Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
pemanapemani

#676 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by pemanapemani »

da li bi ste Vi nekoga koga ste vidjeli da Vam je ubio tatu nazvali nevinim dok mu se ne dokaze krivnja? jeste li nekad bar ovlas pogledali statistike o poginulim civilima na svakoj "strani"? da li Vi mislite da toliki broj postrojbi stranih drzava na teritoriji jedne nezavisne zemlje ne znace agresiju? gradjanski rat se vodi izmedju suprostavljenih grupa gradjana. sad, da je gradjanski rat ako se sa jednog podrucja zeli bukvalno istrijebiti odredjeni narod, a to rade fasisticke trupe drugih, isto tako, medjunarodno priznatih drzava. licno pitanje, da li bi Vi pruzili ruku pomirenja da Vam neko ubije citavu porodicu, nakon 14 godina pokusaja suzivota, iako ste zrtva koja je najebala, bili ravnodusni kada se , hipoteticki receno, vasa dvomjesecna beba koju su ubili,nalazi na istom zrtvenom spisku kao neki vojnik agresorske vojske koji iza sebe ima teku ispisanu "pogrdnim" imenima koje je smaknuo za cast tamo nekog kralja i fasisticke monarhije?
bach

#677 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by bach »

Hajde ne budite cicije, odajte priznanje nicku koje se pojavio na avazovim stranicama...

Dnevne novine ne kupujem gade mi se inače, ali žalim jer dans nisam kupio avaz, te uokvirio dio na kojem teta Sanja spominje moj nick Bach.

Eto i to se dešava...

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
glasrazuma

#678 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by glasrazuma »

pemanapemani wrote:da li bi ste Vi nekoga koga ste vidjeli da Vam je ubio tatu nazvali nevinim dok mu se ne dokaze krivnja? jeste li nekad bar ovlas pogledali statistike o poginulim civilima na svakoj "strani"? da li Vi mislite da toliki broj postrojbi stranih drzava na teritoriji jedne nezavisne zemlje ne znace agresiju? gradjanski rat se vodi izmedju suprostavljenih grupa gradjana. sad, da je gradjanski rat ako se sa jednog podrucja zeli bukvalno istrijebiti odredjeni narod, a to rade fasisticke trupe drugih, isto tako, medjunarodno priznatih drzava. licno pitanje, da li bi Vi pruzili ruku pomirenja da Vam neko ubije citavu porodicu, nakon 14 godina pokusaja suzivota, iako ste zrtva koja je najebala, bili ravnodusni kada se , hipoteticki receno, vasa dvomjesecna beba koju su ubili,nalazi na istom zrtvenom spisku kao neki vojnik agresorske vojske koji iza sebe ima teku ispisanu "pogrdnim" imenima koje je smaknuo za cast tamo nekog kralja i fasisticke monarhije?
ŽAO MI JE!!!
Iskreno mi je žao zbog svega što ste proživjeli i zbog vaših ličnih i porodičnih stradanja.

Al, opet kažem...

IZVINITE

Izvinte zbog zločina koji je moj narod počinio prema vama
Izvinite zbog bola i patnji koju vam je nanio moj narod
Izvinite zbog stradanja vas i vaše porodice od strane mog naroda.

IZVINITE.

Kao što vidite, ja imam snage da kažem izvini i pružim vam ruku da zajedno sa vama pokušam da od Bosne i Hercegovine stvorimo bolju i ljepšu državu za zajednički život. Razumijem da ste lično pogođeni ratom, ali ne možete zbog pojedinaca zlikovaca pa zvali se oni Karadžićima ili Mladićima, da čitav narod okarakterišete kao zlikovački ili zločinački. Ja nisam kriv i nikada niko me neće uvjeriti da sam zbog Mladića ili Karadžića i ja kriv što sam srbin. Nisam kriv.
Srbin sam i time se ponosim,ali sam isto tako i građanin i državljanin Bosne i Hercegovine, koju smatram svojom domovinom. I to mi niko i nikada neće moći oduzeti. Pa ni vi.
Ja lično i moji vršnjaci i na kraju apsolutna većina srba, nisu krivi za to što ste vi proživjeli. Krivi su pojedinci koji su naredili ili počinili te zločine. I njih zbog toga trebate osuđivati i kritikovati (u skladu sa zakonskom normativom) a ne mene, građanina Republike Srpske.

