F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TheMule

#676 Re: F.K. Olimpik

Post by TheMule »

johntra wrote:niko nije ništa očekivao...rasprava je oko Husrefovog odlaska....
Znam, ali vidim da se pise "pisi propalo" i "solidno im je islo do utakmice sa laktasima" itd, kao eto, razocaravajuci start prvenstva, kao da ce iz prve osvojiti sve sto se moze osvojiti
kijameta

#677 Re: F.K. Olimpik

Post by kijameta »

TheMule wrote:
johntra wrote:niko nije ništa očekivao...rasprava je oko Husrefovog odlaska....
Znam, ali vidim da se pise "pisi propalo" i "solidno im je islo do utakmice sa laktasima" itd, kao eto, razocaravajuci start prvenstva, kao da ce iz prve osvojiti sve sto se moze osvojiti
Ni iz prve,ni iz druge,ni iz zadnje,nece osvojiti nista,osim prvog mjesta federalne lige.To im je istorijski uspjeh. :D :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#678 Re: F.K. Olimpik

Post by Truba »

propada sve u šta vjerujem :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#679 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

Jedina nada Olimpika je da Prijedor i Travnik budu losiji od njih,i da na kraju ipak izbore opstanak.

I to se moze desiti,samo uz PRAVA pojacanja na polusezoni.
A ne pojacanja,kako je to Nijaz zamislio,13 "macaka u vreci",pa sta bude :roll:

Iskreno im zelim da uspiju u opstanku :thumbup:
Dennga2

#680 Re: F.K. Olimpik

Post by Dennga2 »

Nijaze ima Boga

Laktaši – Olimpik 4:0 hahahhaahah
BaileyS

#681 Re: F.K. Olimpik

Post by BaileyS »

komi wrote:propada sve u šta vjerujem :roll:
Ista stvar :(

Nego treba poceti vjerovati u Siroki i Zrinjski, tu nema fule :D

Sve da je i istina ovo o NG ipak je interesantno koliko se u nasem gradu ljudi nadaju da nikad nista nece uspjeti. Pratio sam mnoge likove ovdje, navijace Zelje i Sarajeva, koji jos od ulaska Olimpika u PL kritikuju sve sto ima veze sa ovim klubom. Kao da ce FKS i Zeljo biti bolji ako se Gracicev projekat pokaze kao fula. Mi smo odavno svi u kompletu fule cim je Siroki Brijeg najstabilniji klub PL. Ali najvaznije je da ce Olimpik propasti :-) Mahalski mentalitet, jadno da jadnije ne moze biti.
herbion

#682 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

Protiv Veleza kod rezultata 2-1 za Velez sudija dodjeljuje crveni karton stoperu Suljevicu,u Laktasima kada je Olimpik imao inicijativu do 20 min.,daje se crveni karton stoperu Velagicu i tada nastaje rasulo.Previse slucajnosti.
johntra

#683 Re: F.K. Olimpik

Post by johntra »

Vlatko Glavaš novi trener FK Olimpika

Novi šef stučnog štaba FK Olimpik Sarajevo je Vlatko Glavaš, saopšteno je iz najmlađeg sarajevskog premijerligaša koji je prošle sedmice otpustio Husrefa Musemića sa te pozicije u klubu. Novi trener će prvi trening sa igračima obaviti u utorak na stadionu na Ilidži u 9:30 sati.
Vlatko Glavaš je rođen 2. septembra 1962. u Bugojnu. U nogometnoj reprezentaciji BiH igrao je od 1994. do 1997. Oproštajnu utakmicu odigrao je u utakmici protiv reprezentacije Svijeta 2000. u Sarajevu. Od 1. marta 2002. do 1. januara 2007. bio je trener A reprezentacije BiH.
PasHon1

#684 Re: F.K. Olimpik

Post by PasHon1 »

herbion wrote:Protiv Veleza kod rezultata 2-1 za Velez sudija dodjeljuje crveni karton stoperu Suljevicu,u Laktasima kada je Olimpik imao inicijativu do 20 min.,daje se crveni karton stoperu Velagicu i tada nastaje rasulo.Previse slucajnosti.
Teorija zavjere :D
Ja od srca zelim Olimpiku opstanak u ligi i mislim da se ne mogu nadati nista vise :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#685 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

Na ovoj temi su par nikova koji su vrlo bliski sa upravom Olimpika.
Moze li mi neko do njih odgovoriti koji je termin odigravanja zaostale utakmice Olimpik-Sarajevo.

Hvala.
odvijac

#686 Re: F.K. Olimpik

Post by odvijac »

the Mule je prvi medju njima :D
herbion

#687 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

-LIBERO- wrote:Na ovoj temi su par nikova koji su vrlo bliski sa upravom Olimpika.
Moze li mi neko do njih odgovoriti koji je termin odigravanja zaostale utakmice Olimpik-Sarajevo.

