Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa mogao je danas biti nespreman da igra, a sutra biti. Ne mora proci 3 dana, moze proci jedna noc. Halo?!? Jao logike? Jeste li se ikad povrijedili na fudbalu ili na nekom drugom sportu ili na bilo kojem fizickom radu?
Misimovic je bio povrijedjen i zato postoje dokazi ljekarskog pregleda doktora Wolfsburga.
Miske je povrijedjen na utakmici u Lisabonu, i dokaz tome je slaba igra i malo trcanja.
Ja i dalje ostajem pri tvrdnji da vasa sklonost totalno nelogicnim i mahalskim teorijama o zavjerama koje indirektno impliciraju nemoralnost nasih reprezentativaca nesto cega se treba stidjeti, i govori o vama kao nekome ko ne zasluzuje radost nad pobjedama reprezentacije. Cak sta vise, i dalje tvrdim da je vase bezobrazno upiranje prstom pogorsalo atmosferu u reprezentaciji, sto je nesto sto se konstantno desava jer imate mentalni sklop glupostima opterecene mahale.
Da je htio nesto da sakrije, valjda ne bi igrao ni sljedeci vikend?
A pazi odgovora "a mozda je tim htio nesto da pokaze"?? Kao ono, salje nam skrivene signale o tome sta i kako.
Vi bi radije vjerovali naucnoj-fantastici nego zdravom razumu, a da ne govorim o Zvjezdanovom postenju.
Dobro onaj kaze, insan vjeruje u ono u sta hoce da vjeruje. Ako neko vjeruje da je 2+2=5 bujrum, samo nemojte sebe nazivati navijacima reprezentacije, vec teoreticarima koji su SVEMU vide jad, cemer, zlo i bezizlaznost, te 'vanjske sile' koje nam nista ne daju. Prije su nam susjedi uzimali igrace, sad nam ne daju tako sto im prijete. Najbolje brate onda 100% bosnjacku reprezentaciju pa nece bit nikakvih problema. Ha ja.
Svaki sljedeci potencijalni reprezentativac koji je Srbin ili Hrvat ce mozda imati na umu ovu medijsku hajku protiv Zvjezdana. Ili to ili da imas tvrdu glavu poput Barbareza da se covjek nosi sa vama i trpi uvrede.
Mislim da pretjeruješ u svojim ocjenama i da zapravo pišeš ružno. I implicraš nešto, što niko nije ovdje spomenuo.
jaa iskreno govoreći uopšte ne govorim o poštenju Mismovića, nego govorim o sasvim realnoj činjenic da mnogi,al mnogi ne žele uspjeh ovoj reprezentaciji.I da se pri tome ne libe ničega. Baš kao što vidimo i u drugim sferama života.
Pa mogao je danas biti nespreman da igra, a sutra biti. Ne mora proci 3 dana, moze proci jedna noc. Halo?!? Jao logike? Jeste li se ikad povrijedili na fudbalu ili na nekom drugom sportu ili na bilo kojem fizickom radu?
Misimovic je bio povrijedjen i zato postoje dokazi ljekarskog pregleda doktora Wolfsburga.
Miske je povrijedjen na utakmici u Lisabonu, i dokaz tome je slaba igra i malo trcanja.
Ja i dalje ostajem pri tvrdnji da vasa sklonost totalno nelogicnim i mahalskim teorijama o zavjerama koje indirektno impliciraju nemoralnost nasih reprezentativaca nesto cega se treba stidjeti, i govori o vama kao nekome ko ne zasluzuje radost nad pobjedama reprezentacije. Cak sta vise, i dalje tvrdim da je vase bezobrazno upiranje prstom pogorsalo atmosferu u reprezentaciji, sto je nesto sto se konstantno desava jer imate mentalni sklop glupostima opterecene mahale.
A pazi odgovora "a mozda je tim htio nesto da pokaze"?? Kao ono, salje nam skrivene signale o tome sta i kako.
Vi bi radije vjerovali naucnoj-fantastici nego zdravom razumu, a da ne govorim o Zvjezdanovom postenju.
