OPERACIJA TRIJUMF

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#676 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by hrasno38 »

Neelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo :D
Vidis, papak Babajic, kako ti kazes je tri mjeseca sjedio u nekakvoj kuci, po cijeli dan uvjezbavao pjevanje i plesanje i borio se na svoj nacin da pobjedi. Nije sjedio kuci, instalirao igrice, gledao NBA ligu i kukao kao nema nikakve perspektive. Zivio je u kuci sa predstavnicima drzava sa kojima smo do jucer ratovali i svi oni su pokazali da i medju ovom generacijom ima ljudi ili bolje receno djece koja se ne hrane nacionalizmom nego pjevanjem i borbom, postenom, za svoju buducnost. Ne mogu se svi baviti informatikom, neko mora i pjevati i svi oni su zaista dobri pjevaci a neki i puno bolji nego sto je recimo bio Dino Merlin sa 18-20 godina. Vukasin je i za mene bolji pjevac ali je najvaznije da su oba momka bili predstavnici BiH i da je u sred Beograda BiH uzela zlatni i srebrenu medalju. Dok ti budes i dalje instalriao igre na svom racunaru Adnan ce potpisati ugovor sa tamo nekim "Univerzalom" i vjerovatno okrenuti za nase pojmove lijepe pare, ali posteno i svojim trudom. To sto je neko iz Zivinica ne znaci da je manje vrijedan od mene ili tebe koji smo iz Sarajeva. Ovo je XXI vijek, na TV-u imas puno kanala i jednostavno ne gledas ako ti se ne svidja posebno ako od muzicke naobrazbe imas samo MP3 player. Bez ljutnje ali ruzno je nekoga nazvati papkom tko se posteno bori za svoju buducnost.
Travnički Noćni Šetač

#677 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Travnički Noćni Šetač »

ladyblue18 wrote:Nikoga ne interesuje kakvi su u privatnom zivotu Beyonce, Britney, ovaj, onaj, (izuzmimo paparazze). NIt mi imamo uvid u njihove zivote.
Ovako smo imali uvid i vidjeli sve to, ali na stranu sada tu njegovu stranu.
Cinjenica je da je Bosanac i Hercegovac dobio jednu veliku zivotu sansu, kakva se ne pruza svaki dan, a narocito nama u BiH, i treba reci bar bravo ako nista drugo.
Britney je drogirana blesa kao i većina svjetskih zvijezda ,a Adnan se nije napio ni za novu godinu i pazio je Vukašina cijelu noć kada su svi zaspali... Adnan u finalu jedini od četvorice prati Ninu pod ruku i Adnan u finalu grli Vukašina dok prilaze na binu po odluku... Bravo Adnane uspio si biti džentlmen i Bosanac u isto vrijeme...
Mee

#678 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Mee »

Steta velika sto taj medjunarodni album nece snimiti bilo ko drugi od onih 5 finalista - ovaj ima shanse da uspije u Zivinicama (ako ne bankrotiraju od silnog glasanja pa ne budu imali ni za kartu za koncert, ili ampak za kafanu :roll: )... Zamisli ovaj "melos" u zapadnoj Evropi... :run: jaooo...

By the way, mojih 11 glasova uredno poslatih u terminu glasanja (ne za Adnana) nisu proshli do iza 12 sati, i onda je nazad doshlo 11 poruka: "Zao nam je, glasanje je zavrseno i vas glas nije ubrojan"... I onda, ko ovdje koga...

Sve u svemu, jedno veliiiiko razocarenje, i ponovo potvrda da ne pobjedjuje najbolji... nazalost. Vrijeme ce pokazati ko vrijedi.
Travnički Noćni Šetač

#679 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Mee wrote:Zamisli ovaj "melos" u zapadnoj Evropi... :run: jaooo...
Koji melos? Adnan je pjevao pjesme koje je dobio od profesora kao i svi uostalom... A to što Tonči Huljić traži da Adnan pjeva narodne pjesme ne govori mnogo o Adnanu ali govori mnogo o Tončiju...
Nigella

#680 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Nigella »

Meni je samo drago sto je pobijedila BiH (kao drzava), mada mi se Adnan kao osoba ne svidja, ipak :bih:
wizzard

#681 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by wizzard »

@Travnički Noćni Šetač i hrasno38 respect!

svaka cast adnanu i vukasinu sinovima bosanskim!
shown

#682 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by shown »

obojica dobro pjevaju i adnan je pobijedio i drarago mi je da su nasi i eto :bih:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#683 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

wizzard wrote:@Travnički Noćni Šetač i hrasno38 respect!

svaka cast adnanu i vukasinu sinovima bosanskim!
potpis :thumbup:

i samo se nadam da svima pesimistima, ce zacepiti usta i dokazati da vrijedi postati neko u zivotu.
Eto to mu bas zelim :bih:
Neelix

