U Sarajevu protest protiv queer festival
- Baltazar_khan
#676 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Evo nasao sam video na youtube, gdje se vidi kako policija privodi balavce koji su pravili belaj oko ovog queer fest-a
- kaubojstina
- shuriken
#678 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
nema zemlje gdje nema homofoba i siledzija
uopce nije problem u ovom sultanu fatihu, kolki god on komad govneta bio
problem je u finoj gradskoj raji koja zivi u iluziji da je obrazovana i tolerantna
a u stvari su samo memorirali neko gradivo a od obrazovanja ni O
i ponavljaju ko papagaji par idiotskih dogmi
pogresno shvacajuci i vlastitu vjeru
a kamo li nesto ili nekoga drugacijeg
zbog njih se ova zemlja pretvorila u srbiju
a ovaj forum u serbaincafe
a na poziv Dnevnog Avaza, vjerskih klerofasista, i vladajuce sestorke
Mashallah!
uopce nije problem u ovom sultanu fatihu, kolki god on komad govneta bio
problem je u finoj gradskoj raji koja zivi u iluziji da je obrazovana i tolerantna
a u stvari su samo memorirali neko gradivo a od obrazovanja ni O
i ponavljaju ko papagaji par idiotskih dogmi
pogresno shvacajuci i vlastitu vjeru
a kamo li nesto ili nekoga drugacijeg
zbog njih se ova zemlja pretvorila u srbiju
a ovaj forum u serbaincafe
a na poziv Dnevnog Avaza, vjerskih klerofasista, i vladajuce sestorke
Mashallah!
- shuriken
#679 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
evo komentar iz Maleysia Sun-a
By Tunkurock, 09-24-08, 09:21 PM
Gay festival attacked by Bosnian youths
Why in the name of Allah they did it.When I was studying in the IIUM together with them they are liberal European.However some got education from Saudi and proclaim jihad with the infidel .It’s we the Muslim against them the kafir but this is the century of peace and we can’t discriminate other human being based on their race , religion,gender and cultural heritage.I’m asking all Muslim and eveybody to stop discriminating!Wake up and live for Peace!
By Tunkurock, 09-24-08, 09:21 PM
Gay festival attacked by Bosnian youths
Why in the name of Allah they did it.When I was studying in the IIUM together with them they are liberal European.However some got education from Saudi and proclaim jihad with the infidel .It’s we the Muslim against them the kafir but this is the century of peace and we can’t discriminate other human being based on their race , religion,gender and cultural heritage.I’m asking all Muslim and eveybody to stop discriminating!Wake up and live for Peace!
-
Vozdra_123
#680 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
ne mogu a da ne lanem...
drago mi je da mi djeca nece odrastati u ovakvom netolerantnom i bolesnom drustvu.
za ove velike M - vjernike
jel' vas ikad neki peder napao? jel' vam peder nekog silovao u porodici? jel' vam peder nekog zaklao ili ubio? jel' vam peder nekog u porodici fizicki mucio?
NIJE
a sta su vam cete radile a sad slusate njihovu muziku i dalje se druzite sa njima. plus vas politicari jebu u mozak i to trpite.
ali pederi su najveci problem...
neka samo nastavite... pobijte sve pedere pa ca biti i posla i svega...
drago mi je da mi djeca nece odrastati u ovakvom netolerantnom i bolesnom drustvu.
za ove velike M - vjernike
jel' vas ikad neki peder napao? jel' vam peder nekog silovao u porodici? jel' vam peder nekog zaklao ili ubio? jel' vam peder nekog u porodici fizicki mucio?
NIJE
a sta su vam cete radile a sad slusate njihovu muziku i dalje se druzite sa njima. plus vas politicari jebu u mozak i to trpite.
ali pederi su najveci problem...
neka samo nastavite... pobijte sve pedere pa ca biti i posla i svega...
-
Kjajević Majko
#681 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Zanimljivo, ko je trpao drugima u oči da je neko homosexualac? "Vjernici"! Od samog starta!Vozdra raja wrote:Sta ce nam vjeronauka u skolama, bolje da nam djeca idu na gay parade. Modernije je! Ipak smo mi Europa, gdje muslimanima nema mjesta, ali gay populaciji ima!![]()
Ako ljudi hoce da budu nastrani, pa bujrum! Ali zasto to moraju drugim ljudima trpati u oci!?