Dobro onaj kaze, insan vjeruje u ono u sta hoce da vjeruje. Ako neko vjeruje da je 2+2=5 bujrum, samo nemojte sebe nazivati navijacima reprezentacije, vec teoreticarima koji su SVEMU vide jad, cemer, zlo i bezizlaznost, te 'vanjske sile' koje nam nista ne daju. Prije su nam susjedi uzimali igrace, sad nam ne daju tako sto im prijete. Najbolje brate onda 100% bosnjacku reprezentaciju pa nece bit nikakvih problema. Ha ja.
Svaki sljedeci potencijalni reprezentativac koji je Srbin ili Hrvat ce mozda imati na umu ovu medijsku hajku protiv Zvjezdana. Ili to ili da imas tvrdu glavu poput Barbareza da se covjek nosi sa vama i trpi uvrede.
palermo wrote:
Mislim da pretjeruješ u svojim ocjenama i da zapravo pišeš ružno. I implicraš nešto, što niko nije ovdje spomenuo.
jaa iskreno govoreći uopšte ne govorim o poštenju Mismovića, nego govorim o sasvim realnoj činjenic da mnogi,al mnogi ne žele uspjeh ovoj reprezentaciji.I da se pri tome ne libe ničega. Baš kao što vidimo i u drugim sferama života.
a ja sam primjetio da je tebi odlazak nase repke na SP maltane kao ulazak drzave u EU
Sjašite s Misimovića barabe, to je predivan momak i veliki patriota! A, znate li vi uopšte ko je Ćiro Blažević, šta je govorio i kako se odnosio prema Bosni i Hercegovini za vrijeme rata? Znate li da je Ćiro lično nagovorio mnoge Bosance i Hercegove da igraju za Hrvatsku reprezentaciju, sa kojom je kasnije ostvario velike rezultate... Zar nije odvratno da jedan ohrndani starkelja daje sebi za pravo da se miješa u politiku, politizira sport i baca ljagu na naše igrače koji su oličenje profesionalizma (za razliku od njega), pa između ostalog i da se druži sa Dodikom, Mujezinovićem i ostalim "uvaženim velikodostojnicima", pa onda još na kraju svoj poraz prebacuje na jednog igrača!!
Pu!!
palermo wrote:
a ja sam primjetio da je tebi odlazak nase repke na SP maltane kao ulazak drzave u EU
Nemam pojma šta hoćeš da kažeš..........ma nije ni bitno, uostalom....
zovemsecrveni wrote:Sjašite s Misimovića barabe, to je predivan momak i veliki patriota! A, znate li vi uopšte ko je Ćiro Blažević, šta je govorio i kako se odnosio prema Bosni i Hercegovini za vrijeme rata? Znate li da je Ćiro lično nagovorio mnoge Bosance i Hercegove da igraju za Hrvatsku reprezentaciju, sa kojom je kasnije ostvario velike rezultate... Zar nije odvratno da jedan ohrndani starkelja daje sebi za pravo da se miješa u politiku, politizira sport i baca ljagu na naše igrače koji su oličenje profesionalizma (za razliku od njega), pa između ostalog i da se druži sa Dodikom, Mujezinovićem i ostalim "uvaženim velikodostojnicima", pa onda još na kraju svoj poraz prebacuje na jednog igrača!!
Pu!!
potpis, istina je da miske nije igrao na nivou u onoj prvoj utakmici, ali nije igrao jer je bio dobro cuvan, porugalci su pametno skontali gdje treba presjeci igru, medutim ciro je tu porgrijesio jer je mnogo zakasnio sa izmjenama, zapravo to je cirina druga velika greska, a prva i najveca je ne poznavanje pravila fife vezano za zute kartone, sto smo mogli vidjeti u onoj utkamici protiv estonije, kad par kljucnih igraca nije ocistilo svoje zute kartone, tj najtuznije je sto cak nisu ni znali da bi to trebali uraditi ...
Nemoj kao prvo ti odredjivati ko je a ko nije navijac reprezentacije .....
Kao drugo - ne imputiraj nama koji govorimo o neigranju u Zenici da smo nacionalisti. Ja nikada, nikada nisam slucaj Misimovic posmatrao po nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti. Nikada.
Da je isto uradio bilo koji drugi igrac , npr. Dzeko ili Hrgovic - isto bih reagovao ....
Kao drugo - ne imputiraj nama koji govorimo o neigranju u Zenici da smo nacionalisti. Ja nikada, nikada nisam slucaj Misimovic posmatrao po nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti. Nikada.
