Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno si SMIJESAN Pa MOZES li skontati da ste vi maleni odigrali utakmicu vise a imate 2 boda vise. MOZES LI TO SKONTATI . Utakmica u Travniku moze: a) ponovo se odigrati i FK ZELJEZNICAR osvojiti 3 boda ( tada je 21+3 = 24 - valjda ZNAS MATEMATIKU ), moze biti nerijeseno ili da voljeni klub izgubi, b ) da se utakmica registruje sluzbenim rezultatom 0:3 ( tada je 21+3 = 24 - valjda ZNAS MATEMATIKU ), kako se i registrovala utakmica Buducnost - Siroki Brijeg ....
Ili bi TI volio da se ona i ne odigra i NIKO ne dobije bodove ( e to ne moze ni u vasem najboljem SNU ).
Jel to pokušaj da mi šukneš?
Oplakah
Utakmica će se odigrati, i najveći domet Skretničara je 1 bod.
Fordas wrote:
Rekao sam da necu vise, ali morao sam. to je jednostavno bilo jace od mene. Ni nakon 3-4 godine vam to nije poslo za rukom, stvarno vam se neda....nesto
Pa dobro maleni, gdje ti je obraz, mozda sjedis na njemu. Malo ti jedna poruka, a sve ono kao neces ti na nas topic, mi smo tebi bezze.
Ili volis da vidis kako to rade ovi losi ali bolji od vas!!!
Dzaba tebi sve, puhati cete vi za nama pa makar
Šta to Baltazare ti unosiš nemir ovdje...uznemiravaš manijake,jelde...a ljudi gledaju svoja posla ...hajd dozvolicu ti još malo i to je to...samo sportski i bez licnog vrijeđanja.
kako ste vi samo smijesni, torpedash moj... pored svih problema koje imate u svom malenom klubu, vi se okrecete Zelji i njegovim problemima... sta vam to govori?
hladovina wrote:kako ste vi samo smijesni, torpedash moj... pored svih problema koje imate u svom malenom klubu, vi se okrecete Zelji i njegovim problemima... sta vam to govori?
to je manje bitno... i mi vama zelimo samo najgore (od toga da vam se gradski stadion srusi na glavu, pa sve do toga da dodjete tobe i pocnete za vratnik navijati)... ali nisam mislio na to, torpedash moj!
Hajmo pite fatajete se noge.Pa visite na temi FK Zeljeznicar.Fakat ste jadni.Hajmo Muco djeli zvrkove u Bosni.Da ste uzeli Slaviji bio bi i jogurt ali nista od tog,drugi put.Bjezana odavde.
ko ne pise po zeljinom forumu,pitar nije,hej,hej!!ko ne pise po zeljinom forumu,pitar nije,hej hej!!!
lijepo je imati ove zvrkove dijabole za rivala i u mozak..
a sto je jos ljepse,oni se sami navlace na to!
pitari znate li hoce li biti kakvih pojacanja u zelji,ili smjena,posto ste bolje upoznati i zainteresovani od nas,za klub iz zvornicke ulice .zajedno smo jaci,ha ja!
Komitet za takmicenje NS/FS BiH, na sjednici odrzanoj 26. 11. 2008. godine, donio je slijedecu ODLUKU ...
1. Neodigrana utakmica 15. kola Premijer lige BiH NK ,,Travnik” — FK ZeIjeznicar” bice odigrana na stadionu ,,Pirota” u
Travniku, u SUBOTU, 29. 11. 2008. godine, sa pocetkom u 13:00 sati.
2. NaIaze se NK ,,Travnik” da preduzme sve potrebne mjere i aktivnosti na adekvatnoj pripremi terena za odigravanje
predmetne utakmice.
Geeeeljo, Geeeeeljo, Geeeeljo! Jadna majko svoja! Vodili 2:0 i na kraju zijane 3:2!
Simo Krunić je glavni krivac zbog svoje frizure! Navodno na treninzima igrači mu se smiju zbog friza, tako da ne mogu pratiti taktiku! Ode on u Makijato da konobariše! Ne znam jeli mi drago ili žao što izgubiste!
Simo..