Sa Queer festivala je samo došao poziv iole normalnim ljudima da ih se posjeti da se čuju njihova mišljenja i razmišljanja (razmišljanja ljudi). Ko je odma udario po tome kao po gay paradi golišavih pederčina? "Vjernici"! I ne samo da su ostali na tome, nego su ti isti "vjernici" otišli da tuku druge ljude.
I još nešto, tvoja vjera je tvoja privatna stvar! Nemoj je drugim ljudima trpati u oči.
-
Vozdra_123
#682 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
nesposobnije policije nisam vidioBaltazar_khan wrote:Evo nasao sam video na youtube, gdje se vidi kako policija privodi balavce koji su pravili belaj oko ovog queer fest-a
da se opirao hapsenju negdje drugo dobio bi tejzer u guzicu u najmanju ruku ako ne i metak u vugla, ne bi mu vise palo napamet da se hrva sa njima
- suncica24
#683 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Hajd ti meni, svega ti, objasni, kako se to tebi trpalo u oci?Ako ljudi hoce da budu nastrani, pa bujrum! Ali zasto to moraju drugim ljudima trpati u oci!?
Jesi bio na Pitchwise-u? Na Zvrku? U Narodnom? Pa koji klinac ti onda smeta Q-fest na kojem nisi bio nit si namjeravao biti? STA ON IMA S TOBOM I TVOJOM DJECOM???
- shuriken
#684 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Zao mi je rahmetli Murata Badica i njegove familije
njegovi nikad uhvaceni ubojice
sad mogu uz pivo i pecenje
da slave svoju "istost" za sarajlijama
njegovi nikad uhvaceni ubojice
sad mogu uz pivo i pecenje
da slave svoju "istost" za sarajlijama
-
callmethebreeeze
- Alfons Kauders
#686 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
poslije pedera doci ce na red oni koji ne glasaju isto... oni koji ne slusaju turbofolk... oni koji ne poste ramazan da bi se otorbali i svukli par ciza za bajram... itd...Vozdra_123 wrote: neka samo nastavite... pobijte sve pedere pa ca biti i posla i svega...
- koma
#687 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Sve brat do brata. Ima nas ko braniti od zapadnog nemorala
- suncica24
#688 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Ma alfonso, dosli su, samo mi nismo ni svjesni togaAlfons Kauders wrote:poslije pedera doci ce na red oni koji ne glasaju isto... oni koji ne slusaju turbofolk... oni koji ne poste ramazan da bi se otorbali i svukli par ciza za bajram... itd...Vozdra_123 wrote: neka samo nastavite... pobijte sve pedere pa ca biti i posla i svega...
Meni jucer bilo drago oko srca sto je unutra bilo vise nego vani, sto su vani bili samo neki bradati i oni koji su trebali biti u Humu, sto nije bilo "mojih faca s ulice", a sad...
Sad mi se povraca, place i mota toljaga po glavi
Jer, vise ne vjerujem da ima druge.
- Alfons Kauders
#689 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
bas me zanima da li bi se ove bradonje ovako vatreno borile protiv pederluka da odu u afganistan ili pakistan... gdje je sasvim normalno da se spava sa tinejdzerima...suncica24 wrote:Ma alfonso, dosli su, samo mi nismo ni svjesni togaAlfons Kauders wrote:poslije pedera doci ce na red oni koji ne glasaju isto... oni koji ne slusaju turbofolk... oni koji ne poste ramazan da bi se otorbali i svukli par ciza za bajram... itd...Vozdra_123 wrote: neka samo nastavite... pobijte sve pedere pa ca biti i posla i svega...
Meni jucer bilo drago oko srca sto je unutra bilo vise nego vani, sto su vani bili samo neki bradati i oni koji su trebali biti u Humu, sto nije bilo "mojih faca s ulice", a sad...
Sad mi se povraca, place i mota toljaga po glavi![]()
Jer, vise ne vjerujem da ima druge.
ili bi se tamo uklopili?
-
Bušman
#690 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Pitam se da li je na ALU bilo neduznih ljudi: studenti, profesori, posjetioci Apple centra? Ili je to bilo zatvoreno.
A da se osvrnem na to javno utrpavanje religije nekom u oci. Nema nista lose u tome da te neko upozna sa religijom, ali kada ti neko govori da si manje vrijedan zato sto nisi kao taj neko onda tu normalan razgovor prestaje.
Sto je najgore, na ovom forumu (bar sam tako vidjao) niko nije dobio ni opomenu za tu vrstu vrijedjanja. Moderatori, nije vrijedjanje kada ti neko laje na mater ili oca. Ima gorih uvreda koje niko od vas nije cenzurirao, a sve su zapisane "prihvatljivim" rjecnikom.