Da je isto uradio bilo koji drugi igrac , npr. Dzeko ili Hrgovic - isto bih reagovao ....
Samo ti sebe uvjeravaj u sta zelis.
Ne bi isto reagovao da je u pitanju Dzeko. Cijela prica se vrti oko toga da je Misimovicu kao Srbinu neko 'od onih anamo' prijetio.
jeza u ledja wrote:
Ne bi isto reagovao da je u pitanju Dzeko. Cijela prica se vrti oko toga da je Misimovicu kao Srbinu neko 'od onih anamo' prijetio.
To jeste moj upit bio i ja sam tu priču potaknuo, i još i sada mi ne izgleda, obzirom na prošla iskustva, nemoguće. A što se tiče Misimovića,ako je slučajno zaista bio ucijenjen, onda on ima svako moguće opravdanje.I niko ga ne smije osuđivati.
A u priču o brzom oporavku od povrede ne vjerujem, ako on zaista nije bio niti ucijenjen, niti ne stoji neki krupan razlog iza njegovog neigranja, onda je što se mene tiče izgubio poštovanje.Onda vi vjerujte da nije mogao u srijedu igrati utakmicu svih utakmica, a u subotu mogao igrati protiv već koga. Vi vjerujte u to, ja neću.I nema veze to je li on Srbin, Hrvat ili Bošnjak.
da da, samo treba pogledati zadnje utakmice Dzeke pa da se zapitamo: ko je prijetio Dzeki? neko ko ne zeli da ide za Milan i Englesku mozda? ili Magath zato sto je zabio protiv Schalkea? ili mozda Arsenal zato sto se nada da ce mu time cijena pasti da bi ga mogli kupiti?
Miske je Bosanac ali i vise od toga, on je profesionalac. Za razliku od vecine ovih sto ga pljuju, on se ne hrani emocijama, danas ovakvim sutra onakvim nego je jednostavno pragmaticna osoba. Ako moze, moze, ako ne moze, ne moze.
vee-jay wrote:da da, samo treba pogledati zadnje utakmice Dzeke pa da se zapitamo: ko je prijetio Dzeki? neko ko ne zeli da ide za Milan i Englesku mozda? ili Magath zato sto je zabio protiv Schalkea? ili mozda Arsenal zato sto se nada da ce mu time cijena pasti da bi ga mogli kupiti?
Da, da. I ono 'smetanje' Ibiševića kad je Muslimovic puco, jel neko misli da je to slucajnost?
vee-jay wrote:da da, samo treba pogledati zadnje utakmice Dzeke pa da se zapitamo: ko je prijetio Dzeki? neko ko ne zeli da ide za Milan i Englesku mozda? ili Magath zato sto je zabio protiv Schalkea? ili mozda Arsenal zato sto se nada da ce mu time cijena pasti da bi ga mogli kupiti?
Da, da. I ono 'smetanje' Ibiševića kad je Muslimovic puco, jel neko misli da je to slucajnost?
obzirom da je i vedo, kao i miske, a i ja, iz dijela bih kome je kum alija dodijelio ime republika srpska, vjerovati je da se radi o dodikovoj zavjeri.
jebo doktore i nalaze, znaju ljudi iskusni i provjereni, patriote prave, da je rjec o izdaji.
reprezentacija bih ne zasluzuje zvjezdana misimovica, no nazalost svim hasumima, zvjezdan ce i dalje igrati za bih. pa se vi patite...
Neki ga pljuju,,,neki gotive,,,,ja ga gotivim,,jer je najbolji kod nas.Nije nikada bio problem u misketu,,,,Trebamo mi da se zapitamo,,zasto nam sva igra ide preko njega,,i da nadjemo drugih rjesenja,,,pa sutra,,kada miske nemogne da igra da imammo rjesenje,,i da se ne ljutimo na njega,,,sto ne igra(Portugal)
Da li si ti neki vidovnjak- pa znas sta neko misli ????
Nisi u pravu u svezi Dzeke - kao i u vezi ostalih igraca ( bilo koje nacije - jer nisam nacionalist ) ..... I navedi konkretan dokaz - gdje sam ja naveo nacionalnost Misketa i da mu je prijeceno u svezi toga ...
U svezi Dzeke - napisao sam da je postupio nekorektno kada je psovao navijaca u Zenici. Ljude ne dijelim po naciji i vjeri - vec po djelima i ne djelima .....
