Sretno!
HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- star(i)mo
#676 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Kad sam vec pozelio srecu Zelji, rekoh da uradimo isto i sa komsijama.
Sretno!
Sretno!
- Meho Kodro
#678 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ala ovi vole "vuvuzele"
-
Zrinjski-Mostar
#679 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Otišlo dosta igrača...Ali Sir Jović stvara još jaču momčad i nakon odigranih pripremnih utakmica se može reći da je na pravom putu.Pojačanja u vidu Mirze i Stjepanovića su pun pogodak,a usput stavarno mi nije jasno kako su sarajlije mogle prepustiti ovoga Mirzu.Čovjek brz i odlično barata sa loptom, definitivno pojačanje koje se moglo čak vidjeti nakon samo jedne odigrane utakmice jučer prijateljske u Širokom.
Prva postava:
Melher, Rizvanović, Šunjić, Džidić, Ivanković, Stjepanović, Selimović, Zadro, Žižović, Sušić, Dragičević.
Kustanai - ZRINJA 1:2
ZRINJA - Kustanai 2:0
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
Prva postava:
Melher, Rizvanović, Šunjić, Džidić, Ivanković, Stjepanović, Selimović, Zadro, Žižović, Sušić, Dragičević.
-
north
#680 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Je li vam ostaje Žuržinov?
-
north
#681 Re: HŠK Zrinjski Mostar
[quote="Zrinjski-Mostar"]Otišlo dosta igrača...Ali Sir Jović stvara još jaču momčad i nakon odigranih pripremnih utakmica se može reći da je na pravom putu.Pojačanja u vidu Mirze i Stjepanovića su pun pogodak,a usput stavarno mi nije jasno kako su sarajlije mogle prepustiti ovoga Mirzu.Čovjek brz i odlično barata sa loptom, definitivno pojačanje koje se moglo čak vidjeti nakon samo jedne odigrane utakmice jučer prijateljske u Širokom.
Prva postava:
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA[/quo
Biće ti jasno kada budete igrali malo jače tekme, jeste brz prema naprijed, ali nazad ispada ko u priči....
Prva postava:
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA[/quo
Biće ti jasno kada budete igrali malo jače tekme, jeste brz prema naprijed, ali nazad ispada ko u priči....
-
Zrinjski-Mostar
#682 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Dati su mu papiri i on je trenutno slobodan igrač.north wrote:Je li vam ostaje Žuržinov?
- Obuca9
#683 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Razlog?Zrinjski-Mostar wrote:Dati su mu papiri i on je trenutno slobodan igrač.north wrote:Je li vam ostaje Žuržinov?
-
iskustvo11
#684 Re: HŠK Zrinjski Mostar
5 punih godina u timu, odomaćio se previše, zadnjih godinu dana konstatno žuti i crveni kartoni, zatim 29 godina mu je i još na to imao je jedan od najboljih ugovora u premijer ligi. Da se razumijemo po igračkim kvalitetima sigurno je po meni najbolji na svom mjestu ali ponekad ni to nije dovoljno.
-
Zrinjski-Mostar
#685 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Prijenos iz Kazakstana na RDV
Za sada je sigurno da će slušatelji RDV-a imati prilike čuti trenera i nogometaše Zrinjskog prije same utakmice, na poluvremenu i naravno poslije utakmice. Osim ovih javljanja osigurana su i javljanja svakih pet do deset minuta sa same utakmice.
Za sada je sigurno da će slušatelji RDV-a imati prilike čuti trenera i nogometaše Zrinjskog prije same utakmice, na poluvremenu i naravno poslije utakmice. Osim ovih javljanja osigurana su i javljanja svakih pet do deset minuta sa same utakmice.
-
Zrinjski-Mostar
#686 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Nakon dana provedenog u Moskvi nogometaši Zrinje napokon su jutros rano stigli u Kazahstan.
http://www.fc-tobol.kz/rus/news/363/
http://www.fc-tobol.kz/rus/news/363/
-
Zrinjski-Mostar
#687 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Tobol - ZRINJA 1:2 Mateee
Dobili smo prve avionske bodove iz dalekog Kazakstana.Sad pametno u uzvratu,pa odraditi rutinski amatere iz San Marina i ako bog da liverpul...Meni dosta.

