Znam, ali vidim da se pise "pisi propalo" i "solidno im je islo do utakmice sa laktasima" itd, kao eto, razocaravajuci start prvenstva, kao da ce iz prve osvojiti sve sto se moze osvojitijohntra wrote:niko nije ništa očekivao...rasprava je oko Husrefovog odlaska....
F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
TheMule
#676 Re: F.K. Olimpik
-
kijameta
#677 Re: F.K. Olimpik
Ni iz prve,ni iz druge,ni iz zadnje,nece osvojiti nista,osim prvog mjesta federalne lige.To im je istorijski uspjeh.TheMule wrote:Znam, ali vidim da se pise "pisi propalo" i "solidno im je islo do utakmice sa laktasima" itd, kao eto, razocaravajuci start prvenstva, kao da ce iz prve osvojiti sve sto se moze osvojitijohntra wrote:niko nije ništa očekivao...rasprava je oko Husrefovog odlaska....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#678 Re: F.K. Olimpik
propada sve u šta vjerujem 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#679 Re: F.K. Olimpik
Jedina nada Olimpika je da Prijedor i Travnik budu losiji od njih,i da na kraju ipak izbore opstanak.
I to se moze desiti,samo uz PRAVA pojacanja na polusezoni.
A ne pojacanja,kako je to Nijaz zamislio,13 "macaka u vreci",pa sta bude
Iskreno im zelim da uspiju u opstanku
I to se moze desiti,samo uz PRAVA pojacanja na polusezoni.
A ne pojacanja,kako je to Nijaz zamislio,13 "macaka u vreci",pa sta bude
Iskreno im zelim da uspiju u opstanku
-
Dennga2
#680 Re: F.K. Olimpik
Nijaze ima Boga
Laktaši – Olimpik 4:0 hahahhaahah
Laktaši – Olimpik 4:0 hahahhaahah
-
BaileyS
#681 Re: F.K. Olimpik
Ista stvarkomi wrote:propada sve u šta vjerujem
Nego treba poceti vjerovati u Siroki i Zrinjski, tu nema fule
Sve da je i istina ovo o NG ipak je interesantno koliko se u nasem gradu ljudi nadaju da nikad nista nece uspjeti. Pratio sam mnoge likove ovdje, navijace Zelje i Sarajeva, koji jos od ulaska Olimpika u PL kritikuju sve sto ima veze sa ovim klubom. Kao da ce FKS i Zeljo biti bolji ako se Gracicev projekat pokaze kao fula. Mi smo odavno svi u kompletu fule cim je Siroki Brijeg najstabilniji klub PL. Ali najvaznije je da ce Olimpik propasti
-
herbion
#682 Re: F.K. Olimpik
Protiv Veleza kod rezultata 2-1 za Velez sudija dodjeljuje crveni karton stoperu Suljevicu,u Laktasima kada je Olimpik imao inicijativu do 20 min.,daje se crveni karton stoperu Velagicu i tada nastaje rasulo.Previse slucajnosti.
- johntra
#683 Re: F.K. Olimpik
Vlatko Glavaš novi trener FK Olimpika
Novi šef stučnog štaba FK Olimpik Sarajevo je Vlatko Glavaš, saopšteno je iz najmlađeg sarajevskog premijerligaša koji je prošle sedmice otpustio Husrefa Musemića sa te pozicije u klubu. Novi trener će prvi trening sa igračima obaviti u utorak na stadionu na Ilidži u 9:30 sati.
Vlatko Glavaš je rođen 2. septembra 1962. u Bugojnu. U nogometnoj reprezentaciji BiH igrao je od 1994. do 1997. Oproštajnu utakmicu odigrao je u utakmici protiv reprezentacije Svijeta 2000. u Sarajevu. Od 1. marta 2002. do 1. januara 2007. bio je trener A reprezentacije BiH.
Novi šef stučnog štaba FK Olimpik Sarajevo je Vlatko Glavaš, saopšteno je iz najmlađeg sarajevskog premijerligaša koji je prošle sedmice otpustio Husrefa Musemića sa te pozicije u klubu. Novi trener će prvi trening sa igračima obaviti u utorak na stadionu na Ilidži u 9:30 sati.
Vlatko Glavaš je rođen 2. septembra 1962. u Bugojnu. U nogometnoj reprezentaciji BiH igrao je od 1994. do 1997. Oproštajnu utakmicu odigrao je u utakmici protiv reprezentacije Svijeta 2000. u Sarajevu. Od 1. marta 2002. do 1. januara 2007. bio je trener A reprezentacije BiH.
- PasHon1
#684 Re: F.K. Olimpik
Teorija zavjereherbion wrote:Protiv Veleza kod rezultata 2-1 za Velez sudija dodjeljuje crveni karton stoperu Suljevicu,u Laktasima kada je Olimpik imao inicijativu do 20 min.,daje se crveni karton stoperu Velagicu i tada nastaje rasulo.Previse slucajnosti.