BIH nije islamska zemlja. Queer aktivisti su mozda ateisti i boli ih briga i za Islam i za Isusa i Mojsija i Boga oca. Ako to neko ne moze da prihvati neka ide tamo gdje mu je ljepse (Arabija, Vatikan...). Ako pak hoce da ostane onda neka postuje USTAV BIH. S njim se mozete ne slagati, ali ga ne smijete krsiti.
A da se osvrnem na to javno utrpavanje religije nekom u oci. Nema nista lose u tome da te neko upozna sa religijom, ali kada ti neko govori da si manje vrijedan zato sto nisi kao taj neko onda tu normalan razgovor prestaje.
Sto je najgore, na ovom forumu (bar sam tako vidjao) niko nije dobio ni opomenu za tu vrstu vrijedjanja. Moderatori, nije vrijedjanje kada ti neko laje na mater ili oca. Ima gorih uvreda koje niko od vas nije cenzurirao, a sve su zapisane "prihvatljivim" rjecnikom.
BIH nije islamska zemlja. Queer aktivisti su mozda ateisti i boli ih briga i za Islam i za Isusa i Mojsija i Boga oca. Ako to neko ne moze da prihvati neka ide tamo gdje mu je ljepse (Arabija, Vatikan...). Ako pak hoce da ostane onda neka postuje USTAV BIH. S njim se mozete ne slagati, ali ga ne smijete krsiti.
-
Bušman
#691 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Ja cu napomenuti admine da su duzni ovo prijaviti policiji. Propagiranje fasizma, negiranje holokausta i genocida su jako teski prekrsaji.
-
papacja
#692 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Pored toliko rasprava na ovu temu, evo još jedan post na ovu temu koja se polako izlizala..Neprestalno se o ovome priča , o organizaciji queer festivala u Sarajevu, o podržavanju, o negiranju istoga..Eh, sad mi svi koji smo protiv održavanja istog, koji o homosexualcima imamo negativno mišljenje smo homofobi, zaostali, ultrakonzervativni, papci, primitivci..Došlo je do toga da smo mi iskompleksirani, poremećeni, a ne oni..Oni su jako inteligentne osobe, dok smo mi zaostali..Onda je homosexualizam jedno od najveći čovjekovih otkrića svih vremena, jebem ti debilizam..
Gay lobi, koji je jedan od najjačih u svijetu, konstantno nama svima ispire mozak o tome kako je to normalno, kako je sexualna sklonost urođena, te je čovjek ne može birati..Onda je i pedofilija sexualna sklonost koju čovjek ne može birati..OK, pederi dobrovoljno stupaju u odnos, uz obostrani pristanak, dok je kod pedofilije žrtva dijete..Ali prema tome onda pedofili ne bi trebali ići u zatvore za svoja nedjela, jer im je to urođeno, jer nisu mogli uticati na svoj izbor !!! Zar to nije apsurdno ?!
Šta ćemo onda sa incestom i nekrofilijom??? Da li je onda uredu dobrovoljan incest između dvije punoljetne osobe??? Da li je uredu ako je umrla osoba ostavila u svojom oporuci da možeš općiti sa njenim lešom??? Dobrovoljan je pristanak i nikog ne ugrožavaš, da li je onda to uredu???
Zašto raste procenat homosexualaca u zatvorima??? Da li zbog toga što su rođeni takvi ili zato što ženska nisu vidjeli 20 godina??? Niti jedna nezavisna klinika nije potvrdila da se homosexualizam veže za genetiku i da se osobe rode kao takve..
Evo što su homosexualci u SAD-u od 1940. - 1970. godine tvrdili kao uzrok njihove homosexualnosti (dakle prije pojavljivanja masovnih gej organizacija)
-29% loši odnosi sa roditeljima
-22% rano homosexualno iskustvo sa starijim ili vršnjakom
-16% jer se druže sa homosexualcima
-15% neobičan i neprirodan razvoj (˝štreber˝, povučen...)
-9% društvena neprikladnost
-9 % takav rođen
Njihova propaganda ide toliko daleko da tvrde da je homosexulazim zabilježen i među životinjskim svijetom..Ja nigdje nisam vidio dokumentarac da se jebu dva majmuna, a da je tu negdje blizu majmunčica..Da, zabilježena je među životinjskim svijetom, ali uz nedostatak različitog spola..
Životinje mokre i pare se u javnosti, naravno..Da li je onda prirodno da ga ti izvadiš na ulici i mokriš, da li je normalno onda da imaš spolni odnos u javnosti???