Nemojte dozvoliti da zbog pojedinaca ispašta čitav jedan narod i entitet.
Hajde da zajednički kažemo da je u BiH bio rat,da su počinjeni zločini na sve tri strane, da je na sve tri strane bilo žrtava ali i da kažemo da je vrijeme da stvari pokrenemo sa tačke nacionalizma i gradimo zajedničku budućnost Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina je i moja, isto koliko i vaša, bez obzira što ste vi bošnjakinja/hrvatica a ja srbin jer je BiH i srpska. Stoga, nemojte generalizovati stvari i mrziti sve srbe zbog pojedinaca i pružite nam priliku da i mi volimo i gradimo svoju domovinu BOSNU I HERCEGOVINU.
Shoshana

#679 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Shoshana »

Kako ja na ove sapunice vazda zakasnim :x
glasrazuma

#680 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by glasrazuma »

pemanapemani wrote:da li bi ste Vi nekoga koga ste vidjeli da Vam je ubio tatu nazvali nevinim dok mu se ne dokaze krivnja? jeste li nekad bar ovlas pogledali statistike o poginulim civilima na svakoj "strani"? da li Vi mislite da toliki broj postrojbi stranih drzava na teritoriji jedne nezavisne zemlje ne znace agresiju? gradjanski rat se vodi izmedju suprostavljenih grupa gradjana. sad, da je gradjanski rat ako se sa jednog podrucja zeli bukvalno istrijebiti odredjeni narod, a to rade fasisticke trupe drugih, isto tako, medjunarodno priznatih drzava. licno pitanje, da li bi Vi pruzili ruku pomirenja da Vam neko ubije citavu porodicu, nakon 14 godina pokusaja suzivota, iako ste zrtva koja je najebala, bili ravnodusni kada se , hipoteticki receno, vasa dvomjesecna beba koju su ubili,nalazi na istom zrtvenom spisku kao neki vojnik agresorske vojske koji iza sebe ima teku ispisanu "pogrdnim" imenima koje je smaknuo za cast tamo nekog kralja i fasisticke monarhije?

ŽAO MI JE!!!
Iskreno mi je žao zbog svega što ste proživjeli i zbog vaših ličnih i porodičnih stradanja.

Al, opet kažem...

IZVINITE

Izvinte zbog zločina koji je moj narod počinio prema vama
Izvinite zbog bola i patnji koju vam je nanio moj narod
Izvinite zbog stradanja vas i vaše porodice od strane mog naroda.

IZVINITE.

Kao što vidite, ja imam snage da kažem izvini i pružim vam ruku da zajedno sa vama pokušam da od Bosne i Hercegovine stvorimo bolju i ljepšu državu za zajednički život. Razumijem da ste lično pogođeni ratom, ali ne možete zbog pojedinaca zlikovaca pa zvali se oni Karadžićima ili Mladićima, da čitav narod okarakterišete kao zlikovački ili zločinački. Ja nisam kriv i nikada niko me neće uvjeriti da sam zbog Mladića ili Karadžića i ja kriv što sam srbin. Nisam kriv.
Srbin sam i time se ponosim,ali sam isto tako i građanin i državljanin Bosne i Hercegovine, koju smatram svojom domovinom. I to mi niko i nikada neće moći oduzeti. Pa ni vi.
Ja lično i moji vršnjaci i na kraju apsolutna većina srba, nisu krivi za to što ste vi proživjeli. Krivi su pojedinci koji su naredili ili počinili te zločine. I njih zbog toga trebate osuđivati i kritikovati (u skladu sa zakonskom normativom) a ne mene, građanina Republike Srpske.