Hvala.
Najvjerovatnije 23.septembra ili 11.oktobra o.g.
Petit_Beurre

#688 Re: F.K. Olimpik

Post by Petit_Beurre »

Ja tek neki dan skontao da mi je Gracić prvi komšija :mrgreen: :lol:
Svaki dan prolazim pored "imanja" i vile i kontam ko ovdje živi j*bote. Čitam na sandučetu prezime, Gracić. Ko je to mislim se. Isto pjan, i neki dan mi dođe u glavu, sjetih se foruma i reko, "Petitu" majmune jedan neviđeni :lol: :lol: :lol:
lolo_lolo

#689 Re: F.K. Olimpik

Post by lolo_lolo »

:roll:

za kog ti ono navijas?
Petit_Beurre

#690 Re: F.K. Olimpik

Post by Petit_Beurre »

lolo_lolo wrote::roll:

za kog ti ono navijas?
Za tvoju poštovanu ...

mahalu
:thumbup:
lolo_lolo

#691 Re: F.K. Olimpik

Post by lolo_lolo »

:zjev:

ja reko za plavu prugu
pozdravi svoju spostovanu

mahalu.
krokodil

#692 Re: F.K. Olimpik

Post by krokodil »

-LIBERO-
Čiča Gliša

#693 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

Hajmo vukovi :D ,samo cvrsto..zelim vam da ipak poslozite kockice i da uspijete opstati u premijer ligi ovu prvu sezonu.

Djeluje mi ovo pojacanje,interesantan igrac... :wink:
veljaca

#694 Re: F.K. Olimpik

Post by veljaca »

Cestitka za pobjedu u Zenici ....
MaToUkOu

#695 Re: F.K. Olimpik

Post by MaToUkOu »

Mnogi navijači Sarajeva su unaprijed upisali 3 boda iz zaostale utakmice protiv Olimpika. Ja definitivno, ne spadam u takve! Barem ne ako do tada ne dođe do radikalnih promjena u našem stručnom štabu.

Čestitke Olimpiku na maksimalnom učinku u poslijednja 2 kola! :thumbup:
BaileyS

#696 Re: F.K. Olimpik

Post by BaileyS »

Ako nam ovi ne osvjetlaju obraz pisi propalo za ovu sezonu sto se sarajevskih klubova tice.
herbion

#697 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

MaToUkOu wrote:Mnogi navijači Sarajeva su unaprijed upisali 3 boda iz zaostale utakmice protiv Olimpika. Ja definitivno, ne spadam u takve! Barem ne ako do tada ne dođe do radikalnih promjena u našem stručnom štabu.

Moguce da se utakmica sa Sarajevom igra na Bilinom Polju u Zenici.
herbion

#698 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

the stranger wrote:Kakav li je osjećaj igračima Olimpika kada postignu gol ? Vjerovatno kao na terminu ! Nigdje nikoga sa strane da podijeliš radost !
Polako sve ce doci na svoje,raduju se premijama i uspjehu a i navijaci ce doci,za sve treba vremena.
MaToUkOu

#699 Re: F.K. Olimpik

Post by MaToUkOu »

herbion wrote:
MaToUkOu wrote:Mnogi navijači Sarajeva su unaprijed upisali 3 boda iz zaostale utakmice protiv Olimpika. Ja definitivno, ne spadam u takve! Barem ne ako do tada ne dođe do radikalnih promjena u našem stručnom štabu.

Moguce da se utakmica sa Sarajevom igra na Bilinom Polju u Zenici.
Otkud sad to :? :-) Svašta! :roll:

Što se tiče posjete, sigurno ne bi valjalo da bude tako jer je dosta raje imalo merak da ode na tu tekmu. A ovako, pogotovo još ako se ''5 do 12'' saopšti potvrda te informacije... :run:

Što se tiče same igre, igranje na neutralnom terenu bi bio najpošteniji način da se uvjerimo u realan odnos snaga između Sarajeva i Olimpika. Pa kome opanci, kome obojci... 8-)

Uglavnom, sumnjam u pouzdanost te informacije i vjerujem kako će se ipak ta tekma igrati na Grbavici.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#700 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

herbion wrote: Moguce da se utakmica sa Sarajevom igra na Bilinom Polju u Zenici.
Otkud sada ovo?

Mada nema veze opet ce nas biti preko 2 hiljade samo sa tim sto ce biti zanimljivije otici u Zenicu nego na Grbavicu,sa nekog navijackog smisla gledano,ipak je "neprijateljskije" u Ze. :D
Post Reply