1979. godine američki homosexualci su godišnje u prosjeku:
- oralno zadovoljili 108 partnera i progutali sjeme od njih 47
- primili 68 penisa u čmar (gadi mi se sve ovo pisati)
Kako nešto takvo može biti prirodno, kada je činjenica da su homosexualci i narkomani najveći rasturači raznih bolesti..Poznato je da su upravo oni raširili SIDA-u 80-tih godina prošlog stoljeća..Da, prirodno je, samim tim što širiš smrt, a ne život !!!
Eh sad, ja nisam od onih koji podliježu raznim pritiscima gej organizacija i evropskim trendovima, tako da smatram da je homoseksualstvo sociološki, a ne genetički problem..U Holandiji, zemlji koja predstavlja LIBERALIZAM, predstavlja ZAPAD, EVROPU, postoji pedofilska stranka u Parlamentu, koja se izborila da se granica općenja sa djetetom pomjeri sa 14 na 12 godina..Da, taj zapad..Sve je to ultra moderno..
Što se tiče queer festivala i njegove organizacije u Sarajevu, mislim da je apsolutno nepotrebna i ne vidim svrhu svega toga..
Ako je normalno i prirodno, ne vidim svrhu paradiranja ulicama, jer to samo može prouzrokovati kontra efekat čak i kod onih koji su neutralni..Čekam samo kad će oni koji imaju išijas, reumu, pankreas izaći na ulice sa parolama..
Protiv sam bilo kakvog vida nasilja i brutalnih metoda u borbi protiv ove bolesti, mislim da je dovoljna kazna ta što ga primaš u šupak...Šta ko radi među svoja 4 zida, zaboli me briga, samo daleko im kuća od moje..Što se tiče ovolikog interesovanja naših ljudi oko ovog festivala, bolje bi im bilo da više reaguju kad nam poskupljuje struja, benzin, plin, kad ih političari pljačkaju na svakom koraku..Nedžad Branković je veći neprijatelj od pedera, u to sam sasvim siguran.
Objavio/la mirza08
Ovo sam pođonio, ali mi se svidio komentar.
Gay lobi, koji je jedan od najjačih u svijetu, konstantno nama svima ispire mozak o tome kako je to normalno, kako je sexualna sklonost urođena, te je čovjek ne može birati..Onda je i pedofilija sexualna sklonost koju čovjek ne može birati..OK, pederi dobrovoljno stupaju u odnos, uz obostrani pristanak, dok je kod pedofilije žrtva dijete..Ali prema tome onda pedofili ne bi trebali ići u zatvore za svoja nedjela, jer im je to urođeno, jer nisu mogli uticati na svoj izbor !!! Zar to nije apsurdno ?!
Šta ćemo onda sa incestom i nekrofilijom??? Da li je onda uredu dobrovoljan incest između dvije punoljetne osobe??? Da li je uredu ako je umrla osoba ostavila u svojom oporuci da možeš općiti sa njenim lešom??? Dobrovoljan je pristanak i nikog ne ugrožavaš, da li je onda to uredu???
Zašto raste procenat homosexualaca u zatvorima??? Da li zbog toga što su rođeni takvi ili zato što ženska nisu vidjeli 20 godina??? Niti jedna nezavisna klinika nije potvrdila da se homosexualizam veže za genetiku i da se osobe rode kao takve..
Evo što su homosexualci u SAD-u od 1940. - 1970. godine tvrdili kao uzrok njihove homosexualnosti (dakle prije pojavljivanja masovnih gej organizacija)
-29% loši odnosi sa roditeljima
-22% rano homosexualno iskustvo sa starijim ili vršnjakom
-16% jer se druže sa homosexualcima
-15% neobičan i neprirodan razvoj (˝štreber˝, povučen...)
-9% društvena neprikladnost
-9 % takav rođen
Njihova propaganda ide toliko daleko da tvrde da je homosexulazim zabilježen i među životinjskim svijetom..Ja nigdje nisam vidio dokumentarac da se jebu dva majmuna, a da je tu negdje blizu majmunčica..Da, zabilježena je među životinjskim svijetom, ali uz nedostatak različitog spola..
Životinje mokre i pare se u javnosti, naravno..Da li je onda prirodno da ga ti izvadiš na ulici i mokriš, da li je normalno onda da imaš spolni odnos u javnosti???