Nemojte dozvoliti da zbog pojedinaca ispašta čitav jedan narod i entitet.
Hajde da zajednički kažemo da je u BiH bio rat,da su počinjeni zločini na sve tri strane, da je na sve tri strane bilo žrtava ali i da kažemo da je vrijeme da stvari pokrenemo sa tačke nacionalizma i gradimo zajedničku budućnost Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina je i moja, isto koliko i vaša, bez obzira što ste vi bošnjakinja/hrvatica a ja srbin jer je BiH i srpska. Stoga, nemojte generalizovati stvari i mrziti sve srbe zbog pojedinaca i pružite nam priliku da i mi volimo i gradimo svoju domovinu BOSNU I HERCEGOVINU.
istocnjak

#681 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by istocnjak »

glasrazuma wrote:
Namjerno govorim samo od dr Karadžiću i Republici Srpskoj jer sam u potpunsoti saglasan sa stavovima prof Vlaisavljević da treba biti samokritičan i govoriti o lošim stvarima u svom dvorištu a o dobrim stvarima u tuđem dvorištu. Ipak, vi govorite samo o RS i dr Karadžiću a nećete da kažete da su zločine činili i bošnjaci i hrvati.

U Bosni i Hercegovini u periodu od 1992-1995 odigrao se brutalan građanski rat sa elementima međunarodnog učešća(paravojnne formacije iz Srbije, Hrvatske i islamskih država te NATO intervencija na RS) u kojem su svi narodi počinili zločine i svi narodi stradali. Mnogi su propatili, izgubili članove svoje porodice, svoje domove, dijelove svoga tijela... Ali, u decembru 1995 godine lideri zaraćenih stranja potpisali su mirovni sporazum koji podrazumijeva i pomirenje i suživot svih bh naroda.
U Bosni i Hercegovini NIJE bio građanski rat vec brutalna agresija Republike Srbije na međunarodno priznatu Republiku BiH. Dokaz tome je da su mirovni sporazum u Dejtonu potpisali bivsi predsjednici susjednih zemalja.

Ako je bio građanski rat što ce oni uopće u Dejtonu?
JThomas

#682 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by JThomas »

pazi nicka, glas razuma :lol:

istina, zločinaca je bilo na svim stranama, kao i u svakom ratu. ali spomenuti to tako, a ne naglasiti da su brojevi i postotci ipak malo neuporedivi...je izjednačavanje krivice. koliko god ja mrzio kad se taj termin zloupotrebljava i devalvira.
callmethebreeeze

#683 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by callmethebreeeze »

LudaMala82 wrote:Sanja u članku kritikuje jezik mržnje i ne znam zašto to smeta. Građanski mediji se diče svojim pridjevom građanski ali u svojim komentarima se koriste riječima koje čak ni "najnacionalističkiji" mediji ne koriste. Ili građanski mediji vrijede više pa su iznad zakona i svih pravila etike?
i ja sam preletio taj clanak, koji je, u biti, ok, samo objaviti tako nesto u avazu gdje se danima vodi kampanja protiv dervisevica i gdje danas mozes naci dva pljuvacka teksta (heco, i naravno dervisevic) cim otvoris portal, nije bas pametno. fino je sto sanja drvi o kulturi dijaloga, ja cu prvi potpisati da toga treba i u medijima i u drustvu, ali ne mozes to raditi u avazu.
amrica

#684 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by amrica »

banjaluka078 wrote:
istocnjak wrote:Ima li neko tekst iz današnjeg Avaza, kazu ona Sanja Vlahisavljevic u Avazu na sva usta brani onog direktora rtrs sa 60 minuta, interesuje me sta pise ...

Zaista je to previse cak i od Avaza ...
Izvoli članak http://i108.photobucket.com/albums/n35/ ... a/avaz.jpg

Tekst je srednja novinarska zalost, mada je za avaz plafon, ali stvarno nidje veze. Ocito narucen tekst, ne toliko protiv sa-x nego za zastitu lika sa RTRS. Zasto nije navela uvrede upucene Breni ili Dodiku ili neke hrvatskim cimbenicima, nego je bas od svega nasla tog lika da spomene, kao jadnika, eto nije kriv dok se ne dokaze.... a 'vamo neki pljuju po njemu.

I nnesto ne vjereujem da redovno prati portal, jer sve psovke, uvrede, bilo osobne ili na nekoj drugoj osnovi (nacionalne, rasne, lokalne...) donose sankcije. A delightful je jos i gora, prava puritnaka, mete sve sto nije visokouljudjena komunikacija.

