taj samPITARKA_SA wrote:mislim da godine nisu vazen(sablonska recenica ali je istina) ono,ako mi se svidi lik nije mi bitno koje godine i datuma je dosao na svijet..![]()
-
Duh bez sjekire
Haha,koga bi ti pregazila,bas bi to volio vidjeti ?tigris wrote:mada su mi uzbudljiva mastanja o starijem frajeru ono stariji 30-35 dobrodrzeci po mogucnosti ono iskusan jos koja sjeda ta trane po sljepocnicama mmmmm ne bi bilo lose pregazit ga ko macku.....
- Murat Sabanovic
nek je punoljtna i da nije preko 50
najbolje su koke izmedju 30 i 35
najbolje su koke izmedju 30 i 35
- Murat Sabanovic
eh zeni izmedju 30-35 netrebas puno pricati nego
hajmo veselo
hajmo veselo
- Murat Sabanovic
i ako nespadas u ovu kategoriju zena sa svojim sisama vec si zrelaanais_nin wrote:znaci mene tek cekaju te "najbolje godine"Murat Sabanovic wrote:nek je punoljtna i da nije preko 50
najbolje su koke izmedju 30 i 35![]()
- Murat Sabanovic
i ako nespadas u ovu kategoriju zena sa svojim sisama vec si zrelaanais_nin wrote:znaci mene tek cekaju te "najbolje godine"Murat Sabanovic wrote:nek je punoljtna i da nije preko 50
- Murat Sabanovic
- anais_nin
mislis zbog sisa sam zrela?Murat Sabanovic wrote:i ako nespadas u ovu kategoriju zena sa svojim sisama vec si zrelaanais_nin wrote:znaci mene tek cekaju te "najbolje godine"Murat Sabanovic wrote:nek je punoljtna i da nije preko 50
- anais_nin
pa zar nije UVIJEK na ovaj ili onaj nacin velicina u pitanju?Dirlija wrote:Lubenice?!!! Znao sam..znaci ipak se i kod vas radi o velicinianais_nin wrote:Dirlija wrote: Jel to ima veze sa mekocom ili velicinom?
pu pu pu gluho bilo kakvom crnom mekocomnesto drugo ti se smeksalo
ma zrele ko lubenice
i one i ja
![]()