Dobili smo prve avionske bodove iz dalekog Kazakstana.Sad pametno u uzvratu,pa odraditi rutinski amatere iz San Marina i ako bog da liverpul...Meni dosta.
- Logovan
#688 Re: HŠK Zrinjski Mostar
čestitam
- ARmAn1i
#690 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Zrinjski-Mostar wrote:Tobol - ZRINJA 1:2 Mateee
-
Danss
#691 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ne bih da kvarim slavlje i svaka cast Zrinjskom kao predstavniku BiH na pobjedi, ali nesto mi je ovdje sumnjivo. (1:0) 1:2 1/2
Drugo, kladionice su postavile utakmicu u 17:00, a igralo se u 16:00. Neke su cak i blokirale mec. Ko je uzeo lovu za prelaz, hajmo, istinu na sunce
Je li tacno da je Zrinjski putovao sa 11 seniora, na klupi bili juniori?!
-
iskustvo11
#692 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Pa ja msilim da smo namjestili poraze protiv želje i remi protiv sarajeva radi kladionica. O tome se naveliko priča ali eto umj ešani šeher klubovi pa ne valja talasat.Danss wrote:Ne bih da kvarim slavlje i svaka cast Zrinjskom kao predstavniku BiH na pobjedi, ali nesto mi je ovdje sumnjivo. (1:0) 1:2 1/2Drugo, kladionice su postavile utakmicu u 17:00, a igralo se u 16:00. Neke su cak i blokirale mec. Ko je uzeo lovu za prelaz, hajmo, istinu na sunce
![]()
-
Danss
#693 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Dobro, ovo ako je i namjesteno, za Zrinjski je dobro namjesteno.iskustvo11 wrote:Pa ja msilim da smo namjestili poraze protiv želje i remi protiv sarajeva radi kladionica. O tome se naveliko priča ali eto umj ešani šeher klubovi pa ne valja talasat.Danss wrote:Ne bih da kvarim slavlje i svaka cast Zrinjskom kao predstavniku BiH na pobjedi, ali nesto mi je ovdje sumnjivo. (1:0) 1:2 1/2Drugo, kladionice su postavile utakmicu u 17:00, a igralo se u 16:00. Neke su cak i blokirale mec. Ko je uzeo lovu za prelaz, hajmo, istinu na sunce
![]()
-
iskustvo11
#694 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Kako god mi sedam godina u evropi a ti kukaj i dalje 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#695 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Bio bi i ja da sam "ugrozen" i da mi je ustavom saveza zagarantovano da je igramiskustvo11 wrote:Kako god mi sedam godina u evropi a ti kukaj i dalje
-
iskustvo11
#696 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Sve vas ljubimo i dalje, nastavite 
-
Danss
#697 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ma ne kukam, kazem cestitke Zrinjskom, onako kazem, izgleda kao da se uzela velika lova. Sto se mene tice, neka Zrinjski igra finale EL, nece mi biti krivo. Iznenadili su me, ne odgovori mi za ovaj sastav ekipe sto sam pitao 
-
Zrinjski-Mostar
#698 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Sutra odlučujuća utakmica za nas i ako prođemo ove Kazakstance igraćemo sa momčadi iz San Marina.Tako da nam sutrašnja eventualna pobjeda osigurava još minimalno četiri utakmice u Evropi.
PS:Veliki minus za državnu TV jer nije osigurala prijenos.
ZRINJA - Tobol 3:0 Mate,Zadro i Maka strijelci
- star(i)mo
#699 Re: HŠK Zrinjski Mostar
[quote="Zrinjski-Mostar"]
Sutra odlučujuća utakmica za nas i ako prođemo ove Kazakstance igraćemo sa momčadi iz San Marina.Tako da nam sutrašnja eventualna pobjeda osigurava još minimalno četiri utakmice u Evropi.
PS:Veliki minus za državnu TV jer nije osigurala prijenos.[/b]
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA[quote]
Svaka cast komsijama. A za ovo podebljano se samo mogu

PS:Veliki minus za državnu TV jer nije osigurala prijenos.[/b]
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA[quote]
Svaka cast komsijama. A za ovo podebljano se samo mogu
- Charuga
- Globalni moderator
#700 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Sretno u sutrasnjoj utakmici!