Ja od srca zelim Olimpiku opstanak u ligi i mislim da se ne mogu nadati nista vise
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#685 Re: F.K. Olimpik
Na ovoj temi su par nikova koji su vrlo bliski sa upravom Olimpika.
Moze li mi neko do njih odgovoriti koji je termin odigravanja zaostale utakmice Olimpik-Sarajevo.
Hvala.
Moze li mi neko do njih odgovoriti koji je termin odigravanja zaostale utakmice Olimpik-Sarajevo.
Hvala.
-
herbion
#687 Re: F.K. Olimpik
Najvjerovatnije 23.septembra ili 11.oktobra o.g.-LIBERO- wrote:Na ovoj temi su par nikova koji su vrlo bliski sa upravom Olimpika.
Hvala.
- Petit_Beurre
#688 Re: F.K. Olimpik
Ja tek neki dan skontao da mi je Gracić prvi komšija
Svaki dan prolazim pored "imanja" i vile i kontam ko ovdje živi j*bote. Čitam na sandučetu prezime, Gracić. Ko je to mislim se. Isto pjan, i neki dan mi dođe u glavu, sjetih se foruma i reko, "Petitu" majmune jedan neviđeni

Svaki dan prolazim pored "imanja" i vile i kontam ko ovdje živi j*bote. Čitam na sandučetu prezime, Gracić. Ko je to mislim se. Isto pjan, i neki dan mi dođe u glavu, sjetih se foruma i reko, "Petitu" majmune jedan neviđeni
- Petit_Beurre
#690 Re: F.K. Olimpik
Za tvoju poštovanu ...lolo_lolo wrote:![]()
za kog ti ono navijas?
mahalu
-
lolo_lolo
#691 Re: F.K. Olimpik
ja reko za plavu prugu
pozdravi svoju spostovanu
mahalu.
-
krokodil
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#693 Re: F.K. Olimpik
Hajmo vukovi
,samo cvrsto..zelim vam da ipak poslozite kockice i da uspijete opstati u premijer ligi ovu prvu sezonu.
Djeluje mi ovo pojacanje,interesantan igrac...
Djeluje mi ovo pojacanje,interesantan igrac...
- veljaca
#694 Re: F.K. Olimpik
Cestitka za pobjedu u Zenici ....
- MaToUkOu
#695 Re: F.K. Olimpik
Mnogi navijači Sarajeva su unaprijed upisali 3 boda iz zaostale utakmice protiv Olimpika. Ja definitivno, ne spadam u takve! Barem ne ako do tada ne dođe do radikalnih promjena u našem stručnom štabu.
Čestitke Olimpiku na maksimalnom učinku u poslijednja 2 kola!
-
BaileyS
#696 Re: F.K. Olimpik
Ako nam ovi ne osvjetlaju obraz pisi propalo za ovu sezonu sto se sarajevskih klubova tice.
-
herbion
#697 Re: F.K. Olimpik
Moguce da se utakmica sa Sarajevom igra na Bilinom Polju u Zenici.MaToUkOu wrote:Mnogi navijači Sarajeva su unaprijed upisali 3 boda iz zaostale utakmice protiv Olimpika. Ja definitivno, ne spadam u takve! Barem ne ako do tada ne dođe do radikalnih promjena u našem stručnom štabu.
-
herbion
#698 Re: F.K. Olimpik
Polako sve ce doci na svoje,raduju se premijama i uspjehu a i navijaci ce doci,za sve treba vremena.the stranger wrote:Kakav li je osjećaj igračima Olimpika kada postignu gol ? Vjerovatno kao na terminu ! Nigdje nikoga sa strane da podijeliš radost !
- MaToUkOu
#699 Re: F.K. Olimpik
Otkud sad toherbion wrote:Moguce da se utakmica sa Sarajevom igra na Bilinom Polju u Zenici.MaToUkOu wrote:Mnogi navijači Sarajeva su unaprijed upisali 3 boda iz zaostale utakmice protiv Olimpika. Ja definitivno, ne spadam u takve! Barem ne ako do tada ne dođe do radikalnih promjena u našem stručnom štabu.
Što se tiče posjete, sigurno ne bi valjalo da bude tako jer je dosta raje imalo merak da ode na tu tekmu. A ovako, pogotovo još ako se ''5 do 12'' saopšti potvrda te informacije...
Što se tiče same igre, igranje na neutralnom terenu bi bio najpošteniji način da se uvjerimo u realan odnos snaga između Sarajeva i Olimpika. Pa kome opanci, kome obojci...
Uglavnom, sumnjam u pouzdanost te informacije i vjerujem kako će se ipak ta tekma igrati na Grbavici.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#700 Re: F.K. Olimpik
Otkud sada ovo?herbion wrote: Moguce da se utakmica sa Sarajevom igra na Bilinom Polju u Zenici.
Mada nema veze opet ce nas biti preko 2 hiljade samo sa tim sto ce biti zanimljivije otici u Zenicu nego na Grbavicu,sa nekog navijackog smisla gledano,ipak je "neprijateljskije" u Ze.