I onda pateticni tekst djevojcice, kao biber po pilavu. Koji admin je ono izbrisao, ako je to sve sto je napisano?
Miki123

#685 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Miki123 »

callmethebreeeze wrote:
LudaMala82 wrote:Sanja u članku kritikuje jezik mržnje i ne znam zašto to smeta. Građanski mediji se diče svojim pridjevom građanski ali u svojim komentarima se koriste riječima koje čak ni "najnacionalističkiji" mediji ne koriste. Ili građanski mediji vrijede više pa su iznad zakona i svih pravila etike?
i ja sam preletio taj clanak, koji je, u biti, ok, samo objaviti tako nesto u avazu gdje se danima vodi kampanja protiv dervisevica i gdje danas mozes naci dva pljuvacka teksta (heco, i naravno dervisevic) cim otvoris portal, nije bas pametno. fino je sto sanja drvi o kulturi dijaloga, ja cu prvi potpisati da toga treba i u medijima i u drustvu, ali ne mozes to raditi u avazu.
Nije samo Avaz, eno i Hayat sinoć u vijestima u 7..
zonbirile

#686 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by zonbirile »

za normalni svijet,kojem Bosna ne pripada,tačno je da je kultura dijaloga i općenje putem medija u rukavicama,ali sa druge strane idu kazne tipa 2x doživotna robija,100g robije bez prava žalbe,120g robije bez prava žalbe i pomilovanja,i sve u tom tonu onako u "rukavicama".Nama su papkari nametnuli ulični dijalog dok je dur guzici,a na sudu kazne smješno-haman kao nepravilno parkiranje u ozbiljnim zemljama
Lekler

#687 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Lekler »

Dobra je ba Sanja :dance:
Ako je zanima ko se krije iza ovog nicka nek' mi se javi,da se malo upoznamo :D :dance:

Vidim neki kao iznenađeni odakle da ovo bude u Fahrinom dnevnom glasilu,bilo je tu i ranije napada na ovaj portal,u listu AS je optuzivan da je SDP-ov instrument(naravno SDP je kriv za sve i za smrt Michel Jacksona je jedini krivac Zlatko L. koji mu je dao lijek za smirenje),da je anti-bosnjacki i sl.;njima nije bitno ko ce kritizirati one medije koji se ne uklapaju u njihov svijet,bitno je da neko to uradi a oni ce to samo da "prenesu" :-?

Idemo dalje :arrow:
zonbirile

#688 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by zonbirile »

ovo je smiješno kako se peru od kriminala u Razvojnoj banci,vidi se rukopis izvršnog sekretara SKJ Podgorice ,druga F.Radončića,alijas Ščepo.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#689 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by dr.gog »

zonbirile wrote:ovo je smiješno kako se peru od kriminala u Razvojnoj banci,vidi se rukopis izvršnog sekretara SKJ Podgorice ,druga F.Radončića,alijas Ščepo.
Jel to Slobodna Bosna bila uz jutarnju kafu :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#690 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Truba »

njih ni oluja ni cunami zajedno neće oprati
rado_vidjen

#691 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by rado_vidjen »

o draganu covicu
Na udaru Tuđmanovog generalskog lobja, čiji se prsti sada kriju u bankarskim svilenim rukavicama, vec godinama je i Dragan Čovic. Ovaj Hrvat već dugo smeta zbog probosanske orijentacije i zelje da se s bošnjacima uspostavi korektan odnos. I on je bio zrtva montiranih dervisevicevih krivičnih prijava, zbog kojih je šest mjeseci nevin odležao u zatvoru, ali se atak na njega ne zaustavlja. Očigledno, cilj je da se hrvati poput Čovića što dalje otjeraju od sarajeva i probosanske politike.
nevinasce i probosanski politicar. malo dalje u intervjuu, covic zaziva "gasenje finansijske policije" :-D . sto li boze, i kakav je u svemu tome interes avaza? :D

a sve i da postoji taj "generalski H-B lobby", nema sanse da bi mogao proci bez alfe i omege HDZ-a, lika koji je u najtjesnijim vezama sa herceg-bosnasima poput mije brajkovica, covjeka koji istjerao finansijsku policju iz aluminija, a prije toga i sve bosnjacke radnike....