1979. godine američki homosexualci su godišnje u prosjeku:
- oralno zadovoljili 108 partnera i progutali sjeme od njih 47
- primili 68 penisa u čmar (gadi mi se sve ovo pisati)
Kako nešto takvo može biti prirodno, kada je činjenica da su homosexualci i narkomani najveći rasturači raznih bolesti..Poznato je da su upravo oni raširili SIDA-u 80-tih godina prošlog stoljeća..Da, prirodno je, samim tim što širiš smrt, a ne život !!!
Eh sad, ja nisam od onih koji podliježu raznim pritiscima gej organizacija i evropskim trendovima, tako da smatram da je homoseksualstvo sociološki, a ne genetički problem..U Holandiji, zemlji koja predstavlja LIBERALIZAM, predstavlja ZAPAD, EVROPU, postoji pedofilska stranka u Parlamentu, koja se izborila da se granica općenja sa djetetom pomjeri sa 14 na 12 godina..Da, taj zapad..Sve je to ultra moderno..
Što se tiče queer festivala i njegove organizacije u Sarajevu, mislim da je apsolutno nepotrebna i ne vidim svrhu svega toga..
Ako je normalno i prirodno, ne vidim svrhu paradiranja ulicama, jer to samo može prouzrokovati kontra efekat čak i kod onih koji su neutralni..Čekam samo kad će oni koji imaju išijas, reumu, pankreas izaći na ulice sa parolama..
Protiv sam bilo kakvog vida nasilja i brutalnih metoda u borbi protiv ove bolesti, mislim da je dovoljna kazna ta što ga primaš u šupak...Šta ko radi među svoja 4 zida, zaboli me briga, samo daleko im kuća od moje..Što se tiče ovolikog interesovanja naših ljudi oko ovog festivala, bolje bi im bilo da više reaguju kad nam poskupljuje struja, benzin, plin, kad ih političari pljačkaju na svakom koraku..Nedžad Branković je veći neprijatelj od pedera, u to sam sasvim siguran.
Objavio/la mirza08
Ovo sam pođonio, ali mi se svidio komentar.
- Better Man
#693 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Više zla ima među Hodžama i popovima, nego među ljudima koji sebe smatraju gayevima. Šta ćemo sa silnom pedofilijom Hodža i popova, a da ne govorim o drugim stvarima istih. Ove protestante ili bočlje rečeno bradate zaostale spodobe bi trebalo sve pohapsit i poslati u samicu na godinu dana.
- DobroJutroKolumbo
#694 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Zaboli me i za Queer i za vehabije , ali moje pitare ne zovi uhljupima , hebo te zeljo tamo gdje volis!saban murat wrote:veceras se desilo nekoliko stvari.
prvo, desilo se otvaranje queer festivala u svrhu kojeg je uprilicena izlozba "okreni queer". moram reci da je ovo bila najposjecenija izlozba kojoj sam prisustvovao. desilo se i to da su unutar prostora u kojem se odrzavala izlozba bili ljudi koje znam i ljudi koje ne znam, ljudi za koje znam da imaju konzervativne stavove i ljudi za koje zanam da su mozda cak i pretjerano liberalni. bilo je pedera. lezbejki, trans i interseksualaca ali najvise je bilo tzv straight populacije. ja bih prije rekao da su svi ti "straight" u stvari queer ali o tom po tom. svi ti ljudi su dosli na otvaranje jednog kulturnog događaja, došli su da podrže hrabre i dostojanstvene članice udruženja "Q", došli su jer su ljudi, došli su jer su normalni, došli su da se suprotstave primitivzmu i fašizmu, došli su iako su bilie svjesnie da mogu "popiti" batine, došli su, svjesni gdje žive i s čim dijele grad...dirljiv govor ambasadorice, konkretna ceca, stravstvena boba i zbunjena alma...ljubav, pozitivna energija, radost...normala....
a ono vani...druga stvar...tzv branitelji morala i "obraza države i grada", šaćica plaćenih vjernika, fanatika, fundamentalista. nemam drugih riječi kojima bih nazvao skupinu spodoba koji pljuju na prolaznike, psuju, provociraju, prijete, udaraju, zaudaraju, repetiraju pištolje, vrište, guraju se, nazivaju prolaznike pogrdnim imenima, siju strah. gore sam se osjećao okružen ovim spodobama večeras nego okružen četnicima u ratu.