#684 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Neelix »

hrasno38 wrote:
Neelix wrote:papak pobijedio u papanskoj emisiji, sta ocekivati drugo :D
Vidis, papak Babajic, kako ti kazes je tri mjeseca sjedio u nekakvoj kuci, po cijeli dan uvjezbavao pjevanje i plesanje i borio se na svoj nacin da pobjedi. Nije sjedio kuci, instalirao igrice, gledao NBA ligu i kukao kao nema nikakve perspektive. Zivio je u kuci sa predstavnicima drzava sa kojima smo do jucer ratovali i svi oni su pokazali da i medju ovom generacijom ima ljudi ili bolje receno djece koja se ne hrane nacionalizmom nego pjevanjem i borbom, postenom, za svoju buducnost. Ne mogu se svi baviti informatikom, neko mora i pjevati i svi oni su zaista dobri pjevaci a neki i puno bolji nego sto je recimo bio Dino Merlin sa 18-20 godina. Vukasin je i za mene bolji pjevac ali je najvaznije da su oba momka bili predstavnici BiH i da je u sred Beograda BiH uzela zlatni i srebrenu medalju. Dok ti budes i dalje instalriao igre na svom racunaru Adnan ce potpisati ugovor sa tamo nekim "Univerzalom" i vjerovatno okrenuti za nase pojmove lijepe pare, ali posteno i svojim trudom. To sto je neko iz Zivinica ne znaci da je manje vrijedan od mene ili tebe koji smo iz Sarajeva. Ovo je XXI vijek, na TV-u imas puno kanala i jednostavno ne gledas ako ti se ne svidja posebno ako od muzicke naobrazbe imas samo MP3 player. Bez ljutnje ali ruzno je nekoga nazvati papkom tko se posteno bori za svoju buducnost.
malo si me preozbiljno shvatio :D nit sam pratio show, nit znam kako ko pjeva, :D ono sto znam da je pobjednik - papak, nebitno odakle dolazi, sarajevo je puno papaka iz sarajeva, zivinice siguran sam ima jako puno "normalnih" ljudi - babajic nije jedan od njih :D
Mee

#685 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Mee »

Nebitno, on je narodnjak u dusi, i to je cinjenica.... A pjesme su pred kraj oni sami birali i predlagali, i dobijali jednu od npr. 3 pjesme koje su predlozili... Ja samo i dalje tvrdim da Adnan nishta ne moze napraviti na trzistu zapadne Evrope, dok bi Vukasin mesto i mogao napraviti, ili Danijel, ili Igor, ili Jasmina (da ne bude da ne volim BiH) .... nebitno... Ne zelim potcjenjivati niciji uspjeh, ali on ce ostati u najboljem slucaju regionalnog karaktera, a od neke vece međunarodne karijere nema nista. Konacno, ja njegov CD sigurno necu kupiti. Toliko.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#686 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

TOOOO BABAJAAAAAA !!!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
AJMO SAD SVI U ŽIVINICE NA DOČEK I DERNEK !!! TOOOOO BOSHANSKI ELVIS PRISLIIII !!!!! FARAONU NAŠ !!!! :faraon1: :faraon1:
leeloo

#687 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by leeloo »

kakav show takav i pobjednik... nidje veze
jasko_ba

#688 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by jasko_ba »

nisam pratio nikako, al ako je naš čovjek pobijedio, čestitam odmah :bih: :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#690 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by -LIBERO- »

Sta hocete. :?: :!: :!:
Dokazano je da na ovakvim show programima masa glasa za onog kandidata sa kojim se moze poistovjetiti,i u kojem sebe prepoznaju. :D :lol:

Pametnom,dosta... :D :run:
Travnički Noćni Šetač

#691 Re: OPERACIJA TRIJUMF

-LIBERO- wrote:Sta hocete. :?: :!: :!:
Dokazano je da na ovakvim show programima masa glasa za onog kandidata sa kojim se moze poistovjetiti,i u kojem sebe prepoznaju. :D :lol:

Pametnom,dosta... :D :run:
Masa i revolucije diže...
Šta je tu problem ako građani BiH ( uključno i papci) vole svoju zemlju više nego što drugi vole svoju...
Šta hoćemo? Bezpredmetno pitanje... Jedan mladić iz BiH počeo je da živi svoj san... Drago mi je to čuti... I to je to...
Potpitanje je šta ti hoćeš? Da proživiš svoj san kao Adnan ili da vječito patiš radi neostvarenih želja...
...
Da poistovjetio sam se sa Adnanom... Hvala Bogu i ja svoj san živim kao što i on počinje svoj...
Meni pametnom ovo dosta...
Last edited by Travnički Noćni Šetač on 06/01/2009 01:13, edited 1 time in total.
Šibicar

#692 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Šibicar »

Joj sreća pa nisam gledao,a pobjedio je kloc bez imalo mozga,koji ne zna riječ engleskog :shock: ,seljačina i papak prvog reda...da se ne ponavljam dalje,jer sam ga opisao u jednom prijašnjem postu...
bierkof

#693 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by bierkof »

pici wrote:TOOOO BABAJAAAAAA !!!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
AJMO SAD SVI U ŽIVINICE NA DOČEK I DERNEK !!! TOOOOO BOSHANSKI ELVIS PRISLIIII !!!!! FARAONU NAŠ !!!! :faraon1: :faraon1:
SRAMOTAAAAAAAA..... PICI JESI LI TI NORMALAN STA PRICAS!?!?! ELVIS PRISLI JE AMERICKI BABAJA!!! :bih: :bih: :bih: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fakat sam se ismijao do neba ovim komentarima... Babaja je pobjedio, babaja je zasluzio... Svi su oni neki anonimusi na koje je protracen medijski prostor i 99.9999% sam siguran da ni od jednog od ovih nikad nista nece biti. Zao mi je zivinice ali jebi ga.. tako je kako je. Nista nije bilo ni od onih talenata sa OBN-a pa nece ni od ovih...
Evo kad vidim da ste se nalozili moram da objasnim i zasto...