koja je tarifa, fahro? mislim, ono, rajko goebbels ti pise u novini; imas firmu za milosevicevim ministrom; mafija (gasi) ti uredjuje novinu; sutis o dodikovom kriminalu i peres ga od stranaca; podrzajes zastavnike herceg-bosne, podrzajes pilicare iz fudbalskog saveza; sirovine poput s. bahtica su ti glavni pljuvaci...zlatko the necastivi, je ubio kennedya, srusio WTC, izazvao cunami, smako dzeksona ...i td. :D

jel ova seoska varalica misli, da ce naricanje nad srebrenickom sudbinom, biti dovoljno za orden patriota no1? misli se sakrit pod taj plast i hrabre frazetine poput "paljanski krvolok" ili "durmitoski istrebljiavac"?

covjek je obicni honorarac. branice adolfa ako treba.
najgore je u svemu tome, sto neki politicari imaju strah od njega i vjecito popustaju pred njegovim ucjenama i harangom...a ustvari je sitna ribica, bez narucitog uticaja (vidjeli smo na izborima)
zonbirile

#692 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by zonbirile »

dr.gog wrote:
zonbirile wrote:ovo je smiješno kako se peru od kriminala u Razvojnoj banci,vidi se rukopis izvršnog sekretara SKJ Podgorice ,druga F.Radončića,alijas Ščepo.
Jel to Slobodna Bosna bila uz jutarnju kafu :lol: :lol:
----------------------------------------------
pa fazon je da SB to piše,a ostali šute,valjda zato i nije izvršena lustracija,koja bi pokazala,ko je sve pjevao kao KOS.Demanti postoje za sve ,ali ono što ni Avaz ne može demantovati to je mjesto druga Tornjaka u izgradnji soc.misli i djela u Titogradu.Nije ni to problem,već tu se otvara novi problem,kao i sa Rekićem,Mujezinovićem,Muslimovićem,Oručevićem i ostalima-otkud oni u BiH i Armiji početkom rata.Neobavještenost,naivnost-sumnjam.Treće svako može skontati,ne bih ja da napišem.
Better Man

#693 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Better Man »

Nova bljuvotina u Dnevnom avazu. napravili su intervju sa kriminalcem Edhemom Bičakčićem u kojem Edo kriminale optužuje Zufera Derviševića da je udbaš i još gore optužuje ga da je završio kurs za plaćene ubice. Nedajte se Gospodine Derviševiću i istrajte u borbi protiv bagre.
ultima_palabra

#694 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by ultima_palabra »

Better Man wrote:Nova bljuvotina u Dnevnom avazu. napravili su intervju sa kriminalcem Edhemom Bičakčićem u kojem Edo kriminale optužuje Zufera Derviševića da je udbaš i još gore optužuje ga da je završio kurs za plaćene ubice. Nedajte se Gospodine Derviševiću i istrajte u borbi protiv bagre.
E moj Better Man, kakav gospodin. Prelistaj malo koji Avaz od posljednjih 5 godina, pa ćeš vidjeti da je taj Dervišević, Fahrin zemljak, tretiran u avazu kao bošnjački Robin Hood. One firme koje nisu fahri plaćale reket, bile su izložene učestalim posjetama Finansijske policije. Sad je pukla tikva, Zufer dirnuo u Razvojnu banku, zadnju slamku spasa od bankrota za Avaz. Normalno, prošao je kao Bičakčić, Zlaja, Paddy, Hare i sve ostale "ličnosti godine" :roll:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#695 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:Nova bljuvotina u Dnevnom avazu. napravili su intervju sa kriminalcem Edhemom Bičakčićem u kojem Edo kriminale optužuje Zufera Derviševića da je udbaš i još gore optužuje ga da je završio kurs za plaćene ubice. Nedajte se Gospodine Derviševiću i istrajte u borbi protiv bagre.
A jesi li ti, sviju ti, to dobio otkaz u Avazu, ha ti je Fahro preoteo curu, ili bi volio imat njegovu lovu, pa si mu toliko posvećen?
Netko ko ne voli Avaz, ne čita, nema zakona koji te prisiljava da ga kupiš i nema potrebe da se stalno sekira oko Fahre
rado_vidjen

#696 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by rado_vidjen »

ako niste znali, ovo sataniziranje bakira i njegovo eventualno hapsenje zbog kriminala, je dogovoreno, pazi sad 'vamo - u Karadjoredjevu :shock:

(subotnji avaz i pomahnitali fadil mandal)

jos je islamofobija udrobljena i tak' to :-D :roll:
KatarinaKosaca

#697 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

kakavdanakneiskustvu wrote:čovjek ima pravo reći da mu se nešto u avazu ne sviđa,zar ne,tebi izgleda smeta čim se avaz spomene u negativnom kontekstu
Podvučeno malo izmišljaš :-)

Davno sam napisala da u Avazu pročitam tendere i ko je umro. A better samo piše o Avazu i snebiva se, a redovno ga čita. Onda ili je mazohizam čisti ili je nešto lično, jer je već opsjednutost.
KatarinaKosaca

#698 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by KatarinaKosaca »

kakavdanakneiskustvu wrote:ne izmišljam,ko god je spomenuo avaz u negativnom kontekstu ,tu si ti ,ponekad i neelix,da reagujete,mislim,ok,ja to poštujem,ali dopusti da better ili neko drugi ima pravo reći da je avaz npr. smeće od novine.
Znam da ne pratiš moje postove, jer se rijetko srećemo na temama. Ja sam svoje o Avazu rekla, ali je meni još smješniji onaj ko očekuje da nađe ozbiljan članak o svetskoj ekonomskoj konjukturi u Avazu. To nije niti El Pais, niti El Mundo,jednostavno nije. To je mahalska informativna lokalna novina. Ekonomski je napravio bum i pretekao Oslobođenje. Što je narod neuk? Njegov problem. Avaz je uspješno odabrao tržišni segmant. To mu sa ekonomske strane ne može nitko osporiti. Mrzim da pišem davno napisano, ali kako uporno insistriaš kako ja branim Avaz, prisiljena sam da se ponavljam.
E, sad što Better uporno sve čita i uporno piše protiv Avaza, znači i daje markicu za njega, znači ili da je mazo ili da je nešto lično.
Better Man

#699 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:
A jesi li ti, sviju ti, to dobio otkaz u Avazu, ha ti je Fahro preoteo curu, ili bi volio imat njegovu lovu, pa si mu toliko posvećen?
Netko ko ne voli Avaz, ne čita, nema zakona koji te prisiljava da ga kupiš i nema potrebe da se stalno sekira oko Fahre
Nisam dobio otkaz u Avazu, jer nisam nikad radio za ratnog profitera Fahru, niti bi radio. Imam dobar posao ništa mi nefali, izuzev što bih volio da ova bagra sjaše sa vlasti i da dođu normalni, mladi i sposobni i da se od Fahre naplate svi utajeni porezi ( ne samo od njega već i od ostalih profitera) koje su mu oprostili Behmen i Lagumdžija i zato su od istog dobili nož u leđa. Nedajem markicu za Avaz, jer je to čista glupost. Isti posudim na poslu da vidim kavih bljuvotina i laži su smislili za taj dan.
HAVANA

#700 Re: Ovo je previse cak i od Avaza!

Post by HAVANA »

kakavdanakneiskustvu wrote:
KatarinaKosaca wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ne izmišljam,ko god je spomenuo avaz u negativnom kontekstu ,tu si ti ,ponekad i neelix,da reagujete,mislim,ok,ja to poštujem,ali dopusti da better ili neko drugi ima pravo reći da je avaz npr. smeće od novine.
Znam da ne pratiš moje postove, jer se rijetko srećemo na temama. Ja sam svoje o Avazu rekla, ali je meni još smješniji onaj ko očekuje da nađe ozbiljan članak o svetskoj ekonomskoj konjukturi u Avazu. To nije niti El Pais, niti El Mundo,jednostavno nije. To je mahalska informativna lokalna novina. Ekonomski je napravio bum i pretekao Oslobođenje. Što je narod neuk? Njegov problem. Avaz je uspješno odabrao tržišni segmant. To mu sa ekonomske strane ne može nitko osporiti. Mrzim da pišem davno napisano, ali kako uporno insistriaš kako ja branim Avaz, prisiljena sam da se ponavljam.
E, sad što Better uporno sve čita i uporno piše protiv Avaza, znači i daje markicu za njega, znači ili da je mazo ili da je nešto lično.

avaz je pljuvačka,primitivna novina,tačka.

I od mene tačka. :D
Post Reply