skupinu od oko 30 ljudi su sačinjavali bradati pseudomuslimani u raji popularno nazvani vehabije, nekoliko pokrivenih žena (koje po mom mišljenju a i po pokazanom večeras mogu komotno gole hodati ulicom, jer od njihovg farza pokrivenosti nema ništa, popljuvale su one islam i svoju vjeru večeras, isto kao što su pljuvale na prolaznike i učesnike/ce festivala), skupina od dvadesetak navijača, uglavnom pitara/uhljupa (momci ograničenog vokabulara već spomenuti u opisu današnjih protesta) te nekoliko ptsp-ovaca, tzv demobilisanih boraca. moram napomenuti da su okupljeni na svaki način pokušavali isprovocirati i najmanju reakciju posjetilaca ne bili izazavli tuču. oni svoju vjeru, svoj ramazan i svoj post mogu mačku o rep okačit. uspjeli su prebiti šestero ljudi. trojicu su sačekali ispred kuće, koliko ja znam prebili su pirketa i kojovića te još jednog mladića koji je od festivala išao ka autu kod vinoteke. prebili su i mladića koji je pozirao za naslovnicu dana kada je jedan od momaka imao come out, njegovog cimera te gosta festivala iz latvije
sve ovo ne bi se baš tako lako desilo da nije bilo treće stvari...policije...
policija je direktni krivac za sve što se dogodilo večeras. tek nakon što je okupljena šaćica plaćenika došla na dva metra do ulaza u alu i nakon što su verbalno i fizički napali desetinu učesnika festivala, policija je mlako reagovala. tek nakon što su došle vijesti o brutalnom premlaćivanju gore pomenutih, murija je povećala aktivnosti. do povećane ažurnosti policije je došlo također nakon što su okupljeni konstatovali da policija ima namjeru da pusti plaćenike da tuku i vrijeđaju raju i kada je to dokumetovano kamerama. zaštitarska agencija je korektno odradila svoj posao, ali samo unutar zgrade. i oni su se malo usrali, jer valja kući ići, i to usred noći lova na vještice.
izgubili su abdest večeras vrli muslimani. izgubili su kompas, izgubili su ramazan, izgubili su dušu a garantujem i mjesto u džennetu, ako takvo nešto postoji.
sa druge strane, mi, ostali, jos smo uvjereniji da je sarajevo radikalna, fašistička, konzervativna, ksenofobna i rasistička sredina. sada sigurno znamo kako se osjećaju krmad u teheranu.
međutim, ono što je najljepše, ovoliku količinu ljubavi, pažnje i pozitivne energije ne bi uspjeli pokvariti ovi plaćeni vjernici pa da ih je ispred alu bilo 100000 a ne pet puta manje nego što je bilo učesnika festivala.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#695 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#696 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
Banned user for reason “”
» cybertronic, hali gali halid mjesec - cybertronic jer je uporno postirao a mi brisali jumbo plakate i otvarao teme sa istima a hali gali halid radi svega 3 komentara u totalnoj koliziji sa pravilima na ovoj temi.
Mehmedu je trajni. A ostalima zelim poruciti sljedece: Zamislite imamo i mi vlastiti zivot i valja nam se naspavati, i na posao otici. Koliko vas je na temi pomenulo moderaciju, samo tri PPa sam dobila. Temu cemo otvorit veceras, valja je ocistiti.
» cybertronic, hali gali halid mjesec - cybertronic jer je uporno postirao a mi brisali jumbo plakate i otvarao teme sa istima a hali gali halid radi svega 3 komentara u totalnoj koliziji sa pravilima na ovoj temi.
Mehmedu je trajni. A ostalima zelim poruciti sljedece: Zamislite imamo i mi vlastiti zivot i valja nam se naspavati, i na posao otici. Koliko vas je na temi pomenulo moderaciju, samo tri PPa sam dobila. Temu cemo otvorit veceras, valja je ocistiti.
-
delightful
#697 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
turquoise, schtab, volg, sarajevac po mjesec dana.
-
delightful
#698 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
sharam, alkos, sasanjo i kaubojstina po dvije sedmice.
-
evo.mene
#699 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
ove vehabije treba sve protjerati i zabraniti njihovo postojanje
i džaba su postili ovih 25 dana, sve su to sinoć poništili svojim ponašanjem
-
Yamahalac
#700 Re: U Sarajevu protest protiv queer festival
oni to ne vide tako, ne vide da recimo muskarci u afganistanu, iraku, iranu vodaju djecake sa sobom, sigurno ne iz ocinske ljubavi i sl. ne vide masu stvari je nece da vide, znaci mogu, ali neceevo.mene wrote:ove vehabije treba sve protjerati i zabraniti njihovo postojanje