Miske nije igrao u Zenici a nakon toga samo za 3 ( tri ) dana igrao za svoj klub. Meni tu nije sve cisto. A ti samo sebe uvjeravaj u to sto zelis .... Mene ne briga za to ....
veljaca wrote:
Miske nije igrao u Zenici a nakon toga samo za 3 ( tri ) dana igrao za svoj klub. Meni tu nije sve cisto. A ti samo sebe uvjeravaj u to sto zelis .... Mene ne briga za to ....
Što bi naši stari rekli "Ti ko Švabo trajlala".
Ma možeš i ti misliti šta hoćeš i biti tvrdoglavo uporan u tome.
Može i da te ne zanima šta drugi misle.
Ali ne kontam što se javljaš onda na forumu.
Jer forum služi za RAZMJENU mišljenja.
Ako želiš sam iznositi svoja mišljenja i da ti niko ne pametuje, napraviš sebi blog i udri.
Misimović potvrdio:"U Wolfsburg je stigla ponuda iz Španije!"
Atletico Madrid u svojim redovima želi Zvjezdana Misimovića objavio je jučer španjolski list AS. Da se ne radi o još jednoj nafriziranoj priči bez prave osnove i da španjolci uistinu žele dovesti našeg playmakera, potvrdio je i sam Miske.
"Interesovanje Atletica traje već neka tri mjeseca. Zvanična ponuda u klub je stigla nakon mojeg odličnog niza u Bundesligi i eurogola postignutog Bešiktašu u Istanbulu u okviru Lige prvaka." kaže Zvjezdan Misimović i dodaje "Klub je do sada odbio sve ponude za moju kupovinu, pa će vjerovatno tako biti i tokom ove zimske pauze. Imam ugovor sa Wolfsburgom i uopšte se ne zamaram ovakvim pričama. Ukoliko se klubovi dogovore spreman sam razmotriti odlazak u Španiju, ali realno je to još uvijek daleko od realizacije."
Džeko i Misimović idu u JAR
Kad već neće fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u kompletnom sastavu ove godine putovati u Južnoafričku Republiku to će uraditi Zvjezdan Misimović i Edin Džeko, koji će sa svojim saigračima početkom januara odraditi pripreme u zemlji domaćinu Mundijala.
Zanimljivo je koliko su Bosanci spremni da stvaraju idole po svaku cijenu. Te Tito, te Alija, te Barbarez, te Ciro,te Misimovic...
Da zakljucim (sto se mene tice): Gledao sam utakmicu u Portugalu i Zvjezdan Misimovic se tokom cijele utakmice ponasao kao da je u pitanju trening Wolfsburga, jer je bilo ocito DA NECE da igra. Svi smo se cudili sta je u pitanju. Sledecu utakmicu u Zenici nije htio igrati zbog navodne povrede koljena iako je dva dana posle toga na prvenstvenoj utakmici protive Ninberga ginuo na terenu. Sve mi je to mnooogo cudno i nikakvu mogucnost ne iskljucujem. Ne kazem da je bio primoran sto mu se eventualno prijetilo familiji ili slicne stvari, samo iznossim cinjenice jer po svim pricama Misimovic je posten momak i ne vjerujem da bi se onako ponasao bez valjanog razloga. Takodje su cinjenice (pa makar vi idolopoklonici gutali knedle od pola kile) da je Misimovic tri puta izjavljivao da nece igrati za BiH i svaki put iz razlicitog razloga. Ponovo iznosim cinjenice, niti kazem da su njegovi razlozi opravdani niti da nisu. Takodje je cinjenica da je Misimovic prije nastupa za BiH bio totalno nepoznat igrac bez ijedne minute u Bundez Ligi (ili bilo kojoj ligi na svijetu), a isto tako je cinjenica da je prije BiH istjeran iz mlade reprezentacije Srbije.
Ovo samo za smjesne ljude ili idolopoklonike moze biti vrijedjanje Misimovica. Da li treba da napisemo kako je od malena mastao da igra za BiH, kako nikada nije izjavio da nece igrati...kako je bio cuveni fudbaler prije dolaska u BiH reprezentaciju?
Interesi su se poklopili, bilo je dobro i jednim i drugom, hvala Misimovicu za asistencije i golove, i to je to.