Ogroman broj ljudi na zemlji pa i u nasem regionu zna da pjeva, i ima fin glas, i svaki od njih bi uz malo truda i casova pjevanja mogao da parira ne samo ovim "talentima" nego i pravim muzicarima. Vi NE KONTATE da je muzika UMJETNOST, a ove spodobe sa TV-a NISU umjetnici. Pravi umjetnik se prepozna onog trenutka kada se suoci sa praznim papirom, slikarskim platnom, kajdankom i kada iz tog sukoba nastane nesto sto ce dotaknuti ljude kojima se ta umjetnost prezentira. Niko od ovih 'zabavljaca' nije umjetnik, a po najmanje babajac. Mogu oni njemu pisati pjesme, albume, ali to je forsirana muzika koja nema apsolutno nikakve vrijednosti, ili kako je rambo amadeus to nazvao, turbofolk... Sve to dodje i prodje. Kada dodje neki novi babajac, neki novi show, ovaj ce se zaboraviti... A tako je i najbolje.
Last edited by bierkof on 06/01/2009 01:18, edited 1 time in total.
Travnički Noćni Šetač

#694 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Šibicar wrote:Joj sreća pa nisam gledao,a pobjedio je kloc bez imalo mozga,koji ne zna riječ engleskog :shock: ,seljačina i papak prvog reda...da se ne ponavljam dalje,jer sam ga opisao u jednom prijašnjem postu...
Ne kaže se "pobjedio" nego pobijedio... Možda bolje znaš engleski doduše...
...
Ali me samo zanima ako nisi gledao kako znaš kakav je... Gledaš u kašike? ...
Dupli_skalp

#695 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Dupli_skalp »

smiješno ko je pobijedio... zna momak pjevati, ali je ljakse... trebao je vukašin pobijediti...
mawww

#696 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mawww »

ma svaka mu cast,nije najbolji pevac sigurno,ima solidan glas ...dobar glas za balade tipa Merlin,Marovic i slicno ali momak je car,jako je dobra osoba,posten,dobre duse i fin,prava bosanska raja...i bio je svih 100 dana u kuci odlican i smesan i jako simpatican a i dobro peva,ovo je ponos za BOSNU!!!
Šibicar

#697 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Šibicar »

Travnički Noćni Šetač wrote:
Šibicar wrote:Joj sreća pa nisam gledao,a pobjedio je kloc bez imalo mozga,koji ne zna riječ engleskog :shock: ,seljačina i papak prvog reda...da se ne ponavljam dalje,jer sam ga opisao u jednom prijašnjem postu...
Ne kaže se "pobjedio" nego pobijedio... Možda bolje znaš engleski doduše...
...
Ali me samo zanima ako nisi gledao kako znaš kakav je... Gledaš u kašike? ...
Znaš šta klocu,zalibo te jesam li pratio svaku emisiju ili sam bio povremeni posmatrač ili sam samo načuo priče.Dao sam svoje mišljenje,na koje imam pravo,a ako je tebi Adnan oličenje kulturnog ponašanja i idol,to me apsolutno ne zanima.Ono što sam ja vidio je bilo dno dna,i onakvo ponašanje treba da bude uzor našoj djeci jel???Molim te ne obraćaj mi se više,ne želim uopšte komunicirati sa tobom i tebi sličnima.U kvalitet pjevanja ne bih ulazio jer za to nisam stručan,ali znam samo da dok priča proizvodi medvjedje zvukove...vozdra
Dupli_skalp

#698 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Dupli_skalp »

mawww wrote:ma svaka mu cast,nije najbolji pevac sigurno,ima solidan glas ...dobar glas za balade tipa Merlin,Marovic i slicno ali momak je car,jako je dobra osoba,posten,dobre duse i fin,prava bosanska raja...i bio je svih 100 dana u kuci odlican i smesan i jako simpatican a i dobro peva,ovo je ponos za BOSNU!!!
ko 3 mjeseca psuje ko kočijaš i još psuje Boga, za mene nije za ponos, nego za sramotu... i ismeta mu je to fino rekla, ali džabe...
dast

#699 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by dast »

Dobar je, samo malo paglu, ali neka vise pjeva, a manje prica i sve ce biti ok... 8-)
campa_xxx

#700 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by campa_xxx »

Na onom show-u je najvise pokazala Sonja i najvise je zasluzila da pobjedi ali Boze moj...
Locked