HarnagaHarnaga wrote:Zanimljivo je koliko su Bosanci spremni da stvaraju idole po svaku cijenu. Te Tito, te Alija, te Barbarez, te Ciro,te Misimovic...
Da zakljucim (sto se mene tice): Gledao sam utakmicu u Portugalu i Zvjezdan Misimovic se tokom cijele utakmice ponasao kao da je u pitanju trening Wolfsburga, jer je bilo ocito DA NECE da igra. Svi smo se cudili sta je u pitanju. Sledecu utakmicu u Zenici nije htio igrati zbog navodne povrede koljena iako je dva dana posle toga na prvenstvenoj utakmici protive Ninberga ginuo na terenu. Sve mi je to mnooogo cudno i nikakvu mogucnost ne iskljucujem. Ne kazem da je bio primoran sto mu se eventualno prijetilo familiji ili slicne stvari, samo iznossim cinjenice jer po svim pricama Misimovic je posten momak i ne vjerujem da bi se onako ponasao bez valjanog razloga. Takodje su cinjenice (pa makar vi idolopoklonici gutali knedle od pola kile) da je Misimovic tri puta izjavljivao da nece igrati za BiH i svaki put iz razlicitog razloga. Ponovo iznosim cinjenice, niti kazem da su njegovi razlozi opravdani niti da nisu. Takodje je cinjenica da je Misimovic prije nastupa za BiH bio totalno nepoznat igrac bez ijedne minute u Bundez Ligi (ili bilo kojoj ligi na svijetu), a isto tako je cinjenica da je prije BiH istjeran iz mlade reprezentacije Srbije.
Ovo samo za smjesne ljude ili idolopoklonike moze biti vrijedjanje Misimovica. Da li treba da napisemo kako je od malena mastao da igra za BiH, kako nikada nije izjavio da nece igrati...kako je bio cuveni fudbaler prije dolaska u BiH reprezentaciju?
Interesi su se poklopili, bilo je dobro i jednim i drugom, hvala Misimovicu za asistencije i golove, i to je to.
činjenica je da nije ništa bolje odigrao ni u mančesteru,a ni na zadnjih 10-tak utakmica.mala kriza,i ne vjerujem da nije htio igrati.
A onaj Ibricic, vidjelo se iz aviona da mu je hrvatski lobi (Sinisa Vuco najvjerovatnije) zaprijetio, ko ce trpiti Bosance na svjeckom. Prvo lafo 'zaboravi' na Alvesa kod gola, zatim iz 200% sanse pogodi precku (vidjelo se na licu da mu je laknulo kad je lopta izasla), u 180+ minuta igra uz liniju i ne probije bok/ne posalje upotrebljiv centarsut niti jednom...
Ma urota braco, ni govora da je Portugal bio bolji i da je Quieroz strpo Ciru u padze, samo urota.
A onaj Ibricic, vidjelo se iz aviona da mu je hrvatski lobi (Sinisa Vuco najvjerovatnije) zaprijetio, ko ce trpiti Bosance na svjeckom. Prvo lafo 'zaboravi' na Alvesa kod gola, zatim iz 200% sanse pogodi precku (vidjelo se na licu da mu je laknulo kad je lopta izasla), u 180+ minuta igra uz liniju i ne probije bok/ne posalje upotrebljiv centarsut niti jednom...
Ma urota braco, ni govora da je Portugal bio bolji i da je Quieroz strpo Ciru u padze, samo urota.
Pretrcani kilomitri: Ibricic 10 + Misimovic 6 +
Izgleda taj Vuco i nije tako jeben kako bi se reklo po imenu.
PS - Portugalace ne bi prosli sve da je Misimovic dao i 200% od sebe jer smo jos uvijek (nadama se ne zadugo) dvije razlicite lige.
PPS - ne znam u cemu je problem da ljudi misle da je nemoguce da srpski ekstremisti posegnu za tim korakom kao sto je da zaprijete Misimovicu i njegovoj familiji. Misimovic je glavni igrac BiH i sa njime "pod punim gasom" BiH je jaca bar za 30%. Mozda neko misli da to ti ekstremisti ne bi uradili zbog toga sto je to zlobno, podkmuklo.... Mozda ste zaboravili sta su, ne bas prije puno vremena, vec uradili.... Plasman BiH na svjetsko prvenstvo bio bi tezak udarac separatistima.